- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.401
canım oh iyi bari kardeşinin gelmesi iyi olmuş, inşallah sağlıkla son haftalarııda geçirip gidersin. ayy hamileyken internetten bebek kıyafetleri eşyaları bakmak çok zevkli oluyor, aman küçük küçük alma sakın beşikleri çabuk büyüyorlar çünküBana gelince iyiyim çok şükür.Bu hafta tetenozun 2. dozunu oldum.Çarşamba günüde kontrolüm var.şeker yüklemesi yapılcak.inşallah iyidir kuzularım.Çok ciddi bi rahatsızlıım yok şükür ufak tefek şeyler.hep evdeyim.haftada bir gün çıkıp 45dk yürüyorum o kadar.evdede iş yapmıyorum.kardeşim geldi yardıma sağolsun.yemeklede evlede o ilgileniyor.bebeklerin alışverişini netten yapıyorum.lazım olabilecekleri aldık gibi.beşiklerini almadık daha.28. haftaya alalım diye düşünüyoruz.öyle işte.herkese hayırlı ramazanlar.Oruç tutanlara hayırlı iftarlar.
Sa sevgili anne adayları ve anneler. Ben bugun şeker testi için gittim hastaneye. Baya bir kan aldılar cok yoruldum sekerim normal çıktı ama kan pihtilasmasini sağlayan hucrelerimin sayısı çok dusukmus... bayramdan sonra bir kere daha kan vereceğim yukselmezse osmangazi üniversitesine gonderecek doktor. Beni neler bekliyor bilmiyorum içim rahat değil ama arastirmakta istemiyorum bana dua esin olur mu hayırlı ramazanlar hepinize...
günaydın tızlarrrrr :)
çıtır anneler gelmiş topiğe, allah kolaylık versin aslı ve özlem canlarım, rabbim evlatlarınnıza sağlıklı uzun ömürler versin
sebihacım inşallah seninde rabbim gönlündekini nasip etsin, hiçbişeycik yoktur
zeynep balım, buket, yasemin, gül ve ve ve diğer herkes hepinize bir sabah günaydını ve öpücüğü yolluyorum
veee 12. Haftada şıp diye bulantın kesilir diyenler nerdesinizzzz hoooooo, daha dün sabah kustum..sabırla beklemeye çalışıyorum, hadefim 16. Haftada şıp diye kesilmesi inşallah sağlıkla hayırla
günaydınnn hayırlı haftalarrrr
burcum yerim ben senin pozitif enerji dolu sabah mesajını maşallah kuşum. Senin kız pek bi cimcime çıktı diyesim geldi bir anda, bulantılarla kendini hep hatırlatıyor sana diyecektim de kız olacağını nerden uydurdum bilmem
Buket sabah kahvaltılar hep aynı heralde, bende labne peynir, yarım yumurta sarısı, pekmek, bebek bisküvisi, bebek ekmeği, devam sütü,1 tane zeytin ve o kuruyemiş karışımından 1 çay kaşığı koyup blendırlıyorum. Ama inşallah ramazandan sonra normal bizim yediğimiz yemeklerden yedirmeye başlayacağım azar azar yedirebildiğim kadar. şimdi oruçlu oruçlu uğraşamıyorum devam sütü en kolayı şuandaZaten bayram ertesi allah nasibederse 9 aylık olacak yesin bakalım dünyanın güzel nimetlerini inşallah. Yahu benimki daha ne dönüyor, ne emekliyor ne tembel kızım var, sizlerinki nasıl kızlar???
ay aynen yaa..ya bu ay benim kız 150 gr kilo almışşsıcaklardan bişey yiyemedi healde..yaso sen akşamları ne veriyon..bide sana özelden mail atacam bi bak..özel bi meselede..buraya yazamıyorum..anlarsın ya:)
kuzum mesaj gememiş baktım henüz.
birde ben akşaama doğru bebelac sütlü piriçli muhallebi gibi bişey var onu 2 yemeek kaşığı yapıp onu veriyorum gece ttok tutsun diye. ama büyük oranda kilo alımı yapısal bişey ben sana diyim hiç kafana taakma, genetik bişey, betül babasına çekmiş vucut tipi olarak onun için tombul görünüyor, ama bana çekseydi zayıf olurdu ne yaparsam yapayım. tip olarak kime çektiyse o tipi buluyor eninde ssonunda yaani. çocuğu ye diyip xzorlayarak iyice yemekten de soğutmamak lazım biliyorum insanın içi rahat eetmiyor ama konuşması kolay, çocuk yemeyincede sinir küpü oluyoruum
yok benimkinini iştahı yerinde maşallah..benimkininde yüzü ufak gözüküyo..mail atamadım henüz şimdi atıyorum..
tatlımm bende öptüm seniiii..Günaydın tızlarrrrr :)
çıtır anneler gelmiş topiğe, Allah kolaylık versin Aslı ve özlem canlarım, Rabbim evlatlarınnıza sağlıklı uzun ömürler versin
Sebihacım inşallah seninde Rabbim gönlündekini nasip etsin, hiçbişeycik yoktur
Zeynep balım, Buket, yasemin, gül ve ve ve diğer herkes hepinize bir sabah günaydını ve öpücüğü yolluyorum
Veee 12. Haftada şıp diye bulantın kesilir diyenler nerdesinizzzz hoooooo, daha dün sabah kustum..sabırla beklemeye çalışıyorum, hadefim 16. Haftada şıp diye kesilmesi inşallah sağlıkla hayırla
sağol canım ALLAH razı olsunnGülcüm tespihini çektim duani okudum cancanım :)
ayyy sorma canım inan insan ne vericeni şaşırıyor bende arıyorum yeni yeni bişiler hele yemek için kuskus,şehriye,pilav doyurucu bişiler bulmak gerekiyor..bende arayıştayım bizim kuzuck ne kilolu ne zayıf normlamiş ama çok hareketli olduğundan zayıf diolar yapışmıyoki et ne vercemi şaşırıyorum bende ayy ALLAHIM sağlıklı ömür versinde gerisi önemli değil..öyle böyle yiyolar bişiler..Aynen canim bende ayni karisini veriyorum.ama değişik bisey ariyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnn hayırlı haftalarrrr
burcum yerim ben senin pozitif enerji dolu sabah mesajını maşallah kuşum. senin kız pek bi cimcime çıktı diyesim geldi bir anda, bulantılarla kendini hep hatırlatıyor sana diyecektim de kız olacağını nerden uydurdum bilmem
Buket sabah kahvaltılar hep aynı heralde, bende labne peynir, yarım yumurta sarısı, pekmek, bebek bisküvisi, bebek ekmeği, devam sütü,1 tane zeytin ve o kuruyemiş karışımından 1 çay kaşığı koyup blendırlıyorum. ama inşallah ramazandan sonra normal bizim yediğimiz yemeklerden yedirmeye başlayacağım azar azar yedirebildiğim kadar. şimdi oruçlu oruçlu uğraşamıyorum devam sütü en kolayı şuandazaten bayram ertesi Allah nasibederse 9 aylık olacak yesin bakalım dünyanın güzel nimetlerini inşallah. yahu benimki daha ne dönüyor, ne emekliyor ne tembel kızım var, sizlerinki nasıl kızlar???
Teyzeleri benim bebislerim 60 günlük oldular bugün kontrol vardı kilo alımları maşallah çok iyi ama bide sütüm olsa ikisine de çok çok verebilsem ; ( bide oğlum emse hiç emmiyo iyice unutcak beni ; (
Yorucu ve çok yoğun günlere devamaman sağlıklı olsunlarda
Ne güzel ek gıdalar dan bahsetmiş siniz bizde gecseydik
Herkesleri çok öpüyoruz
Günaydın tızlarrrrr :)
çıtır anneler gelmiş topiğe, Allah kolaylık versin Aslı ve özlem canlarım, Rabbim evlatlarınnıza sağlıklı uzun ömürler versin
Zeynep balım, Buket, yasemin, gül ve ve ve diğer herkes hepinize bir sabah günaydını ve öpücüğü yolluyorum
Veee 12. Haftada şıp diye bulantın kesilir diyenler nerdesinizzzz hoooooo, daha dün sabah kustum..sabırla beklemeye çalışıyorum, hadefim 16. Haftada şıp diye kesilmesi inşallah sağlıkla hayırla
ay aynen yaa..ya bu ay benim kız 150 gr kilo almışşsıcaklardan bişey yiyemedi healde..yaso sen akşamları ne veriyon..bide sana özelden mail atacam bi bak..özel bi meselede..buraya yazamıyorum..anlarsın ya:)
Teyzeleri benim bebislerim 60 günlük oldular bugün kontrol vardı kilo alımları maşallah çok iyi ama bide sütüm olsa ikisine de çok çok verebilsem ; ( bide oğlum emse hiç emmiyo iyice unutcak beni ; (
Yorucu ve çok yoğun günlere devamaman sağlıklı olsunlarda
Ne güzel ek gıdalar dan bahsetmiş siniz bizde gecseydik
Herkesleri çok öpüyoruz
Günaydın tızlarrrrr :)
canım oh iyi bari kardeşinin gelmesi iyi olmuş, inşallah sağlıkla son haftalarııda geçirip gidersin. ayy hamileyken internetten bebek kıyafetleri eşyaları bakmak çok zevkli oluyor, aman küçük küçük alma sakın beşikleri çabuk büyüyorlar çünkü
canım inşallah bir ilaç ile kolayca düzelebilecek birşeydir, Allah yardımcın olsun inşallah gerek kalmaz başka yerlere gitmene. ALlahım sağlık sıhhat nasibetsin.
Canım bende öyle düşünüyorumMaşallah balım 2 ay bitti ne çabuk yaa :) 2 ay sonra yavaş yavaş geçersin canım ama sana tavsiyem bebeklerine tattır herşeyi ne yiyorsan yemeklerin suyundan parmağını batırıp ver ara ara ben öyle yaptım yoğurt dışında herşeyi yiyor benimki yourt yemiyor ama ayran içiyor akıllım :) İnşallah sağ salim büyürler de anneyi üzmezler
vay beee 60 gün geçti haaaa darısı bize olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?