- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.721
canım neden gec olsun dişleri hala çıkmaya devam edyor...içinde kalması yap..ayyy tümay öyle özendimki sana anlatamam. ne güzel. hayırlı olsun mevlüdünüz diş buğdayınız. benim annem hep vazgeçirdi beni hem mevlütten hem diş buğdayından. valla içimde kalacak ben size diyim. betül 10 aylık oldu şimdi yapsam çok geç olmuş olur dimi üfff içimde resmen kaldı üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ayyy tümay öyle özendimki sana anlatamam. ne güzel. hayırlı olsun mevlüdünüz diş buğdayınız. benim annem hep vazgeçirdi beni hem mevlütten hem diş buğdayından. valla içimde kalacak ben size diyim. betül 10 aylık oldu şimdi yapsam çok geç olmuş olur dimi üfff içimde resmen kaldı üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
benşmkş tembel anacım daha yeni çıkıyor..ama yürüme mürümede yok tutunup kalkmaya çalışıyor..oturduğu yerden kucağıma tırmanıyor ayakta duruyor..sonrada tepiniyorki beni kucağına al kalk.. gezdir..fena alıştı yanii.geçen yürütecizdeyken gitmiş prizden fişi çekmiş..bi baktım televizyonun sesi kesiidi..düşünüyorum buna kumandayı vermemiştim nasıl oldu..bi gittimki fiş elinde..o fişi nasıl çekmiiş anlamadım ben çekiyomda kolay çıkaramıyom bu nasıl yapıyo anlamadım..mazaratt
Yasoom bence çok istiyosan mevlit yap için de kalmasın bende bayramdan hemen sonra yaptım çok kalabalık oldu ama çok güzel olduburcum evet kurabiyeleri yaptırdım gelen gidene dağıttım, bir türlü mevlüt yapamadım.
bi yandan diyorum doğum günü yaklaşıyor 2 kasımda , acaba doğum günü mü yapsam diyorum bütün milleti çağırıp, ama mevlüt ayrı bişey kuran okunuyor filan daha anlamlı. doğum gününü zaten aile arasında yaparım.
ayyyy içim kıpırdanıyor çok istiyorum. e bukadar istiyorsam neden yapmıyorum dimi???
sebep şu; akrabaları çağırsam herkesi çağırmam lazım çok kalabalık oluyor bir türlü kimleri çağıracağıma karar veremedm onun için yapmıyorum, e tabi maddiyatta gerekli, heves ediyorum bebek şekerleri ikralar süslemeler filan filan :)) ama içimde kalacağına kredi kartına yüklenip yapsam yaaa :) bana akıl verin gaz verin kızlar
ayyy tümay öyle özendimki sana anlatamam. ne güzel. hayırlı olsun mevlüdünüz diş buğdayınız. benim annem hep vazgeçirdi beni hem mevlütten hem diş buğdayından. valla içimde kalacak ben size diyim. betül 10 aylık oldu şimdi yapsam çok geç olmuş olur dimi üfff içimde resmen kaldı üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar albüm yaptım sipariş ettiğim malzemeleri ekledim bakabilirsiniz.
kalpli kutularo seçme sebebim sonradan kullanılabilir bişey olsun dedim. millet yüzüğünü kolyesini küpesini koyar atmaz diye düşündüm. o kutulara badem şekeri veya başka bişey koyup tül kurdele ve uğur böcekleri ile süsliycem Allah nasibederse.
fikirler öneriler güzel ve beğendiğiniz yapılacalkk şeyler varsa bana bildirin canlar.
bakalım canım yapabilirsem yapıcam bişiler kısmet artık yaparsam paylaşırım sizinle zaten :)sedacım ayy canım benim sen alasını yaparsın hemde varya bu hamaratlıkla sonuna kadar eminim. Rabbim en kısa zamanda evlatların en hayırlısını versin inşallah. aminnnnnn...
aslıcım kuzum ohh sen hemen yapmışsın afferim sana. zaten düşündükçe vakit geçiyor. bende de dün bi kıpırdanmalar başladı, bugünde ya Allah bismillah dedim bir hışımla sipariş verdim. sonrası geldi zaten. inşallah çok güzel geçer bakalım. rabbim herkese nasibetsin herkese inşallah aminnnnn.
Gülcüm canım senin artık bence yemek yapmaya bile vaktin halin kalmaz yavaş yavaş, hem hamilelik hem fatih emir hem ev işleri. sakın kendini zorlama, hazır ne varsa onlarla yap yapacağını canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?