- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.321
Doğum hikayeni ilk okuyan benim sanırım. Sakinligine hayran kaldım. Ben yerinde olsam soluğu hemen hastanede alırım sanırım.
Maşallah iyi dayanmissin... darısı başıma inşallah :)
Insallah bol bol sütun olurda oglusuna yarar canım... sen moralini yüksek tut ki sütun artsın...
canım Allah sanada çok kolay bi doğum nasip eder inşallah,teşekkür ederim canım inşallah oğluma yetecek kadar olur sütümüz
ayyy özlemmm maşallah subhanallah 41 kere hatta 4444 kere
bütün resimlere dayanamadım yorum yaptım ayyyy çok güzel....
Rabbim topiğimizdeki herkese nasibet yarabbim inşallahhhh.
sağol canımm,amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin
günaydın kızlar nasılsınız....biz iyiyiz cok şükür cumartesi gece ağrım oldu dra gittim bebişim iyi çok şükür kiste küçülme olmuş ondan olabilir dedi dr..bu arada önceki gebelikte gyno ferro sanol kullanmıştım bunda decevit verdi dr kullanan varmı..öpüldünüzzz..
gül ben decavit kullandım hamileliğimde şimdide gyno ferro sanol kullanıyorum
özlem hikayeni okudum ne kadar sakinmişsin öyle maşallah sana,oğlun da çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin inş
teşekkür ederim canım,amiin sağolasın,rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Özlem maşallah canım bora çok yakışıklı sağiıklı sıhhatli analı babalı büyüsün.
amiin canım çok sağol
Özlem canım arkadaşım hemen sana ya selam çekicem Rabbim sağlık versin
sağol canım benimm rabbim yardımcın olsun,kanamaların dursun inşallah
Ozlem tebrik ettimmi bilmiyorum gecem gundizum karisti cunku Rabbim bagislasin hayirli evlat olsun Insaallah
amiin canım rabbim senin evladınıda bağışlasın,sütün bollaşsın inşallah, bende aynı durumdayım gecem gündüzüm karıştı
Özlem oğlunu gördüm.Allah nazardan saklasın.Göğsünde bi an öne iyileşir inşallah.
amiin canım çok sağolasın,inşallah iyileşir anım
selam kızlar nasılsınız iyisiniz inşAllah bi türlü gelemedim özlem ayşe bebekleriniZE KAVUŞMUŞSUNUz Allah sağlıkla huzurla buyutmeyi nasip etsin inşAllah
çok şükür kavuştuk canım sağolasın Allah razı olsun, seni epeydir göremiyordum özlemişim aklımdaydın hep
Ayşe ve Özlemcim hayırlı olsun Gözümüz aydın :))
sağol gamzeciğim
Özleemmm bunları yazarken aşağıda adını gördümm Bora bey nasıllar uyuyor mu geceleri..
canım bazen uyuyor bazen uyumuyor aslında uyuyorda karnı acıkınca uyanıyor sonra uyumak bilmiyor