Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bugün bir arkadaşla konuştum ona da doktoru ferro sanol,elevit , balık yağı ve devit 3 vermiş zaten ferro sanol ve elevit aynı işe yaramıyormu benim doktor decavitten başka bişey vermemişti,onuda son zamanlara doğru içmeyi bırakmıştım unutuyordum

gül bence bulantıların kız olduğu için değil de bol saçı olan bi bebek mi gelecek ondan mı bulanıyor benim 4.yada 5.aydan sonramıydı neydi başladı mide yanmaları bulantı değildi ama maşallah boranın da epey saçı var

canım senin resmine eşinin izin vermediğini biliyorum belki bebeğe müsade eder dedim bu saçın ağırlığınca para verilmesimi gerekiyor biz yapmadık,bizim boyumuzda uzun ama babaya değilde amca ve dayıya çekmiş galiba askerliğide nasip olur inşallah, sünnetle ilgili bir arkadaş doktora sormuş 8-9 aylıkken yaptırmak en iyisi demiş bakalım biz ne yapacağız

ayşeciğim her fırsatta o memeyi zorla ver bir iki kez bile çekse kardır özellikle gece ver gündüz emmesede gece emiyorlar bizimki öyle yapıyor , ben geçen gün internette okumuştum süt salgılanması bebeğin emmesine daha çok tepki veriyormuş makineye o kadar vermiyormuş,bir süre sonra azalabilir herhalde , şu biberon yıkama ve mama hazırlama olayı çok sıkıcı halbuki meme emebilseler yani yeterli süt olabilse ne güzel istediği an çıkar ver ama mama öyle olmuyor bebek ağlıyor yok su kaynat yok suyu ılıt mamayı koy suyu ölç koy oooo çok iş

Kicisim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

maşallah ben bunu yerim çok tatlıııı

günaydın kızlar
tümaycımm doğum günün kutlu olsun tattlımm tatlım elevitin içinde domuz jeletini varmış gecen bi yazı paylaşmıştım marakinin sayfasından bence arkadaşın kullanmasın..
canım fatih emir saçlı doğdu hatta gören döndü bidaha baktı ama inan ne yanma ne bulantı onda çok olmamıştı bence kız ağır geçiyor yada ikinci hamilelik bilemiyorum şimdi

Son düzenleme:

kv kız bebeğin hamileliğide doğumuda daha zor olur der..

benim zamanımdada çıkmıştı o yazı..elevite alternatif decavit var..onu için..

kv kız bebeğin hamileliğide doğumuda daha zor olur der..
doğrudur canım öyle sanırım..
benim zamanımdada çıkmıştı o yazı..elevite alternatif decavit var..onu için..
evet başka bi dra gidiodum benim drumda yer bulmak zor sabahın körü gittim gecen 8de yiede 8 numarayı aldım..o vitamin verid ısrarla ferro sanol kullandım dedim yazmadı benim drum vitamin vermez gecen hafta gittim kesti hemen ferro sanol balık yağı marincap bide devid 3 damla yazdı..

canım akikayı bizde yapmıştık evet doğan çocuğa yaplır saçı kesilir koç yada koyn kesilir ve saçının ağırlığınca altın veya gümüş verilir..
sünnetide iyiki yaptırmışsınız canım bezlenirken daha çabuk iyilşiyor ve hazır düşüp kalkmazken fazla acımıo hayırlı olsun..

Son düzenleme:
Cepten alinti yapmakta zorlaniyorum

gulcum sizinde hayirli olsun bizde onceden bilmiyorduk bunlari yarastirarak ogrendik benim teyzem diyorki banada soyleseydin ya dedim teyze cocugum yokken bilmiyordumki :) buketin tavsiye ettigi bi kitap vardi onu almistim ordan ogrendim ve netten arastirdim

Buket Allah razi olsun sayende o kitabin bana hamileligimde doguma ve dogum sonrasi cok faydasi oldu guzel bilgiler var. Bende siddetle tavsiye ederim))

Tumay sen bazen ayse yazinca bana soyluyorsun saniyordum:) adas teyzesi oper koklar yer onu. Ele avuca iyice gelmistir simdi bizde o gunleri bekliyoruz:) kac aylik oldu minik kusumuz?

Meral bayadan beri gorunmuyor yoksa benmi atladim nerde ne yapiyor seda yogundu sanirim. Burjumda bi ce eee diyor :)) cinsiyetini ogrenmistir simdi annesine cee eee demistir bebisi.

Ozlem benimki dedigin gibi geceleri emiyor tek gogus yetmiyor mamada aliyor ama gunduzleri bi ciglik atiyorki sorma hayirlisi artik elimden geleni yapmaya calisiyorum kilo artisida iyi ise bence devam edilebilir bu sekil kendi adima soyluyorum :))

evet canım bizde bilmiyorduk benim eşim çok dikkat eder öyle şeylere nette araştırdık bizde öyle yaptık bakalım kızımızada yaparız İNŞALLAH :)

canım ben biliyorum arkadaşa da söyledim pek ilgilenmedi benden uyarması, bişey olmaz ben o kadar dini bütün değilim gibi laflar etti,bende ilk hamileliğimde kullanmıştım ama o zaman bu söylentiler yoktu bilmiyordum,zaten sonrasında bunlar çıkınca elimde kalan ilacıda atmıştım.

bende mide yanması olmuştu ama hergün değil bide yediklerimle alakalı oluyordu domates yiyince kurufasulye yiyince falan,bi taanıdık bana erkek bebeğin hamileliği zor demişti 2 kızdan sonra eşi erkek bebeğe hamileydi hastanede falan yatmış anlatmıştı ben zorlanmadım ama bilmiyorum.

7 gün sonra kontrol vardı..kilo kaybı olması normal. ama ayda 1 kilo alması lazım 6 ayına kada..sonra yarım kiloya düşecek..

canım biz aylık kontrolde gittiğimizde 420 gr almıştı doktor az dedi, doğumunun 5.gününde kontrolümüzde kg kaybı olmuştu ondan sonra mama ayarlaması yapmaya çalıştık bi çıktı bi düştü eğer 1 kg alması gerekiyorsa çok az almış bizimki

Ozlem benimki dedigin gibi geceleri emiyor tek gogus yetmiyor mamada aliyor ama gunduzleri bi ciglik atiyorki sorma hayirlisi artik elimden geleni yapmaya calisiyorum kilo artisida iyi ise bence devam edilebilir bu sekil kendi adima soyluyorum :))

gece iki memeyi emiyor mu? mama vakti benimki de coşuyor memede bişey yoksa çok ağlıyor bazen varsa da emmiyor öyle bi ağlıyorki insanın eli ayağı dolanıyor,bugün yine göğsüm ağrıyordu kızardı oda emmemekte ısrar etti ama ben az önce verdim emdi çok şükür.

ya kızlar bide benim göğsümde kahverengi kısımda sivilce gibi bişey çıktı daha doğrusu o kahverengi yerde olan küçük kabarcıklar varya onun içi dolu dolu oldu birkaç gündür ikinci bi meme ucu gibi bugün banyoda göğsümü ovunca patladı iltihap aktı su deyince canım çok yandı birazcıkta kanadı size oldumu böyle bişey

tümay doğum gününmüş sanırım kızların yazılarında gördüm iyiki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun,rabbim eşin ve kızınla geçireceğin güzel bir ömür nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…