- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.581
Ahh buketim inşallah, hatta hergün yarım gün olsa tadından yinmez :)tabi burcucum sende dersleri birleştiriyorsan ilirsin:))
Bedişim Allah kabul etsin dualarını, yeni site bana da bir tuhaf geldi, kim saat kaçta girmiş görülmüyor
Gülhan tatlım Allah kolaylık versin, şükür ki sen yanındasın , ya bu bebekler herşeyi anne sütünden almıyor mu, ek demire ne gerek var anlamadım, eskiden demir mi vardı?
Buketim Allahım sana kolaylık versin, haftada 4 gün çalışmak çok güzel bence
Ayy maşallah ne güzel bir dr. Ahh tatlım inan ki bana dese bende mecbur kullanıcam, artık yeni nesil hamilelere ve bebekler hep ilaçla..benim dr bana vitamin vermedi valla hiç de şikayetçi degilim, kanam çok oldu diye kan ilacı alıyorum sadece. Allah'a emanetler...saol bebeğim benim ben hiç demir takviyesi kan ilacı içirmedim tatlım 8 aylıkken kan testi istiyorlar genelde kuzucuğuma kan testi yapıldı ve demir eksikliği çıktı ilacı veriyorum ama içimden gelmeyerek ya bende de vardı ben 2 yıla bir 6 ay tedavi görüyorum bişe olduğy yokta drlar işte bizim dr anlayışlı allahtan herşeyi noormal karşılayanlardan kızımla kuduran ona muayne sırasında kahkaha attıran bir drum var :)
özleeekmm benim bi mesajımdan alıntı yapmışsın.bana bişey yazmışsın sanırım ama ne olduğunu göremedim..
özleeekmm benim bi mesajımdan alıntı yapmışsın.bana bişey yazmışsın sanırım ama ne olduğunu göremedim..
SEN HATIRLAMIYORSAN BEN NERDEN HATIRLAYAYIM:))ne yazdımki hatırlamıyorum
SEN HATIRLAMIYORSAN BEN NERDEN HATIRLAYAYIM:))ne yazdımki hatırlamıyorum
Ayy maşallah ne güzel bir dr. Ahh tatlım inan ki bana dese bende mecbur kullanıcam, artık yeni nesil hamilelere ve bebekler hep ilaçla..benim dr bana vitamin vermedi valla hiç de şikayetçi degilim, kanam çok oldu diye kan ilacı alıyorum sadece. Allah'a emanetler...
Ayy maşallah ne güzel bir dr. Ahh tatlım inan ki bana dese bende mecbur kullanıcam, artık yeni nesil hamilelere ve bebekler hep ilaçla..benim dr bana vitamin vermedi valla hiç de şikayetçi degilim, kanam çok oldu diye kan ilacı alıyorum sadece. Allah'a emanetler...
SEN HATIRLAMIYORSAN BEN NERDEN HATIRLAYAYIM)
Aynen kuzum benim öyle bende sadece kan ilacı ve vitamin almıştım başka hiç birşey kullanmadım hamileliğim bounca mesala benim kuzenim uyarılaımıa rağmen dr değiştirmedi ve günde 10 11 ilaç kullanıyodu çok şükür sorun çıkmadı çocukta ama gelişimi 2 hafta öndeydi ve kilolu falan doğdu düşün kemik erimesi ilacını bile kullandı daha ne olsunki
Sana da allahım hayırlı doğumlar nasip etsin bebeğim benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?