Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gülhancım senin minik kuş tam olarak nekadarlık şimdi, süpersin ya bende ramazandan sonra normal yemeğe geçeyimmi diye düşünüyorum çünkü. 9 aylık oluyor artık öyle mama şu bu yeter diye düşünüyoruym normal insan olsun dimi ama :)))
ayrıce betülde yoğurdu sevmiyor ama ayrana bayılıyor kuşum benim lüp lüp içti geçen hafta :)
offfff yapmayın şöyle yaaa özel mözel nedir arkadaş ben meraklı bi insanım merak ettim bak şimdi neymiş o yaseminin anlayacağı mesele biz anlamazmıyız???
ah yerim ben seni yaaa kuzum doğumdan sonra herkesin başına gelebilecek durumlar yani ağrı sancı vs vs....
ayşecim canım bende gıpta ediyorum ezirenlere maşallah Allahım sütlerini her daim bol etsin, benimde göğüsler verimsizdi hep devam sütü ile takviye yaptım napalım öyle böyle büyüyorlar canım.
Gunaydin canlar...
Biz geldik evimizdeyiz .Bayram temizligi kosturmacalar basladi.Ek gidaya basladik birde onun telaasi kosturup duruyorum.
Dualari okuyorum girip yazamiyorum .

tümayımmmm hoşgeldin canımın içi, Allah kolaylık versin, ayy ek gıdayada geçmiş yerim ben onu yerimmmmm

Canım bende öyle düşünüyorum sen ne zaman vermeye başladı? Ben 4.ayda başlarım sanırsam

Yaa geçer geçer Zaman çabuk geçiyor

Kuzum benimki de küçük doğduğu için 2. ayını doldurması bekledim doldurduğu gün itibariylede ben yemekleri falan tattırmaya başladım tabi gaz yapan yemekler dışında 3. ayı bitirdi mercimek çorbasını falan tattırdım hep çay kaşığının ucuyla verdim 4. aydan itibarende hero baby sütlü pirinçli mama ile başladım ek gıdalara tatlım

Bebeğim biz 8. ayın içindeyiz daha erken falan diyorlar pekte söylemedim ben pek drlara bağımlı kalmadım ek gıda da ya yok su zararlı yok suna erken mesela domates verdim dedim en son gittiğim dr kızdı bana ama benim kızım çok seviyor özellikle de çeri domatesini hapur hupur yiyor mama artık ağzına almıyor kesinlikle hemen midesini bulandırıyor

Bak dün makarna yaptım kendime hafif yağlı salçalı ve peynirli birde patates kızartmıştım ikisinden de yedi akşam ve yanında da ekmek yedi tamam hemen arkasından uykusu gelince beni emmiyor sanki yememiş gibi :) ama sonuçta bir şekllde başlamaları gerekiyor yemeğe :)

Betüşü yerim ben :) başla kuzum benim çok abartmadan yavaş yavaş başla sonra kendisi istiyor zaten benimki yediğim yemeği vermediğim zaman ağlıyor :)

oyyy maşallaah subhanallah 41 kere, Allahım inşallah hepimizin bebekleri sorunsuz yemek yiyen akıllı uslu söz dinleyen çocuklar olurlar Gülhancım. ayy varya sen anlattıkça nasıl heveslendim bilemezsin, bende seniin gibi zaten 4. ayda başladım ekgıdalara, ama kendime pişirdiğim yemeklerden pek vermiyordum, ona özel çorba, meyve püresi, birde sütlü pirinçli mama veriyordum. Allah nasibederse ramazanın bitmesini beklemiycem bugün itibari ile çok heveslendim başlıyacağım. zaten Betül de seviyor öyle bizim yediklerimizden otlanmayı, ama ben kendime müslüman oldum ramazanda kendim yemekten çocuığun ağzına bişey vermiyorum ki

he kuzum aklıma gelmişken, yaa bebek takvimi yapsana kuşum bak ordan görürüz hiç olmazsa minik kuş nekadarlık olmuş takip ederiz.
bütün topikteki annelere de sesleniyorum kızlar bebek takvimi yapın lütfennnnnn

günaydın kızlarrr ya fatih benim hep karnımı tepio yanımda yatarken kardeşini istemiomu ne kıskanmayamı başladı acaba :))
Gül duani oldum dun yazamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım ALLAH razı olsun..ben bugün domatesli omlet yapıyorum fatihe bakalım beğenecekmi :)

AYY CANIM KÜÇÜK ÇOCUKLAR böyle yapıyor hep duydum kaç defa, aman dikkat et kuşum, zamanla alışacak hatta merak etmeye başlayacak çıksında oynayalım diyecek, ama çıkıncada ayrı bi kıskançlık dönemi başlayabilir tabi. Allah yardımcın olsun işin zor kuşum

Oy kızlar maşallah neler yediriyosunuz..ben cesaret edemiyom yaaff..daha dişide yok zaten..bende ramazandan sonra başlayacam..

Kuşum ya nasıl yapılıyor bebek takvimi ben bilmiyorum yoksa yaparım şekerim takip etmesi güzel olurdu :)

Bazen bende veremiyorum kendime müslüman oluyorum tatlım :) Ama ramazan bitince betüşün keyfine diyecek olmaz heralde bir sürü güzel yemek yiyecek

Oy kızlar maşallah neler yediriyosunuz..ben cesaret edemiyom yaaff..daha dişide yok zaten..bende ramazandan sonra başlayacam..
kız buket işte çocuğa yedir farklı şeyler farklı vitaminler mineraller alsın ki dişleri fışkırsın yavrucuğumun. korkacak bişey yok koca kız oldu artık yağmur, sen her yediğine parmağını daldır sür ağzına onun

ayy ben sana yaparım yani sen bana minnoşun tam doğum tarihini yaz, ay bide ismini yaz ben unuttum minnoş diyip duruyorum
ben sana bi link vericem burdan sen o linki kopyalayıp tarif ettiğim yere yapıştıracaksın ve takvimin olcak

sorma canım dikkat ediyorum elim karnımda yatyorum zaten ama öyle ummadık anda yapıoki bilmeden yapıo kuzucuğumda ama ne bilim hepmi karna gelir yahu

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]afy2646/ Sebiha[/TD]
[TD]22.07.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ranana/ Mesude[/TD]
[TD]23.07.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ Burcu[/TD]
[TD]24.07.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Burju82/ Burcu[/TD]
[TD]25.07.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. + Düşük tehlikesinin biran önce hayırlısı ile geçmesi.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH...
BURCU cnm kntrolün nezaman cinsiyetini öğrendinmi..

Asyamca. Sağol canim cevabina.telden yaziyom alinti yapamadim.
Özlem anla iste canim.özel mözel bisey

anladım canım ama şurda kırkımızın çıkmasına ne kaldı bizde bilelim öğrenelim dimi ama

Yaa geçer geçer Zaman çabuk geçiyor

geçiyor geçiyor baksana 24 günlük olduk bile , şöyle gülücükler saçtığı günlere gelmeyi çok istiyorum daha güzel olur

ah yerim ben seni yaaa kuzum doğumdan sonra herkesin başına gelebilecek durumlar yani ağrı sancı vs vs....

tamam işte bende diyorumki bizde bilelim

ayşeee benimde sütüm çok az canım bende mama veriyorum,annem ve ablamın bolmuş ama ben onlara çekmemişim sanırım yapacak bişey yok

tümay hoş geldin ve kolay gelsin

sebiha ben emzirmeye başladıktan ve acılar içinde kıvrandıktan sonra hamilelik ve doğum bişey değilmiş dedim doğumda zorlandım ama ağlamadım emzirirken zırıl zırıl ağladım hele bide süt az olunca daha fena yani annelerimizin kıymetini daha çooook anlayacağız

Kızlar kadir geceniz mübarek olsun. Ben bugüne kadar tuttum orucumu dün sahurdan sonra sabah regl oldum ama niyetlendiğim için bozmadım ancak akşam rahatsızlandım başım filan çok kötüydü bugün tutmuyorum zaten çoğaldı. O yüzden kuran okuyamam ama teşbih çekebiliyor muyum okuyamadım bir türlü duaları haftasonu camdı kapıydı temizlik yaptım akşamları da gittim hep bir gün sonrasının yemeğini yaptım iftardan önce iftar da ye ütüler ev derken zaten halsizlik kaldı hep bu akşam çeksem teşbihlerinizi regl iken sorun olmaz diye biliyorum ezbere okunan şeylerde sadece kurandan okunamaz diye biliyorum okuyabiliyorsam toptan bu akşam okucam. Oruçta yemek su değil de sırf uykusuzluk sarstı beni zaten geç yatıyorum 2 saat sonra sahura kalkıyorum uykum kaçıyor bir de yatmam 4 oluyor birkaç saat daha yatıp işe gelmek zor oldu ama Allah veriyor sabrını. Sanırım belki arife günü tutabilirim artık. Bu arada kalan bayram temizliğini de bitiricem görseniz salonum darmadağın yıkananlar ütülenecekler filan daha mutfağı hiç temizlemedim bu akşam girişicem iki güne ancak çıkarım oradan. Neyse h.sonu camlar kapılar aradan çıktı.

Son düzenleme:
Kadir gecemiz mubarek olsun.
Ozlem sag ol canim emzirirken bende cok agladim canim ama simdi emzirirken iyiki o acilara dayanmisim diyorum kizim ellerimle oynuyor memesini kendi tutuyor cok zevkli oluyor.Sutun az olsada sen bol bol emzir arkadasim.
Seda canim Rabbim orucunu kabul etsin ne guzel tutmussun ben iki senedir tutamiyorum cok uzuluyorum.Bu gecede tesbihleri cekersin ben okunur diye biliyorum.
Yasemin kac kilo verdin ?Sezeryan olan arkadaslar ben kilo verdim ama 4 aylik gibii gobegim var gobege cozum bulan var mi ?

KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN KIZLAR RABBİM bu mübarek egecede uzanan ellerimizi dualarımızı geri çevirmesin..
canım bende sezeryan oldum bende göbek kalmamıştı..korse kullananlar var deneyebilirsin..

Kadir gecemiz mübarek olsun... Rabbim gönlünden geçeni kabul etsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…