- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.381
Canlarım anca fırsat buldum ve geldimöncelikle dualara başlayacağım hastalandı m bitmesini bekliyorum ama bitecek gibide deil 10 günü geçti ; (
Bebislerim e gelince hergün değişik chat içindelerve inanın çok yorucu geçiyo bide 2. Defadir efe işitme testinden geçemiyor ; ( haftaya kulakburun boğaza goturcez sonra yine test ama test çok zor kafasına bi dolu bişe takiyolar sonra uyumasini bekle yavrum perişan oluyo inşallah haftaya testten geceriz ve umarım korkulacak bişe yoktur ; (
Bizde durumlar böyle bebislerim için yaptığınız yorumlar içinde ayrıca teşekkür ederiz teyzeleri sonunda benim çirkin sıpacıkları gördünüz
ALLAH razı olsun canım..ALLAH kabul etsin...Buket ve gülüm dualarınıxı okudum allah kabul etsin inş.
Selam ve çok geçmiş olsun bizimde ateşimiz oldu bir anda gece 3 de 38,5 oldu ateşi ve ben sabaha kadar calpol falan yoktu hep suyla duşurdum sonra calpol aldım 38,,6dan 38,4e düşüyordu mesela dra götürdük muayene etti 6.hastalık muhtemelen dedi hatta eşimde dedi diştir diye diş böyle inatçı olmaz ateşi düşer bi kaç saat çıkmaz dedi 6.hastalık denilen hastalık da 3gun ateş sonra da döküntü yapıyor vücudu kırmızı benek benek oluyor ama 4.gunden itibaren oluyor. İnşallah Tuğranın ki ufak bi üşütmedir. Fitil Kalpol dönüşümlüde kullanabilirmişsin daha faydalıymış ve sirke vermemeliymişiz cunku sırke içteki ateşe etki etmezmiş inşallah geçer gider hayırlısıyla
Kızlar bahsettiğim gibi Elif 6.hastalık geçirdi bitti çok şükür ateşli bir hastalık 3 gun ne ateş su, ilaç yok düşmedi hatta dr kendisi aradı ki testleri yapalım kan idrar testi yapıldı öylelikle netleşti 6.hast.
Acildeyiz cnm fitilden 3 saat sonra yine ateş düşürücü verdim 8 gibi baktım 39 geldik serum taktılar kan idrar verdik işte bekliyoruz.. Hastaneye gittim hap fitil bide merhem verdi mantarmış ben alma sirkesi pamuğa sürüp sürdüm duydum birinden diye yanıp çıkmıştım ilaçlara başladım daha iyiyim sağol cnm.. Dua bekliyorum öptüm sağol
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sa sevgili anne adayları ve anneler. Ben bugun şeker testi için gittim hastaneye. Baya bir kan aldılar cok yoruldum sekerim normal çıktı ama kan pihtilasmasini sağlayan hucrelerimin sayısı çok dusukmus... bayramdan sonra bir kere daha kan vereceğim yukselmezse osmangazi üniversitesine gonderecek doktor. Beni neler bekliyor bilmiyorum içim rahat değil ama arastirmakta istemiyorum bana dua esin olur mu hayırlı ramazanlar hepinize...
graphicdesigner/ Yasemin 10.07.2014 persembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
melek2828/ Nazan 11.07.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
tmyomr/ Tümay 14.07.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
dualarınızı okudum kızlar allah kabul etsin inşallah
Bedriye Gamze,kuzularınız hastalanmış geçmiş olsun.Buket senin Yağmurunu Allah ne güzel korumus.maşallah.
Aslıcım Efe de testen geçer inşallah.Betüşler iyiymiş çok şükür
Burcu,Özlem bişey yazmamışlar kendileri hakkında inşallah herşey yolundadır.
Bana gelince iyiyim çok şükür.Bu hafta tetenozun 2. dozunu oldum.Çarşamba günüde kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılcak.inşallah iyidir kuzularım.Çok ciddi bi rahatsızlıım yok şükür ufak tefek şeyler.hep evdeyim.haftada bir gün çıkıp 45dk yürüyorum o kadar.evdede iş yapmıyorum.kardeşim geldi yardıma sağolsun.yemeklede evlede o ilgileniyor.bebeklerin alışverişini netten yapıyorum.lazım olabilecekleri aldık gibi.beşiklerini almadık daha.28. haftaya alalım diye düşünüyoruz.öyle işte.herkese hayırlı ramazanlar.Oruç tutanlara hayırlı iftarlar.
oyy yerim ben onun minik kulaklarını, duyar annesi duyar, bu işitme testleri insanları çok korkutuyor ama sonu hep mutlu haberler ile bağlanıyor. kaç kişi duydum hep çevremde işitme testi diye üzdüler canlarını çıkarttılar birsürü pahalı makinalara soktular sonunda gayet sağlıklı diyip yolluyorar. kafana takma sakın. o cingöz hiç duymaz olurmu, onun tipini yerim ben yaaaduaa ettim sabah sizin iiçin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız tesstten.
geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur içini ferah tut
canımm merhaba fatih büyük ama ek gıdaya geçtiğimizden beri ben bisküvi-peynir veya ymurta -çekilmiş ceviz-pekmez-karışımı veriyorum devam sütü ile ıslıyorum..tabi şimdi arada değiiklik yapıyoruz zeytin peynir yumrta domates fln veriyorum ama küçükken vermiyordum..hatta acaba yanlışmı yapıyorum die arkadaşıma sordum oda aynı şelikde besliyormuş kızını benimkinden 1 ay büyük ...Kuşlar gunaydin. Dengi bebeği olan kizlara bir sorun var. Sabahları kahvalti olarak ne veriyorsunuz. Tariflwrinizi bekluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?