- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.621
CANIM KEYFİ BYERE GİTMEM DİYORUM TATİL AMAÇLI TATİL FLN ANLAMIYOSUN BURNUNDAN GELİYOR NE ANLAMI VAR OZAMAN GİTMENİN OTUR EVİNDE ARABASI IVIR ZIVIR BİŞİDE ALMADIM YANIMA AZ COK YÜRÜYOR İKİNCİ HAMİLELİK GERCEKTEN AĞIR GELDİ KARNIMI GÖRSEN SANKİ 8 AYLIK HAMİLEYİM FATİHİ DOĞURCAM ZAMAN BUKADAR BÜYÜKTÜ..ALLAHIM BU SİTE ÇOK GICIK DURMADAN HATA OLUŞUYO..ALINTILAMIYO..BURCU SANA KATILIYORUM
ASEMİN BAŞIN SAĞOLSUN CANIMCIM
GÜLCÜM BÜÜK KONUŞMA..:))EVET ÇOCUKLA BİYERE GİTMEK SIKINTI HEM ONUN YÜKÜ HEM ÇANTASI ARABASI DERKEN DERT.BU ARADA DEMEK Kİ İLK HAMİLELİKLE İKİNCİSİ FARKLI OLABİLİYOMUŞŞ.SENDE BUNA Bİ ÖRNEKSİN..
Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunsağolun kızlar Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. annanemin hasta yatağı vardı , annem görüp üzülmesin diye onu internete koydum ihtiyacı olan biri arasın alsın diye, ayy arıyorlar çok kötü oluyorum, hastamız var diyorlar, yoğun bakımda diyorlar, umut yok diyorlar vs vs herkes derdini anlatıyor tabiki. sonra telefonu kapatıp ağlıyorum, içim dayanmıyor Allahım herkese şifa versin inşallah. ölüm zor bişey onu birdaha görememek göremeyeceğini bilmek çok canını acıtıyor insanın... bir elimde mause iş yapıyorum, diğer elimde mendil gözümü siliyorum, bugün karmaşık duygular içindeyim
off bu sitede ne biçim olmuş yaa sanki yabancıyım adapte olamadım yazasım gelmiyor çoğu zaman üfff
CANIM BAŞINIZ SAĞOLSUN..MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH..
SAĞOL TATLIM BİLMİYORUM VALLA ŞU NEDENDEN OLUR DEMEDİ AMA VÜCUT YAKACAK BİŞİ BULAMIYOR YAĞLARI YAKMAYA BAŞLIYORMUŞ VE ASETON ÜRETİYORMUŞ YAĞ YAKIP ASETON ÜRETİMİ SÜREKLİ DEVAM EDİYORMUŞ KISIR DÖNGÜ GİBİ BUDA BULANTIYI TETİKLİYORMUŞ 2 GÜN BOYUNCA ÇIKARDIM HAVA DEĞİŞİMİDE TETİKLEMİŞ OLABİLİR ALLAHIM BİDAHA GÖSTERMESİN KENDİ HASTA OLMAM BİŞİ DİİLDE FATİHTE HASTALANDI O MAHVETTİ BENİ ODA KUSTU HEP VALLA ÇOCUKLA YOLA CIKILMAZ BANA DERS OLDU DAHADA SON BÜYÜMEDEN GİTMEM..BU ARADA AFYONUN HAVASI COK SERTMİŞ GİDEN HASTA OLURMUŞ GİDECEK OLAN VARSA AKLINDA OLSUN
Günaydın acayip sitenin güzel insanları :) herkes için güzel bir gün olsun inşallah
CANIM BİZDE TAM NİYETLENDİK HAMAMA GİTCEKTİK ODA KİRALIYCAKTIK O GÜNHASTALANDI FATİH OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE ARDINDAN BEN ARDINDAN GELİCEMİZ GÜN EŞİMDE YORGUNLUKTAN HALSİZ DÜŞTÜ GARİBİM KISMET ARTIK BAŞKA ZAMANA..tekrar geçmiş olsun, biz afyona hamam'a gitmiştik arkadaşlarla galiba mart ayında gitmiştik ama etkilemedi bizi tekrar gitmek isterim.
AMİN CANIM :)Günaydın acayip sitenin güzel insanları :) herkes için güzel bir gün olsun inşallah
Canım valla ben vurdurmadim doktorum çokta gerekli değil dediTetanoz aşısını kaçincı haftada yaptırmamız en doğrusu olur?? Benim ebe 16. Haftadan sonra istedigin zaman gel dedi, ama içime sinmedi, çok erken diye, bende gitmedim daha
CANIM BENİM AŞIM 16 EYLÜLDE SENİNDE HEMEN HEMEN AYNI OLMASI LAZIM ARAMIZDA 1 HAFTA VAR..Tetanoz aşısını kaçincı haftada yaptırmamız en doğrusu olur?? Benim ebe 16. Haftadan sonra istedigin zaman gel dedi, ama içime sinmedi, çok erken diye, bende gitmedim daha
Mrb canlarim nasilsiniz biz iyiyiz gunler cok cabuk gecip gidiyo
Gecmise bakamadim pek hatirladiklarimi yazayim gulum gecmis olsun canim dikkat et
Burcu oglusun olcakmis saglikla gelsin pasa
Gamzecim bende cok pimpirikliyim nasil olcak bilmiyorum
Yasemincim basiniz sagolsun mekani cennet olsun
Asli ozlem tuba ayse buket burcu sizler nasilsiniz unuttugum varsa kusuruma bakmasim daha sik ugramaya calisicam opuyorum
sağol canım öğlen gidicem bakalımgünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bu sıralar sık giremiyorum...
gülcüm Allah şifa versin ne ki acaba bende bilemiyorum hatta ben hamileliliğime dair herşeyi unutma çabasında olduğum için kesinlikle hatırlamam zaten ayyy
canım ben fatihe hamileliğimin başından beri tetenozu düzenli vurdurdum gittiğinde aşı kartı verirler artık tar,hte yazarlar düzenli vurulursun..TAHLiL sonucuma gelince normal çok şükür herşey yolunda ama kızımı öremedim randevusuz gittim sadece tahlil gösterdim drda doğuma gircekmiş haftaya randevuyla gidicem hem kntrolumde var öyle bakarız artık içim rahatladıı mide bulantılarım geçti sayılır ama ara ara geliyor yine seninnasıl canım kanaman fln durdumuCanlarım aşıyla ilgili yazdıklarınızı okudum
gülcüm öncelikle çok geçmiş olsun canım idrar yolu enf gibi görünüyor, dr sonucunu mutlaka yaz, hayırlısı olsun, bana ebe gün falan vermedi, ne zaman istersen gel dedi, ne saçma, bende 20. Haftayi dolsurunca gideyim bari OZLEM NAZAN YASO canlarım hoş geldiniz, Allahım size kolaylık versin yavrularınızi korusun, herkesin evladını korusun inşallah
Canlarım aşıyla ilgili yazdıklarınızı okudum
gülcüm öncelikle çok geçmiş olsun canım idrar yolu enf gibi görünüyor, dr sonucunu mutlaka yaz, hayırlısı olsun, bana ebe gün falan vermedi, ne zaman istersen gel dedi, ne saçma, bende 20. Haftayi dolsurunca gideyim bari OZLEM NAZAN YASO canlarım hoş geldiniz, Allahım size kolaylık versin yavrularınızi korusun, herkesin evladını korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?