- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.861
bedriyecim canım oyy demek 1 yaşını kutladınız maşallah ne güzel, rabbim sağlıklı huzurlu nice yalar nasibetsin.Kızlar selamlar Nasılsıniz biz iyiyiz çok şükür. . Bayramın ikinci günü elinin doğum gününü yaptık aile içinde oldu güzel oldu eski sayfalarda okudum geç oldu ama yazayım yinede Buket bende eline organizasyon firmalarından bişeyler yaptırmayı çok düşündüm ama kalabalik degidik boşa masraf dedim ama Tutu elbise dikildi ani olsun diye fotolar da
tubacım canım tebdili mekanda herzaman hayır vardır, bak hatırla bende ev yerleştirirken hamile olmuştum ve nice örnekler var bu durumda. yani yer değiştirmek hormonları coşturuyor sanırım :) inşallah sanada orası uğur getirir. dediğin gibi tamda karışıklıkta gittin şanssız tarafı bu olmuş. inşallah biran evvel herşey düzelir durduk yere ortalığı karıştırıyorlar yaa kafayı yiycem.Kızlar benim eşim öğretmen olarak atandı,ilk tercihlerimiz istanbul,sonraki tercihler batmandı ve bize batman çıktı,geçen hafta taşındık,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim valla,şimdi buralar çok karışık,sokağa çıkma yasağı var,benim bi ablam da burada oturuyor,bayramda buraya gelmiştik ve şimdi mahsur kaldık burada eve gidemiyoruz,Allah bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan hiç kimseye fırsat vermesin.
amin tümayım hakkaten ortalık fena ya rabbim hepimizi devletimizi birliğimizi bütünlüğümüzü korusun inşallah.Selam canlarim.Gecmis bayraminiz mubarek olsun.Kvlidem hasta onla ilgileniyorum liste benim telde de gozukmuyor sag olsun Yasemin whatsappdan gonderdi kaldigim yerden devam edicem.
Duamnur Rabbim ikisinide sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun.
Tuba cim yeni yeriniz size ugur getirsin.
Umarim ulkemiz biran once huzur bulur istanbulda bile disari cikmaya korkuyoruz heran ne olacagi belli olmuyor.
özlemcim hiç resim görünmüyor ben baktım boşkızlar albüme iki yeni resim ekledim borayı görmek isterseniz bakabilirsiniz.
özlemcim hiç resim görünmüyor ben baktım boş
Kizlar ben geldim.nihayet telefondan girmeyi basardim.bayramdan önce izne ayrildim. Gorumcemlere geldik.cumartesi ankaraya donecez. Bu nedenle bayrqminizi kutlayamadim.geçmiş bayraminizi kutlarim. Geçmişe bakamadim çok.ama sanirim bir burcunun bebegin suyuyla ilgili problemi olmuş ve düzelmiş.geçmiş olsun diyeyimm baskada kimseden haberim yok. Bende kendi dertlerimle bogusuyoma. Allah herkesin yardimcisi olsun
hayrola inşallah buket ne derdin var ne oldu,seninde bayramın mübarek olsun,şimdiden hayırlı yolculuklar görümcen nerde erzurumdamı
Canlarim trabzondayim yarin dönüyorum. Uzun zamandir maddi sikintilar yasiyoruz.allah YARDIMCImiz olsun. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerözlem Allah abini ve tüm asker polisi korusun,masunlar ölmesin inşallah
tümay canım kv ye gecmiş olsun, sana da bol sevabı yazılsın inşallah
buket balım kim üzdü seni, Allahım kolaylık versin herkese,
özlem hemen fotolara bakıyorum bebeğemmm
Kızlaaaaar, zeynep dün doğurmuş, ayrıntıları bir ara gelip anlatacak,haberiniz olsun,öptüm sizi
özlem Allah abini ve tüm asker polisi korusun,masunlar ölmesin inşallah
tümay canım kv ye gecmiş olsun, sana da bol sevabı yazılsın inşallah
buket balım kim üzdü seni, Allahım kolaylık versin herkese,
özlem hemen fotolara bakıyorum bebeğemmm
özlem albüm yok diyor tatlım,foto göremedim
Canlarim trabzondayim yarin dönüyorum. Uzun zamandir maddi sikintilar yasiyoruz.allah YARDIMCImiz olsun. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
burcu canım albüm var ama paylaşım konusunda bişey göremedim sadece kimler görebilir kısmını "takip ettiklerim" den "beni takip edenler" ile değişirdim.
yasemiin sen daha önce albüm yapmıştın bilirsin ne yapmak lazım bu durumda
Ozlem foto gorunuyor albumunde cok buyumus Bora.. cok da yakisikli olmus MAsaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?