- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.741
kızlar benim moralim çok bozuk dün akşam saat 5 gibi asya koltuktan tepesi taklak sağ tarafına doğru düştü yavrum çok ağladı anlı morardı kocaman şişti kolunu oynatmıyordu burun deliği kızardı kan topladı ya mahvoldum birde üstüne eşimle çok kötü kavga etim niye kız düşmüş dikkat etmemişim hemen annemleri aradım geldiler arabayla dr götürdük dr sorun sıkıntı görmedi ilk 24 saat önemli eve gidin 2 saat emzirme uyutma ve normalden farklı tepkiler verirse gel beyn tomografisi çekecez dediler ödüm patladı ona birşey olacak diye gece sabaha kadar annemle nöbet tuttuk çok şükür ii sorun olmadı ama ömrümden ömür gitti akşam eve geldik eşimle asya uyumuştu yatağına koydum salona geçtim başladım ağlamaya düştüğü yeri görünce gece zaten hiç o anı gözümün önünden gitmedi öle moral falan kalmadı rabbim evlatlarımızı korusun kollasın
kızlar benim moralim çok bozuk dün akşam saat 5 gibi asya koltuktan tepesi taklak sağ tarafına doğru düştü yavrum çok ağladı anlı morardı kocaman şişti kolunu oynatmıyordu burun deliği kızardı kan topladı ya mahvoldum birde üstüne eşimle çok kötü kavga etim niye kız düşmüş dikkat etmemişim hemen annemleri aradım geldiler arabayla dr götürdük dr sorun sıkıntı görmedi ilk 24 saat önemli eve gidin 2 saat emzirme uyutma ve normalden farklı tepkiler verirse gel beyn tomografisi çekecez dediler ödüm patladı ona birşey olacak diye gece sabaha kadar annemle nöbet tuttuk çok şükür ii sorun olmadı ama ömrümden ömür gitti akşam eve geldik eşimle asya uyumuştu yatağına koydum salona geçtim başladım ağlamaya düştüğü yeri görünce gece zaten hiç o anı gözümün önünden gitmedi öle moral falan kalmadı rabbim evlatlarımızı korusun kollasın
ayyyy canım benim yaa ruhum sızladı resmen rabbim koruyor, inşallah Allah birdaha yaşatmaz ve kimseye yaşatmaz böyle korkular. oyyy çok üzücü yaa kıyamam ben hem sana hem asya ya. çok şükür ama sıkıntı olmadığına da bir okadar sevindm tatlım. bunla geçmiş olsun..kızlar benim moralim çok bozuk dün akşam saat 5 gibi asya koltuktan tepesi taklak sağ tarafına doğru düştü yavrum çok ağladı anlı morardı kocaman şişti kolunu oynatmıyordu burun deliği kızardı kan topladı ya mahvoldum birde üstüne eşimle çok kötü kavga etim niye kız düşmüş dikkat etmemişim hemen annemleri aradım geldiler arabayla dr götürdük dr sorun sıkıntı görmedi ilk 24 saat önemli eve gidin 2 saat emzirme uyutma ve normalden farklı tepkiler verirse gel beyn tomografisi çekecez dediler ödüm patladı ona birşey olacak diye gece sabaha kadar annemle nöbet tuttuk çok şükür ii sorun olmadı ama ömrümden ömür gitti akşam eve geldik eşimle asya uyumuştu yatağına koydum salona geçtim başladım ağlamaya düştüğü yeri görünce gece zaten hiç o anı gözümün önünden gitmedi öle moral falan kalmadı rabbim evlatlarımızı korusun kollasın
sağol canımm ayrıntılı ultrasona gir istersen dedi ama girmiycem..bide şeker yüklemesi var onu yaptırca sanırım bakalım..Yaso aldıklarına baktım,kutuları cok begendim büyüklüğü ne kadar acebe?? Bebek şekeride hazırlanır onlara çok mantıklı bide 50 kisi icin verdigin fiyat cok uygun bence
Gülcüm kızını görmüşsün maşallah size
Gülhan canım Allahım korumuş çok geçmiş olsun, valla bende üzüldüm, yalnış anlamazsan sana bisey dicem, bu aralar Asya'nin fotosunun facebook a cok koyma, cocuk nazara gelmişde olabilir.
özleeeem canım,nasilsin diye sormuşsun, iyiyim tatlım,okul başladı,nöbetim var,bakalım nasıl olacak, kendimi enerjik hissediyorum, ama çok cabuk yoruluyorum yinede, bir günüm boş Allah dan. Sen nasilsin ne zaman işe başlıcan? Sizde dogum izni kaç hafta?
özlem canım Allah kolaylık versin, keşke imkanlar uygun olsada bebegi en az 2 yasina kadar sen büyütsen, bende de durumlar ayni olacak, ama masallah senin annen var,ilk gun zor oluyor diyorlar, sonrasi mecbur alisiyorsun evladini birakmaa
Gül seker yüklemesi yapacak misin, yazın yarim çıkmiş anlamadim, fatih de yaptirdin mi?bide fatih de ayrintiliya girdin mi? Biz ayrıntılıya giricez dr nin emrivakisi oldu aslinda bizde kuzu gibi söyleneni yaptık gün aldık
Meralimmm benim hakkım son damlasına kadar helal olsun, seni burda görmek ne güzel,daha sık gel..bırak dünyayı kurtarma, nefes aldığı sürece insan mükemmeldir zaten..Merhaba dostlaaarrr...
Ne uzun zaman olmuş yazışmayalı konuşmayalı...Özlemişim beee hem de çok özlemişiiimm...Şimdi size bişey dicem bana yuuuh diyeceksiniz haklısınız da ama napim be dostlar şartlar((
Arkadaşlar ben 06.09.2013 de başlayıp, 03.10.2013 de biten Günde 1'er adet FATİHA-İHLAS-NAS-FELAK-AYETEL KURSİ okunan listeyi bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.((çok utanıyorum)
Sümeyya, Tümay, Tuba, Bircan, Burcu (Duamnur), Yasemin, Serap, Bedriye, Ayşe, Buket, Aslı, Seda, Zeynep, Gülhan, Nazan, Özlem, Burcu, Gül ve Çiğdem hepinizin dualarını okudum...Tabi o zamanlar "sağlıklı ve hayırlı hamişlik" yazan arkadaşlarımın çoğusu şuan anne:)) ben de yavrularına ettim duayı...Nolur hakkınızı helal edin..Geçen sene bu tarih aralığında dış gebelik olayını yaşamıştım..O nedenle okuyamamıştım...
İTİRAF; Bu şekilde geçmişten kalan 2 listem daha var...Nolur nolur nolur hakkınızı helal edin...O listeelrden biri çantamda, ama diğeri diğer görev yerimde bilgisayarımda kaldı...almaya çalışıcam peşindeyim...ALLAH ın izniyle hakkınıza tecavüz etmeden göçecem bu dünyadan:)))
özlem canım Allah kolaylık versin, keşke imkanlar uygun olsada bebegi en az 2 yasina kadar sen büyütsen, bende de durumlar ayni olacak, ama masallah senin annen var,ilk gun zor oluyor diyorlar, sonrasi mecbur alisiyorsun evladini birakmaa
Gül seker yüklemesi yapacak misin, yazın yarim çıkmiş anlamadim, fatih de yaptirdin mi?bide fatih de ayrintiliya girdin mi? Biz ayrıntılıya giricez dr nin emrivakisi oldu aslinda bizde kuzu gibi söyleneni yaptık gün aldık
Merhaba dostlaaarrr...
Ne uzun zaman olmuş yazışmayalı konuşmayalı...Özlemişim beee hem de çok özlemişiiimm...Şimdi size bişey dicem bana yuuuh diyeceksiniz haklısınız da ama napim be dostlar şartlar((
Arkadaşlar ben 06.09.2013 de başlayıp, 03.10.2013 de biten Günde 1'er adet FATİHA-İHLAS-NAS-FELAK-AYETEL KURSİ okunan listeyi bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.((çok utanıyorum)
Sümeyya, Tümay, Tuba, Bircan, Burcu (Duamnur), Yasemin, Serap, Bedriye, Ayşe, Buket, Aslı, Seda, Zeynep, Gülhan, Nazan, Özlem, Burcu, Gül ve Çiğdem hepinizin dualarını okudum...Tabi o zamanlar "sağlıklı ve hayırlı hamişlik" yazan arkadaşlarımın çoğusu şuan anne:)) ben de yavrularına ettim duayı...Nolur hakkınızı helal edin..Geçen sene bu tarih aralığında dış gebelik olayını yaşamıştım..O nedenle okuyamamıştım...
İTİRAF; Bu şekilde geçmişten kalan 2 listem daha var...Nolur nolur nolur hakkınızı helal edin...O listeelrden biri çantamda, ama diğeri diğer görev yerimde bilgisayarımda kaldı...almaya çalışıcam peşindeyim...ALLAH ın izniyle hakkınıza tecavüz etmeden göçecem bu dünyadan:)))
Meralimmm benim hakkım son damlasına kadar helal olsun, seni burda görmek ne güzel,daha sık gel..bırak dünyayı kurtarma, nefes aldığı sürece insan mükemmeldir zaten..
bende düsünüyorum yapmayi ama hicbir fikrim yok özlem senin yolladigin linke bende girmistim hatta bi kac yapiskan bulmustum ama bazen motivasyonum düsüyor neden bilmiyorum enerjimmi tükeniyor :(
emzirme olayida bende son buldu artik ne emiyor nede pompalayip veriyorum cünkü sütüm bitti
etraftanda aciniyorum buda beni geriyor ve beni aciyan kisilerden biride cocuklarinin hicbirini emzirmemis biri.
hayirlisi artik Allaha havale ediyorum baska ne diyelim
asyaya cooook gecmis olsun canim ya Allah korusun Insallah birdaha yasamazsiniz böyle birsey
canım bende 5 ay net emzirdim, net derken yani sadece gündüzleri, akşam yatarken ve geceleri doğduğu günden beri hep devam sütü verdim, çünkü sütüm hiçbir zaman betülü doyuracak kadar olmadı olamadı... sonra 1 ayda öyle bi emzirdim bi devam sütü öyle karışık vaziyette 6 ayı tamamladım sonra zaten 1 damla bile kalmadı sütüm.hayirli geceler kizlar
gecmsi cok fazla okuyamadim kaynivalidemler gelmisti bende kaldilar
bide bu site cok degismis önceden cepten ne güzel giriyordum yazamasamda okuyordum hep cevrimici kalabiliyordum ah o eski düzen ah nerde
yasemin mevlütlermi yapiliyor hatta asli yapmis sanirim bu ne hiz masallah bide ikizlerle tebrikler sana ikizler cok yakisiyor aslim Allah bagislasin
bende düsünüyorum yapmayi ama hicbir fikrim yok özlem senin yolladigin linke bende girmistim hatta bi kac yapiskan bulmustum ama bazen motivasyonum düsüyor neden bilmiyorum enerjimmi tükeniyor :(
emzirme olayida bende son buldu artik ne emiyor nede pompalayip veriyorum cünkü sütüm bitti
etraftanda aciniyorum buda beni geriyor ve beni aciyan kisilerden biride cocuklarinin hicbirini emzirmemis biri.
hayirlisi artik Allaha havale ediyorum baska ne diyelim
asyaya cooook gecmis olsun canim ya Allah korusun Insallah birdaha yasamazsiniz böyle birsey
ahh yerim ben senin itiraflarını, hakkımıza tecavüzlerini filan :))))) hoşgeldin kuzuuuu seni görmek ne güzel.Merhaba dostlaaarrr...
Ayyyy canlarım beniiiimmm...Tombik yanaklınız yer siziii...ALLAH razı olsun hepinizden...Seviyorum sizi...Beni unutmayın canlar...canım bende 5 ay net emzirdim, net derken yani sadece gündüzleri, akşam yatarken ve geceleri doğduğu günden beri hep devam sütü verdim, çünkü sütüm hiçbir zaman betülü doyuracak kadar olmadı olamadı... sonra 1 ayda öyle bi emzirdim bi devam sütü öyle karışık vaziyette 6 ayı tamamladım sonra zaten 1 damla bile kalmadı sütüm.
Burcunun dediği gibi şimdiki mamalar devam sütleri hakkaten çok iyi, herşeyde bi hayır vardır boşver. devam sütüne devam :)))
ahh yerim ben senin itiraflarını, hakkımıza tecavüzlerini filan :))))) hoşgeldin kuzuuuu seni görmek ne güzel.
benimde hakkım helal olsun hiç kafana takma burda sana kızacak hiçkimse tanımıyorum ben.
Gül kızzz,sorduğun soruları whatsapp dan konuştugumuz için ayrıca burdan yazmıyorum :) öptüm seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?