- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.661
ŞUAN İŞTEYİM YARINA İZİN ALDIM ..KIZIM TAKLA ATA ATA UYUYODA:))YUMUŞAK DÜŞÜYO BİDE..ÖLÜRÜM BEN ONA:)) AĞLIYO AĞLIYO SUSUYO..:))Buket canım, bu son olsun, bir çözüm bulun, bir daha ki düşmesine yere yorgan falan serin bari, Allahım koruyor ve inşallah şuan evine gitmişsindir ve kızına bakıyorsundur, Allah kv ye şifa versin
Yasemin canım balım, okulda hicbisey yapmiyorum sürekli oturuyorum ama yinede yoruluyorum :) kanama tamemn bitti, kahvrengi akintim çok sürdü o da bitti sadece çok ayakta kalirsam yada yorulursam lekelenmem oluyor
Gülcüm sana da Allah yardım etsin canım, sen gördüğüm en cesur annesin, daha fatih bir yaşını gördü hemen hamile kaldin maşallah suphanallah sana :)
sağol canım benim :)Buket canım, bu son olsun, bir çözüm bulun, bir daha ki düşmesine yere yorgan falan serin bari, Allahım koruyor ve inşallah şuan evine gitmişsindir ve kızına bakıyorsundur, Allah kv ye şifa versin
Yasemin canım balım, okulda hicbisey yapmiyorum sürekli oturuyorum ama yinede yoruluyorum :) kanama tamemn bitti, kahvrengi akintim çok sürdü o da bitti sadece çok ayakta kalirsam yada yorulursam lekelenmem oluyor
Gülcüm sana da Allah yardım etsin canım, sen gördüğüm en cesur annesin, daha fatih bir yaşını gördü hemen hamile kaldin maşallah suphanallah sana :)
canım yükseğe koyma uyuyunca beşiğine koy bende 2 kere düşürdüm koltuktan yanlarını yastık bile döşemiştim onları aşıp yine düşmüş daha sonra uyudukça beşiğine geçirdim büyüdükçe uyanınca seslenmeyi öğreniyor bizimki uyanınca anneee die bi ses cıkarıyo sanırım anne diyorŞUAN İŞTEYİM YARINA İZİN ALDIM ..KIZIM TAKLA ATA ATA UYUYODA:))YUMUŞAK DÜŞÜYO BİDE..ÖLÜRÜM BEN ONA:)) AĞLIYO AĞLIYO SUSUYO..:))
Kız özlem o minicik oğlaanı denize mi soktun :) :) :)
oyyy yerim ben onu bee tipe bak denize girmiş bide , bol bol suya değmiştir saçları iyice uzar şimdi :)) yakında betülün saçından uzun olacak senin oğlanın saçları
selam kızlarrr dra gitmedim 13ünde gidicem fatihle gitmek zor sabahın körü gitmessem çok gec giriyorum dra bizimki dolu oluyo neyse.. özlemcim ohhh suyu seviyosa bayılmıştır fatih bebekken suda uyuyordu şimdi banyodan çıkmıyor hala cok seviyor bizde denize götürdük babasıyla girdi çıkmak bilmedi korkar diodum du canavarı korkarmı hiçç
burcucumm ALLAH kolaylık versin kolay bir dönem geçirirsin İNŞALLAH...
hepinizi öptümmmmm :)
sağol canım idare eder işte ya pasta kurabiye gibi değil kurabiyede uğraştırıyor ama pasta daha bi zor kek güzel oldumu şeker hamuru ile kaplayınca hem erimiycek hem çökmiycek vs vs ama güzel olunca cok mutlu oldum kendime bi güven geldi zatenm korkusuz korkak gibi bodozlama dalıyorum bişeye.. bu arada kızlar dün akşam fatihi acile götürdük elmden tutup yürüyor kendini birden yere bıraktı kolu çıktı sandım hala oynatamıyor askıya aldılar kolunu incinmiş dedi 3 gün sonra kntrole çağırdı bizimkininde öyle bi huyu var birden atıyo knedini kucaktada kafasını geri atıo ağlarken fln off bittim kolu cıktı die ağlaya ağlaya helak oldum kelebeğim oynatamıyor hiç oynatınca diğer eli ile kolunu tutuyo acıyo die inşallah geçer hemen çok üzülüyorum..kızlar günaydın, siteden nefret edenlere sonuna kadar katılıyorum, berbat oldu ya, şurda iki lafın belini kırıyorduk bu ne arkadaş.
Buketim ayyy kıyamam ben ona birdaha düşmez inşallah. ama artık minik kuşu yatağında yatırsana sen kuzum sonradan hiç ayıramayacaksın daha zor olacak. bende geçen hafta betülü uyuturken biberonla devam sütü içiriyordum bi türlü uyumuyor filan tepiniyor derken biberonun sert kısmını ön dişine vurdu ayy bir kanadı, o biraz ağladı sustu, ama ben onu uyutana kadar zır zır ağladım gözyaşlarım çocuğun üzerine düştü hep. insanın canından can gidiyor... Rabbim kimseye evladının üzüntüsünü acısını sıkıntısını yaşatmasın.
Burcum canım aman yorma kendini aferim otur canım. Allah ikinizide korusun hayırlısıyla tam gününde sağlıkla doğur inşallah.
Gülcüm pastan çok güzel olmuş sen ustalaştın iyice maşallah sana. ayy diyorsun ya dr a gidiyorum filan diye, eski günlerim geliyor aklıma her dakka doktordaydım testler tahliller filan ıyyy psikolojim bozuluyor ne hamilelikti yaaa oyyyy çok şükür geçti gitti. Hayırlısı ile sende tez zamanda çabucak günlerini geçirde tam vaktinde sağlıkla doğur inşallah.
kızlar size bir yazı görüntüsü paylaşacaktım ama resim ekleyemiyorum, bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! illaki link mi ekleyebiliyoruz yani bu ne saçmalık ıyyy
sağol canım idare eder işte ya pasta kurabiye gibi değil kurabiyede uğraştırıyor ama pasta daha bi zor kek güzel oldumu şeker hamuru ile kaplayınca hem erimiycek hem çökmiycek vs vs ama güzel olunca cok mutlu oldum kendime bi güven geldi zatenm korkusuz korkak gibi bodozlama dalıyorum bişeye.. bu arada kızlar dün akşam fatihi acile götürdük elmden tutup yürüyor kendini birden yere bıraktı kolu çıktı sandım hala oynatamıyor askıya aldılar kolunu incinmiş dedi 3 gün sonra kntrole çağırdı bizimkininde öyle bi huyu var birden atıyo knedini kucaktada kafasını geri atıo ağlarken fln off bittim kolu cıktı die ağlaya ağlaya helak oldum kelebeğim oynatamıyor hiç oynatınca diğer eli ile kolunu tutuyo acıyo die inşallah geçer hemen çok üzülüyorum..
yasemincim aynen onu canı yandımı senin canın daha fazla yanıor ben gözümden sakınırken yine benim elimde yandı kuzumun canı
canım çok çok geçmiş olsun
Kızlar merhaba nasılsınız. Bende aynı sizin gibiyim siteye giresim gelmiyor. Hiçbir yere pek yazdığım yok zaten ağustos 10 da tatile gittik bir hafta oradan döndüm sabahında hemen İstanbul'a gittim kaldım 4-5 gün döndüm iznim bitti işe başladım. Bir gün iznim kalmıştı cuma günü kuzenimin düğünü vardı Balıkesir2de geçtiğimiz cuma oraya gittik onu da bitirdim sıfırladım iznimi. Bir ara okuldan giremedim bazı siteleri engelliyor üniversite işte sohbet oyun vs. Şimdi yine girebiliyorum ne kadar sürer bilmem. Daha yoğunluk başlamadı. Üni açılmadı. Ben pek konuşacak birşeyde bulamıyorum girince zaten gebelik filan hiç girmiyorum kafamı dağıtmak istediğimden başarılı da oldum galiba tatilde iyi geldi artık zorlamıyorum. Aşılama olacak kasım gibi düşünüyorum bakalım. Belki Ekimde olabilir eğer kurban bayramından sonraya denk gelirse reglim. Bu ay aslında gidip görüşecektim hormon testi yaptıracaktım ama düğüne denk geldi burada yoktum. Hayırlısı artık üstelemiyorum olursa olacaktır zaten.
Burcumm baya ilerlemişsin maşallah kuzum herşey de yolundaymış Allah nazarlardan saklasın sağlıkla gelsin inşallah.
Zeynebim iyi olmana çok sevindim. Haklısın yatmak zor sonra zor gelecek ama şimdi iyice dinlen, yat, uyu, kitap oku sonra zaman bulmayacaksın iki çocukla sen iyi değerlendir bu günlerini.
Gülcüğüm geçmiş olsun oğluşuna bu bebekler de oluyor böyle bırakır huyunu merak etme. Önemli bir şey yokmuş neyse ki. Pastaların da bir harika takip ediyorum. Zaten bebişim olsun pastası senden.
Hepinizi özledim seviyorum geleceğim de her gün artık. Ama herkesin bebişleri oldu, olacak çok giren olmaz.
SAĞOL CANIM ÇIKIK DEĞİL DEDİ AMA HALA İÇİM RAHAT DEĞİL NEDENSE..CUMA AKŞAM GİDİCEZ YİNE BAKALIM CANIM ANNE OLMAK= PİMPİRİKLİ OLMAK BEN RAHAT SALDIM ÇAYIRA DOĞUR SAL KİŞİLERİ ANNE SAYMIYORUM DOĞURMAKLA ANNE OLUNMUYOR DEMELERİ DOĞRU SENDE HASSAS ANNE OLURSUN BENCE..BU ARADA KIZLLAR BENİM 2 GÖZÜMDEDE ÜSTTE KİRPİKLERİMİN ORTA KISIMLARI DÖKÜLMÜŞŞ SANKİ MAKASLA KESMİŞİM GİBİ FATİHTE OLMAMIŞTI HAMİLELKTE OLUYOMUŞ SANIRIM BAŞINA GELEN VARMI..Gül canım çooook gecmiş olsun, Allahdan kırık çıkık degil, Allahım koruyor onları, bir daha göstermesin inşallah
Seda canım hoşgeldin ohh sefan olsun, hayatını yaşa, önemli olan sensin, bomba gibi başla seneye, benim için yazdığın iyi dillekler icinde Allah razi olsun, Rabbim sana da hayirli saglikli evlat versin insallah
hayır cnm yeni görünmeye başlamışşaaaa kızlar kimlerin online olduğu görünüyor en altta acaba hep vardı da ben mi görmemiştim, belkide yeni eklediler.
Konuyu okuyan kullanıcılar (Üyeler: 1, Ziyaretciler: 2)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?