- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.661
Dün doktora gittim akşam iş çıkışı.. kanama devam ediyordu.. doktor baktı üstten keseyi göremedi başta dış gebelikten korktu sonra alttan muayene etti 4.4 mmlik gelişmemiş küçük bir kese gördü.. sanırım kimyasal gebelik dedi.. kalp atışı falanda duymadı..ve dün geceden beri hafif kasık ağrıları ile beraber kanamam kırmızıya dönüşerek devam etti beta hcg değerimde düşmüş 1000 üstüydü düngece 885 civarındaydı.. anlayacağınız düşük yapıyorum yada yaptım .. pazartesi tekrar gidip kan testi yaptıracağım.. allahtan başta sonlandı..demekki sağlıklı değilmiş.. öyle işte..
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
dua okuyan , inşallah diyen, beni içinden geçiren herkesten Allah razı olsun..bin kere razı olsun
bu gün saat 9:30 itibariyle hamileyim..kuzularımı aldım geldim..iki tane ebriyo transferi yapıldı. bende ultrasondan izledim kuzucuklarımın rahme düşüşünü..şimdide yatıyorum..bu gün bana yatış var..Allah tan hayırlısı.
test tarihim 13/10/2012
bekleyin beni anacım....
ya kızlar doktor beni adetimin 14 günü çagırdı ozamana çatlarki yumurtamı kalır aklım karıştı tabiki proftan daha iyi bilecek deilim ama mantıksız geldi
canım adetin düzenliyse 14. gün yumurtlama olur diye biliyorum ben.
Gunaydin kizlar
Cepten giriyorum zor yaziliyor
Melekcigim doktor neye bakacagini tam anlamadim ama eger yumurtan catliyormu diye bakacaksa dogru zamana vermis randevuyu cunku bende yumurta catladiktan sonra gitmistim ve bana catlamis dedi bilmiyorum ama ultrasonda goruluyor artik izmi birakiyor bilemiyorum. Rahat ol canim
Bu arada yasemini merak ediyorum Insaallah iyidir
evet yaa düzenlidir anlamadımki ben 12 13 gü çagırır die bekliyodum 14.gü dedi ozaman çatlar yumurtalar banada yumurtan yok der aklım karman çorman olur yaaaaa
günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum
günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum
Yasemin hosgeldin canim cok merak ettim gelemedin kan tahlilinden sonra
Melek senin adet dongun kac?yani kac gunde bir adet oluyorsun? Acaba asilama yumurta yeni catlamiskenmi yapiliyor cunku asilama islemi normalde iliskiye gore hizli bi surec olmali
En son nezaman gittinki doktora? Cunku belki daha catlayacak kadar gelismemisti ve tam randevu gunune denk geliyordur gelisip catlamasida ertesi gunu?
Canim doktorun bi bildigi vardir benim soylediklerim bi ihtimal
Olacak Insaallah. Sen merak ettigin herseyi sor doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?