Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın tızlarrrrr :)
çıtır anneler gelmiş topiğe, Allah kolaylık versin Aslı ve özlem canlarım, Rabbim evlatlarınnıza sağlıklı uzun ömürler versin

Sebihacım inşallah seninde Rabbim gönlündekini nasip etsin, hiçbişeycik yoktur

Zeynep balım, Buket, yasemin, gül ve ve ve diğer herkes hepinize bir sabah günaydını ve öpücüğü yolluyorum

Veee 12. Haftada şıp diye bulantın kesilir diyenler nerdesinizzzz hoooooo, daha dün sabah kustum..sabırla beklemeye çalışıyorum, hadefim 16. Haftada şıp diye kesilmesi inşallah sağlıkla hayırla

günaydınnn hayırlı haftalarrrr
burcum yerim ben senin pozitif enerji dolu sabah mesajını maşallah kuşum. senin kız pek bi cimcime çıktı diyesim geldi bir anda, bulantılarla kendini hep hatırlatıyor sana diyecektim de kız olacağını nerden uydurdum bilmem

Buket sabah kahvaltılar hep aynı heralde, bende labne peynir, yarım yumurta sarısı, pekmek, bebek bisküvisi, bebek ekmeği, devam sütü,1 tane zeytin ve o kuruyemiş karışımından 1 çay kaşığı koyup blendırlıyorum. ama inşallah ramazandan sonra normal bizim yediğimiz yemeklerden yedirmeye başlayacağım azar azar yedirebildiğim kadar. şimdi oruçlu oruçlu uğraşamıyorum devam sütü en kolayı şuanda zaten bayram ertesi Allah nasibederse 9 aylık olacak yesin bakalım dünyanın güzel nimetlerini inşallah. yahu benimki daha ne dönüyor, ne emekliyor ne tembel kızım var, sizlerinki nasıl kızlar???

canım oh iyi bari kardeşinin gelmesi iyi olmuş, inşallah sağlıkla son haftalarııda geçirip gidersin. ayy hamileyken internetten bebek kıyafetleri eşyaları bakmak çok zevkli oluyor, aman küçük küçük alma sakın beşikleri çabuk büyüyorlar çünkü

canım inşallah bir ilaç ile kolayca düzelebilecek birşeydir, Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz başka yerlere gitmene. ALlahım sağlık sıhhat nasibetsin.

ya şıp diye bitmezde sippır şııppır şıppırdak diye biter..ama biter..sen leblebiye devam et..

ay aynen yaa..ya bu ay benim kız 150 gr kilo almışşsıcaklardan bişey yiyemedi healde..yaso sen akşamları ne veriyon..bide sana özelden mail atacam bi bak..özel bi meselede..buraya yazamıyorum..anlarsın ya:)

ay aynen yaa..ya bu ay benim kız 150 gr kilo almışşsıcaklardan bişey yiyemedi healde..yaso sen akşamları ne veriyon..bide sana özelden mail atacam bi bak..özel bi meselede..buraya yazamıyorum..anlarsın ya:)

kuzum mesaj gememiş baktım henüz.
birde ben akşaama doğru bebelac sütlü piriçli muhallebi gibi bişey var onu 2 yemeek kaşığı yapıp onu veriyorum gece ttok tutsun diye. ama büyük oranda kilo alımı yapısal bişey ben sana diyim hiç kafana taakma, genetik bişey, betül babasına çekmiş vucut tipi olarak onun için tombul görünüyor, ama bana çekseydi zayıf olurdu ne yaparsam yapayım. tip olarak kime çektiyse o tipi buluyor eninde ssonunda yaani. çocuğu ye diyip xzorlayarak iyice yemekten de soğutmamak lazım biliyorum insanın içi rahat eetmiyor ama konuşması kolay, çocuk yemeyincede sinir küpü oluyoruum

yok benimkinini iştahı yerinde maşallah..benimkininde yüzü ufak gözüküyo..mail atamadım henüz şimdi atıyorum..

tatlımm bende öptüm seniiii..
Gülcüm tespihini çektim duani okudum cancanım :)
sağol canım ALLAH razı olsunn
Aynen canim bende ayni karisini veriyorum.ama değişik bisey ariyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ayyy sorma canım inan insan ne vericeni şaşırıyor bende arıyorum yeni yeni bişiler hele yemek için kuskus,şehriye,pilav doyurucu bişiler bulmak gerekiyor..bende arayıştayım bizim kuzuck ne kilolu ne zayıf normlamiş ama çok hareketli olduğundan zayıf diolar yapışmıyoki et ne vercemi şaşırıyorum bende ayy ALLAHIM sağlıklı ömür versinde gerisi önemli değil..öyle böyle yiyolar bişiler..

Teyzeleri benim bebislerim 60 günlük oldular bugün kontrol vardı kilo alımları maşallah çok iyi ama bide sütüm olsa ikisine de çok çok verebilsem ; ( bide oğlum emse hiç emmiyo iyice unutcak beni ; (
Yorucu ve çok yoğun günlere devam aman sağlıklı olsunlarda
Ne güzel ek gıdalar dan bahsetmiş siniz bizde gecseydik
Herkesleri çok öpüyoruz

Bebeğim ben de kahvaltı yaparken ne geliyorsa elime yediriyorum domates zeytin peynir ekmek birazcıkta cay içiriyorum pekmez falanda yediriyorum öğlen canı isterse birazcık çorba ve ekmek yiyor bizimde dişten kaynaklı gazımız var ondan kaynaklı yumurta yiyemiyor ekstra gaz yapıyor akşamlar gece yatmadan her gün değil ama cici bebeli mama yediriyorum sadece su ve cici bebeyle yapıyorum mamasını akşamda ben ne yersem onu yiyor zaten çok tuzlu ve salçalı yapmam yemekleri ona göre ekstradan yemek yapmıyorum bunun dışında sürekli anne sütü alıyor zaten bizden böyle sekerim

Maşallah balım 2 ay bitti ne çabuk yaa :) 2 ay sonra yavaş yavaş geçersin canım ama sana tavsiyem bebeklerine tattır herşeyi ne yiyorsan yemeklerin suyundan parmağını batırıp ver ara ara ben öyle yaptım yoğurt dışında herşeyi yiyor benimki yourt yemiyor ama ayran içiyor akıllım :) İnşallah sağ salim büyürler de anneyi üzmezler

oooo maşallah ne kadar enerjik başlamışsın güne bulantılar falan sana vız gelir yıldıramamış baksana bomba gibisin,duaların içinde çok teşekkür ederiz,Allah razı olsun.

offfff yapmayın şöyle yaaa özel mözel nedir arkadaş ben meraklı bi insanım merak ettim bak şimdi neymiş o yaseminin anlayacağı mesele biz anlamazmıyız???

vay beee 60 gün geçti haaaa darısı bize olsun inşallah

Inşallah kan degerlerim yukselir bebeğime zarar gelmez canım.

Benim 13 te bıçak gibi kesilmisti canım bulantilarım tabi bir kaç gün öncesinde serum yemistim onun da etkisi var mıydı bilmiyorum. Annemin kıymetini anladım diyordum hep ama zor kısmı doğduktan sonra sanırım :)

Inşallah yukselir de gerek kalmaz tedaviye canım. Yada dediğin gibi ilaçla geçecek birsey olur. Ben afyonda oturuyorum ya doktor eskisehire yönlendirecek bu süreç beni çok yorar diye diye düşünüyorum.

Asyamca. Sağol canim cevabina.telden yaziyom alinti yapamadim.
Özlem anla iste canim.özel mözel bisey

Canım bende öyle düşünüyorum sen ne zaman vermeye başladı? Ben 4.ayda başlarım sanırsam
vay beee 60 gün geçti haaaa darısı bize olsun inşallah

Yaa geçer geçer Zaman çabuk geçiyor

Cok guzel ya masaallah kiminiz hala emziriyorsunuz kiminiz ek gidaya baslamissiniz hele sirf anne sutuyle besleyenlere hayranim taktir ediyorum. Biz cok az emiyoruz 5 dk bipe surnuyor hele diger memeyi dahada az sonra basiyor cigligi bende mama veriyorum ayni zamanda pompaliyorum vakit okarar cabuk geciyorki ev temizleyeyim hazir uyumusken dedigimde uyku basiyor banada bazen yatiyorum. Suan bile bunu yazarken sanirim uyukladim ::)))
Syazdiklarinizi okuyorum ama cvplayamiyorum o an sonrada sayfa ilerleyince unutuyorum ne yazdiginizi.

Burju mide bulantilarinda Rabbim yatdimcin olsun bilirim bi yandan cok zor oluyor ama bi yandanda insan rahatliyor mide bulantisi ile bebeginin iyi oldugunu bilmesi. Gerci ben daha cok ogururdum kusamazdim.

Herkese birseyler yazmak isterdim ama gozlerimi aca m iyom kapaniyor

Gunaydin canlar...
Biz geldik evimizdeyiz .Bayram temizligi kosturmacalar basladi.Ek gidaya basladik birde onun telaasi kosturup duruyorum.
Dualari okuyorum girip yazamiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…