Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hadi buketcim hayırlı olsun bol bol dinlen dutların ii tutunsun dua eden herkesede tesekkür ederim inş bebişim bu ay gelir hepinizden Allah razı olsun

rabbim sağlıklısından nasip etsin inş. canım

canımmm kuzularınn seninlemi şimdi allahım inş. sım sıkı tutunurlar test tarihini büyğk merakla bekliyoruz inş. düşündügümüz gibi olacak

günaydın kızlar hayırlı haftalar hepinize

sündüzcim
tesbihini çektim ALLAH kabul etsin umarım tez zamanda bebeklerine kavuşursun canım güzel haberlerini en kısa zamanda alırız..

buketcim çok heyecanladım duanı okudum inşallah bebişlerin seninle olurlar herzaman. Rabbim yüzünüzü güldürsün, Sağlık sıhhat versin

ya kızlar doktor beni adetimin 14 günü çagırdı ozamana çatlarki yumurtamı kalır aklım karıştı tabiki proftan daha iyi bilecek deilim ama mantıksız geldi

günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum

Gunaydin kizlar
Cepten giriyorum zor yaziliyor
Melekcigim doktor neye bakacagini tam anlamadim ama eger yumurtan catliyormu diye bakacaksa dogru zamana vermis randevuyu cunku bende yumurta catladiktan sonra gitmistim ve bana catlamis dedi bilmiyorum ama ultrasonda goruluyor artik izmi birakiyor bilemiyorum. Rahat ol canim

Bu arada yasemini merak ediyorum Insaallah iyidir

canım yok aşılama yapcaktı nasıl olcak anlamadım yani çatladıysa ertesi gün gel aşılamamı yaplım dicek acaba

evet yaa düzenlidir anlamadımki ben 12 13 gü çagırır die bekliyodum 14.gü dedi ozaman çatlar yumurtalar banada yumurtan yok der aklım karman çorman olur yaaaaa

canım vardır bir bildiği, sonuçta seni muayene eden o üstelik prof.. bende senin gibiyim aslında. hep kuşku duyuyorum. ordan burdan edindiğim bilgiler kafamı daha da bulandırıyor. yumurta takibinden sonra aşılaman mı vardı senin?

günaydın kızlar, işlerimi halledip geleceğim. yeni dua listesine bugün değilde birkaç gün içinde başlarız. geçmişi okuyamadım buketimi merak ediyorum

canım buket bebişlerini teslim aldı şimdi birbirlerine sımsıkı bağlanmakla meşguller, rabbim tamamına erdirecek inşallah. bugün ara verelim yarın başlayalım duamıza olur mu canım. tabi bunları ayarlamak hep sana düşüyor hakkını helal et tatlım.

Yasemin hosgeldin canim cok merak ettim gelemedin kan tahlilinden sonra

Melek senin adet dongun kac?yani kac gunde bir adet oluyorsun? Acaba asilama yumurta yeni catlamiskenmi yapiliyor cunku asilama islemi normalde iliskiye gore hizli bi surec olmali
En son nezaman gittinki doktora? Cunku belki daha catlayacak kadar gelismemisti ve tam randevu gunune denk geliyordur gelisip catlamasida ertesi gunu?
Canim doktorun bi bildigi vardir benim soylediklerim bi ihtimal
Olacak Insaallah. Sen merak ettigin herseyi sor doktoruna

yok tatlım yaa geçen ay gittigim yumurtalarıma fala hiçbakmadı bende igne bekliyodum demekki yapmaıcak zaten bence çoktan çatarım o güne adet döngülerim 26 27 28 günde muhakkak olur sasmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…