Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

graphicdesigner/ Yasemin 10.07.2014 persembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
melek2828/ Nazan 11.07.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
tmyomr/ Tümay 14.07.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
tb_fb/ Tuğba 15.07.2014 salı Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
serap_serap/ Serap 16.07.2014 çarşamba Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
MARALAM/ Meral 17.07.2014 perşembe Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
buketdemet/ Buket 18.07.2014 cuma Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
gul_1982/ Gül 21.07.2014 pazartesi Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi + cinsiyetinin hayırlısı ile kız olması için.

kızlar selamlar dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin inşallah..

Kadir geceniz mübarek olsun..

sayfalarda okudum bende artık akşamları elife akşamları sulu yemek olunca ayrıva yemek yapmıyacagım..ya ben elifin eline ekmek meyve veremiyoum korkuyorum koparıp yutacak diye ekmek veriyorum da aklı karayı seçiyorum.. insan dişleri oluncaa korkuyor olmayınca yine korkuyor..bebişler emekliyor mu? Yasemin, Buket.. Elif emeklemiyor surunuyor sanırım emeklemeyecek dr emekleme pozisyonunda durmayı öğret dedi ee öğrettim ilerleyeceği zaman başlıyor surunmeye :)

selam canım ALLAH razı olsun seninde kadir gecen mübarek olsun..tatlım her bebek emeklemez fatih emirdesürünüyor.. kollarıyla kendini çekiyor elinden tutunca yürüyor ama kendisi yğrğmüyor..her bebek farklıdır tatlım

Mesude duanı okudum canım

Kızlar herkesin Kadir gecesi mübarek olsun, Rabbim dualarınızi hayırla kabul etsin, verdiklerini de aldıklarını da kabul edebilme gücü versin , evlatlarınıza uzun ömür versin, hamilelere kolay doğum, veee gebelik bekleyenlere tez zamanda hayırlı evlatlar versin

Sizinde kadir geceniz mubarek olsun kizlar

ozlem sanirim benim tek gogsumdesutum bitmek uzere cunku o gogsumu cok nadir emdi
sana tavsiyem iki gogsunude ver almiyorsa zorla
bide kizlar benim tek gogsumde sut bitmek uzere dedigim gogsumde sagdigimda peynirimsi bi iki damla akti sadece bu neki sutummu eksimis tikanmis bilemedim. Korkarim sirf mamayla besleyecem bebisimi.

En erken ek gidaya nezaman baslanir bari ordan alsin erkenden gereken vitaminleri

burju senin bebisin cinsiyetini coook merak ediyorum senin icinden ne geciyor ne oldugunu hissediyorsun? Rabbim saglikli eli ayagi duzgun hayirli evlat nasip etsin sana ve tum isteyenlere

ben hasta oldum bogazim sis burnum akiyor umarim bebise gecmez

seda canim benim bildigim okuyabilirsin dualari abdestli olman gerekmiyor. Bende baslayamadim henuz dualara. Bugun yarin baslayip bitirmek istiyorum icim hic rahat degil boyle

Kuzucum benim kızımın adı Asya İnci doğum tarihi 11.12.13 şekerim valla süper olur balımm benimmmm :)

Son düzenleme:
kızlar geç oldu ama kadir geceniz mübarek olsun

Kadir gecemiz mubarek olsun.
Ozlem sag ol canim emzirirken bende cok agladim canim ama simdi emzirirken iyiki o acilara dayanmisim diyorum kizim ellerimle oynuyor memesini kendi tutuyor cok zevkli oluyor.Sutun az olsada sen bol bol emzir arkadasim.

çok şükür o acılar geçti canım kendimi çok kasıyordum canımın acısından,sıkıntıdan yüzümü gözümü sıkıyordum elimle, dayanabilmek için öyle devam etse dayanılmazdı zaten,veriyorum iki göğsümüde ama sağ göğsümü pek istemiyor ben yinede her seferinde veriyorum,bazen mırın kırın ediyor iki çekip bırakıyor bazende emiyor

canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah bebeğine geçmez, ben ikisini de veriyorum canım emmezse daha kötü olur sonra ateş yapıyor göğsüm sertleşiyor hem ne alsa kardır diyorum,doktora bi danışsan o peynirimsi dediğin şeyi

Duamnur Burcu duanı okudum canım, dileklerimi dile getrirdim, Rabbim hayırlısıyla kabul etsin inşallah

tümaycım benim hamilelikten önce göbeğim vardı hafiften ve yine hala var tabiki. ilk hamile kaldığım kiloya ulaşmama 7 kilo kaldı, ama benim hedef kilom 60kg olduğu için ve şuanda da 70 kg olduğum için hedefim 10 kg vermek.

bedriye kuzum yaa betülde hiç emeklemiyor, emeklemenin yanından bile geçmiyor, hatta sırt üstü yada yüzüstü yatırınca sağa sola bile dönmeye niyet etmiyor, tembelmidir nedir bizim kızlar yahuu. ama yere bastırıyorum güzel basıyor hatta bazen adım atar gibi yapıyor. yürüteçte önceden sırf geriye giderdi, şimdi ara ara öne doğru da gittiği oluyor. ama bence betül hç emeklemeden direk yürür, çünkü hiç mi hiç emeklemeye yeltenmiyor bile

Canlarım bugün benim dua günümmüş okuyan, okuyamayan, bebesinden vakit bulamayan herkesende Allah bin kere razı olsun

Ayşecim geçmiş olsun canım inşallah hasta olmazsın

özlem ve Ayşe sütünün bol ve kaliteli olsun inşallah

Bende durumlar aynı bulantılarım bir var bir yok, bir az bir çok, kanamamda öyle bazen hiç yok bazen var, bebek iyi olsunda Allahın izniyle bu duruma alışıdım, ama inşallah bulantımda kanamamda sağlıkla hayırla biter

RAMAZAN BAYRAMİNİZ şimdiden huzurlu bereketli mübarek olsun canım arkadaşlarım Allah sevgisi hep içinizde olsun, öptüm sizi

Yasemin, Bedriye sizin kızlar direk yürüyecek bırakın hiç ellemeyin nasıl isterlerse öyle yapsınlar :)) özgür asi kızlar bunlar :))

Kızlar efeyi perşembe doktora götürdük yavrumun sağ kulağın da sıvı varmış solda da var ama sağa göre azmis Damlalar kremler verdi inşallah geçer ; ( ağrı ve baskı da yaparmis ve işitme testinden geçmemesi nedeni de olabilirmiş iyileşmesi 2-3 haftayı bulur dedi doktor sonra yine test inşallah hemen iyileşir

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…