Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım insanlardan gelen tepkilere göre düzenliyorlardır belki,banada herşey çok karışık geliyor alışamadım hiç.

şimdi tarak fayda etmez saçları seyrek

günaydın canım sağolasın evet nasıl oldu anlayamadım kolluğu çıkardım dün sıcakta pişti boynunun altı kızardı yavaş yavaş hareket ettiriyo şurupta verdim fazla ağrıısı olmasın die bakalım geçer inşallah canım

Kızlar Günaydın valla bende özledim sizleri takip ediyorum okuyorum ama cvp yazmaya fırsatım bile olmuyo malesef
zaten bebekler den hiç bişeye fırsat olmuyor sağolsunlar
Biz hâlâ annemde kalıyoruz evi unuttuk valla ama 15 eylülde kız kardeşimin okulu baslicak bizde eve geceriz artık sonra ki günler benim için nolur bilemem ; ( yardım edicek kimse yok yalnız bakicam bakalım nasıl olucak baktık olmuyo ya anneme dicez işten ayril biz verelim maaş yada bi yardımcı falan ...Allah bi kolaylık verir inşallah
yinşallah kızlar bu arada benim bebisler bi tükmük cikariyolar anlatamam sizde de oldumu acep nie olur ki ?

Slm arkadaslar cok ama cok uzun zamandir formu takip edemiyorum beni hatirlayan varmi bilemiyorum ikizlerim 34+4 erken dogumla dunyaya geldiler cok sukur suan 8 ayliklar malum zorlu bir maraton ikiz buyutmek hic ama hic firsat bulamadim erken dogum olunca hastane ve kontroller cok oldu gelen giden kosusturmaca birde internet yoktu neyse sonunda firsatini bulup yazabildim hepiniz iyisinizdir insallah

gamze hoşgeldin canım biz çok merak ettik seni ben sana özelden de msj çektim
Bebislerin hayırlı olsun Güle güle büyüt canım bende 34 5 de doğum yaptım gerçekten zor günler geçirdik bizde ama geçti bitti onlar sağlıklı olsunlar da
Bebeklere yalnizmi bakıyorsun?

hoş geldin gamzecim ALLAH kolaylık versin..

Gulcum çok geçmiş olsun.benim kiz düşünce de benim aklim cikmisti.aynen dediğin gibi oluyor..bi daha yasatmasin ALlah
sağol canım sanada cok geçmiş olsun valla canımdan can gitti AMİN canım RABBİM bidaha yaşatmasın miniklerimize sağlıklı ömür nasib etsin..

aslııı benim oğlanında ağzıda tükürükleniyo hemde epeyce oluyo önceden olmuyordu

gamzeciğim hoşgeldin hatırlamaz olurmuyuz, maşallah size büyütmüşsün bebişleri çok zor olmuştur iki tane birden Allah yardımcın olsun.

canım hep aklımdasın aslında inan valla. Kafamı dağıttım iyi oldu artık eskisi gibi takmıyor gibiyim takıntı hallerim yok yani ama yeniden başlayınca ne olur bilemem. Yorgunluk mu desem soğukluk girmesi mi desem tedaviye başlamaya dermanım yok sanki ama bismillah deyip başlıcaz ocağa kadar yeni izin hakkı yok yeni senenin girmesi lazım o zamana kadar aşılama düşünüyoruz ya tutarsa misali şehir dışına gitmeden en azından şans denemek işte. Sonrası Allah Kerim. Kaderimde anne olmak varsa öyle böyle olacaktır zaten bir şekilde Allah beni yönlendirecektir.

Valla sorma Yasocum say say bitmez o günler çalışırken gerçi ocakta yeni seneyle yeni izin hakkım oluyor ama kışın kullanmam tabi bahara yaza artık tedaviye bırakıcam onu kullanmamaya çalışıcam hastalık vs önemli bir şey olmadığı sürece. Tatil çok iyi geldi yasom valla acayip kafamı dağıttım ama işyerinde derdim bitmez benim. Öğlene gelen öğrenci işçi çocuk iyi vaktinde de geliyor ama yanıma memur bir bey verdiler aslında emekliliği gelmiş geçeli 4 sene de olmuş adam çalışmıyor umrunda değil. Bir şey de yapamıyorlar sürüle sürüle gelmiş işte alışmış yani. Ne yapıcam yeni senede bu adamla bilmem hiç şansım yok çalışma arkadaşı konusunda hiç

Canımm hatırlamaz olur muyuz gebelik haberini verdin kayboldun daha dün gibi valla o haberi verişin maşallah kuzucuklarına canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin uzun ömür versin. Haklısın kolay değil hem de iki tane birden. Ama daha sık gelmeye çalış.

kızlar sonunda benim kızın dişleri çıktı..geçen hata içinde alttan iki tane birden çıktı..çok tatlılar:))
hayırlı olsun canım maşallah ohhh bolbol mamalarını yesin :)gerisi gelir artık patır patır ara ara ateş-ishal huysuzluk uykusuzuk fln olabilir canım inşallah olmaz diyim ama sen yinede tedbirli ol

Binbirgece Gamze ve sekerkiz Tugba tombikler hoçgeldiniz, özledik valla ,gerci bende eskisi kadar siteye giremiyorum,gamzecim Allah kolaylik. Versin canim, ikizler zordur haklisin, sağlıklı olsunlarda. Tugba kiz seninle aramizda 6 hafta varmis,cinsiyeti ne? Bizim insallah bir oglumuz olacak

Sedacım Allah bu yolda sana kolaylık versin güç versin, ben herkes gibi seninde anne olacagina eminim, zamanın vaden yakın inşallah, inşallah Rabbim gönlüne göre veriri, her duamda seninde adın var. Iş yerini de çok önemseme, bundan sonra stres yok keyf var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…