Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar nasılsınız biz iyiz çok şükür gecen gün fatih emir mutfakta dolabı açıp nar ekşisini bi güzel dökmüş bide şap şap oynuyodu dünde karşı komşuya bşi veriym dieçıktım 2dk fatih mutfaktaydı 2dk içinde geip arkamdan kapıyı kapattı mahvoldum anahtar içeride telefon içeride açamadık bi türlü o içerde ağladı ben dışarda çilingiri aradık uzaktaymış ağlamasına dayanamadım komşuya kırdırdım kapıyı aman aman bana ders oldu dalgınlığıma geldi sizde dikkat edin..,

bu aarada drla konuştum doğum sırasında kordon bağlamayı olur dedi ama açılmaz birdaha ancak isterseniz tüp bebek yapılabilir dedi sezeryana girerken imza alıyolarmış bide ekstra ücret bakalım düşünüyorum çünkü spiral taktırsam kesin çözüm değil ilaç kullansan öyle kullanılmıyor bakalım..siz sıcak bakarmıydınız bağlatmaya..

gül canım daha yaşın genç bağlatmasan, dünyanın binbirtürlü hali var belki yeniden istersiniz bir bebek,daha ileride bağlatırsın yani ben olsam bağlatmazdım sanırım.

kapının kapanması ile ilgilide büyük geçmiş olsun dikkat etmek lazım anahtar herzaman yanında olsun çocuklara güven olmaz bazen rüzgarlada kapanabiliyor,birde anahtarı kapının üstünde bırakmamak lazım

Çok geçmiş olsun canım...
bağlatma bencede dünyanın binbur türlü hali var...

canım öylede ne biliym başka istemem ALLAH evlatlarımıza uzun ömür versin zaten 33 oluyorumne biliym düşünmem herlade ama hani binbirtürlü hali var tabide öylede olsa düşünmem gerek kalırsada tüp bebekle oluyomuş..ay ne biliymm..bu arada burdanda kutlıyım canım nice senelere...ay bidahamı canım anahtarı alırım tabi bizimkiçok fena ya 2dk durmuyo biyerde hamiş hamiş koşuyorum valla peşinde
Çok geçmiş olsun canım...
bağlatma bencede dünyanın binbur türlü hali var...

sağol canım...
bakalım ya bilmiyorum ama düşünüyorum..

Gül canim buyuk konuşmak olmasında ben yaptirnazdim öyle bisey.ne bileyim. Ne gerek var tüpe mupe.iğneler var atlik yillik. Bide onlara bak. Su kapi kapanmasi olayi Benice düşündürür hep ya anahtar içerde kalirsa ya ben ayazda kalirsam ya çilingir yoksa felan falan iste.neyseki geçmiş.

kızlar bugün benim doğum günüm
Kiz özlem iyiki doğmuşsunn,ne güzel anne olmussun..

Gül net fikrimi söylüyorum kesinlikle bağlatma, çok riskli bir karar, asla yapma, doğum kontrol için aylık iğne var 12 tl ,benim annem yaptıriyor, eczane yapiyor, hastaneye gitmene bile gerek yok

özleeeeeeeeeem vay seni taze anne, dogum günün kutlu olsun,iyi ki sen dogmuşsun yoksa Bora olmazdı :) rabbim üçünüzede sağlıklı huzurlu ömürler versin

kızlar iyi hoşta emzirirken zor işte herşey kullanılmıyor..kullansanda kesin çözüm değil yinede hamile kalma riski var aman ne bilym neyse ben biraz daha araştırıymda bakıcaz..

Gül net fikrimi söylüyorum kesinlikle bağlatma, çok riskli bir karar, asla yapma, doğum kontrol için aylık iğne var 12 tl ,benim annem yaptıriyor, eczane yapiyor, hastaneye gitmene bile gerek yok

özleeeeeeeeeem vay seni taze anne, dogum günün kutlu olsun,iyi ki sen dogmuşsun yoksa Bora olmazdı :) rabbim üçünüzede sağlıklı huzurlu ömürler versin

Benim tansiyonum yukselmeye başladı zaten hep yusektide 14/10 u görmüyorum. Doktoru aradim bu hafta izinde olduğu için zaten kontrole gidememistim bana tansiyon ilacina basla pteside kontrole gel dedi. Ilaci aldigim halde 13/10 degerlerim korkmaya başladım çok yukselirde beni sezeryana alırlarsa diye

canım geçmiş olsun öncelikle stres yapma yediklerine içtiklerine dikkat et dinlen çok yükselirse sezeryana aıyolar doğru ama içini ferah tut..sen düşünme şimdi onları düşündükçe daha tedirgin olursun daha çok yükselir rahat olmaya calışki düşsün..sezeryan bile olsa sağlıkla gelsin yeterki.

Gul canim iyi dusun iyi arastir bunun dini boyutu var .Birde Allah korusun her turlu hali var .
Bende olsam yaptirmazdim daha cok genc sin belki ilerde cocuk isteyeceksin dogal yoldan oluyorken ne gerek var tupe pisman olacagin bisey yapma.

Sağol canım inşallah sağlıkla alırım kucağıma... cumlemiz inşallah...

Gul canim iyi dusun iyi arastir bunun dini boyutu var .Birde Allah korusun her turlu hali var .
Bende olsam yaptirmazdim daha cok genc sin belki ilerde cocuk isteyeceksin dogal yoldan oluyorken ne gerek var tupe pisman olacagin bisey yapma.

CANIM ÖYLE TABİDE ZATEN SEERYANDA 3. COCUK RİSKLİ YANİ İLKİ NORMAL OLSA DİĞERLERİ SEZERYAN OLABİLİR AMA 3 SEZERYANI DOKTORLAR ÖNERMİYOR DÜŞÜNÜNCE DİYORUM ZATEN 2. COCUKTA OLUYOR 1 KIZ 1 ERKEK DİYRUM RABBİM SAĞLIK VERSİN ONLARA DİĞER YANDAN YAŞ İLERLİYOR HADİ BUNLAR BÜÜDÜ DRİM 40LI YAŞLARDA ÇOCUK DÜŞÜNMEM HE NOLUR NOLMAZ DİYORDUNUZ HAYAT BU BELLİ OLMAZ TABİ AMA NE BİLİYM ALLAH GÖSTERMESİN AYRILIK VS GİBİ ŞEYLERDEDE 2. BİR EVLİLİĞİ DÜŞÜNECEĞİMİ SANMIYORUM..

Kiz özlem iyiki doğmuşsunn,ne güzel anne olmussun..

diimii ama iyiki doğmuşum anne olmuşum, teşekkür ederim canım

amiiiin canım çok teşekkür ederim,iyiki doğmuşum borayı doğurmuşum

canım stres yapma yeterki bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin nasıl geldiğinin bi önemi yok normalde olur sezeryanda

Sebiha canım, hiç kafanı yorma, sonuçta Allahın dedigi dogum şekli olacak, yeterki sen ve bebek sağlıklı olun. Tansiyonunu hegün ölç, dr ye ulaşamıyorsan eğer sağlık ocağına sor, ebeye sor. gerekirsa iki hafta falan ilacın dozunu yükseltsin dr , allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…