- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.641
Iyiyim sukur yok ise baslamadim baslamicamda galiba annem seker hastasi eslemle pek ilgilenemeyecek simdilik beklemedeyim bakalim
aynen canım cok şükür su içmeye çalışıyorum sabahları özellikle içince benimde bulanıyor nadir ama oluyo olcak okadarda ayaklarım fena ağrıyo şişiyo akşamları fatihte doğum sonrası şişmişti sanırım bunda doğuma kadar şişicemGülcüm şükür ki sonuçların temizmiş, sen yinede bol su içmeye çalış, dr bana da çok su iç diyor, bulantılarım bitti ama çok su içinde yine midem bulanıyor, kendimi zorlayıp ancak 1,5 litre falan zoraki içiyorum, kanama larım bitti şükürler olsun, ama çok uzun süre yürürsem yorulursam biraz kahve lekelenmem oluyor, oda normal artık, bıdığımızda iyiymiş Allahıma şükürler olsun
canım hayırlısı aslında senin bakman bence daha iyi benim kayınvalidemde ben bakarım diodu ama inan 1 saat dayanamıyor oda şeker hastası sinirlenio sesi çekemio koşturamıyor zor yani..Iyiyim sukur yok ise baslamadim baslamicamda galiba annem seker hastasi eslemle pek ilgilenemeyecek simdilik beklemedeyim bakalim
sağol canım..İyi geceler canlar
Biz yogun bi kosturmaca icinde yiz.Ben daha bebek mevliti yapmadim onun hazirliklariyla ugrasiyorum.Ayse ikginc bi sekilde dis cikariyor bi tane altta bi tane ustten onlarla bide beni isiriyor ugrasip duruyorum cok sukur :)
Yasemin basin sag olsun Rabbim kalanlariniza saglik sihhat versin.
Gul gecmis olsun dikkat et.
canım o kısır döngü maalesef hiç bitmiycekkGünaydın canlarım herkese hayırlı haftalar öpüyorum. benim yoğun bir haftam başlıyor Allah herkese yardım etsin.
ama ben size diyim çalışmak ev hanımı olmaktan daha kolay. haftasonu resmen evde iş bitmedi, mutfağı topluyorum, çamaşırları yıkıyorum, yemek yapıyorum, betülü uyutoyorum, çamaşırları asıyorum, yerleri siliyorum, betülü yediriyorum, ütü yapıyorum, yatak odasını topluyorum vs vs bu döngü devam ediyor. ayyy ev hanımlığı ennn büyük meziyet ben bunu bilir bunu söylerim...
Günaydın ballar
Gülcüm , tuzu en aza indir özellikle yemeklerde kulladigin tuzu, bende gecen haftalarda çok şiştim, halbuki daha erken ama tuzu çok az kullandiyorum artık, inan ki şişllerim indi hemen rtkisini gösteriyorum
Nazanım canım annene gecmiş olsun, eger maddi açıdan senin çalıbmaman bir sorun olmayacaksa, hiç de çalısma, ta ki eslem kreje başlar o zaman çalışırsın, evladina senden başka kimse iyi bakamaz bence
Tümay canım Allah kolaylik versin simdiden rabbim kabul etsin mevludunuzu, ayse nin de minik disleri hayirli olsun
Yasemin gunaydin canım, benim hep hayalim şuydu, bebege ben bakicam, eve de bir yardimci gelecek temizlik yemek onlari yapacak, amaaaa nerde :)) neyse Rabbim saglik versin, evlatlarimiz baskalarinin elinde büyüyor, Allah aemanetler
sağol canım sağlıkla gelsinler..benimde tsnsiyonum düşük 8 e 4 9a5 flnslm kızlar.Gül geçmiş olsun.Yasemin başın sağolsun.Tümay hayırlı olsun.
Özlem,Nazan,Burcu sizede selam olsun :)
telden girmek çok zor siteye.bilgisayarı açmayıda gözüm yemiyoronun için okuyup okuyup çıkıyorum.bugün üşenmimde bende bi iki satır yazayım dedim.Yasemin yazdıklarını okurken ben yoruldum var ya...alıştım ben şimdi böyle yatmaya nasıl olucak bilmiyorum.temizliğe kadın geliyor ama dışardan gelnle olmuyo tabi.dün eşimde aynı anlattığın gibiydi.bebekler doğunca nasıl başedicez bilmem artık.birini alalım yardımcı diyoruz ama e malum ben ücretsiz izne çıkcam.maaşım olmucak+bebeklerin masrafları cıkcak bide yardımcıya yetinemeyiz.annemle kaynanam gelcekler doğuma.kırkımız çıksın sonrası belime kuvvet artık :) onlar sağlıkla doğsunda inşallah bende zombi gibi dolanırım artık.
Gül ,Burcu ayaklarım elim benimde şişiyor.tuzu bende cok kullanmam.tansiyonumda hep 10-6,11-7 cıkıyo.ee dolanmıyorum iş yapmıyorum.sıcaklar şişiriyor bence.yağmur yağıyo sel basıyo ya arada bi.o günler birden iniyo şişler.normal haline geliyor.az sabredin eylülde serinler inşallah artık yavaş yavaş havalar.
Burada biz iyiyiz.Mucize gibi geliyor insana,inanasım gelmiyor ama 31. haftayı bitirdik hayırlısıyla.Bebişlerin gelişimi iyi.ciğer geliştirici iğneleri yapıldı.doğumu geciktirmek için progestanı hamıleliğin başından beri kullanıyorum biliyosunuz.magnezyum,kan ilacı,mide ilacı,multivitamin derken şimdide tansiyon ilacı verdiler kasılmaları önleyecekmiş.aslı ve özlemde kullanmıştı sanırım.fena sallanıyorum başım dönüyo bi hoş olyorum içince ama olsun.kuzular dursunda içerde.dr 33-34 ü görürüz gibi görünüyor şimdilik.ama bizim için bi gün fazla kalsalar kar tabiki 36yı görmek isteriz dedi.şimdilik bi sorun yok yani iyiyiz elhamdülillah.neyse çok uzattım.herkese sevgiler
slm kızlar.Gül geçmiş olsun.Yasemin başın sağolsun.Tümay hayırlı olsun.
Özlem,Nazan,Burcu sizede selam olsun :)
telden girmek çok zor siteye.bilgisayarı açmayıda gözüm yemiyoronun için okuyup okuyup çıkıyorum.bugün üşenmimde bende bi iki satır yazayım dedim.Yasemin yazdıklarını okurken ben yoruldum var ya...alıştım ben şimdi böyle yatmaya nasıl olucak bilmiyorum.temizliğe kadın geliyor ama dışardan gelnle olmuyo tabi.dün eşimde aynı anlattığın gibiydi.bebekler doğunca nasıl başedicez bilmem artık.birini alalım yardımcı diyoruz ama e malum ben ücretsiz izne çıkcam.maaşım olmucak+bebeklerin masrafları cıkcak bide yardımcıya yetinemeyiz.annemle kaynanam gelcekler doğuma.kırkımız çıksın sonrası belime kuvvet artık :) onlar sağlıkla doğsunda inşallah bende zombi gibi dolanırım artık.
Gül ,Burcu ayaklarım elim benimde şişiyor.tuzu bende cok kullanmam.tansiyonumda hep 10-6,11-7 cıkıyo.ee dolanmıyorum iş yapmıyorum.sıcaklar şişiriyor bence.yağmur yağıyo sel basıyo ya arada bi.o günler birden iniyo şişler.normal haline geliyor.az sabredin eylülde serinler inşallah artık yavaş yavaş havalar.
Burada biz iyiyiz.Mucize gibi geliyor insana,inanasım gelmiyor ama 31. haftayı bitirdik hayırlısıyla.Bebişlerin gelişimi iyi.ciğer geliştirici iğneleri yapıldı.doğumu geciktirmek için progestanı hamıleliğin başından beri kullanıyorum biliyosunuz.magnezyum,kan ilacı,mide ilacı,multivitamin derken şimdide tansiyon ilacı verdiler kasılmaları önleyecekmiş.aslı ve özlemde kullanmıştı sanırım.fena sallanıyorum başım dönüyo bi hoş olyorum içince ama olsun.kuzular dursunda içerde.dr 33-34 ü görürüz gibi görünüyor şimdilik.ama bizim için bi gün fazla kalsalar kar tabiki 36yı görmek isteriz dedi.şimdilik bi sorun yok yani iyiyiz elhamdülillah.neyse çok uzattım.herkese sevgiler
Bu arada bir sorum oacaktı bebekler
şimdi benim çok az sarı akıntım vardi, dr fitil verdi, fitil bitti, bu sefer akıntım daha koyu turuncu gibi geliyor, aslında öyle çok yogun degil ama, wc de silince falan çok geliyor, şimdi fitil kullanan yada bu durumu yaşayan tecrübeli hamiş ve anneler e sesleniyor?? Bu durumun sebebi nedir sizce?
oyyy yerim ben onu bee tipe bak denize girmiş bide , bol bol suya değmiştir saçları iyice uzar şimdi :)) yakında betülün saçından uzun olacak senin oğlanın saçlarıkızlar biz geçen hafta tatile gittik oğluşumla denize soktum onuizmir-balıkesir ve bursa'ya gittik dün öğleden sonra döndük evimize
canımm ayyyy okadar yattıktan sonra okul temposu yormasın seni aman dikkat et bak hareketler hep ağır vasıta gibi olsun tamammı.Günayydınnn canlarım
Evet site bizi m aramızı açtı valla, artık kimse gelmiyor, ben bazen geliyorum uzun uzun cevap yaziyorum sonra bir bakiyorum gitmemis sinirden catliyorum, neyse Allhtan herkes iyi yaramaz bisey yok, dualarımdasiniz. Biz de iyiyiz hamdolsun, oglumda iyi.benim okul basladi butun yaz yattim :) simdi calisma zamani, Rabbim hepinizi korusun kollasin öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?