- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.521
kızlar avatarım nasıl olmuşşşşbide albüme resim koydumm bakın isterseniz
aynen canım hamile karnı öpen erkek bebek aradım ama yoktu şansa bunu buldum helesüpersin yaa sana uygun olarak bundan daha anlamlı bir avatar bulamazdın kuşum :))))))
ALLAH razı olsun canım..ALLAH kabul etsin..Kızlar dua listesini bitirdim rabbim herkesin duasını kabul etsin amin
Kızlar bu arada söylemeyi unuttum dr deceviti kesti ferro sanol balık hapı ve devit 3 verdi doğuma kadar kullancakmışım kendi druma gitmiştim bu sefer isabet oldu artık yine deniz beye devam ederim vee doğumda büyük ihtimal 15 ocak dedi
sağol canım :)) valla bide beni görseydin dr söyleyince ağzım kulaklarımda ellerimiçırpıp oleyyy ALLAHIMA çok şükür dedimnapımm duygularımı dışa vuruyorum işte ama midem fena dün ilk defa çıkardım halada bulanıyo gribimde düzelmedi ilaç alamıyorum anca ıhlamur bal limon bakalım
Anaaaaaam guuuuuullll masaallah ne guzel bir prensez geliyor insaallah cok sevindim Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin.
ben birsey danismak istiyorum bebisini emziremeyip sirf sagan varmi? Sorum su bu pompalamayla ssut bitermi nekadar sonra bitiyor ben en az 6 ay sutumden versem bebisime diyorum cunku emmiyor bazen oda nadir sag gogsumu emiyor sirf. Ah emse cok guzel bir duygu emzirmek. Biz 3 biberonla kosusturuyoz mama yetistirmek icin bi onu yika bi sunu yika derken zamanimi aliyor
Ozlemim benim esim izin vermiyor ben kendi resmimide paylasamamistim kiskandigindan degil sevmiyor bu tur seyleri bende onun rizasi olmadan yapmak istemiyorum. Ama tarif edebilirim bebisi)
Suan cakir gozlu degismezse tabi koyu kahve saclar ama kestik sacinin agirligi kadar para verdik:) yani keltos suan boyumuz babamiz gibi uzun olcak sanirim ha bide sunnet ettirdikyakinda askerede gidersek sasirma.
Kicisim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım elevitin içinde domuz jeletini varmış gecen bi yazı paylaşmıştım marakinin sayfasından bence arkadaşın kullanmasın..bugün bir arkadaşla konuştum ona da doktoru ferro sanol,elevit , balık yağı ve devit 3 vermiş zaten ferro sanol ve elevit aynı işe yaramıyormu benim doktor decavitten başka bişey vermemişti,onuda son zamanlara doğru içmeyi bırakmıştım unutuyordum
gül bence bulantıların kız olduğu için değil de bol saçı olan bi bebek mi gelecek ondan mı bulanıyor benim 4.yada 5.aydan sonramıydı neydi başladı mide yanmaları bulantı değildi ama maşallah boranın da epey saçı var
canım senin resmine eşinin izin vermediğini biliyorum belki bebeğe müsade eder dedimbu saçın ağırlığınca para verilmesimi gerekiyor biz yapmadık,bizim boyumuzda uzun ama babaya değilde amca ve dayıya çekmiş galiba askerliğide nasip olur inşallah, sünnetle ilgili bir arkadaş doktora sormuş 8-9 aylıkken yaptırmak en iyisi demiş bakalım biz ne yapacağız
ayşeciğim her fırsatta o memeyi zorla ver bir iki kez bile çekse kardır özellikle gece ver gündüz emmesede gece emiyorlar bizimki öyle yapıyor , ben geçen gün internette okumuştum süt salgılanması bebeğin emmesine daha çok tepki veriyormuş makineye o kadar vermiyormuş,bir süre sonra azalabilir herhalde , şu biberon yıkama ve mama hazırlama olayı çok sıkıcı halbuki meme emebilseler yani yeterli süt olabilse ne güzel istediği an çıkar ver ama mama öyle olmuyor bebek ağlıyor yok su kaynat yok suyu ılıt mamayı koy suyu ölç koy oooo çok iş
maşallah ben bunu yerim çok tatlıııı
kızlar ilk ay bebekleriniz ne kadar kilo almıştı hatırlıyormusunuz
günaydın kızlar
tümaycımm doğum günün kutlu olsun tattlımmtatlım elevitin içinde domuz jeletini varmış gecen bi yazı paylaşmıştım marakinin sayfasından bence arkadaşın kullanmasın..
canım fatih emir saçlı doğdu hatta gören döndü bidaha baktı ama inan ne yanma ne bulantı onda çok olmamıştı bence kız ağır geçiyor yada ikinci hamilelik bilemiyorum şimdi
günaydın kızlar
tümaycımm doğum günün kutlu olsun tattlımmtatlım elevitin içinde domuz jeletini varmış gecen bi yazı paylaşmıştım marakinin sayfasından bence arkadaşın kullanmasın..
canım fatih emir saçlı doğdu hatta gören döndü bidaha baktı ama inan ne yanma ne bulantı onda çok olmamıştı bence kız ağır geçiyor yada ikinci hamilelik bilemiyorum şimdi
doğrudur canım öyle sanırım..kv kız bebeğin hamileliğide doğumuda daha zor olur der..
evet başka bi dra gidiodum benim drumda yer bulmak zor sabahın körü gittim gecen 8de yiede 8 numarayı aldım..o vitamin verid ısrarla ferro sanol kullandım dedim yazmadı benim drum vitamin vermez gecen hafta gittim kesti hemen ferro sanol balık yağı marincap bide devid 3 damla yazdı..benim zamanımdada çıkmıştı o yazı..elevite alternatif decavit var..onu için..
bugün bir arkadaşla konuştum ona da doktoru ferro sanol,elevit , balık yağı ve devit 3 vermiş zaten ferro sanol ve elevit aynı işe yaramıyormu benim doktor decavitten başka bişey vermemişti,onuda son zamanlara doğru içmeyi bırakmıştım unutuyordum
gül bence bulantıların kız olduğu için değil de bol saçı olan bi bebek mi gelecek ondan mı bulanıyor benim 4.yada 5.aydan sonramıydı neydi başladı mide yanmaları bulantı değildi ama maşallah boranın da epey saçı var
canım senin resmine eşinin izin vermediğini biliyorum belki bebeğe müsade eder dedimbu saçın ağırlığınca para verilmesimi gerekiyor biz yapmadık,bizim boyumuzda uzun ama babaya değilde amca ve dayıya çekmiş galiba askerliğide nasip olur inşallah, sünnetle ilgili bir arkadaş doktora sormuş 8-9 aylıkken yaptırmak en iyisi demiş bakalım biz ne yapacağız
ayşeciğim her fırsatta o memeyi zorla ver bir iki kez bile çekse kardır özellikle gece ver gündüz emmesede gece emiyorlar bizimki öyle yapıyor , ben geçen gün internette okumuştum süt salgılanması bebeğin emmesine daha çok tepki veriyormuş makineye o kadar vermiyormuş,bir süre sonra azalabilir herhalde , şu biberon yıkama ve mama hazırlama olayı çok sıkıcı halbuki meme emebilseler yani yeterli süt olabilse ne güzel istediği an çıkar ver ama mama öyle olmuyor bebek ağlıyor yok su kaynat yok
Canim ben bebegin sacinin kesilip agirlinca altin veya paraya cevirip sadaka vermek sunnettir diye biliyorum peygamber efendimiz kizi fatimaya torunum icin (hasan mi husryinmiydi emin degilim :) ) akika kes ve sacini tras et sadaka ver demis. Ben ozetledim suan sana.
yani sart degil canim. Sunnetinide ben ve babasi istedik erken olmasini zatrn tavsiye edilende kucuk yasta aklin ermemesi psikolojik acidan iyi denildi ve hazir emeklemiyor yurumuyor cabuk iyilesir dedik elhamdulillah iyi atlattik erkek annelerine tavsiye ederiz)
tumay dogum gunun hayirli olsun
dualari bitiren arkadaslarim Allah kabul etsin Allah razi olsun agziniza saglik
günaydın kızlar
Gülcüm çok teşekkür ederim .bugün bir arkadaşla konuştum ona da doktoru ferro sanol,elevit , balık yağı ve devit 3 vermiş zaten ferro sanol ve elevit aynı işe yaramıyormu benim doktor decavitten başka bişey vermemişti,onuda son zamanlara doğru içmeyi bırakmıştım unutuyordum
ayşeciğim her fırsatta o memeyi zorla ver bir iki kez bile çekse kardır özellikle gece ver gündüz emmesede gece emiyorlar bizimki öyle yapıyor , ben geçen gün internette okumuştum süt salgılanması bebeğin emmesine daha çok tepki veriyormuş makineye o kadar vermiyormuş,bir süre sonra azalabilir herhalde , şu biberon yıkama ve mama hazırlama olayı çok sıkıcı halbuki meme emebilseler yani yeterli süt olabilse ne güzel istediği an çıkar ver ama mama öyle olmuyor bebek ağlıyor yok su kaynat yok
Canim ben bebegin sacinin kesilip agirlinca altin veya paraya cevirip sadaka vermek sunnettir diye biliyorum peygamber efendimiz kizi fatimaya torunum icin (hasan mi husryinmiydi emin degilim :) ) akika kes ve sacini tras et sadaka ver demis. Ben ozetledim suan sana.
yani sart degil canim. Sunnetinide ben ve babasi istedik erken olmasini zatrn tavsiye edilende kucuk yasta aklin ermemesi psikolojik acidan iyi denildi ve hazir emeklemiyor yurumuyor cabuk iyilesir dedik elhamdulillah iyi atlattik erkek annelerine tavsiye ederiz)
Ayşe cnm sanada teşekkür ederim kızımın adaş teyzesi :)
canım akikayı bizde yapmıştık evet doğan çocuğa yaplır saçı kesilir koç yada koyn kesilir ve saçının ağırlığınca altın veya gümüş verilir..Canim ben bebegin sacinin kesilip agirlinca altin veya paraya cevirip sadaka vermek sunnettir diye biliyorum peygamber efendimiz kizi fatimaya torunum icin (hasan mi husryinmiydi emin degilim :) ) akika kes ve sacini tras et sadaka ver demis. Ben ozetledim suan sana.
Gülcüm çok teşekkür ederim .
Ayşe cnm sanada teşekkür ederim kızımın adaş teyzesi :)
rica ederim tatlımm
evet canım bizde bilmiyorduk benim eşim çok dikkat eder öyle şeylere nette araştırdık bizde öyle yaptık bakalım kızımızada yaparız İNŞALLAH :)Cepten alinti yapmakta zorlaniyorum
gulcum sizinde hayirli olsun bizde onceden bilmiyorduk bunlari yarastirarak ogrendik benim teyzem diyorki banada soyleseydin ya dedim teyze cocugum yokken bilmiyordumki :) buketin tavsiye ettigi bi kitap vardi onu almistim ordan ogrendim ve netten arastirdim
Buket Allah razi olsun sayende o kitabin bana hamileligimde doguma ve dogum sonrasi cok faydasi oldu guzel bilgiler var. Bende siddetle tavsiye ederim))
Tumay sen bazen ayse yazinca bana soyluyorsun saniyordum:) adas teyzesi oper koklar yer onu. Ele avuca iyice gelmistir simdi bizde o gunleri bekliyoruz:) kac aylik oldu minik kusumuz?
Meral bayadan beri gorunmuyor yoksa benmi atladim nerde ne yapiyor seda yogundu sanirim. Burjumda bi ce eee diyor :)) cinsiyetini ogrenmistir simdi annesine cee eee demistir bebisi.
Ozlem benimki dedigin gibi geceleri emiyor tek gogus yetmiyor mamada aliyor ama gunduzleri bi ciglik atiyorki sorma hayirlisi artik elimden geleni yapmaya calisiyorum kilo artisida iyi ise bence devam edilebilir bu sekil kendi adima soyluyorum :))
günaydın kızlar
7 gün sonra kontrol vardı..kilo kaybı olması normal. ama ayda 1 kilo alması lazım 6 ayına kada..sonra yarım kiloya düşecek..
Ozlem benimki dedigin gibi geceleri emiyor tek gogus yetmiyor mamada aliyor ama gunduzleri bi ciglik atiyorki sorma hayirlisi artik elimden geleni yapmaya calisiyorum kilo artisida iyi ise bence devam edilebilir bu sekil kendi adima soyluyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?