- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.361
canım hergün farklı davranıyor betül, bir gün güzel uyuyor ama gündüz mız mız oluyor, diğer gün gece sürekli uyanıyor, bir gün bakıyorsun kaşıkla yemeyi reddediyor, ertesi gün pilav makarna vs ne versen götürüyor, yani durumlar karışık kuzum.
ama inşallah seninkisi büyük ihtimal yer yadırgamasıdır ve geçer. sen evrene olumlu mesajlar gönder tatlım benim.
melisayı dün içtim zaten yoksa resmen deliricektim. zaten oruçluyum, işe gidiyorum yorgunum, sabah 6 da uyanıyorum uykusuzum, birde mız mız betüş tam kapak oluyor banaAllaha binlerce şükür herşeye rağmen tabiki ben şikayet etmiyorum sadece muhabbet ediyorum , rabbim verdi onu şikayet etmek isyan olur şükretmek lazım her haline... şükürler olsun...
ay yasemin ben daha lapa veriyorum pilavı ve makarnayı düşünemiyorum..zaten dişide yok daha benikinin biliyo musun? Senin maşallahın var..doktor bana akşamlarıda yedir..siz ne yerseniz oda ondan yesin dedi ama tuzsuz salçasız olacak dedi..e bende onu yapamadım ne yalan söyliyim..zaten bizim yemek yeme zamanımıza o uyyor olyo..bu ay doktora gidince başka bi çae arıyacam bakalım naparız..
GAMZE çok geçmiş olsun canım, Bedriye'nin kızıda 3 gündür ateşliymiş, o hiç fitil vermemiş, şimdi iyi hamdolsun,bugün gelir sana bir yol gösterir belki, Rabbim şifa versin,
Bide senin o kaşıntı için ılık sirkeli suyu dene,bana dr söylemişti, Rabbim herkesin evladına sağlık versin inşallah
Nazan,tümay,tuğba dualarınızı okudum rabbim kabul etsin inşallah
Ben henüz uyumadım tuğranın ateşi var 38.9 du en Son dayanamadım fitil verdim şurup verdim 3 saat geçti düşmedi ateşi 38.1 düştü sonra yine çıktı fitil verdim 20 dk geçti yine 38.1 niye var ateşi dişten olabilir ama diş böyle yüksek ateş yapmıyo bildiğim kadarıyla inşallah geçer çok tedirginim rabbim yardımcımız olsun inşallah öpüyorum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah düzelip çıkar ve birdahada olmaz. Dua edeceğim şimdi hemen oturup sizin için.Acildeyiz cnm fitilden 3 saat sonra yine ateş düşürücü verdim 8 gibi baktım 39 geldik serum taktılar kan idrar verdik işte bekliyoruz.. Hastaneye gittim hap fitil bide merhem verdi mantarmış ben alma sirkesi pamuğa sürüp sürdüm duydum birinden diye yanıp çıkmıştım ilaçlara başladım daha iyiyim sağol cnm.. Dua bekliyorum öptüm sağol
Selam ve çok geçmiş olsun bizimde ateşimiz oldu bir anda gece 3 de 38,5 oldu ateşi ve ben sabaha kadar calpol falan yoktu hep suyla duşurdum sonra calpol aldım 38,,6dan 38,4e düşüyordu mesela dra götürdük muayene etti 6.hastalık muhtemelen dedi hatta eşimde dedi diştir diye diş böyle inatçı olmaz ateşi düşer bi kaç saat çıkmaz dedi 6.hastalık denilen hastalık da 3gun ateş sonra da döküntü yapıyor vücudu kırmızı benek benek oluyor ama 4.gunden itibaren oluyor. İnşallah Tuğranın ki ufak bi üşütmedir. Fitil Kalpol dönüşümlüde kullanabilirmişsin daha faydalıymış ve sirke vermemeliymişiz cunku sırke içteki ateşe etki etmezmiş inşallah geçer gider hayırlısıyla
Kızlar bahsettiğim gibi Elif 6.hastalık geçirdi bitti çok şükür ateşli bir hastalık 3 gun ne ateş su, ilaç yok düşmedi hatta dr kendisi aradı ki testleri yapalım kan idrar testi yapıldı öylelikle netleşti 6.hast.
cok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha göstermesin..Selam ve çok geçmiş olsun bizimde ateşimiz oldu bir anda gece 3 de 38,5 oldu ateşi ve ben sabaha kadar calpol falan yoktu hep suyla duşurdum sonra calpol aldım 38,,6dan 38,4e düşüyordu mesela dra götürdük muayene etti 6.hastalık muhtemelen dedi hatta eşimde dedi diştir diye diş böyle inatçı olmaz ateşi düşer bi kaç saat çıkmaz dedi 6.hastalık denilen hastalık da 3gun ateş sonra da döküntü yapıyor vücudu kırmızı benek benek oluyor ama 4.gunden itibaren oluyor. İnşallah Tuğranın ki ufak bi üşütmedir. Fitil Kalpol dönüşümlüde kullanabilirmişsin daha faydalıymış ve sirke vermemeliymişiz cunku sırke içteki ateşe etki etmezmiş inşallah geçer gider hayırlısıyla
Kızlar bahsettiğim gibi Elif 6.hastalık geçirdi bitti çok şükür ateşli bir hastalık 3 gun ne ateş su, ilaç yok düşmedi hatta dr kendisi aradı ki testleri yapalım kan idrar testi yapıldı öylelikle netleşti 6.hast.
geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin..Acildeyiz cnm fitilden 3 saat sonra yine ateş düşürücü verdim 8 gibi baktım 39 geldik serum taktılar kan idrar verdik işte bekliyoruz.. Hastaneye gittim hap fitil bide merhem verdi mantarmış ben alma sirkesi pamuğa sürüp sürdüm duydum birinden diye yanıp çıkmıştım ilaçlara başladım daha iyiyim sağol cnm.. Dua bekliyorum öptüm sağol
Selam ve çok geçmiş olsun bizimde ateşimiz oldu bir anda gece 3 de 38,5 oldu ateşi ve ben sabaha kadar calpol falan yoktu hep suyla duşurdum sonra calpol aldım 38,,6dan 38,4e düşüyordu mesela dra götürdük muayene etti 6.hastalık muhtemelen dedi hatta eşimde dedi diştir diye diş böyle inatçı olmaz ateşi düşer bi kaç saat çıkmaz dedi 6.hastalık denilen hastalık da 3gun ateş sonra da döküntü yapıyor vücudu kırmızı benek benek oluyor ama 4.gunden itibaren oluyor. İnşallah Tuğranın ki ufak bi üşütmedir. Fitil Kalpol dönüşümlüde kullanabilirmişsin daha faydalıymış ve sirke vermemeliymişiz cunku sırke içteki ateşe etki etmezmiş inşallah geçer gider hayırlısıyla
canım benim Allah şifa versin en kısa zamanda inşallah düzelip çıkar ve birdahada olmaz. Dua edeceğim şimdi hemen oturup sizin için.
Çok sağol cnm rabbim yaşatmasın inşallah allah razı olsun
bedriyecim canım sende atlatmışsın çok geçmiş olsun rabbim b.r ömür boyu hep sağlıklı olmalarını nasibetsin hepimizin evlatlarının inşallah.
cok geçmiş olsun canım RABBİM bir daha göstermesin..
geçmiş olsun canım RABBİM şifa versin..
Acildeyiz cnm fitilden 3 saat sonra yine ateş düşürücü verdim 8 gibi baktım 39 geldik serum taktılar kan idrar verdik işte bekliyoruz.. Hastaneye gittim hap fitil bide merhem verdi mantarmış ben alma sirkesi pamuğa sürüp sürdüm duydum birinden diye yanıp çıkmıştım ilaçlara başladım daha iyiyim sağol cnm.. Dua bekliyorum öptüm sağol
BUKETcim, sabah sen geldin aklıma ben yıllarca iş için uzun yol gittim, Allah sabır versin inşallah ya yakına gelirsin ya da evi yeni işin dibine taşırsın hatta hemen karşısına, çalışan annenin bebek kaygısı iki kat daha fazla, ev hanımlarına maşallah vallahi çok şanslılar, istedikleri kadar bebek istesinler, neyse sabah sabah küçük emrah'a bağladım :)))) Allah herkese kolaylık versin
çok geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.annelik zor..geçen bnde çocuğu düşürdüm yataktan..deli gibi bi sağa bi sola dönerek yatıyo benim yanımda yatıyodu kalktım camı açtım yanına yattım kaaamı çevirdimki düşmüş ağladı tabi..beşikle benim aramda duruyodu sağıa dönmüş beşiğe iyice yaslanmıştı..gece sıcakta yatamıyo diye elle medim yatsın dedim..beşiğin duvarınada battaniye örtmüşüm yuvarlak olsun diye..sen o battaniyeye dolan süzüle süzüle düş.vıjjıııtt diye kjaydı benim yatakla beşik arasından..ağladı birsürü tabi uykuda düştğ çocuk ne oluyo bana dedi haliyle...kalktım aldım hemen ..yerde battaiyeye sarılıydı...dolanmışya battaniyeye..elim ayağıma dolandı..hemen doktora götürelim diye bağırdımm..ama götürmedik..sustu çocuk sonra bi tarfındada bişey yoktu..takip ettim gözünde kayma mayma olmadı şükür..yumuşak düştü zaten..ama ben öldüm öldüm dirildim..eşim bi taraftan bağırıyo krize girdik resmen ama çocukta bişey yok..şükür..
ayyy buketim geçmiş olsun ALlah birdaha yaşatmasın kıyamam ben ne korkmuştur dediğin gibi uykudayken düşmek şok eder insanı, çok şükürki yumuşak bir düşüş olmuş. canım havalar çok sıcak betülde rahatsız oluyor onun için ben üstünü örtmüyorum gece, birde onun odasının değilde başka bir odanın penceresini açık bırakıyorum hava gelsin diye. Allaha emanetler hep kuzularımız, Allah hepsine rahatlık versin inşallah...
Gamzecim inşallah hiç hast yatmadan bu hastalıktan kurtulur oğlun, Rabbim şifa versin bol dua ve su.
çok geçmiş olsun.Allah kolaylık versin.annelik zor..geçen bnde çocuğu düşürdüm yataktan..deli gibi bi sağa bi sola dönerek yatıyo benim yanımda yatıyodu kalktım camı açtım yanına yattım kaaamı çevirdimki düşmüş ağladı tabi..beşikle benim aramda duruyodu sağıa dönmüş beşiğe iyice yaslanmıştı..gece sıcakta yatamıyo diye elle medim yatsın dedim..beşiğin duvarınada battaniye örtmüşüm yuvarlak olsun diye..sen o battaniyeye dolan süzüle süzüle düş.vıjjıııtt diye kjaydı benim yatakla beşik arasından..ağladı birsürü tabi uykuda düştğ çocuk ne oluyo bana dedi haliyle...kalktım aldım hemen ..yerde battaiyeye sarılıydı...dolanmışya battaniyeye..elim ayağıma dolandı..hemen doktora götürelim diye bağırdımm..ama götürmedik..sustu çocuk sonra bi tarfındada bişey yoktu..takip ettim gözünde kayma mayma olmadı şükür..yumuşak düştü zaten..ama ben öldüm öldüm dirildim..eşim bi taraftan bağırıyo krize girdik resmen ama çocukta bişey yok..şükür..
yaa canım zro annelik zor..hele çalışan annelik..mesainhiç bitmiyo sabah 6 dakalkıyorum 9 a 10 kadar mücaele veriyorum sonrada yatıyorum..haftasonuda ütüydü bilmem neydi öyle geçiyo..hele gamzeyede anlattım bide çocuğun sorumluluğu var ki sorma..ama sizler yani öğretmenler yine şanslısınız..şimdi yaz geldi okullar kapandı bizim bankada çocuk kaynıyo..mecbur işe getiriyolar naapsınlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?