Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim hayırlı olsunn İNŞALLAH sımsıkı tutunurlar anneciğine..

7tane Ayetel kürsi okudum senin icin
Allahim dualarimizi kabul etsin Insaallah ekimde sevincli haberle karsilasir artik bundan sonra mutluluktan göz yasi dökersin.
Eminim suan dinlendigin yerde hos duygular icerisindesin ve icin kipir kipirdir. O icindeki kipirtilar Insaallah büyüyecek ve sen daha sonra kalp atislarini duyacaksin sonrada dürtmelerini hissedeceksin Allahin izniyle.
Rabbim hayirli saglikli hamilelik süreci versin Insaallah sana. Kolay bir dogumlada yavrularini kucagina almani nasip etsin.

Amiin

Rabbim kabul etsin Insaallah
Gönlünüzden gecen isteklerinizi Rabbim versin sizlere Insaallah dualariniz kabul olsun
Hayirli, saglikli, tatlimi tatli evlatlar nasip etsin Mevlam size

Hayırlısıyla 13/10 u bekliyeceğiz seninle.. hayırlı olsun.MaşaAllah size..

canım yerim ben onları Rabbim inşallah ikisine de ömür nasip eder, inşallah iyi haberlerin gelir, kendine çok dikkat et, bebişlerin Allah'a emanet, Rabbim ömürlerini uzun yapsın inşallah

Rabbim kabul etsin Insaallah
Gönlünüzden gecen isteklerinizi Rabbim versin sizlere Insaallah dualariniz kabul olsun
Hayirli, saglikli, tatlimi tatli evlatlar nasip etsin Mevlam size

canım ağzına sağlık, yoksun ne zamandır, daha çok gel :) Rabbim seninde dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşallah

Buketcim sabah namazında ayetel kursini okudum umarım dualarımız kabul olur bebeklerine ksavusursun burcu e diger burcu kardesimiz. Sizinde tesbihinizi cektim en kısa zamanda sizlerinde sevinçli haberlerinizi alırız

Buketcim sabah namazında ayetel kursini okudum umarım dualarımız kabul olur bebeklerine ksavusursun burcu e diger burcu kardesimiz. Sizinde tesbihinizi cektim en kısa zamanda sizlerinde sevinçli haberlerinizi alırız

canım ağzına sağlık , Rabbim sana da minik sağlıklı kuzular versin , dualarını kabul etsin. Buket'in duasını bende okudum ve içimden bir his bu sefer kuzuları gelecek diyor Allah'ın izniyle :)

Ben de kendimi zorladım dün ütüleri yaptım, çünkü pazar gnüne ütü bırakınca depresyona giriyorum Dün temizliği yaptım bugün de internet başında vakit geçiriyorum ve sen şimdi söyleyince yarın işe gideceğim aklıma geldi :44: Burda vakit geçirince kendimi daha iyi hissediyorum

ayy ben dün zorlayamadim kendimi ütü yapmak icin cünkü arkadas sana geliyorum dedi öylece kaldi ütüm.
bugünde dedigin gibi depresyona girmemek icin bi türlü ütüye baslayamiyorum. ah bi baslayabilsem gerisi gelecekte.
evet burda arkadaslarla paylasmak dertlesme dua etmek insana huzur veriyor. bende cok mütlü oluyorum ve rahatliyorum.
hele güzel haberler almak icin heyecanla bekliyorum.
Sirada ilk buketimiz var hehalde degilmi?????

kk safasindayim sizin yazdiklarinizi okuyor olacagim ama benden cevap gelmeyebilir
biraz hamaratligim üstündedirde bugün ayiptir söylemesi

canım yaa sen böyle anlattıkça bende nerdeyse senin kadar seviniyorum, demek ultrasonda izledin merak ettim nasıl görünüyorlardı rabbim inşallah sana sıkı sıkı tutunmalarını nasip eder sonuna kadar,Allahım bu sefer yüzünü güldürür inşallah

Canım canı gönülden dualarımızı ettik senin için, ayetel kürsimizide okuduk. Şuan bayram arefesini yaşıyoruz, Rabbim inşallah 13/10/2012 tarihinde de bayramı yaşamamızı nasip eder. Herşey gönlünüzce olsun canım, KENDİNE ÇOOOOK DİKKAT ET

Son düzenleme:

Canim benim kuzucuklarin artik hep seninleler 9 ay gobusunde bir omur yanindalar insallah.super ya buyuk gun 13 ekim.kiz ben bile nasil heyecanlandim anlatamam

kk safasindayim sizin yazdiklarinizi okuyor olacagim ama benden cevap gelmeyebilir
biraz hamaratligim üstündedirde bugün ayiptir söylemesi

canım korkunun ecele faydası yok haydi eline kuvvet, bitir hemen ütülerini evet canım buket inşallah güzel haber verecek bize 13 ekimde belli olacakmış, bizi takip etmeye devam, güzel haberler gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…