Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım hadi hayırlısı olsun..
önemli değil tatlım okursun
Yaso ve gül ayrıca çok su içmeyin demişsiniz haklısınız, abartmayayım günde 2 lt ye devam edeyim ben ,yasomun dedigi gibi böbregi falan zorlamasin mazallah
aynen canım herşeyin azı karar çoğu zarar..

Kızlaarr nasılsınız. Maalesef bugün dr gidemiyorum. Dün akşam çok kötüydüm gündüz başım ağrıyordu akşam daha fena oldu kafamı kaldıramadım yorgunluk ve uykusuzluktan sanırım ilaç içip yattım evimin işi kaldı yarın da annem geliyor izin almışken erken eve gideyim işlerimi halledeyim dedim gelen annem yabancı değil ama içim rahat etmeyecek o yapar yoksa ve eli tam iyileşmedi. İptal ettim bende napıyım. Eve gidicem işleri halledicem. Yemek yapıcam yarına alışverişim de var. Bir daha ki ay hemen hormon testlerini yaptırıp başlayabilirim belki sonuçlar aynı gün çıkıyor nasıl olsa. Zaten tüp için yazı bekleyeceğim öbür ay olmasa da sonra ki ay olur yapacak bir şey yok.

Sedacım ayy ilk okudum nekadar sevindim tam işin rastgitmiş randevuyuda kapmışsın diye, ama sonradan gitmediğini duyunca inanki çok üzüldüm keşke gitseydin yaaa, tamam haklısın bidahaki ay tüp diyorsun ama yinede güzel bir fırsatmış aslında. Gerçi ALlah yazsaydı seni herşekilde o doktora gönderirdi dün, demekki birdahaki ay olacak inşallah. Annende geliyormuş ohhh dünyalar senin artık negüzel bir bayram .

Burcum aferim sana 2 litreyi geçme kuşum herşey kararında olmalı.yiğit ismide çok güzel beğendim

Gül canım senin prensesinin ismide çok güzelmiş yaa elanur çok tatlı geliyor kulağa süpper, hadi hayırlı olsun.

Özlemcim sendne ne haber öpüyorum seni ve muhteşem saçlı oğlunu :)

Gül ve yaso dün dualarınızı okudum canlarım

sağol canım ALLAH razı olsun..

sağol tatlım benimde hoşuma gidiyor dedim eşime ben koycam fatihin ilk ismini sen koydun bunuda ben koycam dedim o Semanur istiyodu ama ben ya minanur ya elanur dedim bakalım canım şeker için etiket yapmaya çalışıyorum 11 inde dra gidicem tarihide kesinleştirirz İNŞALLAH..

çok şükür iyiyim canım bi yaramazlık yok bora ile geçiyor günler, onu görmeye gelenler oluyor hazırlık falan filan uğraşıyoruz işte, oğluşumun saçları uzadı artık öyle dik dik durmuyoooorr, sen nasılsın betül nasıl

burcuuuuu yiğit ismini koymayı bende düşünmüştüm ama eşim istemedi

gül siz elanur ismini iki isim olarakmı yoksa birleşikmi koyacaksınız eğer birleşikse 2.ismi olacakmı fatih'in iki ismi var ya onun için sordum

Merhaba kuşlar nasilsiniz nazil gidiyor bende durumlar yine karisik hamileyim ama bir taraftan da değilim degerlerim 2000 inin üstünde ama kese yok ne asagidan nede yukardan görünmüyor ama değerlerinde düzenli olarak artiyor tüplere baktilar orada da birşey yok boyle karmasik durumdayim

Canım sonu ne olursa olsun kolay olsun..Rabbim yaşadığın bu zor anların karşılığında sana en güzel ödullerini versin, bugün belki de bebeginin haberiyle hastaneden çıkacaksın..hakkında en hayırlısı olsun..dualarımdasın..

Kızlar benim telefonda dua listesini tam göremiyorum, Tümay dan sonra kimler var bana yazarmısınız????

Bu gün moral vermek için buradayım. Sitede dolaşırken foruma yazdığım ilk mesajı okudum. Hamile kalmadan önce 6 cm miyomım olduğu tespit edilmişti. Her doktor başka bir şey söylüyordu. Bu site hep umut verdi bana. Bu gün bu haberi neden daha önce veröedim diye kendime çok kızdım. Bebeğim sağ sağlim doğdu da 15 aylık oldu bile:) Allah her isteyene nasip etsin ve zorluk yaşayan herkesin yanında olsun.

canım 2 isim olarak düşündük sünnet die biliyorum..ama tek isim gibide kullanılabilir..
Kızlar benim telefonda dua listesini tam göremiyorum, Tümay dan sonra kimler var bana yazarmısınız????

canım özlem,buket sebiha var başka yok

tmyomr/ Tümay01.10.2014 çarşambaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
barisozlem/ Özlem02.10.2014 perşembeAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
buketdemet/ Buket03.10.2014 cumaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, evladına uzun ve sağlıklı bir ömür.
Afy2646/ Sebiha04.10.2014 çarşambaAilesine Sağlık, Huzur ve Bereket, Evladını sağlıklı kolay ve tam zamanında olacak şekilde dünyaya getirmesi.

kızlar dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

burcu canim durumunu bilmiyorum kafani karistirmak istemem ama yazmadan edemedim.benim degerim 2400lerdeykende kese gorunmemisti hatta gecen yil ameliyat oldum+tup bebek tedavisi diye dis gebelikten suphelendi dr.ama bi hafta sonra tup dr umuza gittigimizde iki kese birden gorundu :) belki sendede oyle bi durum vardir.madem tuplerede baktilar az bekle bakalim.Rabbim hayirli haberler almayi nasip etsin insallah

Canım tüp değil aşılama yaptırıcam tekrar yani başa dönüyorum bu gideceğim tüp doktoru değil. Yaptırdığım yere gitmek istemiyorum bu hastaneyi ve doktoru çok methettiler aşılamalardan iyi sonuç alınıyor diye yine deneyeyim dedim zarar gelmez belki tutar tüp için yazı beklemek zorundayım yıllık iznimi kullandım ya iznim yok olsa da gidemem İstanbul'da yaptırıcam 1 ay gitmem lazım 2 hafta iğne kullanımı ve kontrol iki hafta da transferden sonra dinlenme ve dönem başladı madem bekleyeceğim bu arada aşılama denerim yine dedi tabii iyi olacaktı hormon testleri muayene olacaktı ama şöyle yapıcam randevu alıcam konuşmaya gidicem özellikle troidime baktırmak istiyorum onun içinde regl zamanı olması gerekmiyor sanırım öyleyse onu yaptırıcam diğerlerini biliyorum zaten regl olunca da hemen öbür hormonları yaptırır aşılamaya başlarım dr uygun görürse nasılsa rahim filmi filan çektirmiştim başka birşeye gerek yok tabi bunlar benim düşüncem dr ne der bilemem.

Ay insallah canim hayirlisi olur boyle ikilemde kalmak cok zor vajinaldende gorunmeyince korktum biraz

canım 2 isim olarak düşündük sünnet die biliyorum..ama tek isim gibide kullanılabilir..

canım özlem,buket sebiha var başka yok
sağol canım onlarıda okuyayım hemen

tümayyyyy d uani okudum canim Rabbim kabul etsin inşallah

Duamnur BURCU bir gelişme varmi?

kızlar selam hayırlı cumalar ya hani doğuma yakın aşağıda baskı olur ya ona yakın bi ağrı oluo alttarafta kemik ağrısı gibi kntrolum haftaya dr gidince sorcam ama böyle olan varmı daha 24. haftadayız erken sanki baskı olması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…