- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.681
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama nayadır takip ediyordum yazılarınızı
moralim çok bozuldu kızlar yaa
Hayırdır Melek?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ama nayadır takip ediyordum yazılarınızı
canımmcımlarım ben geldim..kuzucuklarımla biz uyuyozzz...yasemini merak ettik yazmamış..nazan endişelenme doktoruna güven..sende bi sorun olmadığı için bu yolu denemiştir..çatlayan yumurta iki dakkada dışarı atılacakda sen kaçıracan diye bişey yok çatladıktan sonra bi yolculuğa çıkıyorlar tüpte bu arada spermle karşılaşıyorlar..spermlerde içerde üç gün yaşar..anlayacağın böyle enteresan hislere kapılmaa..doktoruna güven..elimizden bişey gelmez.
Her Istege Ulasmak Için
1. Sabah namazindan sonra Pazar günü "Elhamdülillahi rabbil-Alemin"
deyip 1071 defa "Ya Fettah" okunur.
2. Pazartesi "Iyyake nabüdü ve iyyake nestain " dedikten sonra 873 kere
"Ya Latif "okunur
Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
- Günah işlemeyen dil ile dua etmelidir.
Peygamber efendimiz, (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince,(Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Hamd ve salevat
Sual: Dua ederken, hamd ve salevat gerekir mi?
CEVAP
Peygamber efendimize salevat getirmek duanın kabulüne vesiledir. Hamd duanın başı, salevat getirmek ise, kanatları gibidir. Duaya hamd ve Resulullah efendimize ve Onun âline ve eshabına salevat ile başlamalı, yani (Elhamdülillahi rabbil âlemîn, essalâtü vesselâmü alâ resûlinâ Muhammedin ve âlihî ve sahbihî ecmaîn) demeli, sonunda da yine salevat okumalı, (Allahümme salli alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ Muhammed) demelidir. Resulullah efendimize okunan dua, yani salevat kabul olacağı için, kabul olmuş iki dua arasında edilen dualar da, kabul olur.
Dileğin kabulu için Fatiha
Kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okusun.
Sonra şu duayı etsin ve dileğini Allhatan istesin.
"Allah'ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir.fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle,Senin keremin bana kafidir.Kereminle muamele eyle.Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir,Allahım!"
kızlar şimdilik bukadar buldum daha sonra tekrardan araştırıp sizlerle paylalırım..
canımmcımlarım ben geldim..kuzucuklarımla biz uyuyozzz...yasemini merak ettik yazmamış..nazan endişelenme doktoruna güven..sende bi sorun olmadığı için bu yolu denemiştir..çatlayan yumurta iki dakkada dışarı atılacakda sen kaçıracan diye bişey yok çatladıktan sonra bi yolculuğa çıkıyorlar tüpte bu arada spermle karşılaşıyorlar..spermlerde içerde üç gün yaşar..anlayacağın böyle enteresan hislere kapılmaa..doktoruna güven..elimizden bişey gelmez.
aşılamayı bence kaçıracagım onun için ne kadarda ümitlenmiştim çok bozuldu moralim kesin çatlıcak doktor dicekki öbür ay ilişki yasagı oldugundan biz kendimizde çalışamıcaz koskoca ay boşa gidicek adetimde lekelenmeden gelmişti ilacada soru işaretleri olmadan başlamıştım bide bu ay lekelenme olursa of yaaaaaa
MELEKCİMM ben zaten şunu anlayamadım yanılmıyorsam aşılama için olan kısımda yumurta takibi yada en ilaçla uyarıyorlar yumurtaları sonra spermleri alıyorlar yıkıyorlar falan.. yani son günde 14.günde zaten direk çağırmıyor diye biliyorum yanılıyor da olabilirim.. yani belkide doktor aşılamayı şu an için söylememiş olabilir mi? Bu ay sadece takip etmek istedi belki de! Olabilir mi?
kızlar selamlar, ben bu ay sadece korkumdan rahim filmi çektirmeye gidemiyorum.. ayrıca içimdende hiç gelmiyor.. bir ay daha beklemeliyim diye düşünüyorum.. inşAllah değer beklediğime.. tam niyetlendim dedim ki adetim bitsinde "ya varis" okuyum 707 kere diye melek arkadaşımız paylaşmış kısmetse okuyacağım.. Allah korktuklarımızdan bizi korusun.. hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bize inşAllah hayırlı tez vakitlerde... demet iyi olmanıza sevindim.. sıkı tutun birbirinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?