- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.801
Ahh özlemim bende aynı şeyleri okudum, ama okula gittigim sürece bu biraz zor, okulda da çok ayakata durmayaya çalışıyorum, ama en güzeli yatmak oluyor tabiki. Bakalım dr bana su iç dedi, bende içiyorum, pazartesi kontrol var,ne diyecek,inşallah hayirlisiyla artmıştır suyuburcu baktım bulamadım ama bir kaç yerde şunu okudum su içmek amniyon sıvısını tamamlamak için tam olarak yeterli değilmiş yani kanıtlanmış bi gerçeklik yokmuş,ama dinlenmek yorulmamak lazımmış oturarak dinlenmek yerine yatarak dinlenmek gerekirmiş sende fazla yorma kendini bol bol dinlen olurmu.
Ahh özlemim bende aynı şeyleri okudum, ama okula gittigim sürece bu biraz zor, okulda da çok ayakata durmayaya çalışıyorum, ama en güzeli yatmak oluyor tabiki. Bakalım dr bana su iç dedi, bende içiyorum, pazartesi kontrol var,ne diyecek,inşallah hayirlisiyla artmıştır suyu
seda,gül ve nazan dualarınızı okudum
ALLAH RAZI OLSUN ŞEKERLER....Seda nazan ve gul dualarinizi okudum.
kızlar günaydın
sebihayı dua listesine ekliyorum bilginiz olsun.
burcum bugün doktor günün, inşallah güzel haberlerle geleceksin bekliyorum tatlım.
Gül kuzum kolon iyiydi ben memnundum ama tabi maddi konulara bağlı dediğin gibi. yalnız şunu diyim ben hamileyken o devlet hastanelerinde az gezmedim biliyorsun protein kaçağı yüzünden. yani hani Allah mecbur etmesinde ben hiç istemem devlette doğurmayı, ilgisiz alakasız pis vs... aklıma geldikçe iğreniyorum.
evet kızlar bende araştırıyorum zaten düzgün biyer bulamadım birde hiç iyi yourm yok büyük ihtimal kolan a gidicez yine bakalım ALLAH yardımcımız olsun..Selam kızlarrrr
Yasom canım beni sormuşsun,bende az önce dr den geldim. Bebegin suyu yerine gelmiş çok şükür, Allah içtigim suyu vesile kıldı,hamdolsun.suya devam.
Gül bildiginden şaşma, evet para sorun ama, yaso'nun dedigi gibi devlet bence iyi degil, en azından gittin gördün, dr yi biliyorsun,ameliyathaneyi odayı, yapılan muameleyi biliyorsun, Rabbim rızkınızı verir mutlaka,bizde bebege çok para harcıyoruz,düşününce canım sıkılıyor, ama Allah darda koymaz inşallah buna inanıyorum rahatlıyorum :)
ohhh yaaa şükürler olsun burcum maşallah çok sevindim suyunun yeterli miktara ulaştığına.
gül kuzum inanki bende kolonu tavsiye ederim yine, bence mükemmel, hem doktorumuz deniz bey, hem hastane personeli, hem özel hastane olmasına rağmen fiyatların diğer hastanelere göre uygun olması, hem doğumhanenin temizliği vs vs. inan devlet hastanelerinde senin psikolojini bozarlar, beni gördün biliyorsun işte oraları görmenin stresi ve üzüntüsüyle 8 aylık doğuruverdim betülü :)
SEDA duanı okudum canım, bu sabah, çok yürekten dua ettim sana
ZEYNEEEP seninde fetih sureni okudum, çok rahat kolay doğumun olsun inşallah
seda,gül ve nazan dualarınızı okudum
Seda nazan ve gul dualarinizi okudum.
selam kızlarr dualarınızı okudum RABİM kabul etsin İNŞALLAH..
dejavu_one/ Seda26.09.2014 cumaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
gul_1982/ Gül27.09.2014 cumartesiAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi
melek2828/ Nazan28.09.2014 pazarAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin29.09.2014 pazartesiAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
Burju82/ Burcu30.09.2014 salıAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. + Düşük tehlikesinin biran önce hayırlısı ile geçmesi.
Gülcüğüm sağolasın canım sende evladını sağlıkla al kucağına inşallah demek Elanur düşünüyorsun güzel isim benim de istediğim isimlerden.
ALLAH RAZI OLSUN ŞEKERLER....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?