- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.341
Buarada hayirli cumalar :))
Biz bi kac gunden beri geceleri uyku problemi yasiyoruz. Genelde hep ayni saatde. Aksam 11 den gece 3 kadar uyanikti yedi alti temiz normalde gazida yok esneyip duruyor ama bi turlu uyku pozisyonu beyendiremiyoz beyfendiye. Yani aslinda uykusu var.onceki gunde aynisini yapti ozamanda aksam 7 den gece 3 kadar uyumadi ve arada yedi altini aldim hep sonra gece 3 den 7 kadar full uyku sonra yyedikten sonra hemen uyudu ve 12 ye kadar yine full uyku. Aksam olunca artik gece 3 olsunda uyusun artik diyoruz. Neden boyle uyuyor bilemedik. Suan annemdeyiz acaba yataginimi istiyor?
Yasemin sizdemi boylesiniz? Bastan berimi boyleydiniz yani yeni dogdugundada varmiydu uyku sorunu. Ya bide o ara dusun yani 5 saat falan uykuya dalamiyor ya arada gozunu kapatiyor bi muddet uyudu saniyoruz yatagina yatiriyoz basiyor cigligi yani ufak sekerlemeler yapiyor dinleniyor sonra hadi bastan aglama sefasina.
Kolay degil suan elimde tutabiliyorum belim agirsada ama ilerde kilo aldiginda ne yapcaz? Rabbim sizede yardim etsin Insaallah duzelir betulun uykusu buyudukce daha zor oluyordur.
ay bende dua listesinde misil misil uykumu yazdirsaydim ne. Duzen cok onemli belki evimizde olsaydik boyle olmazdi. En iyisi evden disari cikmamak bebekler bize biz bebeklere alisana kadar sanirim
yinede yasemincim morali duzgun tutmak gerek inan hissediyorlar bebisler ve onlarda husuz oluyorlar. Senin melisa cayin var en azinda ve diyete basladin kafa dagitip rahatlarsin ben yapcam birseyler bulmaliyim. Lohusaliktan cikma vaktim geldi benim hemde aci l en ;)
evet canım vitamin..inşallah bende ayakalanırım olmuyo böleGünaydın canım
Decevit vitamin mi? Bende 14. Haftaya kadar çok yorgundum 16.dan sonra ayaklandım canım...
Hayırlı cumalar herkese...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet canım vitamin..inşallah bende ayakalanırım olmuyo böle
canım senin daha fatih emirden sonra depoların tam dolmamıştır belkide onun için böyle fazla halsizlik oluyordur. onun için dcavit inşallah sana iyi bir takviye olur. ayrıca bol bol ceviz badem ve meyve ye, süt iç. sonra minik kuş senin kalsiyumlarını demirlerini vitaminlerini çekipte seni güçsüz bırakmasın.
******** HATIRLATMA ********
YENİ DUA LİSTEMİZ İÇİN ÖNERDİĞİM VE BAŞLATTIĞIM DUAMIZ;
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm
*** Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allahın yardımıyla elde edilir.
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda Allahım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok itirafında bulunmaktadır
*** (Lâ havle ve lâ kuvvete illa billah okumak, 99 derde devadır. Bunların en hafifi sıkıntıdır.) [Hakim]
Hadisi Şerfite yazdığı üzere 99 derde devadır demiş ya Peygamber efendimiz s.a.v.,
Bende onun için "Günde 99 tane okuyalım" diyorum, 2 dk sürmez bile.
Listeyi Allah nasibederse 10,07,2014 Perşembe günü başlatacağım,
listeye dahil olmak isteyen sevgili can ciğer arkadaşlarım beni haberdar etsin lütfen...
canım benim doğumdan sonra sıkıntıdan bişey olmuştu ama mantarmıydı yara mıydı bilemiyorum, böyle küçük küçük yara gibi olmuştu oram, hem kaşınıyordu, ben hametan sürdüm öyle öyle geçti kendiliğinden. tavsiye ederim. hametan yara ve yanık kremi. ayrıva bebeklerinizin popoşlarınada sürebilirsiniz ben betüşe kullanıyorum.Kızlar ya afedersiniz ama benim baya kaşıntım var 2 hafta sürdü geçti derken bidaha başladı acile gittim idrar da bişe yok doktor büyük ihtimal mantar dedi fitil verecekti emziriyorum diye kadın doğuma git dedi gidemedim henüz bana önerileriniz var mı ne yapsam sürekli yıkıyorum arada soğuk arada ılık suyla tuğranın şampuanı kullanıyorum arada bide pişik kremi sürüyorum krem kaşıntıyı hafifletiyor ama tuvalete gidince al baştan bişe deyin bana nolur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım beni de eklermisin :)
Kızlar nasılsınız. Ben İstanbul'a gittim geldim cuma günü öğleden sonra çıktık dün akşam döndük. Annem ameliyat olacaktı gitmiştim dr vurulmuştu iptal olmuştu sahura kalkacağımız gün iki hafta önce yani olmuş meğer ameliyatı bileğinde sinir sıkışması vardı ondan. Bana hiç haber vermemiş tekrar gelmiyim kafamı takmayayım diye. Bana da oruç tutuyorum dedi hani sesi halsiz filan geliyor ya neyse oldu bitti sevindim bir yandan olmasına neyse ki yengem dayım yan apartmanda hep onlarda yemek yemişler evinin işini görmüş banyosunu yaptırmış sağolsun c.tesi gezdik işlerim vardı. Hem ailemle iki akşam iftar yaptım. Yarın dikişleri alınacak kaynadıysa pansuman yaparken yengem gördüm iyi gibiydi. Gurbetlik çok zor gerçekten.
Bugün resmen yanıyorum kütüphane zaten sıcak iş yok yaz okulu var ama az öğrenci var otur otur zaman geçmiyor bir şeylere kalkışsam iş çıkarsam halim yok. Arabada gidip gelirken bile fena olmadım ama bugün dilim damağım kurudu resmen Allah yardımcı oluyor arada da o kadar olacak artık sahurda çok su içmemiştim ondan sanırım. Mesai bitse evde zaman geçecek yine.
Duaların bugüne kadar olanını evde okurum akşam.
Allah şifa versin anneciğine canım, gerçekten uzakta olmak zordur en ufak şey bile aklına takılır büyür büyür göremediğin için...
oh bari senin içinde deişiklik olmuş hem aile görüp hemde gezip moral toplamışsın ne güzel, keşke sık sık gidebilsen.
Sıcaklar ile hakikaten başımız dertte ayyy çok fena ya su gibi olmadığım gün yok.
tatlım ALLAH ŞİFA ve kolaylık versin sanada ben yine az çok alışkınım bulantım olur ama kusma olmaz bende..KANAMALARINDA BİTER İNŞALLAH...sabah o mesajı yazarken birden tansiyonum düştü çıktım baktım 8e5 nabzımda 101 olmuş fatihi aldım yattım uyumuşuz beraber biraz düzeldim şimdi sıcaklarında büyük etkisi var buz gibi suyla yüzümü gözümü yıkıyorum öle ıslak ıslak yatıyorum başka türlü çok sıcak oluyo ya...ALLAH tüm hamişlere ve hamiş adaylarına hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucağına alamayı nasib etsin İNŞALLAH..Seda Allah annene şifa versin, şükür ki yalnız degilmiş, Allah kimseyi darda koymuyor
Bu sıcaklarda oruç tutan herkese sabır ihsan etsin, inşallah bu sıkıntılar günahlarınıza kefaret olur, Allahım herkesin orucunu hayırla kbaul eylesin
Gül Allah kolaylık versin canım, 12. Haftada şıp diye bulantılar kesilecek dediler ben bu sabah yine kustum, ve kanamalarımda bazen çok bazen az devam ediyor, Rabbim kolaylık versin saağlıklı hayırlı hamilelikler versin
Veee Evlat bekleyen isteyen herkese sabırla hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim
Gece uykusu olmayan bıdıklarada mışıl mışıl uyku versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?