Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Selam canlarim.Gecmis bayraminiz mubarek olsun.Kvlidem hasta onla ilgileniyorum liste benim telde de gozukmuyor sag olsun Yasemin whatsappdan gonderdi kaldigim yerden devam edicem.
Duamnur Rabbim ikisinide sag salim kucagina almayi nasip etsin hayirli olsun.
Tuba cim yeni yeriniz size ugur getirsin.
Umarim ulkemiz biran once huzur bulur istanbulda bile disari cikmaya korkuyoruz heran ne olacagi belli olmuyor.

bedriyecim canım oyy demek 1 yaşını kutladınız maşallah ne güzel, rabbim sağlıklı huzurlu nice yalar nasibetsin.

tubacım canım tebdili mekanda herzaman hayır vardır, bak hatırla bende ev yerleştirirken hamile olmuştum ve nice örnekler var bu durumda. yani yer değiştirmek hormonları coşturuyor sanırım :) inşallah sanada orası uğur getirir. dediğin gibi tamda karışıklıkta gittin şanssız tarafı bu olmuş. inşallah biran evvel herşey düzelir durduk yere ortalığı karıştırıyorlar yaa kafayı yiycem.
amin tümayım hakkaten ortalık fena ya rabbim hepimizi devletimizi birliğimizi bütünlüğümüzü korusun inşallah.
kızlar albüme iki yeni resim ekledim borayı görmek isterseniz bakabilirsiniz.
özlemcim hiç resim görünmüyor ben baktım boş

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için,inş dediğiniz gibi olur.
alıntı yapamadım,siz çözmüşsünüz tabi yeni siteyi ben çoktandır gelmiyordum ya yabancı kalmışım.

Kizlar ben geldim.nihayet telefondan girmeyi basardim.bayramdan önce izne ayrildim. Gorumcemlere geldik.cumartesi ankaraya donecez. Bu nedenle bayrqminizi kutlayamadim.geçmiş bayraminizi kutlarim. Geçmişe bakamadim çok.ama sanirim bir burcunun bebegin suyuyla ilgili problemi olmuş ve düzelmiş.geçmiş olsun diyeyimm baskada kimseden haberim yok. Bende kendi dertlerimle bogusuyoma. Allah herkesin yardimcisi olsun

hayrola inşallah buket ne derdin var ne oldu,seninde bayramın mübarek olsun,şimdiden hayırlı yolculuklar görümcen nerde erzurumdamı

özlem Allah abini ve tüm asker polisi korusun,masunlar ölmesin inşallah

tümay canım kv ye gecmiş olsun, sana da bol sevabı yazılsın inşallah

buket balım kim üzdü seni, Allahım kolaylık versin herkese,

özlem hemen fotolara bakıyorum bebeğemmm

hayrola inşallah buket ne derdin var ne oldu,seninde bayramın mübarek olsun,şimdiden hayırlı yolculuklar görümcen nerde erzurumdamı

Canlarim trabzondayim yarin dönüyorum. Uzun zamandir maddi sikintilar yasiyoruz.allah YARDIMCImiz olsun. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Buket canım, Rabbim rızkınızı bollaştırsın. Ya rezzak ismini çek bol bol, bu isimle beklmediginiz yerlerden rızık kapısı açılır inşallah, sağlığınız yerinde olsun yeterki.hepimizde olan bir durum

Kızlaaaaar, zeynep dün doğurmuş, ayrıntıları bir ara gelip anlatacak,haberiniz olsun,öptüm sizi

aaaaa daha ben ona fetih suresini okuyacaktıııım, çok şükür oda kavuştu yavrularına

sağol canım Allah razı olsun,amiin rabbim korusun herkesi

özlem albüm yok diyor tatlım,foto göremedim

paylaşmadım mı acaba ben görüyorum ama biraz kurcalıyım bakayım

Canlarim trabzondayim yarin dönüyorum. Uzun zamandir maddi sikintilar yasiyoruz.allah YARDIMCImiz olsun. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

canım Allah yardımcınız olsun hayırlı rızıklar nasip etsin,inşallah feraha çıkarsınız

burcu canım albüm var ama paylaşım konusunda bişey göremedim sadece kimler görebilir kısmını "takip ettiklerim" den "beni takip edenler" ile değişirdim.
yasemiin sen daha önce albüm yapmıştın bilirsin ne yapmak lazım bu durumda

şimdi oldu sanki ama sitenin albümler kısmını açtığımda ordada görüyorum herkes görüyormu acaba sadece takip ettiklerimin görmesi gerekiyor halbuki

özleeeem maşallah suphanallah, fotoların altına yorum yazdım gitmedi buraya yazayım. çok büyümüş yakışıklı olmuş lokumumuz, gözler aynı sen, Allahım nazardan korusun,kırkbir kere maşallah.

özlemmm sana bişey sorucam, ben şimdi oğlana bişeyler alıcam,ilk başta en önemli olanları bana bir liste yaparmısın bir boş oldugunda, gereksiz şey almak istemiyorum

özleeeem maşallah suphanallah, fotoların altına yorum yazdım gitmedi buraya yazayım. çok büyümüş yakışıklı olmuş lokumumuz, gözler aynı sen, Allahım nazardan korusun,kırkbir kere maşallah.

özlemmm sana bişey sorucam, ben şimdi oğlana bişeyler alıcam,ilk başta en önemli olanları bana bir liste yaparmısın bir boş oldugunda, gereksiz şey almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…