Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ben,m sağol..ettiğin dua kadar csaret ve ferahlık gelsin yüreğine..

sağol tatlım..ben iki kez aşılama yaptırdım sonra bu ilk tüp bebek denemem..yarın saat 8:30 da yapaaklar..erken bi saat pazar günü için..siz ne zaman dua ederseniz edin..dua eden ağızlar dert görmesin..

Kız Yasemin ne yaptın tahlilleri.beni merakta bırakma.yarın kuzularımı alıp gelecem kuzularimla yazarım size:))):13:

Kız Yasemin ne yaptın tahlilleri.beni merakta bırakma.yarın kuzularımı alıp gelecem kuzularimla yazarım size:))):13:

ayy canım benim yaaa inşallah o kuzuların ömür boyu seninle kalırlar. umutluyum ben olacak. rabbim inşallah kuzularını kucağına almanı nasip edecek, rabbim senin için yarın herşeyi kolaylaştırsın inşallah.

arkadaşım tesbihini çektim duanı ettim rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

bukeeeet nasılsın heyecanlımısın

Ayyyyyyy hamde nAsıl!!!Ama bu sefer aglamayacam.gülerek alacam rahmime kuzularımı.sevecem onları.beni bırakıp gitmeyin diyecem. Ben sizi hicbirakmayacam diyecem.sıkı sıkı tütünün diyecem.emin kanımı yapışın yakama ohh yarasın kana kana icin, icinde büyüyün diyecem.ay insan daha var olmamış bişeyi nasıl sever. Allah inşallah onların icimde var olmalarına izin verir...OL DE YARABBİM

canım benim sıkma kendini ağlamak istersen ağla ama mutluluktan ağla, hep böyle ol mutlu ol sev onları konuş onlarla sıkı tutunsunlar sana, stres yapma üzme kendini bol bol dua et içinden

canım benim RABBİM gönlüne göre versin İNŞALLAH dualrımız seninle..

teskkur ederım benıde aranıza aldıgınız ıcın soyle bı ozetlıyım ben sıze 2009 un ocak ayında kımyasal gebelıgım oldu 2011 temmuz ayında 6 haftalık ıkızlerımı bır hafta arayla dusuk yaptım adet duzensızlıgım yok takı akupunturla 15 kılo verene kadar 2-3 aydır boyle ve doktor hıcbır problem olmadıgını soyledı.esımdede aynı sekılde bışey yok aklınıza gelebılecek butun testler yapıldı cok sukur bı sebep yok rabbım zamanını bekletıyo sanırım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsın herkese ınsallah

canım kalbini ferah tut, aklından iyi ve pozitif şeyler geçir, bebişlerine iyi enerjiler geçir, inan çok inan, Rabbimden iste, inşallah olacak, sabah 8.30'dan önce duanı okuyacağım inşallah. Allah yardımcın olsun

Buket'cim duanı okudum bugün herşey yolunda gider inşallah, bebişlerin sağlıklı bri şekilde tutunur, rahat olmaya çalış :)
Sündüzcüm duanı okudun RABBİM kabul etsin kucağın bebiş dolsun:) sağlıklı ve hayırlı olsun

buketciğim senin için dualar okudum rabbim inşallah kabul eder dualarımızı,sanada hayırlı sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşllah

bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012

bekleyin beni anacım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…