- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.541
canım ben biliyorum arkadaşa da söyledim pek ilgilenmedi benden uyarması, bişey olmaz ben o kadar dini bütün değilim gibi laflar etti,bende ilk hamileliğimde kullanmıştım ama o zaman bu söylentiler yoktu bilmiyordum,zaten sonrasında bunlar çıkınca elimde kalan ilacıda atmıştım.
bende mide yanması olmuştu ama hergün değil bide yediklerimle alakalı oluyordu domates yiyince kurufasulye yiyince falan,bi taanıdık bana erkek bebeğin hamileliği zor demişti 2 kızdan sonra eşi erkek bebeğe hamileydi hastanede falan yatmış anlatmıştı ben zorlanmadım ama bilmiyorum.
canım biz aylık kontrolde gittiğimizde 420 gr almıştı doktor az dedi, doğumunun 5.gününde kontrolümüzde kg kaybı olmuştu ondan sonra mama ayarlaması yapmaya çalıştık bi çıktı bi düştü eğer 1 kg alması gerekiyorsa çok az almış bizimki
gece iki memeyi emiyor mu? mama vakti benimki de coşuyor memede bişey yoksa çok ağlıyor bazen varsa da emmiyor öyle bi ağlıyorki insanın eli ayağı dolanıyor,bugün yine göğsüm ağrıyordu kızardı oda emmemekte ısrar etti ama ben az önce verdim emdi çok şükür.
ya kızlar bide benim göğsümde kahverengi kısımda sivilce gibi bişey çıktı daha doğrusu o kahverengi yerde olan küçük kabarcıklar varya onun içi dolu dolu oldu birkaç gündür ikinci bi meme ucu gibibugün banyoda göğsümü ovunca patladı iltihap aktı su deyince canım çok yandı birazcıkta kanadı size oldumu böyle bişey
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel bir hafta geçirirsin kendini yormagünaydın kızlar nasılsınız yaın oyumuzu kullandıktan sonra yola çıkıyoruz AFYONA gidiyoruz 1 hafta yokum kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun hepinizi çok öpüyormmmm
tümay doğum gününmüş sanırım kızların yazılarında gördüm iyiki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun,rabbim eşin ve kızınla geçireceğin güzel bir ömür nasip etsin
hayırlı yolculuklar canım inşallah güzel bir hafta geçirirsin kendini yorma
Özlem teşekkür ederim canım Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versin güzel bir ömür nasip etsin
Bora bey nasıllar ?yerim ben onu ya
günaydın kızlar nasılsınız yaın oyumuzu kullandıktan sonra yola çıkıyoruz AFYONA gidiyoruz 1 hafta yokum kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun hepinizi çok öpüyormmmm
Ozlem benimkinin Keyfi yerindeyse emiyor gece sabah farketmiyor bu sabah emdi cok sukur ama toplasan 1-2 dk) sonrada ardindan likir likir mamayi icti uyudu
Gogsumde o sekil olmadi bende doktoruna sor ihmak etme. Acaba baloncukmu olduda ici su topladi patlayincada yandi hani ayakkabi vurunca siser ya oylemi?
Gul ne guzel dua etmisin kocaman Amiiiiiiinn diyorum
sağol canım..ozlem benimkinin keyfi yerindeyse emiyor gece sabah farketmiyor bu sabah emdi cok sukur ama toplasan 1-2 dk) sonrada ardindan likir likir mamayi icti uyudu
gogsumde o sekil olmadi bende doktoruna sor ihmak etme. Acaba baloncukmu olduda ici su topladi patlayincada yandi hani ayakkabi vurunca siser ya oylemi?
Gul ne guzel dua etmisin kocaman amiiiiiiinn diyorum
sağol tatlım bakalımilk defa gidicem eşimin memleketi nasılmış :))bora iyi canım çok şükür şuan uyuyor, oğluşum büyüdü teyzesi ara sıra gülüyor bize genelde sabah uykudan uyanınca yapıyor bunu ben konuşuyorum oda gülüyor bana
Hayırlı yolculuklar iyi tatiller canım
benimkide öyle yapıyor bazen hiç almıyor bazen emiyor adam gibi bazende 1-2 çekip bırakıyor, göğsümdeki şey büyük bi sivilce görüntüsündeydi olur ya hani içi dolu dolu kocaman sivilceler,su toplaması gibi değildi ,su değdirince çok fena acıdı, göğsümdeki kistler için bir ara gitmek istiyorum o doktora sorarım dedim kadın doğumcu bu konuda bi yorum yapmaz herhalde
canım bizde ilk defa uzun yola gidicez yaklaşık 8 saat bildiğim kadarıyla 500km fln hemen hemen inşallah iyi gecer cnm bide hamileyim ya eşim kullancak dinlene dinlene gideriz..hmm anladim ozlem allah sifa versin gogusum icin bende gitmeliyim hala teki yara kadin dogumcu banada bi care bulamadi zeytin yag sur dedi suruyom biraz iyi oldu yumusatti ama benim komsuma kirmizi isin tedavisi yapmislar gecmis inun doktoruna gorunmek istiyorum birde
gul afyon yolculugunuz nekadar surecek kac saat bizde haftaya 4 saatlik yola cikacaz bebisle ilk uzun yolculugumuz umarim iyi gecer
tatlım hoşgeldin nasıl geçior hamilelik kanaman durdumu cinsiyetini öğrendinizmii.slm fıstıklar, nasılsınız?
Ben hala annemin yanındayım, yarın evimize dönücez inşallah
dua listesininde son bir kç kişiy okuyamadım, eve gidince bitiricem inşallah
Canım hayırlısıyla sağlıklı olarak kucağına alırsın inşallah oğluşunuCanlarım site yeni, msjlarınızı alıntı yapamadım, ayşe ve gül canlrım dün evimize döndük şükürler oolsun. Ve gelir gelmez de misafir ağırladım, en son gece 12 de uyuyakalmışım, eşim misafirleri yolcu etmiş hiç duymadım, 9 saat yolculuğun üzerine bayıldım, neyse sefa getirsin misafirlerim. Annemin yanında tatil çok güzeldi, evdeydik ama gelen giden oldu, bana çok moral oldum. Allah kısmet ederse bir oğlumuz olacak, haftaya cmst tekrar dr kontrolümüz var, bakalım kesin oğlan mı görücez, ama dr bize pipisinide gösterdi. Mersin de başka bir dr ye gittik, kendi dr ye haftaya gidcez. Ayşe canım göğüsün hemen iyileşir inşallah. Gül tatlım yolunuz açık olsun. Aslı kuzum Rabbim sana kolaylık versin, bu arada dua listesi bitti yazamadım, herkese özel dua ettim Rabbim kabul etsin inşallah
Canımmmmm tez zamanda sana da inşallah, inan ki sürekli dualarımdasınburcum adaşım rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın paşayı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?