- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.681
günaydın cici kuşlar
Özlem kızzz hakkaten sen diyince gördüm şimdi evet evet yeni çıkmış o yazı. demekki yavaş yavaş site kendine gelecek. yani muhakkak bu aksaklıklar düzelecek ama çok uzun sürdü. burası oldukça kullanılan aktif ve bilindik bir site. bukadar uzun sürmemeliydi bu değişim sürecindeki aksaklıklar bence.
özlemcim seninkininde saçlarını taramam geliyor ya yerim ben onu maşallah hep saçları gözümün önünde:)
günaydın canım sağolasın evet nasıl oldu anlayamadım kolluğu çıkardım dün sıcakta pişti boynunun altı kızardı yavaş yavaş hareket ettiriyo şurupta verdim fazla ağrıısı olmasın die bakalım geçer inşallah canımgünaydın cici kuşlar
gülcüm canım ayyy aklın çıkmıştır tahmin edebiliyorum tatlım, ALlahım şifa versin tez zamanda geçer inşallah. Allaha emanetler gerçekten çünkü nezaman ne yapacakları kendilerini nereye düşürecekleri belli olmuyor.
Sedacım canım hoşgeldin tatlım özlemişim seni, oh kafanı rahatlatmışsın buna çokk sevindim. inşallah yeni dönemde okuldada yardımcıların çalışkan olurda seni fazla strese sokup yormazlar. tatilde sıfırlanmış artık 365 gün say bakalım birdahaki tatile :)
Özlem kızzz hakkaten sen diyince gördüm şimdi evet evet yeni çıkmış o yazı. demekki yavaş yavaş site kendine gelecek. yani muhakkak bu aksaklıklar düzelecek ama çok uzun sürdü. burası oldukça kullanılan aktif ve bilindik bir site. bukadar uzun sürmemeliydi bu değişim sürecindeki aksaklıklar bence.
Burcumm öğretmenim seni seviyorum minik kuşunu da öpüyorum.
özlemcim seninkininde saçlarını taramam geliyor ya yerim ben onu maşallah hep saçları gözümün önünde:)
ah yaa herkesi çok özledim, nerde mesudem, meralim,... diye başladım ama bitiremiycem bütün topiğim nerdesiniz yetti bu ayrılık artık birleşelim yine.
site yöneticilerine isyan şarkısını armağan ediyorum, artık isyanlardayız yeter şu siteyi bi adam edin yahuuu
gamze hoşgeldin canım biz çok merak ettik seni ben sana özelden de msj çektimSlm arkadaslar cok ama cok uzun zamandir formu takip edemiyorum beni hatirlayan varmi bilemiyorum ikizlerim 34+4 erken dogumla dunyaya geldiler cok sukur suan 8 ayliklar malum zorlu bir maraton ikiz buyutmek hic ama hic firsat bulamadim erken dogum olunca hastane ve kontroller cok oldu gelen giden kosusturmaca birde internet yoktu neyse sonunda firsatini bulup yazabildim hepiniz iyisinizdir insallah
hoş geldin gamzecim ALLAH kolaylık versin..Slm arkadaslar cok ama cok uzun zamandir formu takip edemiyorum beni hatirlayan varmi bilemiyorum ikizlerim 34+4 erken dogumla dunyaya geldiler cok sukur suan 8 ayliklar malum zorlu bir maraton ikiz buyutmek hic ama hic firsat bulamadim erken dogum olunca hastane ve kontroller cok oldu gelen giden kosusturmaca birde internet yoktu neyse sonunda firsatini bulup yazabildim hepiniz iyisinizdir insallah
sağol canım sanada cok geçmiş olsun valla canımdan can gitti AMİN canım RABBİM bidaha yaşatmasın miniklerimize sağlıklı ömür nasib etsin..Gulcum çok geçmiş olsun.benim kiz düşünce de benim aklim cikmisti.aynen dediğin gibi oluyor..bi daha yasatmasin ALlah
Kızlar Günaydın valla bende özledim sizleri takip ediyorum okuyorum ama cvp yazmaya fırsatım bile olmuyo malesef
zaten bebekler den hiç bişeye fırsat olmuyor sağolsunlar
Biz hâlâ annemde kalıyoruz evi unuttuk vallaama 15 eylülde kız kardeşimin okulu baslicak bizde eve geceriz artık sonra ki günler benim için nolur bilemem ; ( yardım edicek kimse yok yalnız bakicam bakalım nasıl olucak baktık olmuyo ya anneme dicez işten ayril biz verelim maaş yada bi yardımcı falan ...Allah bi kolaylık verir inşallah
yinşallah kızlar bu arada benim bebisler bi tükmük cikariyolar anlatamam sizde de oldumu acep nie olur ki ?
Slm arkadaslar cok ama cok uzun zamandir formu takip edemiyorum beni hatirlayan varmi bilemiyorum ikizlerim 34+4 erken dogumla dunyaya geldiler cok sukur suan 8 ayliklar malum zorlu bir maraton ikiz buyutmek hic ama hic firsat bulamadim erken dogum olunca hastane ve kontroller cok oldu gelen giden kosusturmaca birde internet yoktu neyse sonunda firsatini bulup yazabildim hepiniz iyisinizdir insallah
Aynen nie oluyo ki acep?aslııı benim oğlanında ağzıda tükürükleniyo hemde epeyce oluyo önceden olmuyordu
gamzeciğim hoşgeldin hatırlamaz olurmuyuz, maşallah size büyütmüşsün bebişleri çok zor olmuştur iki tane birden Allah yardımcın olsun.
Aynen nie oluyo ki acep?
Hımmm saol canım devam edicek demekkikızlar tükrük bezleri gelişiyor ve yavaş yavaş dişleri çkmaya başlayacak bizim 3. ayda başlamıştı hala akıyor tükürüğü dişleri tamamlanana kadar devam edecek normal :)
evet canım..çok şükür fatih emir iyi tatlım yinede dikkat ediyorum belki acır die ama maşallah geçti..Hımmm saol canım devam edicek demekki
Oğlun nasıl oldu canım?iyilestimi ?
Gül canım çooook gecmiş olsun, Allahdan kırık çıkık degil, Allahım koruyor onları, bir daha göstermesin inşallah
Seda canım hoşgeldin ohh sefan olsun, hayatını yaşa, önemli olan sensin, bomba gibi başla seneye, benim için yazdığın iyi dillekler icinde Allah razi olsun, Rabbim sana da hayirli saglikli evlat versin insallah
Sedacım canım hoşgeldin tatlım özlemişim seni, oh kafanı rahatlatmışsın buna çokk sevindim. inşallah yeni dönemde okuldada yardımcıların çalışkan olurda seni fazla strese sokup yormazlar. tatilde sıfırlanmış artık 365 gün say bakalım birdahaki tatile :)
site yöneticilerine isyan şarkısını armağan ediyorum, artık isyanlardayız yeter şu siteyi bi adam edin yahuuu
Slm arkadaslar cok ama cok uzun zamandir formu takip edemiyorum beni hatirlayan varmi bilemiyorum ikizlerim 34+4 erken dogumla dunyaya geldiler cok sukur suan 8 ayliklar malum zorlu bir maraton ikiz buyutmek hic ama hic firsat bulamadim erken dogum olunca hastane ve kontroller cok oldu gelen giden kosusturmaca birde internet yoktu neyse sonunda firsatini bulup yazabildim hepiniz iyisinizdir insallah
hayırlı olsun canım maşallah ohhh bolbol mamalarını yesin :)gerisi gelir artık patır patır ara ara ateş-ishal huysuzluk uykusuzuk fln olabilir canım inşallah olmaz diyim ama sen yinede tedbirli olkızlar sonunda benim kızın dişleri çıktı..geçen hata içinde alttan iki tane birden çıktı..çok tatlılar:))
kızlar sonunda benim kızın dişleri çıktı..geçen hata içinde alttan iki tane birden çıktı..çok tatlılar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?