- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.601
SEN HATIRLAMIYORSAN BEN NERDEN HATIRLAYAYIM:))
tümayım bende telden giriyorum, ama kullanımı rahat degil, evet site çok sessiz, yaz telaşı sanırim , tatilde olan var, misafiri olan var, inşallah herkes iyidir, eskiyi bende özlüyorum vallaİyi akşamlar site böyle olmuş cepten giremiyorum bilgisayarda herzaman açamıyorum.Topik de durgunlaşmış.
sunduz bacimmmmm nerelerdesin sen, benim minik bir oğlum olacak inşallah. Rabbim hayırla dogumunu nasip etsin. senin dombik kizın nasıl sen nasilsin? bir ozet gec bebegimSelam kizlar iyi geceler site nolmus boyle sevmedim hic epeydir giremedim ne var ne yok
İyi akşamlar site böyle olmuş cepten giremiyorum bilgisayarda herzaman açamıyorum.Topik de durgunlaşmış.
selam canlarım biz tatilden döndük ne iyi diyim ne kötü bebekle yola çıkmak akıl karı değil gönülsüz gittim eşim istiyor die artık 4-5 sene bir yere gitmem fatih rahatsızlandı 1 gece acilde kaldık serum yedi yavrum sabahtan akşama kadar kustu ertesi gün ben aynı şekilde vücudum aseton üretiyormuş ve yağ yakmaya başlamış kısır döngü gibi midem bulanıyormuş o yüzden serum bağlandı bende bi gün kaldım acilde şükür döndük iyiz burcumm hayırlı olsun prensimiz inşallah bulantılarında geçer benim ufaklık fena tepiyor :) çok yorgunumm ve size yazmadan yatmıyım dedim iyi geceler öpüyorummmmm
sunduz bacimmmmm nerelerdesin sen, benim minik bir oğlum olacak inşallah. Rabbim hayırla dogumunu nasip etsin. senin dombik kizın nasıl sen nasilsin? bir ozet gec bebegim
sorma canım ya vücut üretiyormuş en son yağ yakmaya başlamış işte aseton üretmesi ve yağ yakması yüzünden mide bulantılarım çoğaldı çıkar çıkar bi hal oldum B12 ve metpamit serum yedim 2000cc anca kendime geldim..ALLAH bidaha göstermesin ama bebekle inan biyere gidilmiyor büyüyene kadar gitmicem biyere..ya ben cepten giremiyom yaa..bu site tapatalk yapmaya uygun değildir gibi bişey diyo
canım çok geçmiş olsun..oneymiş öyle aseton maseton tövbe yaa.
anam burcu senin pipilin mi olacak..kzı ben çok geride kalmışım hiç bilmiyom..ya bu yeni siteye alışamadım off..
sağol tatlım amin İNŞALLAH senin prensinide korusun RABBİM..buket teyzesi allah nasip ederse bizim pipilimiz olacak evet :))) inşallah hayırlısıyla.....................GAMZE ogluna gecmiş olsun canım, bak titiz annelerin bebekleri çok hastalanirmiş sen de çok mu titizsin?? .......................TUGBA canim Allah razı olsun, inan ki her duamda vrsin Rabbim tez zamanda sana da hayirli nur topu gibi bir evlat nasip etsin..........................GUL canım size de cok gecmis olsun Rabbim seni ve bebeklerini korusun,masallah senin prensesine saglikla dogsun insallah .........................ben bu siteye birsey yazarken sinirden çatliyorum herkes için alıntı yaptım, yollamadı, aklımda kalanları yazdım, bide telefonda enter tusum çalişmıyor, yani bu site için çalaışmıyor sadece, neyse sabır...öptüm herkesi :)))
Ne yazıkki pimpirikliyim biliyosun doktora da gitmiştim Burcum bu sebepten ama ilaçları tam kullanmadan bıraktım olmak istemiyorum engelde olamıyorum ama düzelecek inşallah.yalnız bende aman hasta olmasın diye biyere gitmemezlik yapmam denize de sokarım gezmeye de giderim benim farklı şekilde :)
Seninde herifcik gelecek he inşallah hadi hayırlısıyla inşallah mide bulantıların ne alemde cnm
anammmm ne olmuş bu siteye böyle yaaa!!!!!!!!!!
kızlar selamlar ben 1 haftadır yoktum, eşim yıllık izne çıktı e tabi bende çıktım. fakat geçen hafta annanem vefat etti öyle karmakarışık bir hafta geçirdim üzüntülerle sevinçlerle buruklukla... betülü denize soktum çok sevdi çırpınıp durdu. birde çok alıştım 1 hafta ona şimdi işe gidince çok özlüyorum...
eşim bu akşam yok şehr dışında, betüş ile başbaşayım inşallah uyur mışıl mışıl.
ayyyy burcum geçmişi okuyamadım ama son sayfada gördüm erkekmiş yaa oyyyyyyy yerim ben onun uzantılarını yaaa maşallah maşallah çok sevindim tatlım rüya gibi yaa ne güzel.
Kızlar Liste biteli baya oldu yazamadım rabbim kabul etsin inşallah
Bencede bi tuhaf olmuş site telden açılmıyor hata veriyor ne zaman düzelir acaba düzelsin hemen. Sildim yükledim yine aynı.. Topicimizi arkadaşlarımın hareketlerinden zor buldum valla
Herkesler iyi inşallah hamdolsun bizde iyiyiz tuğra boğaz enfeksiyonu olmuştu sonra tekrarladı yemiyodu bişe zayıfladı şimdi toparlıyor çok şükür.kansızlık da var vitamin ve kan ilacı kullanıyoruz öyle işte. Öptüm sizleri
selam canlarım biz tatilden döndük ne iyi diyim ne kötü bebekle yola çıkmak akıl karı değil gönülsüz gittim eşim istiyor die artık 4-5 sene bir yere gitmem fatih rahatsızlandı 1 gece acilde kaldık serum yedi yavrum sabahtan akşama kadar kustu ertesi gün ben aynı şekilde vücudum aseton üretiyormuş ve yağ yakmaya başlamış kısır döngü gibi midem bulanıyormuş o yüzden serum bağlandı bende bi gün kaldım acilde şükür döndük iyiz burcumm hayırlı olsun prensimiz inşallah bulantılarında geçer benim ufaklık fena tepiyor :) çok yorgunumm ve size yazmadan yatmıyım dedim iyi geceler öpüyorummmmm
anammmm ne olmuş bu siteye böyle yaaa!!!!!!!!!!
kızlar selamlar ben 1 haftadır yoktum, eşim yıllık izne çıktı e tabi bende çıktım. fakat geçen hafta annanem vefat etti öyle karmakarışık bir hafta geçirdim üzüntülerle sevinçlerle buruklukla... betülü denize soktum çok sevdi çırpınıp durdu. birde çok alıştım 1 hafta ona şimdi işe gidince çok özlüyorum...
ayyyy burcum geçmişi okuyamadım ama son sayfada gördüm erkekmiş yaa oyyyyyyy yerim ben onun uzantılarını yaaa maşallah maşallah çok sevindim tatlım rüya gibi yaa ne güzel.
CANIM BAŞINIZ SAĞOLSUN..MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH..anammmm ne olmuş bu siteye böyle yaaa!!!!!!!!!!
SAĞOL TATLIM BİLMİYORUM VALLA ŞU NEDENDEN OLUR DEMEDİ AMA VÜCUT YAKACAK BİŞİ BULAMIYOR YAĞLARI YAKMAYA BAŞLIYORMUŞ VE ASETON ÜRETİYORMUŞ YAĞ YAKIP ASETON ÜRETİMİ SÜREKLİ DEVAM EDİYORMUŞ KISIR DÖNGÜ GİBİ BUDA BULANTIYI TETİKLİYORMUŞ 2 GÜN BOYUNCA ÇIKARDIM HAVA DEĞİŞİMİDE TETİKLEMİŞ OLABİLİR ALLAHIM BİDAHA GÖSTERMESİN KENDİ HASTA OLMAM BİŞİ DİİLDE FATİHTE HASTALANDI O MAHVETTİ BENİ ODA KUSTU HEP VALLA ÇOCUKLA YOLA CIKILMAZ BANA DERS OLDU DAHADA SON BÜYÜMEDEN GİTMEM..BU ARADA AFYONUN HAVASI COK SERTMİŞ GİDEN HASTA OLURMUŞ GİDECEK OLAN VARSA AKLINDA OLSUNgeçmiş olsun gamzeciğim
gül canım ikinizede çok çok geçmiş olsun o nasıl bişeymiş neden oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?