- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.421
gülhancım senin minik kuş tam olarak nekadarlık şimdi, süpersin ya bende ramazandan sonra normal yemeğe geçeyimmi diye düşünüyorum çünkü. 9 aylık oluyor artık öyle mama şu bu yeter diye düşünüyoruym normal insan olsun dimi ama :)))Maşallah balım 2 ay bitti ne çabuk yaa :) 2 ay sonra yavaş yavaş geçersin canım ama sana tavsiyem bebeklerine tattır herşeyi ne yiyorsan yemeklerin suyundan parmağını batırıp ver ara ara ben öyle yaptım yoğurt dışında herşeyi yiyor benimki yourt yemiyor ama ayran içiyor akıllım :) İnşallah sağ salim büyürler de anneyi üzmezler
Bebeğim ben de kahvaltı yaparken ne geliyorsa elime yediriyorum domates zeytin peynir ekmek birazcıkta cay içiriyorum pekmez falanda yediriyorum öğlen canı isterse birazcık çorba ve ekmek yiyor bizimde dişten kaynaklı gazımız var ondan kaynaklı yumurta yiyemiyor ekstra gaz yapıyor akşamlar gece yatmadan her gün değil ama cici bebeli mama yediriyorum sadece su ve cici bebeyle yapıyorum mamasını akşamda ben ne yersem onu yiyor zaten çok tuzlu ve salçalı yapmam yemekleri ona göre ekstradan yemek yapmıyorum bunun dışında sürekli anne sütü alıyor zaten bizden böyle sekerim
ah yerim ben seni yaaa kuzum doğumdan sonra herkesin başına gelebilecek durumlar yani ağrı sancı vs vs....offfff yapmayın şöyle yaaa özel mözel nedir arkadaş ben meraklı bi insanım merak ettim bak şimdi neymiş o yaseminin anlayacağı mesele biz anlamazmıyız???
ayşecim canım bende gıpta ediyorum ezirenlere maşallah Allahım sütlerini her daim bol etsin, benimde göğüsler verimsizdi hep devam sütü ile takviye yaptım napalım öyle böyle büyüyorlar canım.Cok guzel ya masaallah kiminiz hala emziriyorsunuz kiminiz ek gidaya baslamissiniz hele sirf anne sutuyle besleyenlere hayranim taktir ediyorum. Biz cok az emiyoruz 5 dk bipe surnuyor hele diger memeyi dahada az sonra basiyor cigligi bende mama veriyorum ayni zamanda pompaliyorum vakit okarar cabuk geciyorki ev temizleyeyim hazir uyumusken dedigimde uyku basiyor banada bazen yatiyorum. Suan bile bunu yazarken sanirim uyukladim ::)))
Syazdiklarinizi okuyorum ama cvplayamiyorum o an sonrada sayfa ilerleyince unutuyorum ne yazdiginizi.
Burju mide bulantilarinda Rabbim yatdimcin olsun bilirim bi yandan cok zor oluyor ama bi yandanda insan rahatliyor mide bulantisi ile bebeginin iyi oldugunu bilmesi. Gerci ben daha cok ogururdum kusamazdim.
Herkese birseyler yazmak isterdim ama gozlerimi aca m iyom kapaniyor
Gunaydin canlar...
Biz geldik evimizdeyiz .Bayram temizligi kosturmacalar basladi.Ek gidaya basladik birde onun telaasi kosturup duruyorum.
Dualari okuyorum girip yazamiyorum .
Canım bende öyle düşünüyorumsen ne zaman vermeye başladı? Ben 4.ayda başlarım sanırsam
Yaa geçer geçer Zaman çabuk geçiyor
gülhancım senin minik kuş tam olarak nekadarlık şimdi, süpersin ya bende ramazandan sonra normal yemeğe geçeyimmi diye düşünüyorum çünkü. 9 aylık oluyor artık öyle mama şu bu yeter diye düşünüyoruym normal insan olsun dimi ama :)))
ayrıce betülde yoğurdu sevmiyor ama ayrana bayılıyor kuşum benim lüp lüp içti geçen hafta :)
Asyamca. Sağol canim cevabina.telden yaziyom alinti yapamadim.
Özlem anla iste canim.özel mözel bisey
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğim biz 8. ayın içindeyiz daha erken falan diyorlar pekte söylemedim ben pek drlara bağımlı kalmadım ek gıda da ya yok su zararlı yok suna erken mesela domates verdim dedim en son gittiğim dr kızdı bana ama benim kızım çok seviyor özellikle de çeri domatesini hapur hupur yiyor mama artık ağzına almıyor kesinlikle hemen midesini bulandırıyor
Bak dün makarna yaptım kendime hafif yağlı salçalı ve peynirli birde patates kızartmıştım ikisinden de yedi akşam ve yanında da ekmek yedi tamam hemen arkasından uykusu gelince beni emmiyor sanki yememiş gibi :) ama sonuçta bir şekllde başlamaları gerekiyor yemeğe :)
Betüşü yerim ben :) başla kuzum benim çok abartmadan yavaş yavaş başla sonra kendisi istiyor zaten benimki yediğim yemeği vermediğim zaman ağlıyor :)
sağol canım ALLAH razı olsun..ben bugün domatesli omlet yapıyorum fatihe bakalım beğenecekmi :)Gül duani oldum dun yazamadim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlarrr ya fatih benim hep karnımı tepio yanımda yatarken kardeşini istemiomu ne kıskanmayamı başladı acaba :))
sağol canım ALLAH razı olsun..ben bugün domatesli omlet yapıyorum fatihe bakalım beğenecekmi :)
oyyy maşallaah subhanallah 41 kere,Allahım inşallah hepimizin bebekleri sorunsuz yemek yiyen akıllı uslu söz dinleyen çocuklar olurlar Gülhancım. ayy varya sen anlattıkça nasıl heveslendim bilemezsin, bende seniin gibi zaten 4. ayda başladım ekgıdalara, ama kendime pişirdiğim yemeklerden pek vermiyordum, ona özel çorba, meyve püresi, birde sütlü pirinçli mama veriyordum. Allah nasibederse ramazanın bitmesini beklemiycem bugün itibari ile çok heveslendim başlıyacağım. zaten Betül de seviyor öyle bizim yediklerimizden otlanmayı, ama ben kendime müslüman oldum ramazanda kendim yemekten çocuığun ağzına bişey vermiyorum ki
he kuzum aklıma gelmişken, yaa bebek takvimi yapsana kuşum bak ordan görürüz hiç olmazsa minik kuş nekadarlık olmuş takip ederiz.
bütün topikteki annelere de sesleniyorum kızlar bebek takvimi yapın lütfennnnnn
kız buket işte çocuğa yedir farklı şeyler farklı vitaminler mineraller alsın ki dişleri fışkırsın yavrucuğumun. korkacak bişey yok koca kız oldu artık yağmur, sen her yediğine parmağını daldır sür ağzına onunOy kızlar maşallah neler yediriyosunuz..ben cesaret edemiyom yaaff..daha dişide yok zaten..bende ramazandan sonra başlayacam..
Kuşum ya nasıl yapılıyor bebek takvimi ben bilmiyorum yoksa yaparım şekerim takip etmesi güzel olurdu :)
Bazen bende veremiyorum kendime müslüman oluyorum tatlım :) Ama ramazan bitince betüşün keyfine diyecek olmaz heralde bir sürü güzel yemek yiyecek
sorma canım dikkat ediyorum elim karnımda yatyorum zaten ama öyle ummadık anda yapıoki bilmeden yapıo kuzucuğumda ama ne bilim hepmi karna gelir yahuAYY CANIM KÜÇÜK ÇOCUKLAR böyle yapıyor hep duydum kaç defa, aman dikkat et kuşum, zamanla alışacak hatta merak etmeye başlayacak çıksında oynayalım diyecek, ama çıkıncada ayrı bi kıskançlık dönemi başlayabilir tabi. Allah yardımcın olsun işin zor kuşum
Asyamca. Sağol canim cevabina.telden yaziyom alinti yapamadim.
Özlem anla iste canim.özel mözel bisey
Yaa geçer geçer Zaman çabuk geçiyor
ah yerim ben seni yaaa kuzum doğumdan sonra herkesin başına gelebilecek durumlar yani ağrı sancı vs vs....
Inşallah kan degerlerim yukselir bebeğime zarar gelmez canım.
Benim 13 te bıçak gibi kesilmisti canım bulantilarım tabi bir kaç gün öncesinde serum yemistim onun da etkisi var mıydı bilmiyorum. Annemin kıymetini anladım diyordum hep ama zor kısmı doğduktan sonra sanırım :)
canım bende sezeryan oldum bende göbek kalmamıştı..korse kullananlar var deneyebilirsin..Kadir gecemiz mubarek olsun.
Ozlem sag ol canim emzirirken bende cok agladim canim ama simdi emzirirken iyiki o acilara dayanmisim diyorum kizim ellerimle oynuyor memesini kendi tutuyor cok zevkli oluyor.Sutun az olsada sen bol bol emzir arkadasim.
Seda canim Rabbim orucunu kabul etsin ne guzel tutmussun ben iki senedir tutamiyorum cok uzuluyorum.Bu gecede tesbihleri cekersin ben okunur diye biliyorum.
Yasemin kac kilo verdin ?Sezeryan olan arkadaslar ben kilo verdim ama 4 aylik gibii gobegim var gobege cozum bulan var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?