- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.781
buketcim benimde hep hevesimi kırıyorlardı, ama baktım nekadar kırılsada içimde hep kıpırtı var, ah keşke benimde bebek şekerlerim olsa dağıtsam filan diye, bence 3-5 kişi olsa bile yap derim ben. ama öyle ıvır zıvır kişi çağırma. ben en başta hep düşündüm hesapladım herkesi saydım o kırılmasın, şu kırılmasın vs vs diye. sonra bi baktım 50-60 kişi oluyor vazgeçtim... bu hep böyle devam etti gitti. sonra düşündüm dedimki ulan ben bunu yapıcam, canım da kimi istiyorsa onu çağırıcam, kimse kırılmasın diye kendi hevesimden mi vazgeçeyim be dedim. liste yaptım ve hiçte istemediğim 1 kişi bile çağırmadım, kırılan kırılsın banane benim gönlüm oldu ya, benim en sevdiklerim geldi ya gerisi hikaye.
Gülcüm canım sağol ALlah razı olsun, darısı kızının başına inşallah.
bu arada betülde fena hastaydı tam mevlüt günü, sümükler su gibi aktı gitti, gece 2,30 a kadar uyumadı çok fena salgın var, ama yapacak bişey yok, korumakla alakasıda yok, olacaksa oluyor yani. Rabbim korusun, hafif atlatmasını nasibetsin hepimizin çocuklarının hastalıklarını inşallah.
aaaa kızlar yine yeni bişey keşfettim online olanlar şu koyduğumuz resimler varya onların sol üst köşesinde yeşil renkli oluyor
............DUA LİSTESİNİ BAŞLATIYORUMMMMMMMMM......
Arkadaşlarım canlarım ballarım, artık üzerimize yapışan şu tembelliği ve şeytanları atıp ufaktan ufaktan yine dualarımıza, gönül birliğimize, beraberliğimize, topiğimizin tek yürek olmasına dönüyoruz inşallah.
Soru:
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm demek ne anlama geliyor?
Cevap:
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
İşte bu soru ve cevaptan yola çıkarak ;
Günde 100 tane "Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm" dua zincirimizi başlatıyorum.
Yeni listemize dahil olmak isteyen tüm arkadaşlarım bu mesajımı beğensinler lütfen, bende ordan bakarak çekilişe dahil edicem katılmak isteyenleri.
26,09,2014 Cuma günü listemiz aktif olacak ve başlatılacaktır.
afferim kızıma benim:)))
ben varım inşallah tam zamanında okurum
kalpli kutuların pek şirinlerkızlar albme mevlüt ile ilgili resimler ekledim.
ayrıntılara gelecek olursak;
kadınlar ve yanındaki yemek yiyecek yaştaki çocukları ile toplam 35 kişi olduk. ayrıca annemlerde üst katta da 6-7 adet erkek vardı.
menü resimde gördüğünüz ikramları masaya koydum, kuran okunup dua edildikten sonra lahmacun ve ayran dağıttık. ardından herkes ne yemek istiyorsa masadan aldı tabağına. çayda vardı. ardından müzk açtık oynadılar zıpladılar :)) sonra gazoz verdim herkesin içi yandı, ardından baktım hala eğlence devam ediyor birde nescafe yaptım böylece akşam oldu zaten...
ayyy maşallah ben bu minik prensesi yerim çok tatlı ALlahım nazarlardan korusun.Selamlar ben vefasiz geldim yine cok özlüyorum hepinizi aklimdasiniz burcu tuba ogluslariniz saglikla dogsun zeyneocim seninde ikzlerin gulcum senin prensesinde ins okuyabildigim kadariyla disler cikmis mevlutler yapilmis hastaliklar yakamizi birakmamis evlatlarimiza saglikli mutlu gunler diliyorum sevval 13 aylik oldu 1 aydir yuruyor bi kac kelime söyluyoo ama anne demesine bitiyorum canimdan can gidiyor cok zillos nazli cilveli bi kızım var baba asigi ben ayniyim sisko depresif annemin bazi saglik sorunlari var ins sinuc iyi cikacak dualarinizda unutmayin ins allaha emanet olun
Canımsınnn Allah senden de razı olsun kuzum. iyiki hatırlattın hemen ekliyorum zeynebi ilk sayfayaSündüz bebegim hoşgeldin, Rabbim annene şifa versin,dualarıma ekliyorum inşallah
Yasoooo Yasoooooo bir şey diyecegim
hani biz doğumu yaklaşan arkadaşlara FETIH suresi okuyordukya, sanırım zeynep'in dogumu geldi,belkide dogurdu bilemiyorum,onun içinde ön sayfaya bir duyuru eklermisin. Bu arada dua için yaptığın açıklmayı okurken gözlerim doldu, Allah senden razi olsun
Selamlar ben vefasiz geldim yine cok özlüyorum hepinizi aklimdasiniz burcu tuba ogluslariniz saglikla dogsun zeyneocim seninde ikzlerin gulcum senin prensesinde ins okuyabildigim kadariyla disler cikmis mevlutler yapilmis hastaliklar yakamizi birakmamis evlatlarimiza saglikli mutlu gunler diliyorum sevval 13 aylik oldu 1 aydir yuruyor bi kac kelime söyluyoo ama anne demesine bitiyorum canimdan can gidiyor cok zillos nazli cilveli bi kızım var baba asigi ben ayniyim sisko depresif annemin bazi saglik sorunlari var ins sinuc iyi cikacak dualarinizda unutmayin ins allaha emanet olun
Selamlar ben vefasiz geldim yine cok özlüyorum hepinizi aklimdasiniz burcu tuba ogluslariniz saglikla dogsun zeyneocim seninde ikzlerin gulcum senin prensesinde ins okuyabildigim kadariyla disler cikmis mevlutler yapilmis hastaliklar yakamizi birakmamis evlatlarimiza saglikli mutlu gunler diliyorum sevval 13 aylik oldu 1 aydir yuruyor bi kac kelime söyluyoo ama anne demesine bitiyorum canimdan can gidiyor cok zillos nazli cilveli bi kızım var baba asigi ben ayniyim sisko depresif annemin bazi saglik sorunlari var ins sinuc iyi cikacak dualarinizda unutmayin ins allaha emanet olun
kızlar şimdi bi arkadaşımın yanından geldim.30 yaşında. 1.5 yaşında oğlu var..kızınızı oğlumuza alıcaz derdi bana.. göğsünde kitle tesbit etmiş.1 hafta önce doktora gitmiş biyopsi yapmışllat..kötü çıkmış..dün ameliya olmuş.koltuk altını temizlemişler..sonrasında kemoterapi görecekmiş..Allah şifa versin..dua edin noolur.. allah gençliğine bağışlasın..
bize diyoki kızlar kontrol edin kendinizi kontrol edin..
sizde edin ihmal etmeyin...
Buket canım Rabbim arkadasina şifa versin, evladına bağışlasin insallah, bununla bitsin gitsin
Sündüz, senin tombik yanakli kızını yerim ben maşallah ona
Yasoo fotolara baktım, herşey çok tatlı,çok heves ettim bende yapmak istiyorum, diş bugdayının üzerindeki şeyler harika görünüyor
buketciğim arkadaşına Allah şifa versin evladına bağışlasın inşallah, bugün bizim akrabalardan birini de duydum oda kemoterapi alıyormuş bende kontrole gideceğim ama bir türlü gidemedim insan böyle duydukça korkuyor.
Günaydın canlarım
Zeyneple görüştüm dün, 36 haft olmuş maşallah suphanallah, cumartesi dr ye gidecekmiş. Dogum tarihi belli olacakmis insallah, FETIH suresini Allah nasip edersew zeynep doguma gitmeden bitirmiş oluruz. Hepinizi çok öptüm
Aa bide bizim bebegin suyu azalmış, günde 3 lt su iciyorum, yorumlari bekliyorum,internete bakmicam canimi cok sıkıyor yazılanlar
kuzucuğum ibrahim saraçoğlu bunun için hergün taze sıkılmış 1 bardak havuç suyu içilmesini öneriyor bi araştır istersen, bizim arkadaşlardan birinin eşindede amniyon sıvısı azdı ama düzelmiş sanırım şuan sorun yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?