Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyyy canım benim senden başka oğluşu bana benzeten yok herkes tıpkı baba diyor , inşallah yiğit'inde böyle fotolarını görürüz daha yakışıklı olur hemde

canım çok fazla bişey almadım ben sen bol bol sıfır kol zıbın al elbiselerin altına atlet niyetine giyer onlar çok kullanışlı biz bütün yazı sadece onlarla geçirdik ev sıcak havalar sıcak diye,kısa çoraplar al bizim 6 taneydi yetti çok fazla gerekmiyor,penye battaniyeler kullanışlı oluyor 3 tane var bende ,1 tanede kalın yumuş yumuş bi battaniyemiz var bunlardan sadece 1 tanesini ben aldım anneannemiz sağolsun,penye yelek almıştım 2 tane kullanıyorum iyi oluyor patikli pantolonlar almıştım 3 tane sıcakta giyemedik soğuklar başlayıncada kısa oldu hele bi tane tulum almıştım çok beğenerek hiç giydirmedim giydirdiğimde bora bacaklarını uzatamıyordu patiksiz pantolonlar alabilirsin, yani bir kaç takım alsan yeter hastane çıkışı setleri oluyor ya ben onları epey giydirdim hala daha giydiriyorum,patiklide al ama çok alma,ateş ölçer almıştım,banyosu için kova ve maşrapa almıştım,küveti arkadaşım verdi almadım,şapkalar aldım ama sıcaklardan hiç giydirmedim geçen haftalarda bir kaç kez giydik o kadar hem hastane takımlarındanda çıkıyor eldivende giydirmedim çok az giydik yani elleri terliyor kokuyor çünkü zaten oda çıkıyor takımlardan alma ayrıca ,başta fazla alma sonra ihtiyacına göre alırsın

Canım burcu yeni gördüm anca gelebildim benim yaramazlar fırsat vermiyor
Ewet geçen yıl kurbanın ilk günü öğrenmiştik zaman çok çabuk geçiyor

Kızlar çok gelemiyorum hem bebisler hemde evden çalışmaya başladım çok yoğun geçiyo bide göğsüm ağrıyodu bi kitle olduğunu farkettim meğer iltihap olmuş emmedi leri için ;( sagdikca iltihap geliyo öyle işte kızlar öpüyorum herkesi
Özlem maşallah buraya kocaman olmuş

anaaam iki çocukla birden evde nasıl çalışıyorsun aynı işin dimi başka bi iş değil,geçmiş olsun aman göğüslere dikkat çok ağrı ateş yapar,bora büyüdü teyzesi

ballarım nasılsınız biz iyiz çok şükür kızışımı gördüm bugün keyfi yerindeydi MAŞALLAH herşey yolunda dedi dr kolu kafasının üstünde uzanıyodu tepiş tepiş :) büyük ihtimal 19 ocak doğum 18i ile 20si arası olcak dedi..
buketcim ALLAH kolaylık versin dönem dönem darlık yaşanıyor illaki RABBİM kolaylık versin hepimize..
burcucum damadım mı olsa ne :))

cnm benım cok sevındım en yakın yazamnda bıter nsallah bu sıkıntılar

Merhaba kızlar bende gelemedim hiç telimin ekranı catladi dokunmatik de calismiyor yaptiramadim baya pahalı sira gelmedi ona eski telde hattim giremiyorum eşimin telinden faceme falan bakabiliyorum vakit olmuyo özledim sizi. Biz Hamdolsun iyiz.sizde durum ne bi yaramazlik yok inşallah. Yeni Haberler var mi

Canlarım, ballarım, kuzularım, minnoşlarım .....

İnanmazsınız bir listeyi daha bitirdim...Hani Ramazan da başlatmıştık yaa..La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim 99 adet...ALLAH ın izniyle hepinize teek teek teeek okuyup hepinize bol bol dua ettim..RABBİM kabul eder İNŞALLAAAHHHH....

Şimdi kaldı 1 liste daha..Lakin ona nasıl ulaşırım inanın bilmiyorum Bölgedeki bilgisayarımda kaldı...Öğlen bölgeye gidip ulaşmaya çalışıcam....Hepinizi kocaman öpüyorum...ALLAH a emanet olun...

Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin

Burcuuuuummm canım benim haberini Burcu dan aldım...ALLAH şahidim çoook ama çook sevindim...Ben sana çok dua ediyordum...Sabredeni mükafatlandıran RABBİM e sonsuz şükürler olsun...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAAAHHH...

Mrb arkadaşlar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum biliyosunuz rahatsızdım dogumdan sonra fmften şüpheniyolar genetikte mutasyona rastlandı ilaca başladım 2 ay sınra netleşecek rabbim yardım etsin inş. Eslemim iyi diş sıkıntımız var çok öpüyorum sizi

canım çok teşekkür ederim allah razı olsun senin yuzunude tez vakitte güdürsun bir tanesinin kalp atışını duyduk diğeri de 15 gun sonra belli olacak allah ne derse o.

canım cok gecmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım sende biliyorsundur zaten ama teheccüd namazı kıl bende uzun süre panik atak ve vertigo ile cok ugraştım ve bir gece teheccüd namazı kıldım rabbime dua ettim rabbime cok sükür bana şifamı nasip etti arada yokluyor ama oda hayatımın tadı tuzu gibi oluyor rabbim sana kısa sürede şafi ismiyle şifa versin amin

özlem yazdıklarından bir kuvet ve ayaklı alt bodylerim eksik, ayaklı alma konusunda haklısın. okeydir,hepsini yazdım aklıma, aa bide kuvetim yok, aslında ben daha bisey almadım,annem ablam almışlar senin bu yazdıklarını, bide beşik ve bebek arabasını ne yaptın?? Sormuşsun 2 tane foto var tatlım

Aslı canım Allah kolaylık versin inşallah, yanında yardımcın varmi?
büyümüştür ada ve efe, isimlerini yerim ben onların

Gül canım maşallah senin kızına sağlıkla doğsun inşallah, ee bize de güzel bir gelin lazım :)))g

şekerkız tuğba,hoşgeldin canım,maşallah doguma az kalmış, hamileleik nasıl geçiyor. Rabbim kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin,oğlanın adını ne koyacaksınız

Gamze sende hoşgeldin canım, face degördüm tuğra kocaman olmuş maşallah suphanallah

Meraaal ağzına saglik canim dular için Allah razı olsun

Nazan canım benim Rabbim şifa versin,inşallah unutmazsam dualarımda senin içinde dua edecegim,inşallah çözümü olan birşeydir

Burcu gece namaz kılmak harika bir fifkir, öyle güzel bir vakitte herkes uyurken şifa dilemek ma
şallah

Kızlar size 2 tane duyecegim var
Birincisi ben dua listesini bitirdim en son özlemi okudum,özlemden sonra olan varmı listede,ben listeyi göremiyorum???

Ikincisi, dünden beri sağ kasığımda ağrı var, bugün derste çok kötü oldum, doğrulamadım, hemen acile gittim, kan ve idrar verdim, dr sistitten şuphelendi,ama hamdolsun herşey temiz çıktı, acilde ilaçsız bir serum taktılar,bir saat uzandım ve ağrı geçti, şimdi de evde uzanıyorum hafif hafif ağrım oluyor, dr kadın doğuma gitmelisin dedi. Bir hafat sonra dr randevum var, tecrübeli olan herkesden yorum bekliyorum, sağ kasıkta şiddetli ağrı, Rabbim hayırlara çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…