- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.701
kızlar sonunda benim kızın dişleri çıktı..geçen hata içinde alttan iki tane birden çıktı..çok tatlılar:))
Sedacım Allah bu yolda sana kolaylık versin güç versin, ben herkes gibi seninde anne olacagina eminim, zamanın vaden yakın inşallah, inşallah Rabbim gönlüne göre veriri, her duamda seninde adın var. Iş yerini de çok önemseme, bundan sonra stres yok keyf var
bakalım şimdilik bi kaza olmadı:)))ay canımm zaman nasıl da su gibi akıyor maşallah ona dişleriyle güzel mamalar yesin de büyüsün annesi ama emiyorsa hala zorlanacaksın artık biraz canın acıyacak.
Canım benim çok sağol güzel sözlerin için zaten gaza getiriyorsun insanı maşallah moralsiz bir insan seninle konuşsa kuş gibi hafifler. İnşallah yakındır canım ama artık hiçbirşey düşünmüyorum plan da yapmıyorum 2 sene oldu tedavideyim öncesi de var tabii ama aşılama ve tüpleri sayıyorum yani ve her anım şimdi gebe kalsam ne zaman doğar, işte şöyle olacak böyle yapıcam demekle geçti anladım ki planla filan olmuyor bu işler en güzel örnekte sensin buna zaten o yüzden elimden geleni yapıcam ama artık geleceği düşünmek istemiyorum kaderimde varsa olur bir şekilde. Anne olmak istiyor muyum onu bile sorgular hale geldim artık. İşyerini de kafaya takmamaya çalışıyorum elimden geldiğince hamile kalsam ayrılıcam zaten.
Bu arada face da resmini gördüm karnın görünmüyor çıkmamış resimde ama kilo almışsın maşallah anlaşılıyor yani Rabbim nazarlarsan saklasın.
yaaa nerelerdesinSelamlar guzzeller.. çok zaman oldu yine gelemeyeli. zaman su gibi akıyor herkes herşey yolundadır inşAllah..
Bizi sorarsanız çok şükür halimize de Elif şu ara yine rahatsız Allah şifa versin inşAllah.. dişleride çok yoruyor ama genel anlamda iyi çok şükür.. hepinize bolca sarılıyorum.. çok öpüyorum
,Bediş hoşgeldin bebegim, elifimiz tez zamanda iyileşsin inşalah
Seda yazdiklarını okuyunca zaten bircok şeyi çözdügünü farkediyorum, maşallah sana, böyle devam, Allah hepimizin kalbini biliyor, bu arada kilo aldım :) face e özellikle göbekli resmimi koymuyorum, daha hamile oldugumu bilmeyen arkadaslar var, cok samimi gorduklerim biliyor sadce inşallah rabbim tez zamanda sna da hayirli bir evlat verecek
Ozlemcim canim, albume fotoyu nasil koyucam bilemedim ama gobegimin fotosunu buraya koyarim,buyudu mu sen karar ver :)
Buket valla haklisin, iyice koptuk, eski sohbet zamanlarimiz ne keyifliydi bende ozledim
yok bebegim, beceremedim ama koyucam ya bugün ya yarın hatta şimdi bir daha deneyeyim bakalim olacak mi,
şimdi bu mesajda foto varmı??
ben foto moto görmedim:))
tatlım nasıpse oğlumuz olucak bızımdeBinbirgece Gamze ve sekerkiz Tugba tombikler hoçgeldiniz, özledik valla ,gerci bende eskisi kadar siteye giremiyorum,gamzecim Allah kolaylik. Versin canim, ikizler zordur haklisin, sağlıklı olsunlarda. Tugba kiz seninle aramizda 6 hafta varmis,cinsiyeti ne? Bizim insallah bir oglumuz olacak
benşmkş tembel anacım daha yeni çıkıyor..ama yürüme mürümede yok tutunup kalkmaya çalışıyor..oturduğu yerden kucağıma tırmanıyor ayakta duruyor..sonrada tepiniyorki beni kucağına al kalk.. gezdir..fena alıştı yanii.geçen yürütecizdeyken gitmiş prizden fişi çekmiş..bi baktım televizyonun sesi kesiidi..düşünüyorum buna kumandayı vermemiştim nasıl oldu..bi gittimki fiş elinde..o fişi nasıl çekmiiş anlamadım ben çekiyomda kolay çıkaramıyom bu nasıl yapıyo anlamadım..mazarattSelamun Aleykum canlar
Ben findigimin dis bugdayini ve gecikmeli mevlitini yaptim cok sukur.Herkese tek tek dua ettirdim Rabbim herkesin gonlunun muradini versin.
Buketcim masallah cimcimenin disi cikmis benin bidigim aceleci biraz simdiden 4 disimiz var.
Ozlem masallah Bora bey denize bile girmis ben cesaret edemedim bu sene denize gidemedik.
Gamze hosgeldin buyutmussun ikizleri bizde seni cok merak ettik.
Burcum gobus yakismistir sana :)
Sedacim senin gonlun cok guzel biliyorum Rabbim dualarini hicbir zaman karsiliksiz birakmayacak
Nazan masallah esleme opuyorum sizi.
Bedisim bizim bu kizlarin nzi hic bitmiycek galiba
Yasemin nerelerdesin cnm?
Selamun Aleykum canlar
Ben findigimin dis bugdayini ve gecikmeli mevlitini yaptim cok sukur.Herkese tek tek dua ettirdim Rabbim herkesin gonlunun muradini versin.
Buketcim masallah cimcimenin disi cikmis benin bidigim aceleci biraz simdiden 4 disimiz var.
Ozlem masallah Bora bey denize bile girmis ben cesaret edemedim bu sene denize gidemedik.
Sedacim senin gonlun cok guzel biliyorum Rabbim dualarini hicbir zaman karsiliksiz birakmayacak
benşmkş tembel anacım daha yeni çıkıyor..ama yürüme mürümede yok tutunup kalkmaya çalışıyor..oturduğu yerden kucağıma tırmanıyor ayakta duruyor..sonrada tepiniyorki beni kucağına al kalk.. gezdir..fena alıştı yanii.geçen yürütecizdeyken gitmiş prizden fişi çekmiş..bi baktım televizyonun sesi kesiidi..düşünüyorum buna kumandayı vermemiştim nasıl oldu..bi gittimki fiş elinde..o fişi nasıl çekmiiş anlamadım ben çekiyomda kolay çıkaramıyom bu nasıl yapıyo anlamadım..mazaratt
Selamun Aleykum canlar
canım diş buğdayınız hayırlı olsun dularınız kabul olsun İNŞALLAH.. sağol canım benim ilk sipariş pastam o cidden güzel oldu hani kendine yapmak başkada başkasına yapıp beğenilmesi ayrı bi güzel benim için bu iş tamamdır dedim yani...:)Site giderek normallesiyor.Yazdiklarim kaybolucak diye cok korktum.
Gul gecmis olsun cnm .Pastan duper gozukuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?