Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
burcuuu gozun aydin.cok sevindim.Allah hayirlisi ile kucagina almayida nasip etsin

Burcuuuuuu canım maşallah suphanallah Rabbim bayram hediyesi göndermiş sana, aman yat,bir bardak bile kaldirma, kızzz gözün aydın, devami gelsin sağlıkla,inşallah ikiside sağsalim büyür

Gül canım bende de oldu aynısı, dr bebegin başı aşagıda vajinaya doğru baskı hissedersin dedi, gercektende tam öyle ultrasonuda da gördük, kafasi aşagida, ben o zamanlar uzaniyorum baski azaliyor

Zeynep sana da hayirlibayramlar canım, sağlıkla dogumun olsun inş

Kızlaaaaar hayırlı güzel bereketli huzurlu bayramlar olsun hepinize, Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah

Bu arada tümay, sebiha,buket dualarınızı okudum,listenin sonunda unuttugum biri varsa mutlaka yazın, öpüyorum hepiinizi

Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
canım gözün aydın RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasib etsin İNŞALLAH..
YOK tatlım benimki aşağıyı tepio hissediyrum ayakları aşağıda dönmedi daha..bugün o ağrım olmadı ama bazen böyle kalkarken yaada yürürken oluyo başının baskı yaptığı gibi diil..

Canım çok sevindim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar herkese mutlu mutlu bayramlar

Burcuu gözün aydın allah tamamına erdirsin çok mutlu oldum inş. Bie sıkıntı çıkmayacak

Canlarım herkesin bayramı mübarek olsun inş.

Nazan Aslı selam bebekler, size de huzurlu güzel bayramlar. Aslııııı geçen kurban bana telefon edip kan degerini söylemiştin hatıladın mı, kurban olduğum Allah, maşallah

Gül, anladım tatlım dedigini, önemli bişey degildir, benimde baskı var bazen, bazen sancı var, gerilme var, önemli degil diye düşünüyorum, dr kontrollerin normalse içinide rahat tut

canım bi kaç gündür olmuyo çok şükür ama benim tansiyonum normalde düşük bugün 14lere cıktı kolumu bacağımı kaldırcak halim kalmıyor nabzımda yüksek..biraz dinlenmem lazım sanırım gerçi bişey yaptığımda yok ama fatihle koşturmak yetiyo sanırım neyse cumartesi kntrolumuz var bakalım..

Kızlar selamlar Nasılsıniz biz iyiyiz çok şükür. . Bayramın ikinci günü elinin doğum gününü yaptık aile içinde oldu güzel oldu eski sayfalarda okudum geç oldu ama yazayım yinede Buket bende eline organizasyon firmalarından bişeyler yaptırmayı çok düşündüm ama kalabalik degidik boşa masraf dedim ama Tutu elbise dikildi ani olsun diye fotolar da

canım gözün aydın rabbim ikisini birden kucağına almayı nasip etsin hayırlısı ile

selam kızlar,çoktandır gelemedim her şey yolunda galiba.

K.Burcu canım tebrik ederim Allah ikisini de sana bağışlasın,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Kızlar benim eşim öğretmen olarak atandı,ilk tercihlerimiz istanbul,sonraki tercihler batmandı ve bize batman çıktı,geçen hafta taşındık,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim valla,şimdi buralar çok karışık,sokağa çıkma yasağı var,benim bi ablam da burada oturuyor,bayramda buraya gelmiştik ve şimdi mahsur kaldık burada eve gidemiyoruz,Allah bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan hiç kimseye fırsat vermesin.

FB T UGBA canım benim, gözünüz aydın olsun, çok sevindim, bu karışık ortam gecsin hayırlisiyla batmanin keyfini çikarirsiniz, batman diger illere gore biraz daha sakindir, insallah yeni sehriniziz size tombik saglikli bir bebek getirir dualarimdasin her zaman.

OZLEEEEEM canım hemen seninde duani okuyorum, telefondan tüm liste görülmüyordu, bu arad seninde bayramin mübarek olsun canım

BURCU kız bebeklerin nasil, boşver otur evde, Rabbim ikisinede uzun ömür versin, ne yapiyosun ilac falan aliyormusun? Dr kim,bu sefer bir prof falan olsun insallah

OZLEEEEEM canım hemen seninde duani okuyorum, telefondan tüm liste görülmüyordu, bu arad seninde bayramin mübarek olsun canım

sağol canım Allah razı olsun

Tuğba gözünüz aydın Taşındığı He. .inş herşey çok güzel olur yeni yerinizde..

Özlem Bora nasıl kaç aylık oldu ise döndün mu

3 ay 10 günlük oldu teyzesi, işe dönmedim yıllık iznimi kullanıyorum kısmetse 3 kasımda döneceğim.

tuba canım hayırlı uğurlu olsun orası sana uğur getrsin inşallah, ve bir an önce bu karışıklıklar bitsin, benimde abim uzman çavuş kırklarelinde 2 aylığına urfaya göreve gitmiş sınıra bize söylememiş dün öğrendik, rabbim askerlerimize polislerimize güç kuvvet versin yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…