- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.261
ekliyorum canım benimyasocun beni de ekler misin
Kizlar naber uzun zaman oldu yeni subeydi ramazandi öyle ugratim yeni sunbem sogutozunde akşamda servis var ama 7:10da evde oluyom bu nedenle 4'5 da cikiyom iki vesaitle eve gisiyom bi saat suruyo.sut iznini bi gunde toplama olayi var.Esim KV yapdiyo ama ben pek sicak bakmiom. 7 de eve geliyom kizin 8 de uyuyo simdilik boyle yapiyom.tek sen girdigim için özlemin bebisini göremedim.bende bi foto koyabilirsem koyacak yeni dua listesinde bende varim.
Yasom Allah razi olsun canım, evety ayni durumdayim, yemek su yattığım yerden, sadece wc, o da yavaş yavaş, adet kanması gibi devam ediyor, şimdi sorular:
Senin kanma yoğunluğun nasıldi:
Kaçıncı hafta başladı ve na zaman bitti:
Ve sebebi neydi?
Taşekkürler bebek :)))))
******** HATIRLATMA ********
YENİ DUA LİSTEMİZ İÇİN ÖNERDİĞİM VE BAŞLATTIĞIM DUAMIZ;
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
*** �Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah�ın yardımıyla elde edilir.�
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda �Allah�ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok� itirafında bulunmaktadır
*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
Hadisi Şerfite yazdığı üzere 99 derde devadır demiş ya Peygamber efendimiz s.a.v.,
Bende onun için "Günde 99 tane okuyalım" diyorum, 2 dk sürmez bile.
Listeyi Allah nasibederse 10,07,2014 Perşembe günü başlatacağım,
listeye dahil olmak isteyen sevgili can ciğer arkadaşlarım beni haberdar etsin lütfen...
Kiz Mesude hem de nasil oLuyom sorma resimlerine bakip duruyom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benide ekle canım...
Mesudecim kuşum ekledim senide listeye
tatlım senide ekledim ALlah şimdiden kabul etsin inşallah.
ne güzel dualara rağbet var herzaman topiğimizde Allahım sen kabul et hepimizin gönlndeki muratları ver hayırlısı ile ve hepimizi feraha çıkart yarabbim. aminnnnnnnnnnnnnnnn
Allah yardimcin olsun kuzum yokluğunu gostermesin...
Tumayyy nasilsin kuzum napiyon aşağıda
merhaba canlarım
biz Ayşem ile malatyadayız teyzeleri annannesi dedesi fındığımın keyfine diyecek yok.Tatil bana çok iyi geldi Rabbime şükürler olsun çok rahatladım kötü şeyleri düşünmüyorum artık.ayın 17 sinde evimize dönücez inşallah burda ki gibi devam eder.
Özlem maşallah canım bora çok yakışıklı sağiıklı sıhhatli analı babalı büyüsün.
yasemin kuzum rabbim betüşüme bol bol uyku versin uyuşunki büyüsün .Benide dua listesine eklermisin.
burcum cnm geçmiş olsun kanaman olmuş korkma canım bol bol dua ile gelecek dünyaya o yaramaz.
Tuba umreni rabbim kabul etsin darısı bizlere olsun inşallah.
Buket iş yerinin uzak olması zor Rabbim bir kolay lık verir inşallah.
Nazan sen nasılsın?eslem nasıl?
sedacım sen nasılsın ramazan la aran nasıl ?
Gül ağrın olmuş dikkat et canım fatih te küçük yoruluyorsun heralde
herkesi kocaman kocaman öpüyorum...
Iyi olmana sevindim cnm biz iyiyiz cok şükür betül de iyi yaramaz napsin Pıtırcık yaramazlik yapiyo bol bol minigini op yerime iyi tatiller cnmiyiyim mesudecim sizleri merak etim bakıyorum sen nasılsın Betül nasıl
*** Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır
*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
Hadisi Şerfite yazdığı üzere 99 derde devadır demiş ya Peygamber efendimiz s.a.v.,
listeye dahil olmak isteyen sevgili can ciğer arkadaşlarım beni haberdar etsin lütfen...
ohhh tatilin keyfini çıkar tatlımm evet kistten oldu sanırım canım küçülmüş çok şükür bebişim iyi ama fatih yorması bişi diilde çok uykum geliyor uyusun da bende uyuyım die belkiyuorum dört gözle :)bende ağustosun onunda afyona gidcem ilk defa eşimin memleket bakalım gezelim görelim neler varmışmerhaba canlarım
biz Ayşem ile malatyadayız teyzeleri annannesi dedesi fındığımın keyfine diyecek yok.Tatil bana çok iyi geldi Rabbime şükürler olsun çok rahatladım kötü şeyleri düşünmüyorum artık.ayın 17 sinde evimize dönücez inşallah burda ki gibi devam eder.
Özlem maşallah canım bora çok yakışıklı sağiıklı sıhhatli analı babalı büyüsün.
yasemin kuzum rabbim betüşüme bol bol uyku versin uyuşunki büyüsün .Benide dua listesine eklermisin.
burcum cnm geçmiş olsun kanaman olmuş korkma canım bol bol dua ile gelecek dünyaya o yaramaz.
Tuba umreni rabbim kabul etsin darısı bizlere olsun inşallah.
Buket iş yerinin uzak olması zor Rabbim bir kolay lık verir inşallah.
Nazan sen nasılsın?eslem nasıl?
sedacım sen nasılsın ramazan la aran nasıl ?
Gül ağrın olmuş dikkat et canım fatih te küçük yoruluyorsun heralde
herkesi kocaman kocaman öpüyorum...
canımmmm sağolasın sanada cok geçmiş olsun kanamaların en kısa zamnada durur İNŞALLAH dikkat et kendine RABBİM bbeişinide senide korusun size bağışlasın...Yasom açıklamaların için sağol bebegim, inşallah benimkide hayırlısıyla önce kahverengine dönüşür sonrada biter gider, Allahım sabrını veriyor ama yatmak zor. Rabbim betül'e sakin uzun sağlıklı ömür versin
Buket çalışan anne olmak ne zor, bugünler hayırlısıyla geçsin gitsin, baktın olmadı evi taşırsın Yağmur'dan önemlimi
Benim için tek tek iyi dileklarda bulunmuşsunuz Allah hepinizden bin kere razı olsun, hamile olanlara çok kolay bir hamileleik ve doğum nasip etsin, evladi olanlara da saglikli uzun ömürler versin, Rabbim her daim yüreginizi ferah kılsın,hayırlı Ramazanlar
Aa unutmadan Gülcüm çok geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin
canım beni de ekler misin listeye...uzun zaman oldu girmeyeli..yeni nete kavuştum...
hoşgeldin canım benim ekledim senide listeye oh ohhhh yine kalabalıklaşıyoruz yaşşasınnnnnnnnnn
*** Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?