Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yaso öncelikle ellerine sağlık, dua listemiz hazır Allah bin kere razı olsun. Sonra, ben ilk başlarda 3 lt icerken gerçekten böbreklerim ağrıyordu, ama benim kendi dr söyledi 3 lt içeceksin diye, adam ne derse yapıyorum bende Allahıma emanet,inşallah olması gereken seviyeye gelir

özleeeeeem,ilk defa duydum, ama hemen yaparım, evde katı meyve sıkacağım yok, ama gerekirse alırım,hemen netten havuç suyuyla ilgili bilgilere bakıyorum

canım zahide yetiş'in programında söylemişti ordaduydum ibrahim saraçoğlu tariflerinde ara hatta bende bakarım şimdi

burcu baktım bulamadım ama bir kaç yerde şunu okudum su içmek amniyon sıvısını tamamlamak için tam olarak yeterli değilmiş yani kanıtlanmış bi gerçeklik yokmuş,ama dinlenmek yorulmamak lazımmış oturarak dinlenmek yerine yatarak dinlenmek gerekirmiş sende fazla yorma kendini bol bol dinlen olurmu.

Ahh özlemim bende aynı şeyleri okudum, ama okula gittigim sürece bu biraz zor, okulda da çok ayakata durmayaya çalışıyorum, ama en güzeli yatmak oluyor tabiki. Bakalım dr bana su iç dedi, bende içiyorum, pazartesi kontrol var,ne diyecek,inşallah hayirlisiyla artmıştır suyu

SEDA duanı okudum canım, bu sabah, çok yürekten dua ettim sana

ZEYNEEEP seninde fetih sureni okudum, çok rahat kolay doğumun olsun inşallah

inşallah canım sen içini ferah tut bol bol dua et ben hamileliğim boyunca hep dua ettim eşim elini karnıma koyup ya mübdi okuyordu

selam kızlarr dualarınızı okudum RABİM kabul etsin İNŞALLAH..
dejavu_one/ Seda26.09.2014 cumaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, En kısa zamanda hayırlısı ile hamile olması ve hayırlı bir evlat.
gul_1982/ Gül27.09.2014 cumartesiAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, yeni bebeğininde sağlıkla ve kolaylıkla dünyaya gelmesi
melek2828/ Nazan28.09.2014 pazarAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
graphicdesigner/ Yasemin29.09.2014 pazartesiAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür, mışıl mışıl gece uykusu
Burju82/ Burcu30.09.2014 salıAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi. + Düşük tehlikesinin biran önce hayırlısı ile geçmesi.
seda,gül ve nazan dualarınızı okudum

Seda nazan ve gul dualarinizi okudum.
ALLAH RAZI OLSUN ŞEKERLER....

YA KIZLAR BEN BİŞİ SORCAM NERDE DOĞUM YAPICAMA KARARSIZ KALDIM DEVLETTE YAPSAMMI Kİ AMA ADAM GİB DEVLET HASTANESİDE YOKKİ ÖZELDE AYNI YERDE YAPIYM DİORUM AMA MALİYETİ VAR İŞTE NAPSAM BİLEMEDİM YA...

kızlar günaydın
sebihayı dua listesine ekliyorum bilginiz olsun.
burcum bugün doktor günün, inşallah güzel haberlerle geleceksin bekliyorum tatlım.
Gül kuzum kolon iyiydi ben memnundum ama tabi maddi konulara bağlı dediğin gibi. yalnız şunu diyim ben hamileyken o devlet hastanelerinde az gezmedim biliyorsun protein kaçağı yüzünden. yani hani Allah mecbur etmesinde ben hiç istemem devlette doğurmayı, ilgisiz alakasız pis vs... aklıma geldikçe iğreniyorum.

Selam kızlarrrr
Yasom canım beni sormuşsun,bende az önce dr den geldim. Bebegin suyu yerine gelmiş çok şükür, Allah içtigim suyu vesile kıldı,hamdolsun.suya devam.
Gül bildiginden şaşma, evet para sorun ama, yaso'nun dedigi gibi devlet bence iyi degil, en azından gittin gördün, dr yi biliyorsun,ameliyathaneyi odayı, yapılan muameleyi biliyorsun, Rabbim rızkınızı verir mutlaka,bizde bebege çok para harcıyoruz,düşününce canım sıkılıyor, ama Allah darda koymaz inşallah buna inanıyorum rahatlıyorum :)

evet kızlar bende araştırıyorum zaten düzgün biyer bulamadım birde hiç iyi yourm yok büyük ihtimal kolan a gidicez yine bakalım ALLAH yardımcımız olsun..

ohhh yaaa şükürler olsun burcum maşallah çok sevindim suyunun yeterli miktara ulaştığına.
gül kuzum inanki bende kolonu tavsiye ederim yine, bence mükemmel, hem doktorumuz deniz bey, hem hastane personeli, hem özel hastane olmasına rağmen fiyatların diğer hastanelere göre uygun olması, hem doğumhanenin temizliği vs vs. inan devlet hastanelerinde senin psikolojini bozarlar, beni gördün biliyorsun işte oraları görmenin stresi ve üzüntüsüyle 8 aylık doğuruverdim betülü :)

aynen canım bakıcaz artık şimdi bebek şekeri hazırlama derdindeyim :) bu arada isminede karar vermeye çalışıyoruz büyük ihtimal ELANUR olucak kısmetse bakalım...

BURCU cum bildiğim kadarıyla içtiğin su etkiliyor çok abartmadan günde 1.5-2lt içmek gerekiyor ben okadar içemiyorum..ama artırmamakta önemli bu seferde suyu artıyormuş faceden bebeğimiz yoldayı fln takip ediyorum orda cok yorum yapan var onlarada bakabilirsin sende yoksa seni davet ediym.

Kızlar merhaba hiçbir mesaja bakmadan direkt yazıyorum okul başladı bizim de ve yoğundum hocalara kitap dağıttım. Haftasonu c.tesi evimi boya yaptırdım salonu daha önce yaptırmıştım diğer yerler oldu temizlik filan derken bittim ve bu ay dün regl oldum erken oldum ama anlamıştım yumurtlama akıntım baya gelmişti, son bir iki gündür sivilceler çok artmıştı ama ihtimal vermemiştim 33. günümde oldum çok mutlu oldum kafamı dağıtmam işe yaradı galiba gerçi senede birkaç defa düzgün oluyorum ona denk gelmiş de olabilir bugün gidemedim yoğunluktan doktora ama yarına randevu aldım ki gideceğim dr çok yoğun 1 aydan önce randevu bulunmuyor gidip bekleyeceksin acilse araya alıyorlar öyle yani aradım yarına biri iptal etmiş 15.30 randevusunu hemen vereyim dedi kaçırmadım fırsatı bu da şansım oldu gidip konuşucam bu başka hastane ve çok methediyorlar muayene etsin, hormon testlerimi de yaptırcam malum regl 2 ya da 3.günü olması lazım yoksa 1 ay atar çok iyi oldu bir daha ki aya da aşılama istiyorum tabi dr bağlıyım. Annem geliyor çarşamba günü bayramı beraber geçiricez. Regl olduğum için duaya başlayamadım zaten zamanımda yoktu birkaç gündür ev kaldır yerleştir filan da. Regl iken okunabiliyor mu bu acaba ezbere okunanlarda abdest gerekmiyor da regl olmamın sakıncası olur mu okuyup bitirsem hepsini bu akşam azmışız zaten listede.

SEDA duanı okudum canım, bu sabah, çok yürekten dua ettim sana

ZEYNEEEP seninde fetih sureni okudum, çok rahat kolay doğumun olsun inşallah

Burcumm teşekkür ederim Allah razı olsun dillerine sağlık senin de herşey yolundaymış çok şükür suyunda sorun varmış ama yoluna girmiş. İnşallah bundna sonra bir sıkıntı yaşamazsın sağlıkla gelir bebeğin canım benim..

seda,gül ve nazan dualarınızı okudum

Canım Allah razı olsun okuyan dillerine sağlık..

Seda nazan ve gul dualarinizi okudum.

Canım benim çok sağol dillerine sağlık.

NAZAN duanı okudum canım, Rabbim kabul etsin insallah

. Gül canım isim çok güzel bayıldım, sakın degiştirmeyin, bizde yiğit dübünüyooruz, eşim çok istiyor, bu arada sıra senin duandaymiş ama ben nazanı okumuşum hemen yarın da seni okuyorum hakkını helal et, ayrıca haftasonuda varmiş duada ben yeni gördüm, gerideyim,hemen açıgı kapatayım, ayrica facedeki grubada bakayim hemen

Sedoooş yine hamaratligin üzerinde maşallah, 2. Bir masallah da erken regl olmana, bak kafan rahat olsun, ne mucizeler olacak hayatinda,Rabbim gonlüne göre versin,insallah aşılamanda sorunsuz harika geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…