- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.641
canım benim hayırlı olsunn İNŞALLAH sımsıkı tutunurlar anneciğine..bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
sağol canım benim Allah razı olsuncanım benim hayırlı olsunn İNŞALLAH sımsıkı tutunurlar anneciğine..
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
Rabbim kabul etsin Insaallah
Gönlünüzden gecen isteklerinizi Rabbim versin sizlere Insaallah dualariniz kabul olsun
Hayirli, saglikli, tatlimi tatli evlatlar nasip etsin Mevlam size
canım ağzına sağlık, yoksun ne zamandır, daha çok gel :) Rabbim seninde dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah
Buketcim sabah namazında ayetel kursini okudum umarım dualarımız kabul olur bebeklerine ksavusursun burcu e diger burcu kardesimiz. Sizinde tesbihinizi cektim en kısa zamanda sizlerinde sevinçli haberlerinizi alırız
iste geldim burdayiiiim
nasılsın canım neler yapıyorsun?
iyiyim canim cok sükür. evdeyim haftasonunun tadini sizinle yazisarak cikarmaya calisiyorum. yarin sabah ise gidecegim bide onu düsünüyorum.
bi yandanda kalkip ütümü yapsamda rahatlasam diyorum:26:
sen nasilsin neler yapiyorsun?
Ben de kendimi zorladım dün ütüleri yaptım, çünkü pazar gnüne ütü bırakınca depresyona giriyorumDün temizliği yaptım bugün de internet başında vakit geçiriyorum ve sen şimdi söyleyince yarın işe gideceğim aklıma geldi :44: Burda vakit geçirince kendimi daha iyi hissediyorum
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
ayy ben dün zorlayamadim kendimi ütü yapmak icin cünkü arkadas sana geliyorum dedi öylece kaldi ütüm.
bugünde dedigin gibi depresyona girmemek icin bi türlü ütüye baslayamiyorum. ah bi baslayabilsem gerisi gelecekte.
evet burda arkadaslarla paylasmak dertlesme dua etmek insana huzur veriyor. bende cok mütlü oluyorum ve rahatliyorum.
hele güzel haberler almak icin heyecanla bekliyorum.
Sirada ilk buketimiz var hehalde degilmi?????
kk safasindayim sizin yazdiklarinizi okuyor olacagim ama benden cevap gelmeyebilir
biraz hamaratligim üstündedirde bugün ayiptir söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?