Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım neden gec olsun dişleri hala çıkmaya devam edyor...içinde kalması yap..

Günaydın canlarım, harika bir gün olsun insallah. diş bugdayini bizimkiler bilir yapar, ama ben dis bugdayi yapmaktansa mevlut okutmayi tercih ederdim, hem duali guzel olur, dis bugdayinda dua okunur mu bilmiyorum,ama yemekten basak bir sey degil, yaseminnnnn bugdayi bosver ama mevludu mutlaka yap, ya bi dakka sen mevlut yapmadin mi, hatta gul kurabiyeleri yapmisti????

burcum evet kurabiyeleri yaptırdım gelen gidene dağıttım, bir türlü mevlüt yapamadım.
bi yandan diyorum doğum günü yaklaşıyor 2 kasımda , acaba doğum günü mü yapsam diyorum bütün milleti çağırıp, ama mevlüt ayrı bişey kuran okunuyor filan daha anlamlı. doğum gününü zaten aile arasında yaparım.
ayyyy içim kıpırdanıyor çok istiyorum. e bukadar istiyorsam neden yapmıyorum dimi???
sebep şu; akrabaları çağırsam herkesi çağırmam lazım çok kalabalık oluyor bir türlü kimleri çağıracağıma karar veremedm onun için yapmıyorum, e tabi maddiyatta gerekli, heves ediyorum bebek şekerleri ikralar süslemeler filan filan :)) ama içimde kalacağına kredi kartına yüklenip yapsam yaaa :) bana akıl verin gaz verin kızlar

ben sanırım öyle büyük bi doğum günü yapmazdım zaten çok yakın akrabamız yok hep uzak akrabalar onlarıda çağırmam sadece aile arasında, mevlüt okutacağız ama henüz fırsat olmadı ondada kimleri çağıracağım diye düşünüyorum hem akraba hem konu komşu çağırsam birbirine çok karışır ve çok kalabalık olur en iyisi akrabaları çağırayım sadece diyorum, konu komşu topluca bebek görmeye gelmişlerdi bize ama mevlüt değildi

bence hiçte geç olmaz cnm bizde 7.5 aylığız anca yapabildim .Biz diş buğdayını kendi aramizda yaptık hala babanne falan vardı gayet eğlenceli oldu.birde ayşeyi hala görmeye gelemeyenler vardı tek tek ağırlamaktansa toptan hallettim :)

bak sen yaramaza yerim ben onu ya :) Dişin ge çıkması daha iyi derler canım bizim bıdık çok zorlandı

karar verdim haftaya cumartesi yapıyorum kızlarrrrr ayyy heyecanlıyım. internetten bebek için mevlüt şekeri kutuları tüller böcekler sipariş ettim. inşallah yarın gelirse haftasonu rahat rahat yaparım ayyy heyecanlıyımmmmmm
ayy buraya resim ekliyim dedim ama olmuyor galiba bisürü bişeyler aldım işte 50 kişilik. yani ancak 20-25 kişi gelir ama herkes mutlaka 2 tane alır dedim. toplam kargo dahil 95 lira tuttu. bide onların içine güzel bir şeker alıp koyarım olur biter. üff resim ekleyemeyecekmiyim yaaaa

kızlar albüm yaptım sipariş ettiğim malzemeleri ekledim bakabilirsiniz.
kalpli kutularo seçme sebebim sonradan kullanılabilir bişey olsun dedim. millet yüzüğünü kolyesini küpesini koyar atmaz diye düşündüm. o kutulara badem şekeri veya başka bişey koyup tül kurdele ve uğur böcekleri ile süsliycem Allah nasibederse.
fikirler öneriler güzel ve beğendiğiniz yapılacalkk şeyler varsa bana bildirin canlar.

Yasoom bence çok istiyosan mevlit yap için de kalmasın bende bayramdan hemen sonra yaptım çok kalabalık oldu ama çok güzel oldu hem doğum günü ayrı canım daha Kasım ayına da çok var )

canım aldıklarını gördüm güzel şeyler özeniyosun madem yap herzaman yapılan bişey değilki doğum günü flnda bizde aile arasında yaptık hatta mevlüdüde öyle yaptım eve zaten kaç kişi sığacak..şimdi sünnetini yaptırdık kısmetse mevlüdünü yapıcaz bakalım..insan olunca herşeyi yapılsın istiyor..boşverr yapabilioken yap..bende kızışıma bakıyorum kapı süsü mevlüt şekeri fln ama bi yandan da diorum kurabiyemi yapsam bide diorum 2 çocuk olcak nasıl yapcam kurabiyeleri..bakaım hayırlısı ozamana..

canım baktım çok güzeller çok beğendim kutuları da uğur böceklerini de çok güzel olacaktır eminim bir de kendi elinle yapınca daha anlamlı oluyor. Kalkarsın altından ne olacak canım valla benim bebe olsun hemen mevlid yapıcam çok özeniyorum bende gerçi bende de akrabalar şehir dışında yengem annem gelir de İstanbul'dan memlekette teyzemlerde gelse eve sığmayız ev küçük nerede yatırırım bilmem ama işte anca komşularla birlikte en fazla 30 kişi olur bende 50 tane yapardım. Hele bir olsun da dimi ama şimdiden hayaller kuruyorum ama çok seviyorum mevlid kıyafeti filan güzel bir anı bence hem de duası okunuyor hem toptan herkes gelip görmüş oluyor vs..

sedacım ayy canım benim sen alasını yaparsın hemde varya bu hamaratlıkla sonuna kadar eminim. Rabbim en kısa zamanda evlatların en hayırlısını versin inşallah. aminnnnnn...
aslıcım kuzum ohh sen hemen yapmışsın afferim sana. zaten düşündükçe vakit geçiyor. bende de dün bi kıpırdanmalar başladı, bugünde ya Allah bismillah dedim bir hışımla sipariş verdim. sonrası geldi zaten. inşallah çok güzel geçer bakalım. rabbim herkese nasibetsin herkese inşallah aminnnnn.
Gülcüm canım senin artık bence yemek yapmaya bile vaktin halin kalmaz yavaş yavaş, hem hamilelik hem fatih emir hem ev işleri. sakın kendini zorlama, hazır ne varsa onlarla yap yapacağını canım benim.

bakalım canım yapabilirsem yapıcam bişiler kısmet artık yaparsam paylaşırım sizinle zaten :)

Yasemin aldiklarina bayildim kuzum cok guzeller.Ben mevlitte seker yerine tesbih dagittim :) Hem uygun oldu hemde omurluk bisey oldu.

günaydın kızlarrr drdan geldik kuzum maşallah çok hareketliydi tekrar sordum dra kızmı die yine kız dedi doğuma kadar sorcam heralde neyse 1 ay sonra kntrolümüz yine ya fatihin yüzünü görüyodum bunda hiç belli olmuyo doğana kadar göremiycem sanırım...neyse sağlıkla gelsinde RABBİM tüm isteyenlere tattırsın..

Yaso aldıklarına baktım,kutuları cok begendim büyüklüğü ne kadar acebe?? Bebek şekeride hazırlanır onlara çok mantıklı bide 50 kisi icin verdigin fiyat cok uygun bence

Gülcüm kızını görmüşsün maşallah size

Canım geç kalmış değilsin bence ben asyanın diş hediğini diş çıkardıktan 2 ay sonra yaptım bence niyet önemli uygun vakitte ikisini bir arada çıkar hem mevlüdünü okut arkasından da dil hediğini ikram et içinde kalmasın soranlar niye geç oldu derse betülün birazcık kendine gelmesini bekledim dersin olur biter düşün ben asyanın diş hediğini yaptığımda 4 diş çıkmıştı şimdi 6. yolda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…