- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.301
canım hoşgeldin eklerim tabiki.
nasılsın nasıl gidiyor minik kuşunla birlikte aynı bedende hayat anlat bakalım şekerim.
aynı bedendeyken iyi, sen uyuyorsun o da uyuyor, sen yiyince o da doyuyor, ama göbüşten çıkınca Allahhhhh
canım sedayı yazdım listeye merak etme.Yasemin, canım geçen yazacaktım unuttum, SEDA. dua listesi hazırlarsan benide yaz demişti.
Kızlar kendimden özet veriyorum: kanamam az az hala devam ediyor, sürekli yatıyorum sadece wc, arasirada kaçmak mutfağa gidiyorum, ve sevgili bulantılarım , gebeliğim boyunca hep yanımdaydı, hala yanımda :) dün sabah kustum bide, amaaaaaa Allahıma hamdolsun, daha kötüsü de olbilirdi, bu halime hamdolsun.
Geçmişe bakamadım Allah herkese kolaylık versin
ASLİ canım Allah sana öyle bir guç verecek ki eminim, bıdıklarını öpüyorum, ay ben bu topiğin bütün bıdıklarını öpüyorum hepsine maşallah ömürleri uzun ve sağlıklı olsun, hayırlı ramazanlar
rica ederim kuşum benim için bir zevkti bu güzel üçlüyü albüme eklemekCanimmm çok sağol ben tlfdan bi türlü beceremedimçok öpüyorum
aminnn kuzum zaten sen her gece benim aklımdasın duamdasın betülü okurken hep ya halim çekiyorum, dolayısı ile sanada dualar ediyorum. ağla canım benim ohhh coşsun hormonlarYASEMIN allah razı olsun yeni listeyi hazırlamışsın Rabbiim Betül'e çok huzurlu ve uzun gece uykuları versin
Ayy iyice ağlıcam sanırım :)))
canım hemen senide ekliyorum, yanınada öyle not düşeceğim inşallah yeterli miktarda sütün olur, fazla oluncada dert oluyor çnkü ALlah herşeyin hayırlısını versinKizlar sagolun tebrikleriniz icin dilekleriniz icinde Rabbim iki katini versin sizlere insaallah.
Benide dua listesine ekleyin cok guzel dua. Banada siril siril sutu aksin diye ekleyebiliesiniz)
Allah iyilikler versin canım benim. aslının resimleri benim resim albümümde tatlım ben sende ekliysem gir bak muhteşem ötesi resimler...iyii diyelim iyi olsun yasemin.yuvarlanıp gidiyoruz işte.Elhamdülilllah.şikayete yüzümüz yok.
Özlem oğlunu gördüm.Allah nazardan saklasın.Göğsünde bi an öne iyileşir inşallah.
Aslıııı senin kuzuları göremedim.biz arkadaş değilmişiz meğerarkadaş olarak eklesene beni.
Buket yeni işin hayırlı olsun.
Ayşe sende koysana oğlunun resmini.
Burcum inşallah kesilir bian önce kanaman.kuzun iyi ya maşallah.oda geçer inşallah
Bedriyem canım hoşgeldin. öncelikle elife Allah şifa versin inşallah bende ateşlenince pek fitilden yana değilim. Calpol diye bir şurup var onu veriyorum ve senin gibi elimde bez sürekli alnına koyuyorum...selam kızlar nasılsınız iyisiniz inşAllah bi türlü gelemedim özlem ayşe bebekleriniZE KAVUŞMUŞSUNUz Allah sağlıkla huzurla buyutmeyi nasip etsin inşAllah
Aslııı hastane fotolarınıza bittimm burcu hadi hamile duygusal ağlıyor bana ne oluyor acaba da ağlıyorumm bu guzellikler karşısında masaAllah size ALLAH gucunu kuvvetini arttırsın inşAllah, Allah olmayanlarada nasip etsin. Amin
Canım Yasemim'immm listenin sonuna benide ekler misin lutfen bende okuyorumm.. önceki lsteyide bitirdim ama gelip yazamadm kusura bakmayın kızlar
bu arada dun gece ilk defa evde tek kaldım ve ilk defa Elif ateşlendi fitil vardı evde şurup falanda yoktu fitilde birden düşürüyormuş heralde ateşi kullanmadım o yuzden ama butun gece oturdum ılık ıslak bezler vs sabah düşüşe geçti çok şükür
Yasemin duanı okudum, Betül çok huzurlu ve uzun gece uykuları yaşasın, nazardan uzakda, sağlıkla...
Hey fistiklarim gunaydin naailsiniz bugün bakim
vay güzel kızın güzel annesi hoşgeldin. prenses nasıllar bugün, pıtır pıtır yürüyormu yine benim cimcimem
Aman hiç sorma yasom ya 3 gündür uykusuzum sahur nedeniyle sabah saat 5buvukta yattim 8buvukta tepemdeyfi uyku haram bize simdide evin tozunu aliyor girmediği cikmadiği delik yok derlerdi de inanmazdim yururken daha zor neyse cok şükür buhunku günümüze betül nasil onun uykulari nasil.
Gözün korkmasin cnm eninde sonunda yuruyecek oda bu donemlerde cok merakli ve hareketli oluyorlar ogrenme zamanlari tam hayirlisi ile Yürüsün de annesi belkim senin betül daha uslu olur annesini yormaz...ayyy bende yürüsün artık diye hevesleniyorum ama gözümü korkuttun şimdi şekerim :))
Betül de nasıl olsun günü gününü tutmuyor, ama maşallah hamdolsun dualarla daha iyi olacak inşallah
Gözün korkmasin cnm eninde sonunda yuruyecek oda bu donemlerde cok merakli ve hareketli oluyorlar ogrenme zamanlari tam hayirlisi ile Yürüsün de annesi belkim senin betül daha uslu olur annesini yormaz...
Bilekleei benimkilere benziyo kalin kalin bilezik künye cok yakisiyor bilezik degil kunyesi o teyzesi yee tabi serbest yemek isirmak hirpalamakayyyyy ben onun boncuk gözlerini yerim yerimmmm, ah birde o tombik kolunda bileziği varmış burma bilezikmidir nedir ayyyy ölücem şimdi küçük hanım yaaa, tam yemelik parçalarım ben bu kızı Allahhhhh gelicem şimdi oraya.
Bilekleei benimkilere benziyo kalin kalin bilezik künye cok yakisiyor bilezik degil kunyesi o teyzesi yee tabi serbest yemek isirmak hirpalamak
oyyyyyyyy havalı betüş yaa tie bak. o bileklikten benim betülde de var aaa demek betüllere has bişey buuzaktan burma bilezik sandım kız
yazlık imajıda süpermiş tam mıncıklamalık maşallah subhanallah rabbim korusun bu minik kraliçeyi ve hepimizin doğmuş veya doğacak bebeklerini inşallah. Allahım bu güzel tadı herkese nasibetsin inşallah sağlıkla kolaylıkla.
oyyyyyyyyyyyyyyyy mesude sen istanbulda olsaydın varya şimdi atlar arabaya bi ısırır şunu geri dönerdim işe
öncelikle dualarına amin diyorm kuşum aminnnnnn..Ayşe ve Özlemcim hayırlı olsun Gözümüz aydın :))
Yasemincim tuğraya da mışıl mışıl uyku diye eklersen sevinirim canım :))
Mesude gerçekten ısırılmalık çok tatlı maşallah :))) yiyelim onu toplanıp:))
Dua listemiz hayırlı Dualarımız oruçlarımız kabul olur inşallah:)
Aslı bittim bende çok tatlılar maşallah canım
Burcu kaç haftalık oldun cnm nasılsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyyy ne iyi olurda yasom ya bende sana gelirdim betülü yemeye
Demekki betuller ayni hava konusunda betulunde boyle gozluklu pozlari vardi burda atesi vardi soymustum kizimi
Amin cnm benim Yurekten amin Rabbim hepimizin evlatlarini korusun saglik versin insallah
Sence burda napiyo buzdolabini bile acıyor ya
Dunde cekmeceyi acip ivine girip oturuyordu
Ahhh kuşum evde ne bi vazo nebi sehpa nede cicek herseyi kaldırdım mutfak dolaplarini acip ne varsa cikarip icine giriyordu care kapaklarinin kurplarini cikarmak oldu dolabin buzlugu asagida tam boyuna gore icini acip yaliyor sogukyaöncelikle dualarına amin diyorm kuşum aminnnnnn..
hemen yazıyorum tuğraya inşallah canım hepimizin çocukları hayırlısı ile sakin uyku sever iyi evlatlar olsunlar
Allahhhhh boyuna göre de buzdolabı kapağın varmış mesudem, kız açmayıpta ne yapsın. resmen gel beni aç diyor ohhh serin serin
ben onun boyunu posunu seveyim emi kalkmışta ayakta duruyor yavru kuş yaa maşallah yarabbim nasıl seviyorum ben bu kızı yaa içime sokacağım geliyor
canım sedayı yazdım listeye merak etme.
ayyy yerim ben senin hamilelik alametlerini yaa maşallah canım benim. sen yeterki stres olmamaya çalış o kanamalar geçecek. bizim topiğin bebekleri hepten nazlı yahuuu topiğin ismini değiştireceğim o olucak
rica ederim kuşum benim için bir zevkti bu güzel üçlüyü albüme eklemek
aminnn kuzum zaten sen her gece benim aklımdasın duamdasın betülü okurken hep ya halim çekiyorum, dolayısı ile sanada dualar ediyorum. ağla canım benim ohhh coşsun hormonlar
canım hemen senide ekliyorum, yanınada öyle not düşeceğim inşallah yeterli miktarda sütün olur, fazla oluncada dert oluyor çnkü ALlah herşeyin hayırlısını versin
Allah iyilikler versin canım benim. aslının resimleri benim resim albümümde tatlım ben sende ekliysem gir bak muhteşem ötesi resimler...
Bedriyem canım hoşgeldin. öncelikle elife Allah şifa versin inşallah bende ateşlenince pek fitilden yana değilim. Calpol diye bir şurup var onu veriyorum ve senin gibi elimde bez sürekli alnına koyuyorum...
hemen senide listeye ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?