- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.901
özlem yazdıklarından bir kuvet ve ayaklı alt bodylerim eksik, ayaklı alma konusunda haklısın. okeydir,hepsini yazdım aklıma, aa bide kuvetim yok, aslında ben daha bisey almadım,annem ablam almışlar senin bu yazdıklarını, bide beşik ve bebek arabasını ne yaptın?? Sormuşsun 2 tane foto var tatlım
Kızlar size 2 tane duyecegim var
Birincisi ben dua listesini bitirdim en son özlemi okudum,özlemden sonra olan varmı listede,ben listeyi göremiyorum???
Ikincisi, dünden beri sağ kasığımda ağrı var, bugün derste çok kötü oldum, doğrulamadım, hemen acile gittim, kan ve idrar verdim, dr sistitten şuphelendi,ama hamdolsun herşey temiz çıktı, acilde ilaçsız bir serum taktılar,bir saat uzandım ve ağrı geçti, şimdi de evde uzanıyorum hafif hafif ağrım oluyor, dr kadın doğuma gitmelisin dedi. Bir hafat sonra dr randevum var, tecrübeli olan herkesden yorum bekliyorum, sağ kasıkta şiddetli ağrı, Rabbim hayırlara çıkarsın
Amin bedişim inşallah, size Rabbim kolaylık versin,her geceniz huzurlu gecsin
özlemmm kızz bu son yazdıkların hiç aklımda yoktu hemen onlarıda ekliyorum, kendime bir gecelik bir pjama takımı alayım,pjamayı evde giyerim
Bu arad dün kendi dr mi aradım, dedim böyle böyle kan sonuçlarım temiz ama sancım var. Adam dedi ki kesin üşüttün ayağını sıcak tut, sancı olan yere ılık uygula,yat dinlen, hakkatten haklı adam,ben fena üşüttüm,bademcikler şiş kulaklarım ağrıyo burnum akıyor, dünden bedi üzerim kalın ayagımda yün çorap daha iyi oldum,
özlem haftasonu karnım çok kasıldı, sertleşti, uzun sürmedi ama bir sert bir yumuşak oldu, netten baktım,yalancı doğum sancılarıymış rahim kendini hazırlıyormuş, 3 gün sürdü geçti,bir daha olursa hemen dr ye. Bugün evdeyim, battaniyenin altında yatıyorum, boğazım ve kulak ağrım içinde yapacak bisey yok,bal,hurma ve meyve yiyorum sadece,hepimiz Allah a emanetiz
Nazan dualarımdasın
OLUR CANIM OLUR :))özlem yazdıklarından bir kuvet ve ayaklı alt bodylerim eksik, ayaklı alma konusunda haklısın. okeydir,hepsini yazdım aklıma, aa bide kuvetim yok, aslında ben daha bisey almadım,annem ablam almışlar senin bu yazdıklarını, bide beşik ve bebek arabasını ne yaptın?? Sormuşsun 2 tane foto var tatlım
Aslı canım Allah kolaylık versin inşallah, yanında yardımcın varmi?
büyümüştür ada ve efe, isimlerini yerim ben onların
Gül canım maşallah senin kızına sağlıkla doğsun inşallah, ee bize de güzel bir gelin lazım :)))g
Canım yanımda her zaman birileri olmuyo Ama hallediyorum şükürler olsun büyüdüler Teyzesi foto yollarımözlem yazdıklarından bir kuvet ve ayaklı alt bodylerim eksik, ayaklı alma konusunda haklısın. okeydir,hepsini yazdım aklıma, aa bide kuvetim yok, aslında ben daha bisey almadım,annem ablam almışlar senin bu yazdıklarını, bide beşik ve bebek arabasını ne yaptın?? Sormuşsun 2 tane foto var tatlım
Aslı canım Allah kolaylık versin inşallah, yanında yardımcın varmi?
büyümüştür ada ve efe, isimlerini yerim ben onların
Gül canım maşallah senin kızına sağlıkla doğsun inşallah, ee bize de güzel bir gelin lazım :)))g
Kızlar sanırım başardım ada ve efe nin fotolarini yükledim
Canım öyle çok oturmuyolar daha poz içinresimlerin hepsi çok güzel,büyümüşler maşallah,bi resimde koltukta oturuyordu sanırım oğlun oturmaya başladılarmı erken değilmi henüz
saol bebeğim hoşbulduk biz de düştük canım ömrümden ömür gitti benimde çok korktum asya da çok korktu 1 ay oldu düşeli suan sadece yemek sıkıntımız var çok az yiyoruz son zamanlarda ve çok sık uyanıyor geceleri saat başı emmek istiyor niye böyle oldu anlamadım bendegülhancığım hoşgeldin maşallah kızın demek emeklemeye başladı ne güzel bundan sonra daha da çok ilgi ister peşinden koşturursun artık,düşmelere karşı dikkatli olmak yalnız bırakmamak lazım,bir arkadaşın bebeği 6 aylık annesinin yatağından düşmüş kalorifere kafasını çarpmış Allahtan bişey olmamış şişmiş sadece kafası ama çocuk çok korkmuş uykusunda sıçrıyormuş,kız ömrümden ömür gitti yaşlandım diyordu,rabbim evlatlarımızı korusun
Afy2646 kızzzz nerelerdesin sen, Rabbim sana kolay ve sağlıklı bir doğum versin inşallah, senin ve bebegin için en hayırlısı olsun, Allah o anda mutlaka gücünü verir.
Gülhan canım nasılsın diye sormuşsun hamdolsun, grip oldum dr antibiyotik başladı, biraz daha iyi oldum, rapor aldım evde yatıyorum. minik asya'mıza çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın Allah a emanet o minikler
Aslımmmmm yerim ben bunları pamuk gibiler ya çok tatlılar, kırkbir kere maşallah Allahım korusun. Bak benim görümcemin ikizleri 7 yasindalar,bir kiz bir oglan o kdar iyi geciniyorlar ki maşallahseninkilerde öyle olacak
Nazan canım benim Rabbim dermansız dert vermesin ,bu hsatalıgın hiçbir sıkıntısını çekmezsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?