Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslım Allah razı olsun canım, seninde miniklerin sağlıkla hayırla kolaylıkla büyüsünler inşallah

Canlarım telefonumda bir arıza oldu, format attım, bazılarınızın telefon numarası silindi. Whatsapp dan bana yazında sizi de ekleyeym, bazı nolar kaldı bazıları. gitti anlamadım, neyse iyi ki burası var :)

çok şükür benim yaralar iyileşti o çıkan şeyde geçti göğüs ucu yarasına kendi sütün iyi gelirmiş emzirdikten sonra onu sür bide bebeğin tükürüğü değidikçe emdikçe iyileşirmiş,haa bide doktor bana göğüs kalkanımı göğüs kafesimi ne varmış meme ucuna bişey değmediği için çabuk iyileşiyormuş onu al demişti ama ben almadım çamaşır değdikçe daha çok acıyo yapışıyodu, kırmızı ışın tedavisi neymiş ilk defa duydum,ben göğsümdeki kistler için gitmek istemiştim 4-6 ay sonra kontrole gel demişlerdi ben gitmemiştim

canım o gaz sancıları için biz zinco kullanıyoruz bitkisel bi ilaç bir kaç yağın birleşiminden oluşuyor doktor vermişti dene istersen sende rezene içebilirsin,çok mecbur kalırsan 1 çay kaşığı bebeğede verebilirsin rahatlatıyo güzel güzel uyuyo

canım o yanmalar bendede oluyordu saçları çıkmaya başlayınca olur derler senin oğluşununda saçları olacak demekki

yaaa site değişmiş geçen gün 1-2 kez denedim çalışma vardı giremedim sayfamızıda zar zor buldum beğenilerden bulabildim karışık geldi biraz, birde toplu alıntı nasıl yapılıyor bulamadım bulan varsa benide aydınlatsın bi zahmet

özlemmmm bu soruları bende merak ediyorum, toplu alıntı yapamıyorum,bide enter tuşuna basında cümle arasıda açılmıyor, tüm aralıksız cevap yazıyorum mecbur . ZEYNEP maşallah size kocaman olmuşlar, Allah razı olsun dua listesini bitirmişsin, bende gecikmeli birrdim, ASLI tatlım senden de Allah razı olsun dua listesi için. özlem kızzz bu haftada saç mıçıkar bilmiyorum ama çok erken başladı yanmalarım, bide kabız oldum 2 gün, midem bulandı, ne olsa midem de :)

canım 4,5 aydamı ne çıkıyormuş yanlış hatırlamıyorsam, tam benim mide yanmalarım başlamıştı böyle midemde bi gariplik vardı boğazım yanıyordu iş yerinde biri sordu başladımı midende yanma diye bu ayda saçlanıyor bebek demişti

canım ben enter'a basınca alt satıra geçebiliyorum

özlem valla benim de 4 bitti, 5. Aya. Girdim belki de ondandır ayy, saçlı olsun, benim eşimin saçları çok az, bana çeker inşallah :) bu arada evet enter tuşum çalıştı bugün

yav kızlar ben bu yeni siteyi anlamadım yaff..
bu nee
yazamadım kaç zamandır..
bide dua listesini bitiremedim yaa hakkınızı helal edin..
bu aralarda misafirim var..şube değişti bilmem neyd derken sizide ihmal ettim..

Buket tatlım inan ki bugün aklımdan sen geçtin, nerde bu kız dedim, yeni yerine gidiş gelişlerin çok kolay olur inşallah, Allah kolaylık versin, yeni sitede bende 2 gün falan msj yazma yerini aradım :)
Tümay ayşenin o fotosu ne güzel maşallah suphanallah

Bide şuan kim online sitede yoksa ben tek başımamıyim nasıl görücem, onu hele hiç bulamadım :)

duaları bıtırdım Allah kabul etsın ınsAllah ve siteden hiçbişey anlamadım yazamadım alıntıyla yazabılıyorum.. gulucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…