Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ALLAHIM BU SİTE ÇOK GICIK DURMADAN HATA OLUŞUYO..ALINTILAMIYO..BURCU SANA KATILIYORUM

ASEMİN BAŞIN SAĞOLSUN CANIMCIM

GÜLCÜM BÜÜK KONUŞMA..:))EVET ÇOCUKLA BİYERE GİTMEK SIKINTI HEM ONUN YÜKÜ HEM ÇANTASI ARABASI DERKEN DERT.BU ARADA DEMEK Kİ İLK HAMİLELİKLE İKİNCİSİ FARKLI OLABİLİYOMUŞŞ.SENDE BUNA Bİ ÖRNEKSİN..

sağolun kızlar Allah hepimizin ölmüşlerine rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah. annanemin hasta yatağı vardı , annem görüp üzülmesin diye onu internete koydum ihtiyacı olan biri arasın alsın diye, ayy arıyorlar çok kötü oluyorum, hastamız var diyorlar, yoğun bakımda diyorlar, umut yok diyorlar vs vs herkes derdini anlatıyor tabiki. sonra telefonu kapatıp ağlıyorum, içim dayanmıyor Allahım herkese şifa versin inşallah. ölüm zor bişey onu birdaha görememek göremeyeceğini bilmek çok canını acıtıyor insanın... bir elimde mause iş yapıyorum, diğer elimde mendil gözümü siliyorum, bugün karmaşık duygular içindeyim

off bu sitede ne biçim olmuş yaa sanki yabancıyım adapte olamadım yazasım gelmiyor çoğu zaman üfff

CANIM KEYFİ BYERE GİTMEM DİYORUM TATİL AMAÇLI TATİL FLN ANLAMIYOSUN BURNUNDAN GELİYOR NE ANLAMI VAR OZAMAN GİTMENİN OTUR EVİNDE ARABASI IVIR ZIVIR BİŞİDE ALMADIM YANIMA AZ COK YÜRÜYOR İKİNCİ HAMİLELİK GERCEKTEN AĞIR GELDİ KARNIMI GÖRSEN SANKİ 8 AYLIK HAMİLEYİM FATİHİ DOĞURCAM ZAMAN BUKADAR BÜYÜKTÜ..

Canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Bu arada Betülude denize götürmüş sun Ohhh ne güzel bende çok istiyorum ama seneye olur heralde

tekrar geçmiş olsun, biz afyona hamam'a gitmiştik arkadaşlarla galiba mart ayında gitmiştik ama etkilemedi bizi tekrar gitmek isterim.

tekrar geçmiş olsun, biz afyona hamam'a gitmiştik arkadaşlarla galiba mart ayında gitmiştik ama etkilemedi bizi tekrar gitmek isterim.
CANIM BİZDE TAM NİYETLENDİK HAMAMA GİTCEKTİK ODA KİRALIYCAKTIK O GÜNHASTALANDI FATİH OLMAYINCA OLMUYOR İŞTE ARDINDAN BEN ARDINDAN GELİCEMİZ GÜN EŞİMDE YORGUNLUKTAN HALSİZ DÜŞTÜ GARİBİM KISMET ARTIK BAŞKA ZAMANA..
Günaydın acayip sitenin güzel insanları :) herkes için güzel bir gün olsun inşallah
AMİN CANIM :)

Tetanoz aşısını kaçincı haftada yaptırmamız en doğrusu olur?? Benim ebe 16. Haftadan sonra istedigin zaman gel dedi, ama içime sinmedi, çok erken diye, bende gitmedim daha

kızlar idrar tahlillerim eksikti yaptırdım YASSI EPİTEL 0-7 ARASI OLCANA 58 AFYONDA 16 ÇIKMIŞTI SERUM YEDİM
ERİTROSİT 0-5 OLCANA 12 NE ANLAMA GLİO ANLAMADIM RANDEVUM HAFTAYA İDİ AMA YARIN GİDİCEM SANIRIM DRA BAKALIM NEYMİŞ..BİLEN VAR MI
Tetanoz aşısını kaçincı haftada yaptırmamız en doğrusu olur?? Benim ebe 16. Haftadan sonra istedigin zaman gel dedi, ama içime sinmedi, çok erken diye, bende gitmedim daha
CANIM BENİM AŞIM 16 EYLÜLDE SENİNDE HEMEN HEMEN AYNI OLMASI LAZIM ARAMIZDA 1 HAFTA VAR..

Mrb canlarim nasilsiniz biz iyiyiz gunler cok cabuk gecip gidiyo
Gecmise bakamadim pek hatirladiklarimi yazayim gulum gecmis olsun canim dikkat et
Burcu oglusun olcakmis saglikla gelsin pasa
Gamzecim bende cok pimpirikliyim nasil olcak bilmiyorum
Yasemincim basiniz sagolsun mekani cennet olsun
Asli ozlem tuba ayse buket burcu sizler nasilsiniz unuttugum varsa kusuruma bakmasim daha sik ugramaya calisicam opuyorum

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar, bu sıralar sık giremiyorum...
gülcüm Allah şifa versin ne ki acaba bende bilemiyorum hatta ben hamileliliğime dair herşeyi unutma çabasında olduğum için kesinlikle hatırlamam zaten ayyy

canım ben iyiyim sen nasılsın, sen işe başladın mı söyledinde benmi kaçırdım acaba

Canlarım aşıyla ilgili yazdıklarınızı okudum
gülcüm öncelikle çok geçmiş olsun canım idrar yolu enf gibi görünüyor, dr sonucunu mutlaka yaz, hayırlısı olsun, bana ebe gün falan vermedi, ne zaman istersen gel dedi, ne saçma, bende 20. Haftayi dolsurunca gideyim bari OZLEM NAZAN YASO canlarım hoş geldiniz, Allahım size kolaylık versin yavrularınızi korusun, herkesin evladını korusun inşallah

canım ben fatihe hamileliğimin başından beri tetenozu düzenli vurdurdum gittiğinde aşı kartı verirler artık tar,hte yazarlar düzenli vurulursun..TAHLiL sonucuma gelince normal çok şükür herşey yolunda ama kızımı öremedim randevusuz gittim sadece tahlil gösterdim drda doğuma gircekmiş haftaya randevuyla gidicem hem kntrolumde var öyle bakarız artık içim rahatladıı mide bulantılarım geçti sayılır ama ara ara geliyor yine seninnasıl canım kanaman fln durdumu

Gülcüm şükür ki sonuçların temizmiş, sen yinede bol su içmeye çalış, dr bana da çok su iç diyor, bulantılarım bitti ama çok su içinde yine midem bulanıyor, kendimi zorlayıp ancak 1,5 litre falan zoraki içiyorum, kanama larım bitti şükürler olsun, ama çok uzun süre yürürsem yorulursam biraz kahve lekelenmem oluyor, oda normal artık, bıdığımızda iyiymiş Allahıma şükürler olsun

hoş bulduk canım , amiin rabbim herkesin evlatlarını korusun,sanada hayırlısı ile sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…