Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok çok geçmiş olsun Allah saklamış yavrum ya canı acımıştır çok şükür ki bişey olmamış

Cok gecmis olsun cnm ya Rabbim bi daha yasatmasin .Butun yavrulari korusun

Canlarım çok teşekkür edrim Allah razı olsun çok şükür atlattık bu olaydan 2 gün sonrada kızım ateşlendi ateşi 40 derceye yaklaştı acile falan gittik çok şükür şuan çok iyiyiz

Burcum yanlış anlamam tabi ki koymuyorum zaten şuan için asyanın fotolarını eklemeyi bıraktım

Şu başımızdaki kötülükler bir an önce bitsin gitsin artık çok yoruldum ben

Gülhan canım Rabbim beterinden saklasın, bir daha hiç yaşatmasın insallah, Allah aemanet bu minikler, tekrar çok çok gecmiş olsun, şükür ki iyi olmuş artık

Meraaaaaaal tombiş yanaklısın sen, evet :) severim ben tombiş yanakları

Gül canım, o dedigini word de yapacaksan, dairenin içine gel, farenin sağ tuşuna bas, metin ekle seçenegini seç,olacaktır, yani eger sorun buysa :)

yok cnm watsapptan attım ne şiekilde yapmak istediğimi

Günaydın arkadaşlar,
eğer yanlış öğrenmediysem sefer ayındaymışız günde 100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekmek çok iyiymiş bu ay boyunca. elimizden geldiğince çekelim.

birde yeni bir dua etkinliği başlatsammı artık diyorum, çok uzun ve satısı fazla olmasın ama yeterki dua etmeye devam edelim birbirimize diye düşünüyorum.

YASEMIN canım bugun zilkade 23, daha safer ayında degiliz bebegim, ama yine de hergun o duayi okumakda fayda var. Bebegim sana zahmet olacak ama bir dua etkinligi başlatsan süper olur, ben hepsine varım, Allah senden razi olsun,hem böylelikle topik daha aktif olacak,yani yinebizi bir araya toplarsin Allahin izniyle

Gül canım wahtsapp dan yolladigin fotoyu gordüm dün okulda cok yogundum bir firsat olmadi cevap yazamadim, fotoğraf düzenleme programları var, eliondeki mevcut fotoya yazi ekleyebilirsin, googldan gir foto düzenleme programi diye,telefonada yüklesen oluir

selam kızlarr..

Nasılsınız? geçmişe pek göz atamadım baktığım kadarıyla yazıyorummhemmen

Ayşe mm sütün mü az canımıniçi eğer azsa rezene iç sütün protein miktarını arttırdıgı için az bile olsa faydalıymış hatta dr demiş ki kımı sut ıcer ıcer doymaz ama proeın ve yağlı sütü içen bebek doyar inşAllah sana da faydalı olur

Merall can kuşumm helall olsunn canım benımmm Allah ettiğin duaları kabul etsin inşAllah

kızlar olmadıgım surede neeler yaptım; elif 6. hastalık geçirdi sonra tatile gittik döndük bu sefer de el ayak ağız hastalığı denilen bı hastalık varmış onu geçirdi Allah beterinden korusun şimdi de azı dişlerinin sancısını çekiyoruz bu arada kısmetse bayramın 2. gunu Elif iminn doğum günü zaman ne çabuk geçiyor kızlar ya.. çok duygulanıyorum. Allah a çok şükür olsun. Rabbim tümm isteyen el açıp dileyenkullarına da nasip etsin inşAllah Yarabbim.

Yaseminn dua etkinliği başlatırsan benide allkısmetse bendekatılacağımm cankuşum..ve şu ara dualardan uzaklaştım sankii tekrar yaklaşmama vesile olursun inşAllah

kızlarr günaydın hayırlı haftalar...
haftasonu mevlütümüzü yaptık ayy Allahım nekadar güzel oldu bir bilseniz, misafirler öyle hoşnut oldularki , öğlen 1 de geldiler akşam 6 ya kadar oturdular. önce kuran okundu, sonra ben dua ettim, arkasından yiyeceklerimiz yenildi, sonra betülün mevlüt şekerleri ve hazırladığım diğer hediyeler dağıtıldı herkes bayıldı. sonra açtık müzik baya br oynadık, sonra gazoz çay kahve vs derken harika geçti. sağolsun her gelen kıyafet getirmiş. betülün kızlık dolabı tıka basa tamamlandı, artık 1 tane daha bişey alsam gerçekten haram olur herşeyi tam yani. mini etkler, jileler hırkalar, picamalar, tokalar, badiler, pantolonlar....
Allah herkese nasibetsin iyiki yapmışım yoksa ömür boyu çok fena içimde kalırdı gerçekten. geçte olsa çok güzel oldu.
bana gaz verdiğiniz için ayrıca sizede çok teşekkür ediyorum canlarım.

dua etkinliği konusuna gelince de önerisi olanlar lütfen paylaşsın en kısa zamanda hatta günü tam belirliyorum bu hafta cuma günü başlatalım inşallah.
benim önerim günde 100 tane la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim çekmek.

canım çok geçmiş olsun..bende iki kere düşürdüm..daha doğrusu uykusunda kendi düştü yataktan..off aklı alınıyo insanın ..neyse bişey yokmuş şükür

hoşgeldin..işegüce dalmışsın belliki..benim hakkım helal olsun okuma benimkini boşver..

kuzum sanada geçmiş olsun..şu hastalıklardan bi kurtuklsun artık kuzun..peş peşe peşpeşe hastalandı canım yaa..
sen emziriyo musun hala durumun nedir..bide bi okut bebeğini..iyi gelir inşallah

bu arada mevlit ve diş buğdayı konuşmuşsunuz..yaso bizimkilerin bir yaşıda geliyo..instagramdan takip ettiğim yerler var..çok güzel etkinlikler yapıyolar...çok hoş şeyler var..şekerler süslemeler çerçeveler..zel tarsar-ım üstünde 1 yazan etek bluzlar..süper şeyler var...bende çok hevesleniyorum ama yapamıyacam sanırım..zaten etrafımdakiler ne gerek var diyip duruyo..benimde hevesimi kırıyolar..maddi boyutuda var tabide benimde burada kimsem yok..kimi çağıracam ki((

canım cok sevindim ALLAH kabul etsin bak yapıyımmı yapmyımmı die ne düşünüyodsun ne güzel geçmiş içindede kalmadı ohh valla kızlar yapabiliosanız herşeyini yapmaya calşın büyük yada küçük fark etmez hatırası var anısı büyük bence..

ne güzel..çok memnun oldum yaptığına..inşallah bende istiyorum ama bilemiyorum:))

buketcim benimde hep hevesimi kırıyorlardı, ama baktım nekadar kırılsada içimde hep kıpırtı var, ah keşke benimde bebek şekerlerim olsa dağıtsam filan diye, bence 3-5 kişi olsa bile yap derim ben. ama öyle ıvır zıvır kişi çağırma. ben en başta hep düşündüm hesapladım herkesi saydım o kırılmasın, şu kırılmasın vs vs diye. sonra bi baktım 50-60 kişi oluyor vazgeçtim... bu hep böyle devam etti gitti. sonra düşündüm dedimki ulan ben bunu yapıcam, canım da kimi istiyorsa onu çağırıcam, kimse kırılmasın diye kendi hevesimden mi vazgeçeyim be dedim. liste yaptım ve hiçte istemediğim 1 kişi bile çağırmadım, kırılan kırılsın banane benim gönlüm oldu ya, benim en sevdiklerim geldi ya gerisi hikaye.

Gülcüm canım sağol ALlah razı olsun, darısı kızının başına inşallah.

bu arada betülde fena hastaydı tam mevlüt günü, sümükler su gibi aktı gitti, gece 2,30 a kadar uyumadı çok fena salgın var, ama yapacak bişey yok, korumakla alakasıda yok, olacaksa oluyor yani. Rabbim korusun, hafif atlatmasını nasibetsin hepimizin çocuklarının hastalıklarını inşallah.

Hey girlssss :) nasılsınız?
Buket bayağıdır yoktun tatlım hoşgeldin,mevlütü yap, Aslı ikizleri özlem oğlu derken merden baksan 10 kişi olursunuz :)

Yasooooooo
günde 100 la havle harika, ben varım ve ayrıca Allah okunan duları kabul etsin, mevlüdün hayırlı olsun canım
Soru 1 kalpli kutuların büyüklüğü ne kadardı? Içıne ne koydun?
soru 2 yemek olarak ne ikram ettin,plastik tabak falan mi kullandın?

yasemin ne çabuk hazırlandında yaptın mevlidini tebrik ediyorum ve maşallah diyorum,kaç kişi ağırladın kalabalıkmıydınız burcunun dediği gibi ikramlık ne hazırladın ikramları hazırlamana yardım eden oldu mu? ne çok soru sordum, benimde çarşamba günü iş arkadaşlarım geldi bebek görmeye 10 kişiydiler + 3 tanede çocuk vardı, bu arada yeni dua listesine katılmak istiyorum çok ara verdim son bir kaç listede bulunmamıştım

veee bomba gibi bir haberim var yıllık iznimi kullanıcam 3 kasım'da iş başı,normalde bu çarşamba iş başıydı süt iznimide konuştum ben haftada bir gün izin kullanmak istiyordum toplu olarak onu kabul etmediler (halbuki diğer arkadaşlar bu şekilde kullanıyor) hergün 1,5 saat erken çıkmam daha uygun olurmuş,buna pek sevinmedim ama neyse bakalım belki sonra değişir durumlar.

günaydın canlarım. ayy akılsız kafam resimleri yükleyip getirecektim unuttum. akşam söz resimlerle birlikte ayrıntılı bilgiler vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…