- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.761
canım çok çok geçmiş olsun Allah saklamış yavrum ya canı acımıştır çok şükür ki bişey olmamış
Cok gecmis olsun cnm ya Rabbim bi daha yasatmasin .Butun yavrulari korusun
ayyyy canım benim yaa ruhum sızladı resmen rabbim koruyor, inşallah Allah birdaha yaşatmaz ve kimseye yaşatmaz böyle korkular. oyyy çok üzücü yaa kıyamam ben hem sana hem asya ya. çok şükür ama sıkıntı olmadığına da bir okadar sevindm tatlım. bunla geçmiş olsun..
Gülhan canım Allahım korumuş çok geçmiş olsun, valla bende üzüldüm, yalnış anlamazsan sana bisey dicem, bu aralar Asya'nin fotosunun facebook a cok koyma, cocuk nazara gelmişde olabilir.
özleeeem canım,nasilsin diye sormuşsun, iyiyim tatlım,okul başladı,nöbetim var,bakalım nasıl olacak, kendimi enerjik hissediyorum, ama çok cabuk yoruluyorum yinede, bir günüm boş Allah dan. Sen nasilsin ne zaman işe başlıcan? Sizde dogum izni kaç hafta?
selam kızlarrrr
sağol canımm ayrıntılı ultrasona gir istersen dedi ama girmiycem..bide şeker yüklemesi var onu yaptırca sanırım bakalım..
canım cok geçmiş olsun oluyor maalesef öyle şeyler ama RABBİM meleklerimizi korusun mümkün oldukça koltuk üstüne koyma ben de düşürdüm 2 kere baktım olmuyo koymadım birdaha yere ser bir örtü yatır için rahat olsun..
hayirli geceler kizlar
gecmsi cok fazla okuyamadim kaynivalidemler gelmisti bende kaldilar
bide bu site cok degismis önceden cepten ne güzel giriyordum yazamasamda okuyordum hep cevrimici kalabiliyordum ah o eski düzen ah nerde
yasemin mevlütlermi yapiliyor hatta asli yapmis sanirim bu ne hiz masallah bide ikizlerle tebrikler sana ikizler cok yakisiyor aslim Allah bagislasin
bende düsünüyorum yapmayi ama hicbir fikrim yok özlem senin yolladigin linke bende girmistim hatta bi kac yapiskan bulmustum ama bazen motivasyonum düsüyor neden bilmiyorum enerjimmi tükeniyor :(
emzirme olayida bende son buldu artik ne emiyor nede pompalayip veriyorum cünkü sütüm bitti
etraftanda aciniyorum buda beni geriyor ve beni aciyan kisilerden biride cocuklarinin hicbirini emzirmemis biri.
hayirlisi artik Allaha havale ediyorum baska ne diyelim
asyaya cooook gecmis olsun canim ya Allah korusun Insallah birdaha yasamazsiniz böyle birsey
Meraaaaaaal tombiş yanaklısın sen, evet :) severim ben tombiş yanakları
Gül canım, o dedigini word de yapacaksan, dairenin içine gel, farenin sağ tuşuna bas, metin ekle seçenegini seç,olacaktır, yani eger sorun buysa :)
A aaaaa e ben Özlem in ve Burcu'mun msj larını da alıntılamıştım...Yok anam yoookk ben bu yeni KK yı çözemedim ellaamm... Pek bi karışık geldi bana....
kızlar benim moralim çok bozuk dün akşam saat 5 gibi asya koltuktan tepesi taklak sağ tarafına doğru düştü yavrum çok ağladı anlı morardı kocaman şişti kolunu oynatmıyordu burun deliği kızardı kan topladı ya mahvoldum birde üstüne eşimle çok kötü kavga etim niye kız düşmüş dikkat etmemişim hemen annemleri aradım geldiler arabayla dr götürdük dr sorun sıkıntı görmedi ilk 24 saat önemli eve gidin 2 saat emzirme uyutma ve normalden farklı tepkiler verirse gel beyn tomografisi çekecez dediler ödüm patladı ona birşey olacak diye gece sabaha kadar annemle nöbet tuttuk çok şükür ii sorun olmadı ama ömrümden ömür gitti akşam eve geldik eşimle asya uyumuştu yatağına koydum salona geçtim başladım ağlamaya düştüğü yeri görünce gece zaten hiç o anı gözümün önünden gitmedi öle moral falan kalmadı rabbim evlatlarımızı korusun kollasın
Merhaba dostlaaarrr...
Ne uzun zaman olmuş yazışmayalı konuşmayalı...Özlemişim beee hem de çok özlemişiiimm...Şimdi size bişey dicem bana yuuuh diyeceksiniz haklısınız da ama napim be dostlar şartlar((
Arkadaşlar ben 06.09.2013 de başlayıp, 03.10.2013 de biten Günde 1'er adet FATİHA-İHLAS-NAS-FELAK-AYETEL KURSİ okunan listeyi bugün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.((çok utanıyorum)
Sümeyya, Tümay, Tuba, Bircan, Burcu (Duamnur), Yasemin, Serap, Bedriye, Ayşe, Buket, Aslı, Seda, Zeynep, Gülhan, Nazan, Özlem, Burcu, Gül ve Çiğdem hepinizin dualarını okudum...Tabi o zamanlar "sağlıklı ve hayırlı hamişlik" yazan arkadaşlarımın çoğusu şuan anne:)) ben de yavrularına ettim duayı...Nolur hakkınızı helal edin..Geçen sene bu tarih aralığında dış gebelik olayını yaşamıştım..O nedenle okuyamamıştım...
İTİRAF; Bu şekilde geçmişten kalan 2 listem daha var...Nolur nolur nolur hakkınızı helal edin...O listeelrden biri çantamda, ama diğeri diğer görev yerimde bilgisayarımda kaldı...almaya çalışıcam peşindeyim...ALLAH ın izniyle hakkınıza tecavüz etmeden göçecem bu dünyadan:)))
selam kızlarr..
Nasılsınız? geçmişe pek göz atamadım baktığım kadarıyla yazıyorummhemmen
Ayşe mm sütün mü az canımıniçi eğer azsa rezene iç sütün protein miktarını arttırdıgı için az bile olsa faydalıymış hatta dr demiş ki kımı sut ıcer ıcer doymaz ama proeın ve yağlı sütü içen bebek doyar inşAllah sana da faydalı olur
Merall can kuşumm helall olsunn canım benımmm Allah ettiğin duaları kabul etsin inşAllah
kızlar olmadıgım surede neeler yaptım; elif 6. hastalık geçirdi sonra tatile gittik döndük bu sefer de el ayak ağız hastalığı denilen bı hastalık varmış onu geçirdi Allah beterinden korusun şimdi de azı dişlerinin sancısını çekiyoruz bu arada kısmetse bayramın 2. gunu Elif iminn doğum günü zaman ne çabuk geçiyor kızlar ya.. çok duygulanıyorum. Allah a çok şükür olsun. Rabbim tümm isteyen el açıp dileyenkullarına da nasip etsin inşAllah Yarabbim.
Yaseminn dua etkinliği başlatırsan benide allkısmetse bendekatılacağımm cankuşum..ve şu ara dualardan uzaklaştım sankii tekrar yaklaşmama vesile olursun inşAllah
canım cok sevindim ALLAH kabul etsin bak yapıyımmı yapmyımmı die ne düşünüyodsun ne güzel geçmiş içindede kalmadı ohh valla kızlar yapabiliosanız herşeyini yapmaya calşın büyük yada küçük fark etmez hatırası var anısı büyük bence..kızlarr günaydın hayırlı haftalar...
haftasonu mevlütümüzü yaptık ayy Allahım nekadar güzel oldu bir bilseniz, misafirler öyle hoşnut oldularki , öğlen 1 de geldiler akşam 6 ya kadar oturdular. önce kuran okundu, sonra ben dua ettim, arkasından yiyeceklerimiz yenildi, sonra betülün mevlüt şekerleri ve hazırladığım diğer hediyeler dağıtıldı herkes bayıldı. sonra açtık müzik baya br oynadık, sonra gazoz çay kahve vs derken harika geçti. sağolsun her gelen kıyafet getirmiş. betülün kızlık dolabı tıka basa tamamlandı, artık 1 tane daha bişey alsam gerçekten haram olur herşeyi tam yani. mini etkler, jileler hırkalar, picamalar, tokalar, badiler, pantolonlar....
Allah herkese nasibetsin iyiki yapmışım yoksa ömür boyu çok fena içimde kalırdı gerçekten. geçte olsa çok güzel oldu.
bana gaz verdiğiniz için ayrıca sizede çok teşekkür ediyorum canlarım.
dua etkinliği konusuna gelince de önerisi olanlar lütfen paylaşsın en kısa zamanda hatta günü tam belirliyorum bu hafta cuma günü başlatalım inşallah.
benim önerim günde 100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekmek.
ne güzel..çok memnun oldum yaptığına..inşallah bende istiyorum ama bilemiyorum:))kızlarr günaydın hayırlı haftalar...
haftasonu mevlütümüzü yaptık ayy Allahım nekadar güzel oldu bir bilseniz, misafirler öyle hoşnut oldularki , öğlen 1 de geldiler akşam 6 ya kadar oturdular. önce kuran okundu, sonra ben dua ettim, arkasından yiyeceklerimiz yenildi, sonra betülün mevlüt şekerleri ve hazırladığım diğer hediyeler dağıtıldı herkes bayıldı. sonra açtık müzik baya br oynadık, sonra gazoz çay kahve vs derken harika geçti. sağolsun her gelen kıyafet getirmiş. betülün kızlık dolabı tıka basa tamamlandı, artık 1 tane daha bişey alsam gerçekten haram olur herşeyi tam yani. mini etkler, jileler hırkalar, picamalar, tokalar, badiler, pantolonlar....
Allah herkese nasibetsin iyiki yapmışım yoksa ömür boyu çok fena içimde kalırdı gerçekten. geçte olsa çok güzel oldu.
bana gaz verdiğiniz için ayrıca sizede çok teşekkür ediyorum canlarım.
dua etkinliği konusuna gelince de önerisi olanlar lütfen paylaşsın en kısa zamanda hatta günü tam belirliyorum bu hafta cuma günü başlatalım inşallah.
benim önerim günde 100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekmek.
Hey girlssss :) nasılsınız?
Buket bayağıdır yoktun tatlım hoşgeldin,mevlütü yap, Aslı ikizleri özlem oğlu derken merden baksan 10 kişi olursunuz :)
Yasooooooo
günde 100 la havle harika, ben varım ve ayrıca Allah okunan duları kabul etsin, mevlüdün hayırlı olsun canım
Soru 1 kalpli kutuların büyüklüğü ne kadardı? Içıne ne koydun?
soru 2 yemek olarak ne ikram ettin,plastik tabak falan mi kullandın?
yasemin ne çabuk hazırlandında yaptın mevlidini tebrik ediyorum ve maşallah diyorum,kaç kişi ağırladın kalabalıkmıydınız burcunun dediği gibi ikramlık ne hazırladın ikramları hazırlamana yardım eden oldu mu? ne çok soru sordum, benimde çarşamba günü iş arkadaşlarım geldi bebek görmeye 10 kişiydiler + 3 tanede çocuk vardı, bu arada yeni dua listesine katılmak istiyorum çok ara verdim son bir kaç listede bulunmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?