Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

:) ben bu gece hortlak gibiyim yaaa offf asya daha yeni uyudu teker teker diş çıkarıyoruz bide kansız ilaç kullanıyorum ama günde 2 defa vermem gerekiyor ben 1 defa veriyorum ve 2 gün veriyorum 1 gün veremiyorum zaten tadı çok kötü kabızda yapıyorr offfffff offff

ya bu site bu haliyle olmamış cık cık cık

YA BURCU BU YENİ SİTEYE ALIŞMAK ZOR OLACAK YAFU..HAKKIMDA DÜŞÜNDÜKLERİN İÇİN SAĞOL

SÜT İZİNLERİNİ BİRLEŞTİRDİM CUMALARI İZİNLİYİM...AKŞAM 7:15 DE EVDE OLUYORUM..ÖLE GİDİP GELİYORUM..HAYA AKIP GİDİYO KICIŞIMDA 9 AYLIK OLDU..BENDE ONA HASRET O BANA HASRET BÜYÜYO İŞTE..

Bedişim Allah kabul etsin dualarını, yeni site bana da bir tuhaf geldi, kim saat kaçta girmiş görülmüyor

Gülhan tatlım Allah kolaylık versin, şükür ki sen yanındasın , ya bu bebekler herşeyi anne sütünden almıyor mu, ek demire ne gerek var anlamadım, eskiden demir mi vardı?

Buketim Allahım sana kolaylık versin, haftada 4 gün çalışmak çok güzel bence

saol bebeğim benim ben hiç demir takviyesi kan ilacı içirmedim tatlım 8 aylıkken kan testi istiyorlar genelde kuzucuğuma kan testi yapıldı ve demir eksikliği çıktı ilacı veriyorum ama içimden gelmeyerek ya bende de vardı ben 2 yıla bir 6 ay tedavi görüyorum bişe olduğy yokta drlar işte bizim dr anlayışlı allahtan herşeyi noormal karşılayanlardan kızımla kuduran ona muayne sırasında kahkaha attıran bir drum var :)

Ayy maşallah ne güzel bir dr. Ahh tatlım inan ki bana dese bende mecbur kullanıcam, artık yeni nesil hamilelere ve bebekler hep ilaçla..benim dr bana vitamin vermedi valla hiç de şikayetçi degilim, kanam çok oldu diye kan ilacı alıyorum sadece. Allah'a emanetler...

toplu alıntı için zımbırtı koymuşlar, buket ve bedriyeyi merak etmiştim ikiside gelmişler nasılsınız kızlar iyimisiniz

Iyi geceler bebekler, yeni site herkesi şoklamış

Bugün gazete de okudum colgate total diş macununun içinde kanserojen madde varmiş, gebeler için bile çok tehlikeiymiş aman dikkat, hemen çöpe!

Aynen kuzum benim öyle bende sadece kan ilacı ve vitamin almıştım başka hiç birşey kullanmadım hamileliğim bounca mesala benim kuzenim uyarılaımıa rağmen dr değiştirmedi ve günde 10 11 ilaç kullanıyodu çok şükür sorun çıkmadı çocukta ama gelişimi 2 hafta öndeydi ve kilolu falan doğdu düşün kemik erimesi ilacını bile kullandı daha ne olsunki

Sana da allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğim

Aynen kuzum benim öyle bende sadece kan ilacı ve vitamin almıştım başka hiç birşey kullanmadım hamileliğim bounca mesala benim kuzenim uyarılaımıa rağmen dr değiştirmedi ve günde 10 11 ilaç kullanıyodu çok şükür sorun çıkmadı çocukta ama gelişimi 2 hafta öndeydi ve kilolu falan doğdu düşün kemik erimesi ilacını bile kullandı daha ne olsunki

Sana da allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğim benim :)

Allahım allahım hem hata verip hemde cevapları 15 bin kez yazmış yaaa ay sinir oldum ben bu siteye hiç bişe yok yaa

Allah razıolsun canım, Rabbime emanet, valla bende cevap yazıcam diye dört takla attım, hatta senin msj sonuna inmedi ekran bende ust tarafına yazmak zorunda kaldım, hekesin msj bir iki kere gelmiş, bu kadar teknoloji fazla bu siteye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…