- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.821
canım hadi hayırlısı olsun..Kızlar merhaba hiçbir mesaja bakmadan direkt yazıyorum okul başladı bizim de ve yoğundum hocalara kitap dağıttım. Haftasonu c.tesi evimi boya yaptırdım salonu daha önce yaptırmıştım diğer yerler oldu temizlik filan derken bittim ve bu ay dün regl oldum erken oldum ama anlamıştım yumurtlama akıntım baya gelmişti, son bir iki gündür sivilceler çok artmıştı ama ihtimal vermemiştim 33. günümde oldum çok mutlu oldum kafamı dağıtmam işe yaradı galiba gerçi senede birkaç defa düzgün oluyorum ona denk gelmiş de olabilir bugün gidemedim yoğunluktan doktora ama yarına randevu aldım ki gideceğim dr çok yoğun 1 aydan önce randevu bulunmuyor gidip bekleyeceksin acilse araya alıyorlar öyle yani aradım yarına biri iptal etmiş 15.30 randevusunu hemen vereyim dedi kaçırmadım fırsatı bu da şansım oldu gidip konuşucam bu başka hastane ve çok methediyorlar muayene etsin, hormon testlerimi de yaptırcam malum regl 2 ya da 3.günü olması lazım yoksa 1 ay atar çok iyi oldu bir daha ki aya da aşılama istiyorum tabi dr bağlıyım. Annem geliyor çarşamba günü bayramı beraber geçiricez. Regl olduğum için duaya başlayamadım zaten zamanımda yoktu birkaç gündür ev kaldır yerleştir filan da. Regl iken okunabiliyor mu bu acaba ezbere okunanlarda abdest gerekmiyor da regl olmamın sakıncası olur mu okuyup bitirsem hepsini bu akşam azmışız zaten listede.
önemli değil tatlım okursunNAZAN duanı okudum canım, Rabbim kabul etsin insallah
. Gül canım isim çok güzel bayıldım, sakın degiştirmeyin, bizde yiğit dübünüyooruz, eşim çok istiyor, bu arada sıra senin duandaymiş ama ben nazanı okumuşum hemen yarın da seni okuyorum hakkını helal et, ayrıca haftasonuda varmiş duada ben yeni gördüm, gerideyim,hemen açıgı kapatayım, ayrica facedeki grubada bakayim hemen
Sedoooş yine hamaratligin üzerinde maşallah, 2. Bir masallah da erken regl olmana, bak kafan rahat olsun, ne mucizeler olacak hayatinda,Rabbim gonlüne göre versin,insallah aşılamanda sorunsuz harika geçer
aynen canım herşeyin azı karar çoğu zarar..Yaso ve gül ayrıca çok su içmeyin demişsiniz haklısınız, abartmayayım günde 2 lt ye devam edeyim ben ,yasomun dedigi gibi böbregi falan zorlamasin mazallah
Gül ve yaso dün dualarınızı okudum canlarım
Sedacım ayy ilk okudum nekadar sevindim tam işin rastgitmiş randevuyuda kapmışsın diye, ama sonradan gitmediğini duyunca inanki çok üzüldüm keşke gitseydin yaaa, tamam haklısın bidahaki ay tüp diyorsun ama yinede güzel bir fırsatmış aslında. Gerçi ALlah yazsaydı seni herşekilde o doktora gönderirdi dün, demekki birdahaki ay olacak inşallah. Annende geliyormuş ohhh dünyalar senin artık negüzel bir bayram .
Burcum aferim sana 2 litreyi geçme kuşum herşey kararında olmalı.yiğit ismide çok güzel beğendim
Gül canım senin prensesinin ismide çok güzelmiş yaa elanur çok tatlı geliyor kulağa süpper, hadi hayırlı olsun.
Özlemcim sendne ne haber öpüyorum seni ve muhteşem saçlı oğlunu :)
Sedacım ayy ilk okudum nekadar sevindim tam işin rastgitmiş randevuyuda kapmışsın diye, ama sonradan gitmediğini duyunca inanki çok üzüldüm keşke gitseydin yaaa, tamam haklısın bidahaki ay tüp diyorsun ama yinede güzel bir fırsatmış aslında. Gerçi ALlah yazsaydı seni herşekilde o doktora gönderirdi dün, demekki birdahaki ay olacak inşallah. Annende geliyormuş ohhh dünyalar senin artık negüzel bir bayram .
Burcum aferim sana 2 litreyi geçme kuşum herşey kararında olmalı.yiğit ismide çok güzel beğendim
Gül canım senin prensesinin ismide çok güzelmiş yaa elanur çok tatlı geliyor kulağa süpper, hadi hayırlı olsun.
Merhaba kuşlar nasilsiniz nazil gidiyor bende durumlar yine karisik hamileyim ama bir taraftan da değilim degerlerim 2000 inin üstünde ama kese yok ne asagidan nede yukardan görünmüyor ama değerlerinde düzenli olarak artiyor tüplere baktilar orada da birşey yok boyle karmasik durumdayim
canım 2 isim olarak düşündük sünnet die biliyorum..ama tek isim gibide kullanılabilir..çok şükür iyiyim canım bi yaramazlık yok bora ile geçiyor günler, onu görmeye gelenler oluyor hazırlık falan filan uğraşıyoruz işte, oğluşumun saçları uzadı artık öyle dik dik durmuyoooorr, sen nasılsın betül nasıl
burcuuuuu yiğit ismini koymayı bende düşünmüştüm ama eşim istemedi
gül siz elanur ismini iki isim olarakmı yoksa birleşikmi koyacaksınız eğer birleşikse 2.ismi olacakmı fatih'in iki ismi var ya onun için sordum
Kızlar benim telefonda dua listesini tam göremiyorum, Tümay dan sonra kimler var bana yazarmısınız????
burcu canim durumunu bilmiyorum kafani karistirmak istemem ama yazmadan edemedim.benim degerim 2400lerdeykende kese gorunmemisti hatta gecen yil ameliyat oldum+tup bebek tedavisi diye dis gebelikten suphelendi dr.ama bi hafta sonra tup dr umuza gittigimizde iki kese birden gorundu :) belki sendede oyle bi durum vardir.madem tuplerede baktilar az bekle bakalim.Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallahMerhaba kuşlar nasilsiniz nazil gidiyor bende durumlar yine karisik hamileyim ama bir taraftan da değilim degerlerim 2000 inin üstünde ama kese yok ne asagidan nede yukardan görünmüyor ama değerlerinde düzenli olarak artiyor tüplere baktilar orada da birşey yok boyle karmasik durumdayim
Ay insallah canim hayirlisi olur boyle ikilemde kalmak cok zor vajinaldende gorunmeyince korktum birazburcu canim durumunu bilmiyorum kafani karistirmak istemem ama yazmadan edemedim.benim degerim 2400lerdeykende kese gorunmemisti hatta gecen yil ameliyat oldum+tup bebek tedavisi diye dis gebelikten suphelendi dr.ama bi hafta sonra tup dr umuza gittigimizde iki kese birden gorundu :) belki sendede oyle bi durum vardir.madem tuplerede baktilar az bekle bakalim.Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah
sağol canım onlarıda okuyayım hemencanım 2 isim olarak düşündük sünnet die biliyorum..ama tek isim gibide kullanılabilir..
canım özlem,buket sebiha var başka yok
Canim yarin sabah kontrplum var bakalim ne olqcaksağol canım onlarıda okuyayım hemen
tümayyyyy d uani okudum canim Rabbim kabul etsin inşallah
Duamnur BURCU bir gelişme varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?