Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar şimdiden BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN hepinizi kocamannnnnn öpüyorum..biz İSTANBULDAYIZ biyere gitmiyoruz 2sinde kntrolumuz var 10unda kısmetse AFYONA GİDİCEZ :) çok çok öpüldünüz dilerim huzurlu muutlu barış dolu bir bayram olur hayırlı geceler hayırlı bayramlar...

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Aslicim geçmiş olsun.geçer düzelir merak etme sen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslı canım geçmiş olsun tatlım benim inş. düzelir cnm benim sen üzme kendini kuzucuklarını öp yerime :)

K.gamze ayşe seda ve bedriye dualarınızı okudum rabbim kabul buyursun inş. Dua listesi bitti elhamdülillah herkesin bayramını kutlarım kızlar rabbim seneye ulaşmayı nasip etsin inş.

kızlar bayramınız mübarek olsun rabbim eşlerimizle çocuklarımızla geçireceğimiz daha nice bayramlar nasip etsin,evlat hasreti çeken herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah.

Arkadaşlarım Merhaba hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok yeni sanırım 1 haftaliktir die düşünüyorum çünkü değer daha çok düşük 8.40 ve adetim agustos 8 de sizce yükselir mi

Arkadaşlarım Merhaba hamile olduğumu dün öğrendim ama daha çok yeni sanırım 1 haftaliktir die düşünüyorum çünkü değer daha çok düşük 8.40 ve adetim agustos 8 de sizce yükselir mi

selam hoş geldin baya erken yapmışsın testi neredeyse 2 hafta var hamile olabilirsin çünkü 5 üstü hamile sayılıyor erken döllenme olabilir ama bence 1 hafta bekle tekrar yaptır testini istiyorsan RABBİM nasib eder İNŞALLAH..Allah gönlüne göre versin..

Hosbuldum canımm ben bilinçli test yaptırmadm canım dün rahatsızlandım daha acil gittik 40 derece ateşm varmış zaten 20 gündür idrar enfeksiyonu için antibiyotik kullaniyordum yine öyle sandım temmuz 15 de de çatlatma iğnesi yaptirmistim adet günümü bekliyordum rahatsızlanip acilen gidince doktor yaptı öyle çıktı canım yarın tekrar çağırdı test için bu kadar erken nasıl belli oldu acaba böyle olanlar var mı

Test sonucu en az iki katına çıkmalı yükselirse hamilesindir

Günaydın arkadaşlar, yine bir iş sabahından sevgiler selamlar.. yine uykulu bir sabahtan merhabalar...
Betüş öksürüp duruyor uyurken bi öksürüyor e tabi uyanıyor sonra uyut uyutabilirsen...
Allaha şükürler olsun ramazan bitti derken birde bayram telaşı geçirdik, şimdi çok şükür bayram da bitti inşallah sakin bir hayat başlar artık. ayy betül ile ramazan çok zordu hatırlamak bile istemiyorum, ömrümün en zor ramazanıydı. tabiki şükürler olsun Allahtan gelen herşey güzeldir hoştur.

aslıcım ALlah şifa versin şükret Allaha ki geçici bbir durummuş kuzum ayy ALlah korusun kalıcı bbişey olmadığına inan çok çok sevindim. minik kuşumuz bunuda atlatır sen merak etme. bol bol oku "ya şafi, ya kafi, ya muafi"...

Kızlar günaydın,

Adetime 5 gün varken bulantılarım başladı ve idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim dün 96,11 hcg değerim sizce normal mi ve kaç haftalıktır acaba

Kızlar günaydın,

Adetime 5 gün varken bulantılarım başladı ve idrar testinde pozitif çıktı gidip kan verdim dün 96,11 hcg değerim sizce normal mi ve kaç haftalıktır acaba

tebrik ederim canım kesn hamilesin ALlahın izni ile. zaten adetine göre hesaplarsak, temizlendikten sonra hemen hamile kalmış olsan ancak en fazla 4 haftalık olabilir.

tebrik ederim canım kesn hamilesin ALlahın izni ile. zaten adetine göre hesaplarsak, temizlendikten sonra hemen hamile kalmış olsan ancak en fazla 4 haftalık olabilir.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ilk hamileliğim o yüzden endişe ettim ama çok şükür bişey yoktur inşallah :) Yarın tekrar test yaptırcam iki katına çıkmıştır inşallah

günaydın kızlarrrrrr kalan duları bugün okumaya başlıyorum hasta bir bayram geçirdim grip oldum bayranm ilk günü acildeydim salak bi dra denk geldim sormayn hamileyim die kadındoğuma yönlendirdiler oda daha ekranı bile göremiyor delirtti bizi ordan çıktık devletin acile gittik artık ilaç verdi toparladım biraz ama hala düzelemedim ama çok şükür daha iyim zaman zaman halsizleştim ağladım drdum kendime bakamıyorum fatihe bebişe nasıl bakcam ben die sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle öyle düşündüm şimdi daha iyim :)
Kızlar günaydın,

günaydın hoş geldin hayırlı olsun büyük ihtmal 3 haftalık hamilesin benim erken döllenme olduğu halde 300lerdeydi 3 haftalık görünüyordu..ALLAH kucağına almayı nasib etsin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…