- 20 Mayıs 2012
- 2.161
- 1.880
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.481
günaydın kızlarrrrrr kalan duları bugün okumaya başlıyorum hasta bir bayram geçirdim grip oldum bayranm ilk günü acildeydim salak bi dra denk geldim sormayn hamileyim die kadındoğuma yönlendirdiler oda daha ekranı bile göremiyor delirtti bizi ordan çıktık devletin acile gittik artık ilaç verdi toparladım biraz ama hala düzelemedim ama çok şükür daha iyim zaman zaman halsizleştim ağladım drdum kendime bakamıyorum fatihe bebişe nasıl bakcam ben die sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle öyle düşündüm şimdi daha iyim :)günaydın hoş geldin hayırlı olsun büyük ihtmal 3 haftalık hamilesin benim erken döllenme olduğu halde 300lerdeydi 3 haftalık görünüyordu..ALLAH kucağına almayı nasib etsin..
canım 7. haftadan önce belki göremessin bence 7. hafta gibi git hem kalp atışını duyarsın hem keseyi görürsün daha çok erken ama kan tahlilini dra bi göster..Allah razı olsun teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim ve sanırım diğer adetim biter bitmez gebe kalmışım çok şükür. Haftaya ultrasonda kesesi görünür mü dersin peki
günaydın kızlarrrrrr kalan duları bugün okumaya başlıyorum hasta bir bayram geçirdim grip oldum bayranm ilk günü acildeydim salak bi dra denk geldim sormayn hamileyim die kadındoğuma yönlendirdiler oda daha ekranı bile göremiyor delirtti bizi ordan çıktık devletin acile gittik artık ilaç verdi toparladım biraz ama hala düzelemedim ama çok şükür daha iyim zaman zaman halsizleştim ağladım drdum kendime bakamıyorum fatihe bebişe nasıl bakcam ben die sanırım hamileliğin verdiği psikolojiyle öyle düşündüm şimdi daha iyim :)günaydın hoş geldin hayırlı olsun büyük ihtmal 3 haftalık hamilesin benim erken döllenme olduğu halde 300lerdeydi 3 haftalık görünüyordu..ALLAH kucağına almayı nasib etsin..
Selam kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun nice bayramlara Insaallah
yeni hamilemiz var Rabbim hayirli etsin Insaallah
Gul gcmis olsun canim hamilelik psikolokjisine girmissin ne guzel bunu bilipte kendine moral vermen cok iyi. Rabbim guc kivvet versin Insaallah uszesinden gelirsin merak etme basta alisana kadar zorlanirsin ama sonrasi cok guzel olcak Insaallah. Cinsiyetini nezaman ogreneceksiniz??
Bu sene sanki herkes izine gitti yada ben burda kaldim diye bana oyle geliyor. Gezmek istiyorummm. 40 mizda cikti cok sukur 1 hafta olcak nerdeyse. Bebis gozume buyuk gelmeye basladi askeremi gondersem ne. Gercekten gun gectikce cok degisiyor. Allahim ne ilgincler
SAĞOL CANIM İNŞALLAH. yarın kntrolümüz varumarım öğreniriz bende çok merak ediyorum..Selam kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun nice bayramlara Insaallah
yeni hamilemiz var Rabbim hayirli etsin Insaallah
Gul gcmis olsun canim hamilelik psikolokjisine girmissin ne guzel bunu bilipte kendine moral vermen cok iyi. Rabbim guc kivvet versin Insaallah uszesinden gelirsin merak etme basta alisana kadar zorlanirsin ama sonrasi cok guzel olcak Insaallah. Cinsiyetini nezaman ogreneceksiniz??
Bu sene sanki herkes izine gitti yada ben burda kaldim diye bana oyle geliyor. Gezmek istiyorummm. 40 mizda cikti cok sukur 1 hafta olcak nerdeyse. Bebis gozume buyuk gelmeye basladi askeremi gondersem ne. Gercekten gun gectikce cok degisiyor. Allahim ne ilgincler
sağol tatlımm..gül geçmiş olsun canım
maşallah kırkınız çıktı demek,ayşe herkesin resmini gördük senin oğlanın resmini de görsek
geçmiş olsun canım benimm çabucak iyi ol bebişe ve fatihe çok iyi bakıcaksın
Günaydın şekerlerimmmm doktordan geldik bebişimizi gördük çok şükür iyi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir prensesimiz oluyor allahın izniyleee :))))
sağol canım inşallah :))
AMİN canım sağolasın İNŞALLAH :)gözün aydın olsun canım rabbim kucagına almayıda nasip eder inşallah
Günaydın şekerlerimmmm doktordan geldik bebişimizi gördük çok şükür iyi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
SAĞOL CANIM amin inşallah :)Canım benim hayırlı uğurlu olsun :) prensesi sağ salim kucağına alırsın inşallah
evet canım cok şükür AMİN İNŞALLAH :)canım benim çok sevindim rabbim gönlünden geçeni nasip etti ne güzel, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah prensesimiz
SAĞOL TATLIM AMİN :)))Gulcum gözün aydin saglikla al prensesi kucagina:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı haftalar arkadaşlar öpüyorum herkesi. nasılsınız ne var ne yok, bir prenses haberi aldım nekadar güzel oldu, tam 12 den vurdun maşallah gül süper oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?