- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.841
burcuuu gozun aydin.cok sevindim.Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsinKuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
canım gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
YOK tatlım benimki aşağıyı tepio hissediyrum ayakları aşağıda dönmedi daha..bugün o ağrım olmadı ama bazen böyle kalkarken yaada yürürken oluyo başının baskı yaptığı gibi diil..Burcuuuuuu canım maşallah suphanallah Rabbim bayram hediyesi göndermiş sana, aman yat,bir bardak bile kaldirma, kızzz gözün aydın, devami gelsin sağlıkla,inşallah ikiside sağsalim büyür
Gül canım bende de oldu aynısı, dr bebegin başı aşagıda vajinaya doğru baskı hissedersin dedi, gercektende tam öyle ultrasonuda da gördük, kafasi aşagida, ben o zamanlar uzaniyorum baski azaliyor
Zeynep sana da hayirlibayramlar canım, sağlıkla dogumun olsun inş
Kızlaaaaar hayırlı güzel bereketli huzurlu bayramlar olsun hepinize, Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah
Bu arada tümay, sebiha,buket dualarınızı okudum,listenin sonunda unuttugum biri varsa mutlaka yazın, öpüyorum hepiinizi
Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
Burcuu gözün aydın allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum inş. Bie sıkıntı çıkmayacakkızlar selam hayırlsıkıntiar ya hani doğuma yakın aşağıda baskı olur ya ona yakın bi ağrı oluo alttarafta kemik ağrısı gibi kntrolum haftaya dr gidince sorcam ama böyle olan varmı daha 24. haftadayız erken sanki baskı olması..
canım bi kaç gündür olmuyo çok şükür ama benim tansiyonum normalde düşük bugün 14lere cıktı kolumu bacağımı kaldırcak halim kalmıyor nabzımda yüksek..biraz dinlenmem lazım sanırım gerçi bişey yaptığımda yok ama fatihle koşturmak yetiyo sanırımNazan Aslı selam bebekler, size de huzurlu güzel bayramlar. Aslııııı geçen kurban bana telefon edip kan degerini söylemiştin hatıladın mı, kurban olduğum Allah, maşallah
Gül, anladım tatlım dedigini, önemli bişey degildir, benimde baskı var bazen, bazen sancı var, gerilme var, önemli degil diye düşünüyorum, dr kontrollerin normalse içinide rahat tut
Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
Bu arada tümay, sebiha,buket dualarınızı okudum,listenin sonunda unuttugum biri varsa mutlaka yazın, öpüyorum hepiinizi
OZLEEEEEM canım hemen seninde duani okuyorum, telefondan tüm liste görülmüyordu, bu arad seninde bayramin mübarek olsun canım
Tuğba gözünüz aydın Taşındığı He. .inş herşey çok güzel olur yeni yerinizde..
Özlem Bora nasıl kaç aylık oldu ise döndün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?