Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar selamlar
Nazan ALLAH sifa versin ins iyi cikacak sonuclarin Eslem e de cok kolay gelsin rahat viksin disleeri biz elifle 3 ten beri ayaltayiz agri kesici verdim simdi uyudu cok sukur
Sekerkiz Tugbaa doguma cok az kalmis saglkkla al kucagina ins
Burcum cankusum ins bugun daha iyi olursun bence usuttugun icin boyle oldu
Duamnur burcu canim benim ins hersey yolundadir.. Allah tamamina erdirsin gebeligini saglikla kucagina al ins

yazmadığım sonradan aklıma gelen şeyler oldu mesela tırnak makası,burun aspiratörü(baya işe yarıyor mutlaka almalısın),bizim doğum yaza geldiği için patiklileri başta kullanamadım ama sen kullanırsın,canım beşiği başkasından aldım park yatak yeni almadım,yatakda yün yatak annem yaptı hazır yatak almadım,bebek arabası travel sistem aldım öyle çok pahalı bişey değil orta halli iş görüyor,ana kucağını arabada ve evde kullanıyorum,bizimki onda uyuyor,sıvı geçirmez alez almıştım ama henüz kullanmadım belki ilerde yarar işime,çanta almıştım bebeğin eşyalarını koyabilmek için,biberon almıştım,süt sağma makinası,süt saklama poşetleri,göğüs pedi(hiç işime yaramadı süt yokki aksın) ,emzirme sütyeni,haa ben bide yan yatma yastığı almıştım başlarda kullanıyordum gerçi küçükken nasıl yatırırsan öyle kalıyo ama herkes bu çocuğu yakar dedi kullanmıyorum süngerdi üstü havlu kumaş,alt açma minderini pofuduk bişey almıştım yastıklı onu beşiğin alt açma kısmına koydum orda kullanıyorum,gecelik ve pijama almıştım kendime hemde 3 tane sadece 1 tanesini kullandım hemde en beğenmediğim babaanne işi olanı çünkü geniş ve rahattı,evde kullanmadım,terlik almıştım,hasta bezi al doğumdan sonra çok işe yarıyor

canım benden sonra buket ve sebiha vardı sen onlaı okumuştun başka kimse yok

ağrın için kadın doğuma gitmelisin canım inşallah bişey yoktur ama için rahatlar randevuna da 1 hafta öce gitmiş olursun bişey olmaz bekleme bence,kendini yoruyor olmalısın genelde ağrılar yorulunca olur,karnında sertleşme falan varmı benimde kasığımda ağrım olduğunda karnımda sertlik olmuştu,inşallah korkulacak bişey yoktur içini ferah tut canım.

Amin bedişim inşallah, size Rabbim kolaylık versin,her geceniz huzurlu gecsin

özlemmm kızz bu son yazdıkların hiç aklımda yoktu hemen onlarıda ekliyorum, kendime bir gecelik bir pjama takımı alayım,pjamayı evde giyerim

Bu arad dün kendi dr mi aradım, dedim böyle böyle kan sonuçlarım temiz ama sancım var. Adam dedi ki kesin üşüttün ayağını sıcak tut, sancı olan yere ılık uygula,yat dinlen, hakkatten haklı adam,ben fena üşüttüm,bademcikler şiş kulaklarım ağrıyo burnum akıyor, dünden bedi üzerim kalın ayagımda yün çorap daha iyi oldum,
özlem haftasonu karnım çok kasıldı, sertleşti, uzun sürmedi ama bir sert bir yumuşak oldu, netten baktım,yalancı doğum sancılarıymış rahim kendini hazırlıyormuş, 3 gün sürdü geçti,bir daha olursa hemen dr ye. Bugün evdeyim, battaniyenin altında yatıyorum, boğazım ve kulak ağrım içinde yapacak bisey yok,bal,hurma ve meyve yiyorum sadece,hepimiz Allah a emanetiz

Nazan dualarımdasın

anamm sendemi bizdensin burcu dikkat et ve sertleşmeyi mutlaka doktoruna söyle

OLUR CANIM OLUR :))
TATLIM GECMİŞ OLSUN BU ARADA DİKKAT ET KENDİNE ÜŞÜTME KIŞTA KAPIDA VALLA BENİM BİLE ÇORAPLA AYAKLARIM DONUYO DAHA SONBAHARDAYIZ ALLAH SONUMUZU HAYRETSİN...

Canım yanımda her zaman birileri olmuyo Ama hallediyorum şükürler olsun büyüdüler Teyzesi foto yollarım

Nazoo canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine Rabbim acil şifalar versin

canlar özlendinizzz

Burcum nasılsın kuzum hamilelik nasıl gidiyor geçmişi okuyamadım

Nazan geçmiş olsun tatlım ne oldu neyin var ya ben bayağı geride kaldım

Kızlar biz iyiyiz eşimle problemlerim vardı çok şükür atlattım sorun sıkıntı kalmadı gibi kızım hastaydı iyleşti çok şükür ama çok yaramaz afacan bişe oldu çok hareketli yetişemiyorum onunla ilgilenmekten kendime bile vakit ayıramaz oldum misafirlerim geliyor gidiyor bazen onlarla bile ilgilenemiyorum yemek bile yiyemez oldum sıcak yemek yemeyi tv izlemeyi uyumayı çok özledim 1 aydır asya ayrılmıyor benden heryerde beni istiyor tek başına oyun oynamıyor sürekli ilgi istiyor yeni yeni emeklemeye başlar gibiyizi yüzü koyun sürünüyoruz yerdeartık geçen uyuttum yer minderinde düşmesin iş yapayım dedim aradan 15 dk geçti sürüne sürüne yanıma gelmiş bi ande anneeee diye bağırdı deli kızım korktum bende ayy diye bağırdım yavrum benden daha çok korktu ağladı bayağı zor susturdum :)

Artık kelimeler söylemeye karyolanın içinde kendi kendine tutuna tutuna ayağa kalkmaya falan başladı yalnız bırakamıyorum düşecek diye gecen olduğu yerde yüzü koyun yatarken emekleme çalıştı elini altından çıkarayım derken dengesi bozuldu kafayı yere çarptı çarparkende o şiddetle dişiyle üst dudağını patlattı allahtan dikişe gerek kalmadı ama çok kanadı ağzının içi kan doldu çok korktum bişe olmaz dedğim zamanda bile biyerle çarpabiliyor bizden şimdilik böyle hepinizi öpüyorumm

gülhancığım hoşgeldin maşallah kızın demek emeklemeye başladı ne güzel bundan sonra daha da çok ilgi ister peşinden koşturursun artık,düşmelere karşı dikkatli olmak yalnız bırakmamak lazım,bir arkadaşın bebeği 6 aylık annesinin yatağından düşmüş kalorifere kafasını çarpmış Allahtan bişey olmamış şişmiş sadece kafası ama çocuk çok korkmuş uykusunda sıçrıyormuş,kız ömrümden ömür gitti yaşlandım diyordu,rabbim evlatlarımızı korusun

Allahrazı olsun kızlar genetik bişeymiş kalıtımsal olarak geçiyormuş ailemde yok ama bende çıkarsa ınlarada balılacak namaz çok iyi fikir denicem herbirinizi öpüyorum
Aslıı resimler çok güzel maşallajh kuzulara

saol bebeğim hoşbulduk biz de düştük canım ömrümden ömür gitti benimde çok korktum asya da çok korktu 1 ay oldu düşeli suan sadece yemek sıkıntımız var çok az yiyoruz son zamanlarda ve çok sık uyanıyor geceleri saat başı emmek istiyor niye böyle oldu anlamadım bende

Sa herkese... sessiz takipçi olarak izliyorum hepinizi :) sıradaki doğum yapacak benim sanırım... aslında çok korkuyorum ama dusunmemeye çalışıyorum. Önceden kontrolleri iple çekerken şimdi hiç gitmek gelmiyor içimden... birde uyku problemim var. Geceleri bu saatlerde uyanık olup gündüz gözümü açamıyorum. Yemek dışında hic bir is yapamıyorum bu yüzden...
dualarınızı bekliyorum hepinizi öpüyorum...

Afy2646 kızzzz nerelerdesin sen, Rabbim sana kolay ve sağlıklı bir doğum versin inşallah, senin ve bebegin için en hayırlısı olsun, Allah o anda mutlaka gücünü verir.

Gülhan canım nasılsın diye sormuşsun hamdolsun, grip oldum dr antibiyotik başladı, biraz daha iyi oldum, rapor aldım evde yatıyorum. minik asya'mıza çok geçmiş olsun, Rabbim bir daha yaşatmasın Allah a emanet o minikler

Aslımmmmm yerim ben bunları pamuk gibiler ya çok tatlılar, kırkbir kere maşallah Allahım korusun. Bak benim görümcemin ikizleri 7 yasindalar,bir kiz bir oglan o kdar iyi geciniyorlar ki maşallahseninkilerde öyle olacak

Nazan canım benim Rabbim dermansız dert vermesin ,bu hsatalıgın hiçbir sıkıntısını çekmezsin inşallah

Valla nerdeyim bende bilmiyorum :) amin canım benim Rabbim sanada nasip etsin inşallah.
geçenlerde bende girip oldum. Merkeze gidemedik burda hastane yok cok ilac kullandım deyip evde atlatayim dedim sabah akşam nane limon içtim. Bala karabiber mi koymadim sute tarçın mi almadım neler neler şükür anlattım. Aman ateşini kontrol et yukselmesin... Rabbim acil şifalar versin :)

Bu arada bebegimin ismini Erdem koymayı düşünüyoruz. Erdem Bayazıt var ya yedi güzel adamı izleyen varsa bilir. Soyadimiz Erdemir herkes uysun diye mi koyuyorsunuz diyor. Sizinde fikrinizi almak istedim
Erdem Erdemir nasıl?

Erdem çok güzel anlamı olan bir isim bence, dixiyi izlemiyorum ama Erdem bana çok akıllı kendini bilen efendi birini çagrıştıyorum. Soyisimizle beraber bana söylemesi zor oldu dilim dönmedi ama herkes benim gibi olmayacak :) zaten en çok ismini duyacak insanlar, ismiyle yaşasın şimdiden

KiZlar herkese selam
Nazo geçmiş olsun balim.benim halamda var o hastalık.korkma artik herşeyin sifasi tedavisi var.
Burcu balim geçmiş olsun.kendine dikkat et.ayaklari sicak tut.ama cikta sicak olmaz.surtina karnina felan cok sicak koyma.ayaklarina koy.
Ya duamnur burcu hamilemi?? Ay ben yeni duyuyom super ya.çok sevindim allah tamamına erdirsin.
Ben kimsenin fotosuna bakamadim.herkes de isguc var
Hele bende hic vakit kalmadi
Dua listesini okuyamadim hakkinizi helal edin.ama okuyacam elbette.
Asya canim benim kizda bizim yataktan düştü iki kere..benimki uyurken bile takla atiyo.çok yaramaz oldu..gecen bi hastalandi.doktora gotirduk.hatta alacaz dediler.bizimki kakasini yapana kadar kendiliğinden iyileşti zaten.kaka maka vermedik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…