Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aminnn canım Rabbim de senin güzel gönlünde ne dilegin varsa versin
Valla canım çok zorluyor bazen ama şükürler olsun bu günlere de

İyiler Teyzesi buyuyolar bagriyolar agliyolar bizde seni ve kızını öpüyoruz

Kuzumm iyiyim elhamdülillah eslemde çok iyi teyzesi
Oh ne iyi olmuş annecine gitmen inş. Böyle devam eder ayşemi öp çok çok grsrz canım

******** HATIRLATMA ********
YENİ DUA LİSTEMİZ İÇİN ÖNERDİĞİM VE BAŞLATTIĞIM DUAMIZ
;

Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm

*** “Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır

*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]

Hadisi Şerfite yazdığı üzere 99 derde devadır demiş ya Peygamber efendimiz s.a.v.,
Bende onun için "Günde 99 tane okuyalım" diyorum, 2 dk sürmez bile.

Listeyi Allah nasibederse 10,07,2014 Perşembe günü başlatacağım,
listeye dahil olmak isteyen sevgili can ciğer arkadaşlarım beni haberdar etsin lütfen...

Canlarım,
Şimdi Özlem ile görüştüm. Göğüsleri çok sertleşmiş, bora sütü çekemiyormuş, sağınca bile çıkmıyormuş. Ateşi çıkmış Özlemin.
Kızlar önerileriniz varsa ya özleme bildirin yada buraya yazın ben kendisine bildireyim.

Ayrıca bu yazımı okuyan herkes Özleme "Ya Şafi, Ya Kafi, Ya Muafi" tesbihatını okuyabildiği kadar okusun, Rabbim inşallah en kısa zamanda şifa verip rahatlatır böylece.

Yasemin bende aynı şeyleri yaşadım ılık duş alıp göğüslerine masaj yapsın sık sık emzirsin bora emerse daha iyi boşalır sağmak işe yaramıyor geçmezse
doktor a gitsin antibiyotik tedavisi gerekebilir

çok sağol tümayım hemen özleme ilettim yazını, inşallah faydası olur, bizde dua edelim bol bol...

Kızlar Yeni Dua Listemizi Yayınladım.
Hayırlı ve Uğurlu Olsun İnşallah.
Allah Şimdiden Hepimizin Gönlündeki İstekleri Versin Hayırlısı İle ve Kabul Etsin.

Bayram tarihine gelen arkadaşların günlerini bayram ertesine yazdım.
Ayrıca çektiğim kurrada ilk ben çıktım, inanın çok utandım kendime torpil geçmiş gibi oldum sanki ama inanın kurra sistemi yaptım öyle çıktı... Eğer başa geçmeyen isteyen olursa bana haber versin sıramı severek verebilirim.

Son düzenleme:
Günaydın fistiklar...

Yasom cok zor ozkemi anlıyorum bende mastit olmuştum tavsiye edecegim sey ılık veya soğuk duşun altinda masaj yapsin sonra ya borayi emzirsin yads sağsin cok gecmiş olsun.

Günaydın fistiklar...
Yasom cok zor ozkemi anlıyorum bende mastit olmuştum tavsiye edecegim sey ılık veya soğuk duşun altinda masaj yapsin sonra ya borayi emzirsin yads sağsin cok gecmiş olsun.

Günaydın tatlım, özlemde öyle yapıyormuş. bu sabah sağlık ocağına gittiler bakalım bora ile birlikte. boranın topuk kanı alınacakmış. Özlemde kendisi için doktora danışacaktı. Bakalım inşallah çare bulur...

Insallah faydasi olmuştur cnm ayyy ne zor 15. 20 gün ne çekmiştim bende
Sen nasilsin betül hanim cik nasillar

Insallah faydasi olmuştur cnm ayyy ne zor 15. 20 gün ne çekmiştim bende
Sen nasilsin betül hanim cik nasillar

CANIM ÇOK ŞÜKÜR İDARE EDİP GİDİYORUZ. Betül hanım şuanda annanesi ile birlikte büyük ihtimal annem ona televizyon izletiyordur
Bende işyerindeyim hatime başladım ramazanda Allah kabul ederse, onu okuyorum 11. cüzdeyim.
sende ne var ne yok. yeni yeni pıtır pıtır yürüyen betül ablamız neler yapıyor?

Şutu sağamadigi için ateş yapiyidur. Az ciksada saçmaya devam etsin. Ayrıca sicak havlu koysun göğüslerine. Agrisini alir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KIZLARRRRR
3 Silahşörleri albümüme ekledim girip girip bakabilirsiniz.
Aslı ve minik kuşlarının harika resimleri geldi bana, Aslıcım ekleyememiş bana rica etti, ayyy maşallah hepsine oyyy kuzular yaaa

ASLI - ADA - EFE

Oyyyş yerim obu ben cok seviyorlar tv degilmi bizimki reklam hastasi asla boş gecmez dunyadan kopar rrklam başlayinca betulde napsin uyutmuyo beni kerata yeni uyuttum şimdi
Bende gec basladim 10. Cuzdeyim Allah kabul etsin yasom...

Kızlar söylemeyi unuttum, listeye özel bir not eklemek isterseniz bana bildirin, ben msela betül mışıl mışıl uyusun diye belirttim

Mesudem hepimizinkini Allah kabul etsin inşallah kabrimizde nur ışığı gibi bizi beklesin okuduklarımız...

Buketim sıcak havlu olayını özleme yazacağım. sağol önerin için.

Son düzenleme:
Yasemin, canım geçen yazacaktım unuttum, SEDA. dua listesi hazırlarsan benide yaz demişti.

Kızlar kendimden özet veriyorum: kanamam az az hala devam ediyor, sürekli yatıyorum sadece wc, arasirada kaçmak mutfağa gidiyorum, ve sevgili bulantılarım , gebeliğim boyunca hep yanımdaydı, hala yanımda :) dün sabah kustum bide, amaaaaaa Allahıma hamdolsun, daha kötüsü de olbilirdi, bu halime hamdolsun.

Geçmişe bakamadım Allah herkese kolaylık versin

ASLİ canım Allah sana öyle bir guç verecek ki eminim, bıdıklarını öpüyorum, ay ben bu topiğin bütün bıdıklarını öpüyorum hepsine maşallah ömürleri uzun ve sağlıklı olsun, hayırlı ramazanlar

Canimmm çok sağol ben tlfdan bi türlü beceremedim çok öpüyorum

Canimm Allah yardimcin olsun bugünlerde geçecek inşallah sonra bi bakmissin kucağında mesela şu anda efe ayagimda sol kolumda ada sağ elimde telefon ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…