Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Doğum hikayeni ilk okuyan benim sanırım. Sakinligine hayran kaldım. Ben yerinde olsam soluğu hemen hastanede alırım sanırım.
Maşallah iyi dayanmissin... darısı başıma inşallah :)
Insallah bol bol sütun olurda oglusuna yarar canım... sen moralini yüksek tut ki sütun artsın...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayyy özlemmm maşallah subhanallah 41 kere hatta 4444 kere
bütün resimlere dayanamadım yorum yaptım ayyyy çok güzel....

Rabbim topiğimizdeki herkese nasibet yarabbim inşallahhhh.

Kızlar bu hafta itibari ile artık yoğunluğum azaldı öyle görünüyor yani şimdilik. artık buralardayım. dua listemiz ne durumda hiç haberim yok mübarek ramazan ayını boş geçirmeyelim bide ona bakayım. Burcum neler yapmış bakalım.

Gelelim bu geceye, saat 03,30 a kadar betül 11-12 kere uyandı tekrar yatırdım tekrar yatırdım. ama saat 03,30 itibari ile kesinlikle uyumadı ağlayıp durdu, hem üzülüyorum neyi var acaba diye hem kızıyorum bu gece böyle hiç uyumadı diye ayyy ne zor beee çocuk büyütmek... yani bugün gece 3 ten beri bir fiiil uykusuzum, saat 6'da uyuttum ve zaten 6,30 da da evden çıktım işe geldim. işte böyle zombi gibiyim haftaya muhteşem başladım

Kızlaaaaarrr yeni dua listesini hemen oluşturalım, mübarek ramazanı boş geçirmeyelim derim ben, siz ne diyorsunuz??? Ona göre ben dua araştırmasına başlıyayım, önerisi olan varsa daha iyi olur tabi

günaydın kızlar nasılsınız....biz iyiyiz cok şükür cumartesi gece ağrım oldu dra gittim bebişim iyi çok şükür kiste küçülme olmuş ondan olabilir dedi dr..bu arada önceki gebelikte gyno ferro sanol kullanmıştım bunda decevit verdi dr kullanan varmı..öpüldünüzzz..

Çok geçmiş olsun gülüm Rabbim bebişinede sanada saglik versin insallah kitlen de iyice küçülür ben kullanamadim hicbir ilaci bulantilarimdan...

Yasemincim cnm benim Rabbim yardimcin olsun hakkaten çalışan annelerimiz için daha zor betül hanim ya diş cikariyor yada büyüme atağı gösteriyor zaman zaman bizdede oluyor
Dua listesini oluşturalim bencede iyi olur

canım çok şükür oh iyi olmana çok sevindim. vitamin olarak bende decavit kullanmıştım bence iyi bir takviye sorun yok yani devam et rahatlıkla.
ayyy cinsiyet nezaman yaaa merak ediyorum

ayyy kız mesudem hoşgeldin, büyüme atağı neymiş kız ilk defa duydum anammm ne cahilim ben???

üyüme Atağı Nedir?
Bebekler bir yaşına gelmeden doğum ağırlıklarının 3 katı fazlasına, boylarının ise 1,5 – 2 kat fazlasına ulaşırlar. Bu fiziksel büyüme dışında beyinleri de hiç durmadan öğrenir. Yürüme, konuşma gibi yeni yetenekler geliştirirler. Büyümenin ivme kazandığı bazı dönemlerde bebekler bu hıza adapte olabilmek için daha fazla talepkar olur. Kısacası o minik bedenleri bu hıza ayak uydurmakta zorluk çekebilir. Bu da bebekte huysuzluk, sürekli emme/beslenme gibi istekler uyandırır. Büyüme atakları genellikle 1. hafta, 3. hafta, 6. hafta, 3. ay, 4. ay, 6. ay ve 9. ayda görülür. Ama her bebeğin gelişimi farklı olduğu için dönemler erken ya da geç başlayabilir. Büyüme atakları 3-4 günden, 1 hafta- 10 güne kadar sürebilir.

ayy caınım benim sağol yaa inşallah benimki 1 günde büyür hayırlısıyla

YENİ DUA LİSTEMİZ İÇİN ÖNERDİĞİM VE BAŞLATTIĞIM DUAMIZ;

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

*** “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır

*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

Hadisi Şerfite yazdığı üzere 99 derde devadır demiş ya Peygamber efendimiz s.a.v.,
Bende onun için "Günde 99 tane okuyalım" diyorum, 2 dk sürmez bile.

Listeyi Allah nasibederse 10,07,2014 Perşembe günü başlatacağım,
listeye dahil olmak isteyen sevgili can ciğer arkadaşlarım beni haberdar etsin lütfen...

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun gülüm Rabbim bebişinede sanada saglik versin insallah kitlen de iyice küçülür ben kullanamadim hicbir ilaci bulantilarimdan...
sağol canım AMİN..bebeğe zarraı yok dedi kaybolur İNŞALLAH..
canım çok şükür oh iyi olmana çok sevindim. vitamin olarak bende decavit kullanmıştım bence iyi bir takviye sorun yok yani devam et rahatlıkla.
ayyy cinsiyet nezaman yaaa merak ediyorum
SAĞOL TATLIM..iyiz tansiyonum düşük 9-5 yada 8-4 bazen baş dönmem oluyo mide bulantısı devam 18. haftaya kadar devam eder dedi daha hiç kilo alamadım 2sinde gidicez 15 haftalık oluyo ozamana belki belli olur ALLAH GÖNLÜMDEN GECENİ BİLİYORRR :)))
BENDE VARIM CANIM LİSTEDE EKLEMYİ UNUTMA

yasemin canım hakkına helal et, iş sana kaldı, kanamam var, sürekli yatıyorum, sadece wc serbest, bebek iyi,bugünlerede şükürler olsun, listeye beni de ekle, hatta yanına kanmamalarının hayırlısıyla bitmesi için diye not düş2rsen dadından yinmez :)))) öpüyorum cankuş arkadaşım :)) sen olmazsaydın bu ramazan bu topik duasız kalacaktı

Canlarım ballarim ekliyorum listeye hepinizi.
Burcummm canımın içi sen benim gibi mi oldun canimsin yaa hatirla benfe hep yatiyordum sadece wc ye gitmek icon kalkiyordum ve inanki yemegi bile yatakta yiyordum ahhh be kuzum anne olmak enbastan beri zor ama rabbim saglikli etsin onu yeterki insan herşeye katlaniyor. Dua listesine seni ayrıntılı şekilde yazacağım tatlimm.
Gulcum canim ayy inşallah saglikla hayirlisiyla kiz olur ayy ozaman dunyanin butun nimetlerini tatmis olursun varya hadi bakalim heyecanla bekliyorum inanki.
Aslimmmmmm canim canlarım seni yerim ben maşallah sana rabbim seni dişi herkül gobo yaratmış ben öyle düşünüyorum. Ben 1 bebege zor bakarken sen 2 taneye bakiyorsun ya sen benim gözümde cok yukseklerdesin . Allahim gücünü kuvvetini sabrini ve sütünü arttirsin. Seni hic sıkmasın inşallah. Ve hepimizi ferahlatsin rabbim...

kızlar hepiniz çok sağolun güzel dilekleriniz için😉😉😉

meral bu ne😄zaten hiç aklımdan çıkmıyorsunuz ki,biraz içten pazarlıklı bir düşünce olacak ama eğer benim işlerim düzgün gidecekse size ettiğim dualarla olacak

özlem hikayeni okudum ne kadar sakinmişsin öyle maşallah sana,oğlun da çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin inş

yasocun beni de ekler misin

Yasom Allah razi olsun canım, evety ayni durumdayim, yemek su yattığım yerden, sadece wc, o da yavaş yavaş, adet kanması gibi devam ediyor, şimdi sorular:
Senin kanma yoğunluğun nasıldi:
Kaçıncı hafta başladı ve na zaman bitti:
Ve sebebi neydi?

Taşekkürler bebek :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…