Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aynen canım cok şükür su içmeye çalışıyorum sabahları özellikle içince benimde bulanıyor nadir ama oluyo olcak okadarda ayaklarım fena ağrıyo şişiyo akşamları fatihte doğum sonrası şişmişti sanırım bunda doğuma kadar şişicem bıdıklarımız iyi olsunda :)))
Iyiyim sukur yok ise baslamadim baslamicamda galiba annem seker hastasi eslemle pek ilgilenemeyecek simdilik beklemedeyim bakalim
canım hayırlısı aslında senin bakman bence daha iyi benim kayınvalidemde ben bakarım diodu ama inan 1 saat dayanamıyor oda şeker hastası sinirlenio sesi çekemio koşturamıyor zor yani..

İyi geceler canlar
Biz yogun bi kosturmaca icinde yiz.Ben daha bebek mevliti yapmadim onun hazirliklariyla ugrasiyorum.Ayse ikginc bi sekilde dis cikariyor bi tane altta bi tane ustten onlarla bide beni isiriyor ugrasip duruyorum cok sukur :)

Yasemin basin sag olsun Rabbim kalanlariniza saglik sihhat versin.

Gul gecmis olsun dikkat et.

Günaydın canlarım herkese hayırlı haftalar öpüyorum. benim yoğun bir haftam başlıyor Allah herkese yardım etsin.
ama ben size diyim çalışmak ev hanımı olmaktan daha kolay. haftasonu resmen evde iş bitmedi, mutfağı topluyorum, çamaşırları yıkıyorum, yemek yapıyorum, betülü uyutoyorum, çamaşırları asıyorum, yerleri siliyorum, betülü yediriyorum, ütü yapıyorum, yatak odasını topluyorum vs vs bu döngü devam ediyor. ayyy ev hanımlığı ennn büyük meziyet ben bunu bilir bunu söylerim...

Günaydın ballar
Gülcüm , tuzu en aza indir özellikle yemeklerde kulladigin tuzu, bende gecen haftalarda çok şiştim, halbuki daha erken ama tuzu çok az kullandiyorum artık, inan ki şişllerim indi hemen rtkisini gösteriyorum
Nazanım canım annene gecmiş olsun, eger maddi açıdan senin çalıbmaman bir sorun olmayacaksa, hiç de çalısma, ta ki eslem kreje başlar o zaman çalışırsın, evladina senden başka kimse iyi bakamaz bence
Tümay canım Allah kolaylik versin simdiden rabbim kabul etsin mevludunuzu, ayse nin de minik disleri hayirli olsun
Yasemin gunaydin canım, benim hep hayalim şuydu, bebege ben bakicam, eve de bir yardimci gelecek temizlik yemek onlari yapacak, amaaaa nerde :)) neyse Rabbim saglik versin, evlatlarimiz baskalarinin elinde büyüyor, Allah aemanetler

sağol canım..
canım o kısır döngü maalesef hiç bitmiycekk

tatlım ben zormaldede tuzlu yemem yemekelride az tuzlu yaparım annem hem kalp hem yüksek tansiyon hastası olduğu için bekarlıktan alışkanlık akşamları ayak ağrım ve hafif şiş oluyo baalım kntrole gittiğimde bakar yine dr ne dicek..

slm kızlar.Gül geçmiş olsun.Yasemin başın sağolsun.Tümay hayırlı olsun.
Özlem,Nazan,Burcu sizede selam olsun :)
telden girmek çok zor siteye.bilgisayarı açmayıda gözüm yemiyor onun için okuyup okuyup çıkıyorum.bugün üşenmimde bende bi iki satır yazayım dedim.Yasemin yazdıklarını okurken ben yoruldum var ya...alıştım ben şimdi böyle yatmaya nasıl olucak bilmiyorum.temizliğe kadın geliyor ama dışardan gelnle olmuyo tabi.dün eşimde aynı anlattığın gibiydi.bebekler doğunca nasıl başedicez bilmem artık.birini alalım yardımcı diyoruz ama e malum ben ücretsiz izne çıkcam.maaşım olmucak+bebeklerin masrafları cıkcak bide yardımcıya yetinemeyiz.annemle kaynanam gelcekler doğuma.kırkımız çıksın sonrası belime kuvvet artık :) onlar sağlıkla doğsunda inşallah bende zombi gibi dolanırım artık.
Gül ,Burcu ayaklarım elim benimde şişiyor.tuzu bende cok kullanmam.tansiyonumda hep 10-6,11-7 cıkıyo.ee dolanmıyorum iş yapmıyorum.sıcaklar şişiriyor bence.yağmur yağıyo sel basıyo ya arada bi.o günler birden iniyo şişler.normal haline geliyor.az sabredin eylülde serinler inşallah artık yavaş yavaş havalar.
Burada biz iyiyiz.Mucize gibi geliyor insana,inanasım gelmiyor ama 31. haftayı bitirdik hayırlısıyla.Bebişlerin gelişimi iyi.ciğer geliştirici iğneleri yapıldı.doğumu geciktirmek için progestanı hamıleliğin başından beri kullanıyorum biliyosunuz.magnezyum,kan ilacı,mide ilacı,multivitamin derken şimdide tansiyon ilacı verdiler kasılmaları önleyecekmiş.aslı ve özlemde kullanmıştı sanırım.fena sallanıyorum başım dönüyo bi hoş olyorum içince ama olsun.kuzular dursunda içerde.dr 33-34 ü görürüz gibi görünüyor şimdilik.ama bizim için bi gün fazla kalsalar kar tabiki 36yı görmek isteriz dedi.şimdilik bi sorun yok yani iyiyiz elhamdülillah.neyse çok uzattım.herkese sevgiler

sağol canım sağlıkla gelsinler..benimde tsnsiyonum düşük 8 e 4 9a5 fln

Zeyneeeep ne güzel, maşallah size, herşeyide tam ayrıntılı anlatmışsın :)) inşallah herşey istedigin gibi olur ama benim sonsuz inandığım birşey varki Allah ona göre gücünü vercek

Bu arada bir sorum oacaktı bebekler
şimdi benim çok az sarı akıntım vardi, dr fitil verdi, fitil bitti, bu sefer akıntım daha koyu turuncu gibi geliyor, aslında öyle çok yogun degil ama, wc de silince falan çok geliyor, şimdi fitil kullanan yada bu durumu yaşayan tecrübeli hamiş ve anneler e sesleniyor?? Bu durumun sebebi nedir sizce?

hayırlı cumalar arkadaşlar,
ya bu siteyi değiştirdiler ben dahil hiçkimsenin giresi gelmiyor galiba yahuu, ne biçim oldu bu iş. ıyyy sinir oluyorum şu güncellemelere değişimlere üfff dağıldık gittik nerdeyse yaa

selam kızlar hayırlı cumalar ben hergün bakıyorum gelen giden var mı die bakıyorum yazan yok bende çıkıyorum zaten online olanlarda görünmüyor eskisi gibi bi cins oldu site..umarın herkes iyidir bizim yarın kntrolümüz var kızışı görcez inşallah :) ben brdayım diyor zaten kelebeğim tepişio :)) çok öpüldünüz

herkese selam kızlar ço özledim sizi ama site yüzünden giresim gelmiyor ve çok yoğunum inanın

Burcummm canım benim inş. minik prensi sağ salim kucağına alırsın bu arada aşı kartıma baktım ben 16. haftamda aşı olmuşum şekerim ama ihmal etme vurdur kuzum benim 20. haftada da sorun olmaz sanırım.

yesemini başınız sağolsun mekanını cennet eğlesin rabim.

ben iyiyim asya bi yandan ev bi yandan koşturup duruyorum asya nın 4 dişi çıktı ikisi de yolda geliyor onunun ağrısı huysuluğu çok fena ve aşırı düşkün oldu bana sürekli benimle otursun oynasın benimle yatsın istiyor evin işleri kalıyor bu arada 2. üniversitemi kazandım açıktan ve çalışmaya karar verdim iş hayatını özledim evde oturmak iyice köreltti beni Allah izin verirse asya yaşını doldurduktan sonra çalışmayı planlıyorum hayatımızda birçok şey değişiyor ayak uyduramıyorum artık ...

Yorgunum dostlarım ...

Merhaba Kizlar. Ben ağustos 17 de asilama oldum. Asilamanin 12. Günü idrarda test yaptim negatif cikti idrarda negatif cikip kanda pozitifi goren var mi? Pazwrtesi kan testi vericem. Noolluurrr tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?

zeynepciğim hoşgeldin canım a.selam epeydir seni göremiyordum çok şükür 32.haftaya gelmişsin seninde kuzularını kucağına almaya az kalmış yoğun bi tempo seni bekliyor olacak Allah şimdiden sana güç kuvvet versin, bence sana yardımcı olacak kişiler sadece kırkınız çıkana kadar değil daha uzun bir süre yardımcı olmalılar iki çocuk hiç kolay değil, senindemi kasılmaların oluyordu canım o ilaç başlarda rahatsızlık veriyor sonra bünye alışıyor benim bacaklarım dizden aşağı yanardı tansiyonum düşerdi sonra sonra geçiyor ama.

canım benim akıntım olmadı öyle, ama tuvalette peçeteye gelen kanamam olmuştu ,çamaşıra değmiyordu rengi turuncu değil bildiğin kırmızı kandı zaten sancıda olduğu için o ara hastanede yatmıştım biliyorsun ihmal etme sakın

kızlar biz geçen hafta tatile gittik oğluşumla denize soktum onu izmir-balıkesir ve bursa'ya gittik dün öğleden sonra döndük evimize

Günayydınnn canlarım
Evet site bizi m aramızı açtı valla, artık kimse gelmiyor, ben bazen geliyorum uzun uzun cevap yaziyorum sonra bir bakiyorum gitmemis sinirden catliyorum, neyse Allhtan herkes iyi yaramaz bisey yok, dualarımdasiniz. Biz de iyiyiz hamdolsun, oglumda iyi.benim okul basladi butun yaz yattim :) simdi calisma zamani, Rabbim hepinizi korusun kollasin öpüyorum sizi

kızlar biz geçen hafta tatile gittik oğluşumla denize soktum onu izmir-balıkesir ve bursa'ya gittik dün öğleden sonra döndük evimize
oyyy yerim ben onu bee tipe bak denize girmiş bide , bol bol suya değmiştir saçları iyice uzar şimdi :)) yakında betülün saçından uzun olacak senin oğlanın saçları
canımm ayyyy okadar yattıktan sonra okul temposu yormasın seni aman dikkat et bak hareketler hep ağır vasıta gibi olsun tamammı.
senin kanama kahverengi leke durumların filan tamamen geçtimi kuzum. otururken ağrı sancı filan oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…