- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.881
özleeeem maşallah suphanallah, fotoların altına yorum yazdım gitmedi buraya yazayım. çok büyümüş yakışıklı olmuş lokumumuz, gözler aynı sen, Allahım nazardan korusun,kırkbir kere maşallah.
özlemmm sana bişey sorucam, ben şimdi oğlana bişeyler alıcam,ilk başta en önemli olanları bana bir liste yaparmısın bir boş oldugunda, gereksiz şey almak istemiyorum
Canım burcu yeni gördüm anca gelebildim benim yaramazlar fırsat vermiyorNazan Aslı selam bebekler, size de huzurlu güzel bayramlar. Aslııııı geçen kurban bana telefon edip kan degerini söylemiştin hatıladın mı, kurban olduğum Allah, maşallah
Gül, anladım tatlım dedigini, önemli bişey degildir, benimde baskı var bazen, bazen sancı var, gerilme var, önemli degil diye düşünüyorum, dr kontrollerin normalse içinide rahat tut
Canım burcu yeni gördüm anca gelebildim benim yaramazlar fırsat vermiyor
Ewet geçen yıl kurbanın ilk günü öğrenmiştik zaman çok çabuk geçiyor
Kızlar çok gelemiyorum hem bebisler hemde evden çalışmaya başladım çok yoğun geçiyo bide göğsüm ağrıyodu bi kitle olduğunu farkettim meğer iltihap olmuş emmedi leri için ;( sagdikca iltihap geliyo öyle işte kızlar öpüyorum herkesi
Özlem maşallah buraya kocaman olmuş
Yerim ben o bidigianaaam iki çocukla birden evde nasıl çalışıyorsun aynı işin dimi başka bi iş değil,geçmiş olsun aman göğüslere dikkat çok ağrı ateş yapar,bora büyüdü teyzesi
selam kızlar,çoktandır gelemedim her şey yolunda galiba.
K.Burcu canım tebrik ederim Allah ikisini de sana bağışlasın,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
Kızlar benim eşim öğretmen olarak atandı,ilk tercihlerimiz istanbul,sonraki tercihler batmandı ve bize batman çıktı,geçen hafta taşındık,üzülsem mi sevinsem mi bilemedim valla,şimdi buralar çok karışık,sokağa çıkma yasağı var,benim bi ablam da burada oturuyor,bayramda buraya gelmiştik ve şimdi mahsur kaldık burada eve gidemiyoruz,Allah bu ülkenin huzurunu bozmaya çalışan hiç kimseye fırsat vermesin.
Kuşlar ikiz bebek geliyor ama doktor 1 kesede sorun var sen tek gebelik olarak düşün dedi kendini herşeye hazirla dedi bende hazirim zaten dedim diş gebelik olmasinda herşeye hazirim dedin
canım çok teşekkür ederim allah razı olsun senin yuzunude tez vakitte güdürsun bir tanesinin kalp atışını duyduk diğeri de 15 gun sonra belli olacak allah ne derse o.Burcuuuuummm canım benim haberini Burcu dan aldım...ALLAH şahidim çoook ama çook sevindim...Ben sana çok dua ediyordum...Sabredeni mükafatlandıran RABBİM e sonsuz şükürler olsun...RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLLAAAHHH...
canım cok gecmiş olsun rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah canım sende biliyorsundur zaten ama teheccüd namazı kıl bende uzun süre panik atak ve vertigo ile cok ugraştım ve bir gece teheccüd namazı kıldım rabbime dua ettim rabbime cok sükür bana şifamı nasip etti arada yokluyor ama oda hayatımın tadı tuzu gibi oluyor rabbim sana kısa sürede şafi ismiyle şifa versin aminMrb arkadaşlar nasılsınız ben iyi olmaya çalışıyorum biliyosunuz rahatsızdım dogumdan sonra fmften şüpheniyolar genetikte mutasyona rastlandı ilaca başladım 2 ay sınra netleşecek rabbim yardım etsin inş. Eslemim iyi diş sıkıntımız var çok öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?