- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.501
Günaydın şekerlerimmmm doktordan geldik bebişimizi gördük çok şükür iyi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bir prensesimiz oluyor allahın izniyleee :))))
sağol canım inşallah :))
Canım prensesimiz Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Anaaaaaam guuuuuullll masaallah ne guzel bir prensez geliyor insaallah cok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
ben birsey danismak istiyorum bebisini emziremeyip sirf sagan varmi? Sorum su bu pompalamayla ssut bitermi nekadar sonra bitiyor ben en az 6 ay sutumden versem bebisime diyorum cunku emmiyor bazen oda nadir sag gogsumu emiyor sirf. Ah emse cok guzel bir duygu emzirmek. Biz 3 biberonla kosusturuyoz mama yetistirmek icin bi onu yika bi sunu yika derken zamanimi aliyor
Ozlemim benim esim izin vermiyor ben kendi resmimide paylasamamistim kiskandigindan degil sevmiyor bu tur seyleri bende onun rizasi olmadan yapmak istemiyorum. Ama tarif edebilirim bebisi)
Suan cakir gozlu degismezse tabi koyu kahve saclar ama kestik sacinin agirligi kadar para verdik:) yani keltos suan boyumuz babamiz gibi uzun olcak sanirim ha bide sunnet ettirdikyakinda askerede gidersek sasirma.
sağol ayşecimm amin inşallah..anaaaaaam guuuuuullll masaallah ne guzel bir prensez geliyor insaallah cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
Ben birsey danismak istiyorum bebisini emziremeyip sirf sagan varmi? Sorum su bu pompalamayla ssut bitermi nekadar sonra bitiyor ben en az 6 ay sutumden versem bebisime diyorum cunku emmiyor bazen oda nadir sag gogsumu emiyor sirf. Ah emse cok guzel bir duygu emzirmek. Biz 3 biberonla kosusturuyoz mama yetistirmek icin bi onu yika bi sunu yika derken zamanimi aliyor
ozlemim benim esim izin vermiyor ben kendi resmimide paylasamamistim kiskandigindan degil sevmiyor bu tur seyleri bende onun rizasi olmadan yapmak istemiyorum. Ama tarif edebilirim bebisi)
suan cakir gozlu degismezse tabi koyu kahve saclar ama kestik sacinin agirligi kadar para verdik:) yani keltos suan boyumuz babamiz gibi uzun olcak sanirim ha bide sunnet ettirdikyakinda askerede gidersek sasirma.
Selam millet ben döndüm yeşil sahalara..
Kicisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgelmişsen canım..:)nasılsın kızcen nasıl
iyiyiz şükür.sen?
kolay gelsin cnm ateşi çıkabilir sen yinede ara ara kontrol et inşallah çıkmaz..İyi gunler canlar...
Benim misafirlerim kosturmacalarim anca bitti.Kuzucum 6.ay asisini oldu.Cok cani yandi.atesi olmaz insallah bugun esimde yok .
Ayse arada memeyi ver benim gogsumden pompayla sut cok az cikiyordu ama Ayse cim emince fiskiriyordu bebek emerken beyin farkli calisiyor bence .Surekli teklif et gogsunu ozellikle acken ...
Gul mide bulantisi zor rabbim yardimcin olsun ama sonu guzel bi prensin vvardi birde prensesin olucak insallah ne mutlu sana :)
Buket hos geldin.cimcime ne kadar buyumus masallah.degismis :)
kolay gelsin cnm ateşi çıkabilir sen yinede ara ara kontrol et inşallah çıkmaz..
evet canım sonu güzel yoksa katlanılırmı bugün bi adam gibi yedim ağzımın tadı yok ne yesem tad alamıyorum zaten bide bulanıyo benim midem kolay kolay bulmnmaz çıkaramamda ama gecen gün çıkardım daha kiloda alamadım zaten umarım düzene girer..2. hamilleklermi böyle yoksa kızdamı böyle oluyo anlamadım
İyi gunler canlar...
Benim misafirlerim kosturmacalarim anca bitti.Kuzucum 6.ay asisini oldu.Cok cani yandi.atesi olmaz insallah bugun esimde yok .
Ayse arada memeyi ver benim gogsumden pompayla sut cok az cikiyordu ama Ayse cim emince fiskiriyordu bebek emerken beyin farkli calisiyor bence .Surekli teklif et gogsunu ozellikle acken ...
Gul mide bulantisi zor rabbim yardimcin olsun ama sonu guzel bi prensin vvardi birde prensesin olucak insallah ne mutlu sana :)
Buket hos geldin.cimcime ne kadar buyumus masallah.degismis :)
Kicisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
EVET BEN İNCE YAPILIYIM..halalarının bacakları kalaınbuket maşallah ya tipe bak çok tatlı su gibi maşallah. ama ben sana dyim bacakları kalın olacak bu kraliçenin. benim betülde öyle ama betülün bütün vucudu kalın olacak babası gibi sanırım :)))))))))))))))))
EVET BEN İNCE YAPILIYIM..halalarının bacakları kalaın
bi halası dediki buket bacakları bana çekmez inşallah dedi ama sanırım öle olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?