Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Allah sanada çok kolay bi doğum nasip eder inşallah,teşekkür ederim canım inşallah oğluma yetecek kadar olur sütümüz

ayyy özlemmm maşallah subhanallah 41 kere hatta 4444 kere
bütün resimlere dayanamadım yorum yaptım ayyyy çok güzel....

Rabbim topiğimizdeki herkese nasibet yarabbim inşallahhhh.

sağol canımm,amiin rabbim isteyen herkese nasip etsin

gül ben decavit kullandım hamileliğimde şimdide gyno ferro sanol kullanıyorum

özlem hikayeni okudum ne kadar sakinmişsin öyle maşallah sana,oğlun da çok tatlı Allah sağlıklı uzun ömür versin inş

teşekkür ederim canım,amiin sağolasın,rabbim sizlerede nasip etsin inşallah

Özlem maşallah canım bora çok yakışıklı sağiıklı sıhhatli analı babalı büyüsün.

amiin canım çok sağol

Özlem canım arkadaşım hemen sana ya selam çekicem Rabbim sağlık versin

sağol canım benimm rabbim yardımcın olsun,kanamaların dursun inşallah

Ozlem tebrik ettimmi bilmiyorum gecem gundizum karisti cunku Rabbim bagislasin hayirli evlat olsun Insaallah

amiin canım rabbim senin evladınıda bağışlasın,sütün bollaşsın inşallah, bende aynı durumdayım gecem gündüzüm karıştı

Özlem oğlunu gördüm.Allah nazardan saklasın.Göğsünde bi an öne iyileşir inşallah.

amiin canım çok sağolasın,inşallah iyileşir anım

selam kızlar nasılsınız iyisiniz inşAllah bi türlü gelemedim özlem ayşe bebekleriniZE KAVUŞMUŞSUNUz Allah sağlıkla huzurla buyutmeyi nasip etsin inşAllah

çok şükür kavuştuk canım sağolasın Allah razı olsun, seni epeydir göremiyordum özlemişim aklımdaydın hep

Ayşe ve Özlemcim hayırlı olsun Gözümüz aydın :))

sağol gamzeciğim

Özleemmm bunları yazarken aşağıda adını gördümm Bora bey nasıllar uyuyor mu geceleri..

canım bazen uyuyor bazen uyumuyor aslında uyuyorda karnı acıkınca uyanıyor sonra uyumak bilmiyor

tünaydın kızlarrr
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ Yasemin[/TD]
[TD]10.07.2014 persembe[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] melek2828/ Nazan[/TD]
[TD]11.07.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr/ Tümay[/TD]
[TD]14.07.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dularınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
CANIM DESENE TAM TERSİ :))YA ÇOK HALSİZİM ŞİMDİDE BAŞLASAN OLUR DEDİ AMA 12 DE BAŞLA DEDİ DAHA BAŞLAMADIM İLACA İYİ GELİRMİKİ ACABA HALSİZLİĞE

bilmem ama vitamin olduğuna göre iyi gelebilir sanırım

özlemmm senin maviş takvimini yerim ben çok güzellllll

ayy kızlar dikkat ediyormusunuz, sabhtan beri tüm yorumlarımın içinde bir yeme kelimesi var, en sonunda yiye yiye orucum bozulacak tövbeeeeeee

Yasemincim duanı okudum cnm. Allah kabul etsin inşallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
NAZAN canım duanı okudum, Rabbim eslem:e uzun ve sağlıklı bir ömür versin, mışıl mışıl uyusunda büyüsün

Bu kız benim hayat enerjimi bitiriyor yaa... yinede şükürler olsun hamdolsun...
Çok yakında tımarhaneden yazışacağım sizlerle...

Son düzenleme:
günaydın kızlar herkese hayırlı cumalarr..Decevite siftah yaptık bakalım şifa olur İNŞALLAH şu bezgin halimden kurtulmak istiyorummm....

günaydın kızlar herkese hayırlı cumalarr..Decevite siftah yaptık bakalım şifa olur İNŞALLAH şu bezgin halimden kurtulmak istiyorummm....

Günaydın canım

Decevit vitamin mi? Bende 14. Haftaya kadar çok yorgundum 16.dan sonra ayaklandım canım...

Hayırlı cumalar herkese...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bedriye sagol canim Allah razi olsun. Allah saglik sihat versin tum bebislerimize ve anne ve anne adaylarimiza insaallah

zeynep canim ben cepten giriyorum inan nasil yuklenir hic bilmiyorum. Izle ile aslinin bebislerini gordum masallah bukadarmi tatli olur Allah nazarlardan saklasin. Hayirli uzun saglikli omur nasip etsin mevlam
Senin bebisler nasil hissediyormusun kipirtilarini tekmelerini. Ikizler ayni andami tekme atiyorlar acaba ay cok guzel ikiz bebekler. Dunyaya geldiklerindede cok uyumlu rahat akilli uslu olurlar insaallah

Buarada hayirli cumalar :))
Biz bi kac gunden beri geceleri uyku problemi yasiyoruz. Genelde hep ayni saatde. Aksam 11 den gece 3 kadar uyanikti yedi alti temiz normalde gazida yok esneyip duruyor ama bi turlu uyku pozisyonu beyendiremiyoz beyfendiye. Yani aslinda uykusu var.onceki gunde aynisini yapti ozamanda aksam 7 den gece 3 kadar uyumadi ve arada yedi altini aldim hep sonra gece 3 den 7 kadar full uyku sonra yyedikten sonra hemen uyudu ve 12 ye kadar yine full uyku. Aksam olunca artik gece 3 olsunda uyusun artik diyoruz. Neden boyle uyuyor bilemedik. Suan annemdeyiz acaba yataginimi istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…