Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

DUYURU DUYURUR DUYURU *************

CANLARİM ILK SAYFAYA YAZAMİYORUM BURDAN DUYURU YAPAYİM,YASEMIN GELIRSE ILK SAYFAYADA YAZAR

SEBIHA VE TUĞBA'nın doğumları yaklaştı, Allah rızası için FETIH süresi okuyalım, hayırlı kolay doğumları olsun

kızlar iyi hoşta emzirirken zor işte herşey kullanılmıyor..kullansanda kesin çözüm değil yinede hamile kalma riski var aman ne bilym neyse ben biraz daha araştırıymda bakıcaz..
Canim gulum bu kadar dert ediyorsan esin korunsun:)) of yaaa nedir herşey kadinlarin basina..baksana neler neler dusunmussun bence eşinin aklina bile gelmemiştir.erkek iste. Sen daha fazla düşünme.eşine şöyle o baksin çaresine:) of be her şeyi biz düşünmek zrundamiyiz

Evet haklısın canım inşallah o saglikli gelir... bu günlerde hep hasta doğan bebekleri duyuyorum dua ediyorum sağlıklı olsun diye...

Beni korkutan ebe oldu son kontrole gittiğimde bacaklarimdaki sislikleri söyledim gebelik zehirlenmesi olabilir tansiyonu takip et dedi o gün iyiydi. Iki gün sonra başım agriyinca evde ölçüm küçük 10u gecince birde dusmeyince korktum. Sabah akşam içiyorum söylediği ilacı. Simdilik iyiyim insallah iyide gider...

Hepiniz bana çok moral oluyorsunuz ALlah razi olsun...

Sebihacım, ebe yanılmıştir diyemem, vardır bir bildigi. Nomral bir ödemde olabilir. Sen kendi dr ne git adam ne derse onu yap.bunları yaparkende içini ferah tutmaya çalış Allah a emanet senin kuzun. Sonuçta elinden geleni yapmış olacaksin. Nasibinde sezeryan varsada Allahım kolaylığını verir süphesiz..sağlıklı gelsin senin kuzun. Bu arada profil resmindeki patige bayıldım :)

Yarın gideceğim inşallah... bakalım ne diyecek...
bende bayıldım annem gelsin ona gosterip ormeyi düşünüyorum...

Kızlar bana dua edin tansiyonum Yüksek oldugundan yatırdı bugün yarına kadar takip edeceklermis... bebeğimin gelisimi geriymis ((( ciğer geliştirici vurdular... doktor gelip birseu demedi daha... (((

Kızlar bana dua edin tansiyonum Yüksek oldugundan yatırdı bugün yarına kadar takip edeceklermis... bebeğimin gelisimi geriymis ((( ciğer geliştirici vurdular... doktor gelip birseu demedi daha... (((

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebeğin, biraz daha orda kalıp gelişimini tamamlar,rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Hafta sonu inşallah bende mutlu haberi alırım 6 gün kaldı reglme 1 sene olucak artık gel meleğim ne olur gözümün yaşı dinmiyor lütfen gel artık evimizi güneş gibi aydinlat huzurumuza huzur mutlulugumuza mutluluk kat ♡

canım geçmiş olsun ..sabırlı ol..sağlam dur..bişey olmaz evelallah

bu aralar topiğe pek uğrayan yok gelip gelip bakıyorum kimse olmayınca yazmadan çıkıyorum gerçi yine en çok ben yazıyorum galiba

canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebeğin, biraz daha orda kalıp gelişimini tamamlar,rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Allah razı olsun canım. Tansiyonum hastanede normale döndü şükür ctesi kontrole gel dedi doktor. Inşallah bebeğim azıcık kilo alır gelişimi iki bucuk hafta geri hiç kilo almamis... nedenini de söylemedi doktor. sezeryan korkumdan da vazgeçtim bebeğim büyüsün istiyorum sadece...

Aminn canım amin Allah razı olsun. Sabah akşam ciğer geliştirici vurdular kesin alacaklar dedim ama tansiyonum normale dönünce doktor vazgeçti... gelişimi geri önceki kontrolumle aynı hiç değişmemis umarım ctesine kadar biraz büyümüş olur...

bu aralar topiğe pek uğrayan yok gelip gelip bakıyorum kimse olmayınca yazmadan çıkıyorum gerçi yine en çok ben yazıyorum galiba
Benim sarj makinem yoktu yoksa baya kafa agritacaktim :) hastanede yattiģm gecede hiç uyumadim. Yolda uyumaya başladım. Evs geldim uyur uyanık dolaştım hep :)
ben gelince bu topiğe kimse ugramiyor yaw :)

Sebiha canım benim Allahım en hayırlı zamanda nasip etsin yavrunu sağsalim . tuzu tammen kes, bol su iç, moralini yüksek tut, bazen ölçümlerde yalnış oluyor, oğlünün kalp atımları normalse sorun etme, dışarda olması içerde olmasından iyi ise bırak alsınlar sezewryena yeterki sağlıklı olsun senin kuzucuk. Dualarımda olacaksin, sende gelişmeleri yaz mutlaka

canım sen bu arada yemene içmene dikkat et yorma kendini çok şükür tasiyonun normale dönmüş gelişimin geride kalması ile ilgili doktor bana açıklama yapmıştı ama şuan hatırlamıyorum bazı haftalarda belli oranlarda gecikmeler olabilirmiş her zaman sorun teşkil etmeyebiliyormuş yani, ama üzerinden çok zaman geçti hatırlamıyorum,yavrunun sağlığı yerinde olsun yeterki sağlıklı dünyaya gelsin hiç düşünme doğumu normalmi sezeryanmı diye,rabbim ikinizede yardım etsin

Benim sarj makinem yoktu yoksa baya kafa agritacaktim :) hastanede yattiģm gecede hiç uyumadim. Yolda uyumaya başladım. Evs geldim uyur uyanık dolaştım hep :)
ben gelince bu topiğe kimse ugramiyor yaw :)

sen bu topiğin eski halini görecektin 1 gün gelmesek sonra sayfalar dolusu msj okuyorduk bazen muhabbetin gırgır şamatanın dibine vuruyorduk ama artık çoğumuz çoluk çocuğa karıştık aksatır olduk buraları inşallah yeniden hareketlenir, hastanede uyumak çok zor bilirim hele bide yattığın odada başka insanlar varsa dahada bi zor

Selam kizlar nasilsiniz ???
Sabiha gecmis olsun tahin pekmez kilo aldirir bebise muz ye hic korkma Allah in izniyle.
Duamnur bi gelisme var mi cnm aklimda dualarimda seninle
Ozlem sen nasilsin topik bayagi durgun bu aralar

Selam kizlar nasilsiniz ???
Sabiha gecmis olsun tahin pekmez kilo aldirir bebise muz ye hic korkma Allah in izniyle.
Duamnur bi gelisme var mi cnm aklimda dualarimda seninle
Ozlem sen nasilsin topik bayagi durgun bu aralar

çok şükür iyiyim canım bi yaramazlık yok sen nasılsın

günaydın şekerlerr canım üzme kendini ALLAH gönlüne göre versin bu topikte okadar cok isteyen vardıki bir bir anne oldular bende dahil hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde sende olursun İNŞALLAH mutlu haberi alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…