- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.561
allah razı olsun canım hayırlısı ile zamanında ve vaktinde olsunCanımmmmm tez zamanda sana da inşallah, inan ki sürekli dualarımdasın
Hmm anladim ozlem Allah sifa versin gogusum icin bende gitmeliyim hala teki yara kadin dogumcu banada bi care bulamadi zeytin yag sur dedi suruyom biraz iyi oldu yumusatti ama benim komsuma kirmizi isin tedavisi yapmislar gecmis inun doktoruna gorunmek istiyorum birde
gul afyon yolculugunuz nekadar surecek kac saat bizde haftaya 4 saatlik yola cikacaz bebisle ilk uzun yolculugumuz umarim iyi gecer
Kızlar Allahın izniyle dua listesine dün başladım bugün tamamladım Allah kabul eder inşallah 2 bebekle anca oluyo
Zeynep canım Nerelerdesin nasıl gidiyor hamilelik? Bol bol dinlen ve gez sonra herşey çok zor olucak ama umarım bebeklerin çok uslu olurlar
Bize gelince oğlum un gaz sıkıntısı devam ediyo sürekli ağlıyor durumlar fena yani Allah yardımcımız olsun
Herkesi çok öpüyorum
bu arada herkese günaydın canlar :)) beni midem. Ne yesem yanıyor, sürekli gaviscon şurup içiyorum..bir hamile kaldım ne kadar çok şikayetlendim :))) hamdolsun verdiklerine, geçmişi tam okuyamadım, önemlii bir gelişme varmı?
özlemmmm bu soruları bende merak ediyorum, toplu alıntı yapamıyorum,bide enter tuşuna basında cümle arasıda açılmıyor, tüm aralıksız cevap yazıyorum mecbur . ZEYNEP maşallah size kocaman olmuşlar, Allah razı olsun dua listesini bitirmişsin, bende gecikmeli birrdim, ASLI tatlım senden de Allah razı olsun dua listesi için. özlem kızzz bu haftada saç mıçıkar bilmiyorum ama çok erken başladı yanmalarım, bide kabız oldum 2 gün, midem bulandı, ne olsa midem de :)
özlemmmm bu soruları bende merak ediyorum, toplu alıntı yapamıyorum,bide enter tuşuna basında cümle arasıda açılmıyor, tüm aralıksız cevap yazıyorum mecbur . ZEYNEP maşallah size kocaman olmuşlar, Allah razı olsun dua listesini bitirmişsin, bende gecikmeli birrdim, ASLI tatlım senden de Allah razı olsun dua listesi için. özlem kızzz bu haftada saç mıçıkar bilmiyorum ama çok erken başladı yanmalarım, bide kabız oldum 2 gün, midem bulandı, ne olsa midem de :)
canım 4,5 aydamı ne çıkıyormuş yanlış hatırlamıyorsam, tam benim mide yanmalarım başlamıştı böyle midemde bi gariplik vardı boğazım yanıyordu iş yerinde biri sordu başladımı midende yanma diye bu ayda saçlanıyor bebek demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?