Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buket canım Allahım öyle güzel nasip etmişki battaniyeye sarılı düşmüş, şükürler, bir daha hiç yaşamayın inşallah. Bende küçükken nerelerden düşmüşüm anlatsam ağlarsın, ama şimdi pehlivan gibiyim, Allahim koruyor
Rabbim sana da kolaylık sabır ve guç versin inşallah, ben onun minik boynunu öperim ayrıca :)))

Canlarım anca fırsat buldum ve geldim öncelikle dualara başlayacağım hastalandı m bitmesini bekliyorum ama bitecek gibide deil 10 günü geçti ; (
Bebislerim e gelince hergün değişik chat içindeler ve inanın çok yorucu geçiyo bide 2. Defadir efe işitme testinden geçemiyor ; ( haftaya kulakburun boğaza goturcez sonra yine test ama test çok zor kafasına bi dolu bişe takiyolar sonra uyumasini bekle yavrum perişan oluyo inşallah haftaya testten geceriz ve umarım korkulacak bişe yoktur ; (
Bizde durumlar böyle bebislerim için yaptığınız yorumlar içinde ayrıca teşekkür ederiz teyzeleri sonunda benim çirkin sıpacıkları gördünüz

.Tümay14.07.2014 pazartesiAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.tb_fb/ Tuğba15.07.2014 salıAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.serap_serap/ Serap16.07.2014 çarşambaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.MARALAM/ Meral17.07.2014 perşembeAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olm

Kızlar dualarınızınokudum rabbim kabul buyursun inş.

oyy yerim ben onun minik kulaklarını, duyar annesi duyar, bu işitme testleri insanları çok korkutuyor ama sonu hep mutlu haberler ile bağlanıyor. kaç kişi duydum hep çevremde işitme testi diye üzdüler canlarını çıkarttılar birsürü pahalı makinalara soktular sonunda gayet sağlıklı diyip yolluyorar. kafana takma sakın. o cingöz hiç duymaz olurmu, onun tipini yerim ben yaaa duaa ettim sabah sizin iiçin inşallah güzel sonuçlar alacaksınız tesstten.

bedriyeciğim geçmiş olsun canım çok şükür atlatmışsınız rabbim birdaha hastalık göstermesin

gamzeciğim sana ve oğluna da çok geçmiş olsun canım Allah şifa ersin

graphicdesigner/ Yasemin 10.07.2014 persembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
melek2828/ Nazan 11.07.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
tmyomr/ Tümay 14.07.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.

dualarınızı okudum kızlar allah kabul etsin inşallah

Bedriye Gamze,kuzularınız hastalanmış geçmiş olsun.Buket senin Yağmurunu Allah ne güzel korumus.maşallah.
Aslıcım Efe de testen geçer inşallah.Betüşler iyiymiş çok şükür
Burcu,Özlem bişey yazmamışlar kendileri hakkında inşallah herşey yolundadır.
Bana gelince iyiyim çok şükür.Bu hafta tetenozun 2. dozunu oldum.Çarşamba günüde kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılcak.inşallah iyidir kuzularım.Çok ciddi bi rahatsızlıım yok şükür ufak tefek şeyler.hep evdeyim.haftada bir gün çıkıp 45dk yürüyorum o kadar.evdede iş yapmıyorum.kardeşim geldi yardıma sağolsun.yemeklede evlede o ilgileniyor.bebeklerin alışverişini netten yapıyorum.lazım olabilecekleri aldık gibi.beşiklerini almadık daha.28. haftaya alalım diye düşünüyoruz.öyle işte.herkese hayırlı ramazanlar.Oruç tutanlara hayırlı iftarlar.

Sağolun özlemcim ve zeynepcim tıkalı biraz bide iştahsız geçecek inşallah öptüm sizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sa sevgili anne adayları ve anneler. Ben bugun şeker testi için gittim hastaneye. Baya bir kan aldılar cok yoruldum sekerim normal çıktı ama kan pihtilasmasini sağlayan hucrelerimin sayısı çok dusukmus... bayramdan sonra bir kere daha kan vereceğim yukselmezse osmangazi üniversitesine gonderecek doktor. Beni neler bekliyor bilmiyorum içim rahat değil ama arastirmakta istemiyorum bana dua esin olur mu hayırlı ramazanlar hepinize...

geçmiş olsun canım inşallah bi sorun yoktur içini ferah tut

zeynepciğim canım çok şükür biz iyiyiz oğlumla uğraşıp duruyoruz,sütüm çok az yetmiyor mama veriyoruz sürekli doktora gidiyoruz kilo takibine, mamayı ayarlıyoruz falan öyle geçiyo günler,sende başlamışsın alışverişe internetten bende bir iki parça bişey almıştım internetten güzel oluyor bakınmak.

Yasom bende kötü şeyler getirmek istemiyorum aklıma ama insan yine de tedirgin oluyo ama seslere tepki veriyorsa bilmiyorum bakalım Rabbim beterinden korusun
bende grip oldum çok Fenayim umarım çocuklara geçmez ; (

Kuşlar gunaydin. Dengi bebeği olan kizlara bir sorun var. Sabahları kahvalti olarak ne veriyorsunuz. Tariflwrinizi bekluyorum

Kuşlar gunaydin. Dengi bebeği olan kizlara bir sorun var. Sabahları kahvalti olarak ne veriyorsunuz. Tariflwrinizi bekluyorum

canımm merhaba fatih büyük ama ek gıdaya geçtiğimizden beri ben bisküvi-peynir veya ymurta -çekilmiş ceviz-pekmez-karışımı veriyorum devam sütü ile ıslıyorum..tabi şimdi arada değiiklik yapıyoruz zeytin peynir yumrta domates fln veriyorum ama küçükken vermiyordum..hatta acaba yanlışmı yapıyorum die arkadaşıma sordum oda aynı şelikde besliyormuş kızını benimkinden 1 ay büyük ...

Aynen canim bende ayni karisini veriyorum.ama değişik bisey ariyorum

Tariflere baktim hep ayni malzemeler ama farklı şekilde hazirlanmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…