- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.461
Kızlar efeyi perşembe doktora götürdük yavrumun sağ kulağın da sıvı varmış solda da var ama sağa göre azmis Damlalar kremler verdi inşallah geçer ; ( ağrı ve baskı da yaparmis ve işitme testinden geçmemesi nedeni de olabilirmiş iyileşmesi 2-3 haftayı bulur dedi doktor sonra yine test inşallah hemen iyileşir
Herkesin şimdiden RAMAZAN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN seviyorum hepinizi
Arkadaşlarım Merhaba hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok yeni sanırım 1 haftaliktir die düşünüyorum çünkü değer daha çok düşük 8.40 ve adetim agustos 8 de sizce yükselir mi
selam hoş geldin baya erken yapmışsın testi neredeyse 2 hafta var hamile olabilirsin çünkü 5 üstü hamile sayılıyor erken döllenme olabilir ama bence 1 hafta bekle tekrar yaptır testini istiyorsan RABBİM nasib eder İNŞALLAH..Allah gönlüne göre versin..
Hosbuldum canımm ben bilinçli test yaptırmadm canım dün rahatsızlandım daha acil gittik 40 derece ateşm varmış zaten 20 gündür idrar enfeksiyonu için antibiyotik kullaniyordum yine öyle sandım temmuz 15 de de çatlatma iğnesi yaptirmistim adet günümü bekliyordum rahatsızlanip acilen gidince doktor yaptı öyle çıktı canım yarın tekrar çağırdı test için bu kadar erken nasıl belli oldu acaba böyle olanlar var mı
Kızlar efeyi perşembe doktora götürdük yavrumun sağ kulağın da sıvı varmış solda da var ama sağa göre azmis Damlalar kremler verdi inşallah geçer ; ( ağrı ve baskı da yaparmis ve işitme testinden geçmemesi nedeni de olabilirmiş iyileşmesi 2-3 haftayı bulur dedi doktor sonra yine test inşallah hemen iyileşir
Kızlar günaydın,
Adetime 5 gün varken bulantılarım başladı ve idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim dün 96,11 hcg değerim sizce normal mi ve kaç haftalıktır acaba
tebrik ederim canım kesn hamilesin ALlahın izni ile. zaten adetine göre hesaplarsak, temizlendikten sonra hemen hamile kalmış olsan ancak en fazla 4 haftalık olabilir.
günaydın hoş geldin hayırlı olsun büyük ihtmal 3 haftalık hamilesin benim erken döllenme olduğu halde 300lerdeydi 3 haftalık görünüyordu..ALLAH kucağına almayı nasib etsin..Kızlar günaydın,
Adetime 5 gün varken bulantılarım başladı ve idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim dün 96,11 hcg değerim sizce normal mi ve kaç haftalıktır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?