Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim ve sanırım diğer adetim biter bitmez gebe kalmışım çok şükür. Haftaya ultrasonda kesesi görünür mü dersin peki

Allah razı olsun teşekkür ederim ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim ve sanırım diğer adetim biter bitmez gebe kalmışım çok şükür. Haftaya ultrasonda kesesi görünür mü dersin peki
canım 7. haftadan önce belki göremessin bence 7. hafta gibi git hem kalp atışını duyarsın hem keseyi görürsün daha çok erken ama kan tahlilini dra bi göster..

kızlar dualarınızı okudum listeyi bitirdim RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]zakkumx/ Zeynep[/TD]
[TD]31.07.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinnn07/ Aslı[/TD]
[TD]01.08.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evlatlarına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] akyuzcigdem/ Çiğdem[/TD]
[TD]04.08.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] hayatumuttur/ K.Gamze[/TD]
[TD]05.08.2014 salı[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, geceleri mışıl mışıl uyku[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one/ Seda[/TD]
[TD]06.08.2014 çarşamba[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesii/ Ayşe[/TD]
[TD]07.08.2014 perşembe[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür ve Bol sütünün olması için[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]08.08.2014 cuma[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] asyamca/ Gülhan[/TD]
[TD]11.08.2014 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Selam kizlar gecmis bayraminiz mubarek olsun nice bayramlara Insaallah

yeni hamilemiz var Rabbim hayirli etsin Insaallah

Gul gcmis olsun canim hamilelik psikolokjisine girmissin ne guzel bunu bilipte kendine moral vermen cok iyi. Rabbim guc kivvet versin Insaallah uszesinden gelirsin merak etme basta alisana kadar zorlanirsin ama sonrasi cok guzel olcak Insaallah. Cinsiyetini nezaman ogreneceksiniz??

Bu sene sanki herkes izine gitti yada ben burda kaldim diye bana oyle geliyor. Gezmek istiyorummm. 40 mizda cikti cok sukur 1 hafta olcak nerdeyse. Bebis gozume buyuk gelmeye basladi askeremi gondersem ne. Gercekten gun gectikce cok degisiyor. Allahim ne ilgincler

gül geçmiş olsun canım

maşallah kırkınız çıktı demek,ayşe herkesin resmini gördük senin oğlanın resmini de görsek

hayırlı cumalar kızlar
SAĞOL CANIM İNŞALLAH. yarın kntrolümüz varumarım öğreniriz bende çok merak ediyorum..
gül geçmiş olsun canım

maşallah kırkınız çıktı demek,ayşe herkesin resmini gördük senin oğlanın resmini de görsek
sağol tatlımm..

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım benimm çabucak iyi ol bebişe ve fatihe çok iyi bakıcaksın

Günaydın canlar, bayram ,çok huzurlu hariika ve bol bereketli geçmiştir inşallah
Ben annemlerin yanındayım, evden çıkmak bana çok. Iyi geldi
Inşallah herkes iyidir, bir geçmişi okuyayım

Günaydın şekerlerimmmm doktordan geldik bebişimizi gördük çok şükür iyi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bir prensesimiz oluyor allahın izniyleee :))))

geçmiş olsun canım benimm çabucak iyi ol bebişe ve fatihe çok iyi bakıcaksın

sağol canım inşallah :))

Günaydın şekerlerimmmm doktordan geldik bebişimizi gördük çok şükür iyi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canım benim hayırlı uğurlu olsun :) prensesi sağ salim kucağına alırsın inşallah

canım benim çok sevindim rabbim gönlünden geçeni nasip etti ne güzel, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah prensesimiz

Kızlar bu arada söylemeyi unuttum dr deceviti kesti ferro sanol balık hapı ve devit 3 verdi doğuma kadar kullancakmışım kendi druma gitmiştim bu sefer isabet oldu artık yine deniz beye devam ederim vee doğumda büyük ihtimal 15 ocak dedi

Son düzenleme:
hayırlı haftalar arkadaşlar öpüyorum herkesi. nasılsınız ne var ne yok, bir prenses haberi aldım nekadar güzel oldu, tam 12 den vurdun maşallah gül süper oldu

hayırlı haftalar arkadaşlar öpüyorum herkesi. nasılsınız ne var ne yok, bir prenses haberi aldım nekadar güzel oldu, tam 12 den vurdun maşallah gül süper oldu

sağol canım :)) valla bide beni görseydin dr söyleyince ağzım kulaklarımda ellerimiçırpıp oleyyy ALLAHIMA çok şükür dedim napımm duygularımı dışa vuruyorum işteama midem fena dün ilk defa çıkardım halada bulanıyo gribimde düzelmedi ilaç alamıyorum anca ıhlamur bal limon bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…