- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.621
canım ben,m sağol..ettiğin dua kadar csaret ve ferahlık gelsin yüreğine..seni düşünüyordum yolda giderken aklım tamamıyla sendeydi.. kendi kendime dedim ki bu iş Allah ın izniyle tamamdır. hatta o kadar çok inanıyorum ki tedavine aşılama yaptırmadan direk tüp bebeğe geçmeye karar vedim senden çok ilham aldım ben.. sen aşılama denedin mi bilmiyorum gerçi.. hatta dedim hadi git yarın kısmetse al bebeklerini gel evine hayırlısıyla..
bugun çok yalvardım Allah a bir yol göster diye ne yapayım bekleyeyim mi diye eşim çok ısrar etti başlayalım rahim filminden diye.. randevu almaya bile korkuyorum. evet sen bende inanılmaz gözü kara, cesaretlisin.. sen gittin bunların hepsini yaptırdın ya.. MAŞALLAH diyorum sana.. ve hep aklımda dualarımdasın.. yürekten diliyorum Allah ıma yarın hayırlısıyla sizi bebeklerinizle uğurlasınlar hastaneden.. inşAllah.
valla canım yapamadım işlerimi yani bir süpürdüm sildim toz aldım adam geldi kalorifere baktı yarın yapacaklar işte baş ağrısı girdi yine başladı mı mahvediyor beni ağrı kesici aldım hala ağrıyor ama daha iyi. Uyusam daha çok ağrıyor. Ne demek canım Allah hepimizin dualarını kabul etsin canım..
canım neden gittin sen doktora regl olup rutin muayene için mi gittin gelemiyorum ya herşeyden bihaberim. Birşey çıkmaması iyi hormonlara mı bakışlacak kan testinde inşallah onlarda düzgün çıkar canım.
canım senin tüp bebeğe başladığıın ilk sayfada gördüm benim nedense dün diye aklımda kalmış işten gelince burcunun tesbihini çekince senin ayetel kürsiyi de dün okudum sonra baktım pazarmış meğerse. Yarın yine okurum hem evdeyim gündüz okurum tam ne zaman çağırdılar seni o saatlerde okumaya çalışayım. Canım kolay değil elbette hele biz bayanlar için hiçbirşey kolay değil hemen gebe kalıp sorunsuz bebeğin kucağına alanlar şanslı ama ben artık kendimi şanssız görmüyorum gerçekten Rabbim sevdiği kulunu sınavdan geçirirmiş bu da bizim sınavımız. Utanmayacaksın elbette içine atmaktansa ağlamak inan çok daha iyi kim bakarsa baksın. Erkeklere göre ne var ama biz aylarca yumurtlama takibi, testler, masda sürekli muayeneler artık insan ona da alışıyor. Bak inşallah bu kadar çabanın sonucunu alacaksın bebeğin gelecek kucağına. Ben aşılama düşünüyorım kasımda hiçbir korku yok artık üzerimde tüp bebeğe bile hazırım çünkü o anlık şeyler bunlar baktığın zaman yumurta transferi ile birlikte 16-17 günlük bir süreç bu kadar kısa zamandan sonra 2 hafta bekleyip güzel haber almak herşeye değer aylarca senelrce bekledikten sonra. İnşallah hayırlı olacak senin için de yumurta transferi yumurta toplama kadar zor değilmiş zaten zorunu atlatmışsın canım..
Kız Yasemin ne yaptın tahlilleri.beni merakta bırakma.yarın kuzularımı alıp gelecem kuzularimla yazarım size:))):13:
ayy canım benim yaaa inşallah o kuzuların ömür boyu seninle kalırlar. umutluyum ben olacak. rabbim inşallah kuzularını kucağına almanı nasip edecek, rabbim senin için yarın herşeyi kolaylaştırsın inşallah.
Kız Yasemin ne yaptın tahlilleri.beni merakta bırakma.yarın kuzularımı alıp gelecem kuzularimla yazarım size:))):13:
bukeeeet nasılsın heyecanlımısın
Ayyyyyyy hamde nAsıl!!!Ama bu sefer aglamayacam.gülerek alacam rahmime kuzularımı.sevecem onları.beni bırakıp gitmeyin diyecem. Ben sizi hicbirakmayacam diyecem.sıkı sıkı tütünün diyecem.emin kanımı yapışın yakama ohh yarasın kana kana icin, icinde büyüyün diyecem.ay insan daha var olmamış bişeyi nasıl sever. Allah inşallah onların icimde var olmalarına izin verir...OL DE YARABBİM
canım benim RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH dualrımız seninle..Ayyyyyyy hamde nAsıl!!!Ama bu sefer aglamayacam.gülerek alacam rahmime kuzularımı.sevecem onları.beni bırakıp gitmeyin diyecem. Ben sizi hicbirakmayacam diyecem.sıkı sıkı tütünün diyecem.emin kanımı yapışın yakama ohh yarasın kana kana icin, icinde büyüyün diyecem.ay insan daha var olmamış bişeyi nasıl sever. Allah inşallah onların icimde var olmalarına izin verir...OL DE YARABBİM
canım benim RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH dualrımız seninle..
hoşgeldin tatlım sefalar getirdin bizim arkadaşlarımızın arkadaşıymışsın hemde bastık bile seni bağrımıza hemen
adın tugba
yaşın 27
şehir zonguldak
evllik yılın 2008
bat tarihin 28 ekım
sorunun sebepsızbu soruların cevabını yaz bana hemen seni arkadaş listemize eklerim hayatım.
ayrıca önümüzdeki hafta yeni bir dua etkinliği başlatacağız, nada eklerim seni ne şanslısın çok güzel bir zamanda gelip buldun bizi
canım hele ben 21 gündür senin dediği gibiyim. cumartesi öğlen dr a randevu aldım, bakalım ne diycek gelip yazarım buraya sende fikir edinirsin hiç olmazsa canım
Ayyyyyyy hamde nAsıl!!!Ama bu sefer aglamayacam.gülerek alacam rahmime kuzularımı.sevecem onları.beni bırakıp gitmeyin diyecem. Ben sizi hicbirakmayacam diyecem.sıkı sıkı tütünün diyecem.emin kanımı yapışın yakama ohh yarasın kana kana icin, icinde büyüyün diyecem.ay insan daha var olmamış bişeyi nasıl sever. Allah inşallah onların icimde var olmalarına izin verir...OL DE YARABBİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?