Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ohooo olmaz öyle şey özlem yazacan bastan:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

fb_tb/ Tuğba 05.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
dejavu_one / Seda 06.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir hamilelik ve hayırlı evlat
zakkumx/ Zeynep 09.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, ikizlerinin sağlıkla kolaylıkla doğması
nartanesii/Ayşe 10.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
melek2828/ Nazan 11.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
graphicdesigner/ Yasemin 12.06.2014 persembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
burju82/Burcu 13.06.2014 cum Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
gul1982/ Gül 16.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına uzun ve sağlıklı bir ömür,hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
buketdemet / Buket 17.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
akyuzcıgdem/ Çiğdem 18.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
maralam/Meral 19.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat
sekerkız67/Tuğba 20.06.2014 cuma Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
afy2646/Sebiha 23.06.2014 pazartesi Ailesine huzur ve bereket, hayırlı sağlıklı kolay bir doğum
bdroner/Bedriye 24.06.2014 salı Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
asyamca/ Gülhan 25.06.2014 çarşamba Ailesine huzur ve bereket,evladına uzun ve sağlıklı bir ömür
ranana /mesude. 26.06.2014 perşembe Ailesine huzur ve bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür

Kızlar dualarınızı okudum haber veremedim. Allah kabul eylesin İnşallah Ramazanınız mübarek olsun. Yeni dua listesinde de olmak istiyorum Burcucuğum..

kızlar yaa size doğum hikayemi yazmıştım uzun uzun ama sistem attı beni mesajım gitti bi daha yazamayacağım

Özlemciğim hayırlı olsun canım Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Ayrıca ivitt silindi fila dinlemeyiz doğum hikayeni istiyoruuuzz

Kızlar meraba
Bizim dün kırkımız çıktı bebislerim büyüdüler yani daha 3 kilo falan oldular ve bu 40 gün nasıl geçti anlamadım çok yoğun ve yorgun geçiyo kızlar Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah daha foto paylaşan ama malum tlf yapamıyorum

oyyyy Asli masallah kirkinizda cikti.Ozlem Ayse sen kavustunuz yavrulariniza ne guzel.Rabbim hep guzel gunlerini gostersin insallah.hayirli omurlu olsunlar.hamisler listesinde sira bana gelmis.konu komsuda ne zaman dogurvan diyip duruyo baya moralim bozuluyo.daha 24.haftadayim.millet bi tutturmus seninkiler dogar bi aya diye.ben onlar dursun durdugu yerde diye yattigim yerden kalkmiyom.kabuslar gormeye basladim insallah 36 yi bulurum bende.baksana yavrular minnacik 40inda anca uc kilo oluyolarmis.millete kolay geliyo 28de dogarlar demesi.bildigin bozuluyorum var ya degisik bi ruh hali :) neyse cenem dustu benim.az duzenini oturtta sana coook sorum var

Ewettt şükürler olsun darısı başına ama vakti zamanında inşallah aman canım takma hiç konuşanları zaten ağzı olan konuşuyor bana da ne zaman gelecek diyorlardı boşver onları sen bol bol yat dinlen uyu benden sana tavsiye sonra vaktin olmuyo ben deli gibi gezmistim hergün inşallah 38 li haftaları görürsün canım eee bi sıkıntı yok demi herşey yolunda?

selam kızlar ne haber..üzülerek söylüyorumi dua listesini yeni bitirdiöm..
tabi sizze kendimden haberler vermeyi unutttum..bu arada tayinim çıktı..başka bi şubeye geçtim..evime uzak kaldı. servisle gidip geliyorum felan yani.

selam kızlar,nasılsınız,çoktandır yazamadım,hepinize hayırlı ramazanlar

özlem ve ayşe doğurmuş maşallah,Allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi,hayırlı evlatlar olsunlar inş

aslı'nın bebişlerinin kırkı çıkmış,aslı geçen gece rüyamda seni ve bebeklerini gördüm,ama 1 yaşında falanlardı kocaman olmuşlardı böyle esmer falan çok tatlılardı.maşallah size zaman çabuk geçiyor geçen kurban bayramında hamile olduğunu öğrenmiştik,Allah izin verirsr bu bayrama bebeklerinle gireceksin,Allah nazardan korusun sizi

biz de umreye gittik geldik çok güzeldi,hepinize tek tek dua ettim ama en çok seda meral küçük burcu ve bi arkadaşım daha var çocuğu olmayan ona dua ettim,kendimden hiç ayırmadım sizi yani,dua listesini de orda bitirdim.inş dualarım kabul olur.

yasemin senin de çok güzel bi şekilde zayıflaman için dua ettim😃😃😃

benden bu kadar aklıma başka bir şey gelmiyor 😛😛 ben gidiyorum

Canım Tubacım Allah kabul etsin umreni ayy ne güzel darısı hepimizin başına olsun inşallah o güzel yerleri görmek...
oyy banada dua etmişsin Allah razı olsun tatlım benim, inşallah en başta kendin için ettiğin dualar ve tümü kabul olsun.
çok öpüyorum.

kızlar bu hafta çok yoğunum inadına tam ramazana denk geldi kafayı sıyırıcam yani sinir oluyorum, görüşürüz...

Buket çokmu uzak nereye çıktı? Zor oluyor dur burası iyiydi
kızın nasıl? İyice büyümüş tür

Ayy Tuba ne güzel gittin geldin Rabbim duaların da ibadetlerini de kabul etsin darısı isteyen herkese...
demek bizi rüyanda gördün hayırdır inşallah Ayy hemen buyuseler öyle Ayy ewet Tuba bayramın ilk günü öğrendim bu bayramda bizimde ler darısı sana Meral sevdaya isteyen herkese inşallah

Canlar selam, ben hala evdeyim yatıyorum, anti sosyal kraliçe oldum :) kanamam durdu ama kahverengi akıntım halen devam ediyor bazen yoğun bazen az oluyor, hayırlısı, Allah koruyor onu.

Tuba canım Rabbim umrenizi ve ettiginiz tüm duaları kabul eylesin, günahlarinizi afeylesin, tez zamanda sana bal gibi hayirli bir evlat versin

Buket canım yeni şuben sana çok hayır ve huzur getirsin inşallah, uzak oluşu kötü olmuş Allah kv var bıdığın başında

Ayşe ve özlem canlarım Allah a hamdolsun sağlıkla evlatlarınız gelmiş maşallah size

Mutlaka unuttuklarım vardır, kızmayın ne olur, şöyle bir göz gezdirdim aklımda kalanlar bunlar, hamile olmayanlara hep dua ediyorum şu mübarek ayda hepinizden haber duymayı nasip etsin Rabbim
haydi kalın sağlıcakla

Buket kötü olmuş ya evimibtaşısan acaba yakına hayorlısı yagmuru öpüyorum çok
Aslı faceten msj attım geldimi öpüyorum ikizleri canım benim güEl anne

Burcu kuzumm rabbime emanet inş. 3 ay bitsin rahatacereceksin inş.

Hiiii kurban olurum ben seni vereneee...ALLAH bin kere razı olsun senden...RABBİM tum dualarini kabul etsin İNSALLAH...Dilerim RABBİM den en kısa zamanda sana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin İNŞALLAH...Güzel ve yüce gönlüne sağlık...o mubarek topraklarda adımı zikrettin ya söyleyecek kelime bulamıyorum içimi hopalattin...ALLAH bin kere razı olsun ...inanamıyorum yaa valla inanamıyorum...kurban olurum ...

ben geldiiiimmm

Özlemciğim hayırlı olsun canım Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..

Ayrıca ivitt silindi fila dinlemeyiz doğum hikayeni istiyoruuuzz

amiin canım darısı sana olsun inşallah , yaaa uzun uzun yazmıştım ne güzel ama gitti yazmaya çalışacağım

Ohooo olmaz öyle şey özlem yazacan bastan:)

amaaaaa nedeeeeennn , şaka şaka yazmaya çalışacağım

zeynepciğim canım biz aldık yavrularımızı darısı sana olsun inşallah, daha zamanı var seninkilerin,inşallah sağlıkla sıhhatle gelirler, vakti zamanı rabbim biliyor sen kimseyi takma duyma insanları boş konuşan çok oluyor banada sen doğurursun 1 aya kalmaz falan diyorlardı karnım aşağıdaydı ama 40+1 de doğum oldu

aaaaaa hayırdır neden tayinin çıktı, çokmu uzak ama sen otobüsle gidiyordun servis olayı iyi olmuş rahat edersin.

hoş geldiiinn rabbim ettiğin duları ve ibadetlerini kabul etsin,gittin gördün oraları geçen gün seni düşündüm inşallah gelince hamile haberini alır dedim kendi kendime

vaaay kraliçe haa yakışır sana senin için dua ediyorum canım, rabbim inşallah kucağına almayı nasip eder tabi diğer kızlara da ediyorum , çok şükür biz aldık evlatlarımızı kucağımıza darısı sizlere olsun inşallaaahhh

azıcık kendimizden bahsedeyim topuk kanı için hastaneye gittiğimizde oğlumun kilosunun düştüğünü gördük doktor mama takviyesi yapmamızı istedi göğüslerim hemen yara oldu çok canım yanıyor ve göğüslerim çok sert doktor bebek onu boşaltamaz dedi sağman lazım dedi çok üzüldüm eve geldim sağdım oda ne bi göğsümden süt bile gelmedi diğerinden azıcık geldi ağlamaktan helak oldum ben nasıl anneyim diye ben oğlumun doymadığını nasıl anlamadım diye kendime kızdım çok şükür oğlum memeyi tutuyor çekiyorda ama yavrum doymuyormuş,zaten çok ağlıyorda memeyi tutturana kadar yarım saat uğraşıyorduk şimdi biraz daha iyiyiz ama yine zor tutuyor,bir gün sonra kontrole gittik biraz almıştı kilo pzts yine gideceğiz,annelik zor ve meşakatliymiş o ağladıkça çaresizlikten benimde ağlayasım geliyor hatta bende daha çok ağlıyor babasında susuyor bugün oturdum bende ağladım anlayacağınız bol göz yaşı akıtıyorum.

gelelim doğum hikayemizeee;
pazar günü hastaneye yatış pzts doğum olarak planlanmıştı biliyorsunuz,ben pazar günü evde çamaşır ütü yemek falan uğraşıyordum akşama gideceğiz evde yapılmadık iş kalmasın diye (malum evde kaynımla birlikte yaşıyoruz yemeksiz kalmasın,üstü başına giyecek elbisesi olsun falan diye) sabahtan beri sık sık tuvalete gidip duruyorum adet olacak gibi de ağrım var bacaklarım falan ağrıyor ama ben pek takmıyorum işe güce daldım,çamaşırım da ıslaklık var ama suyum gelse bilirim diyorum sıcaktan herhalde diye düşünüyorum,çamaşırımı değiştim baktım oda ıslandı ablamı aradım anlattım suyun geliyo hastaneye git dedi nerden biliyorsun belki değildir dedim ben hala yemek yapmakla uğraşıyorum bu arada eşimi aradım suyum geliyo dedim işteydi eve gelsin diye çağırdım ama ben çok sakinim annemi aradım gelsin yanımda dursun diye yemeği ona devrettim duşa girdim herkes bi telaşlı eşim arıyo hadi git hastaneye ben oraya geleyim diyor yok eve gel diyorum ablam arıyo hadi gittinmi annem başıma dikilmiş hadi hadi diyip duruyo ben hariç herkes telaşlı o arada nişanımda geliyo evden çıkıyoruz 14:30 du sanırım hastaneye gittik giriş yaptık yukarı çıktık derken 14:50'de doğum haneye aldılar beni hemen sancılarım 5 dakikada bir geliyordu,açılmam 4cm di bebek kanala oturmuştu hadi iyisin doğuruyorsun dediler bana,giydirdiler lavman falan yaptılar aradan 1 saat geçmişti sanırım suni sancı vereceğiz dediler o ara açılmam 5,5 cm oldu demişlerdi gerçi daha sonra 5 dediler ama anlamadım hangisi doğru,yan odada bas bas bağıran biri niye bu kadar bağırıyorki diyorum tamam sancı var ama bağıracak kadar bişey yokki diyorum ,suni sancıdan sonra benim sancılarda arttı sürekli de suni sancıyı arttırdılar saat 17:00'ye kadar zaman çabuk geçti ama ondan sonra geçmedi sanki sancılar arttı ben kendi kendime kızıyorum salakmısın ne normal doğumu sezeryan olup kurtulsaydın diyorum bi daha doğurursam normal istemem diyorum neyime güvendim diyorum kızıyorumda kızıyorum kendime haa bu arada sancılar sıklaşana kadar her sancıda ayetel kürsi okudum sizlere dua ettim ama sonra can havli ile hepsini bıraktım ve bende artık bağırıyordum dayanamıyorum epidural istiyorum diyordum ama hemen vermediler yok bebek hazır olacak yok açılma artacak halbuki doktor 3cm den sonra bebek kanala oturunca veririz demişti,ben ısrarla epidural diyorum neyse epidural yapacak olan 2 kişi geldi yanlarında yanlış malzeme getirmişler doğrusunu getirmeye gitti epeyce gelsin diye bekledik tam geldi doktor dur açılmaya bakacağım dedi baktı 7cm di sanırım bebek inmiş epidural yapamayız dedi iptal ediyoruz dedi saat 19:15 beni ıkındırmaya başladılar ıkınıyorum ama nefesim yetmiyor yarıda bırakıyorum hızlı hızlı nefes alıyorum yapma diyorlar ıkınmayı kesme diyorlar ama nefesim yetmiyor diyorum her sancı geldiğinde ıkınmamı istiyorlar her seferinde ben yarıda kesiyorum yapamıyorum diyorum hatta bir ara bak bebeğinin kafası burda simsiyah saçları var diyorlar o iyi sen ıkın diyorlar,neyse böyle böyle geçiyor zaman doktorum geldi hazırladılar doktor ıkınmazsan bu aşamaya gelmene rağmen sezeryana alırız diyor,kesi yapmak için iğne yaptı kesi attı ben biryandan ıkınıyorum hatta o kesiği yerden galiba eliylede baskı yapıyordu bir kaç kez ıkındım galiba sonra tamam artık ıkınma dediler oğlum gelmişti çekti aldılar onu ben çok yorulmuştum hiç halim kalmamıştı konuşmaya bile dermanım yoktu sorulara kafa sallayarak cvp veriyordum,ama oğlumun çıktığı an bi rahatlama bi boşlama oldu oğlumu sarıp sarmaladılar göğsüme koydular öptüm onu ağlıyordu sonra aldılar , benim dikişlerimi yaptı gitti doktorum,sonra diğer asistan doktor estetik dikişi yaptı onu yaparken biraz rahatsız oldum iğne deriye çok etki etmiyormuş sanırım biraz hissediliyordu kendimi kastım biraz birde titreme aldı bacaklarımı böylelikle herşey bitmişti doğum 20:02 de oldu ben ameliyathaneden 20:30 da çıktım ama oğlumu hemen vermediler oksijenlenmesi iyi olmamış sanırım küvezde tuttular biraz o arada geçen zamanı net hatırlamıyorum 1-1,5 saat olabilir

Son düzenleme:
hee hee azmin zaferi yine uzuuun uzuuun yazdım yine sistem beni attı ama ben yazdıklarımı kopyaladığım için bu sefer silinmedi kızlar ben herşeyi yazdım ama inşallah sizleri korkutmamışımdır sonuç olarak şöyle düşünmek lazım ben yaptıysam herkes yapar haa doğumdan sonra dikiş esnasında asistan doktorla konuşuyordum çok zordu benim için bir daha doğum yaparsam sezeryan yaparım dedim oda bana sakın yapma pelvisi bu kadar hazırlamışken normal yap zaten 2.doğum sivilce patlaması gibi pıt diye olur dedi çatı ile ilgilide bi problemin yok zaten olsa biz seni zorlamazdık dedi

kızlar oğlumun resimlerini ekledim bakarsınız,yarın görümcem gelecek 1 hafta bizde kalacak gelemeyebilirim hepinizi öpüyoruz oğluşumla
resimlerimize bakarken maşallah deyin bize dua edinde sütümüz artsın teyzeler olurmuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…