- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.941
Canim gulum bu kadar dert ediyorsan esin korunsun:)) of yaaa nedir herşey kadinlarin basina..baksana neler neler dusunmussun bence eşinin aklina bile gelmemiştir.erkek iste. Sen daha fazla düşünme.eşine şöyle o baksin çaresine:) of be her şeyi biz düşünmek zrundamiyizkızlar iyi hoşta emzirirken zor işte herşey kullanılmıyor..kullansanda kesin çözüm değil yinede hamile kalma riski var aman ne bilym neyse ben biraz daha araştırıymda bakıcaz..
Evet haklısın canım inşallah o saglikli gelir... bu günlerde hep hasta doğan bebekleri duyuyorum dua ediyorum sağlıklı olsun diye...diimii ama iyiki doğmuşum anne olmuşum, teşekkür ederim canım
amiiiin canım çok teşekkür ederim,iyiki doğmuşum borayı doğurmuşum
canım stres yapma yeterki bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin nasıl geldiğinin bi önemi yok normalde olur sezeryanda
Sebiha canım, hiç kafanı yorma, sonuçta Allahın dedigi dogum şekli olacak, yeterki sen ve bebek sağlıklı olun. Tansiyonunu hegün ölç, dr ye ulaşamıyorsan eğer sağlık ocağına sor, ebeye sor. gerekirsa iki hafta falan ilacın dozunu yükseltsin dr , allaha emanetsiniz
Yarın gideceğim inşallah... bakalım ne diyecek...Sebihacım, ebe yanılmıştir diyemem, vardır bir bildigi. Nomral bir ödemde olabilir. Sen kendi dr ne git adam ne derse onu yap.bunları yaparkende içini ferah tutmaya çalış Allah a emanet senin kuzun. Sonuçta elinden geleni yapmış olacaksin. Nasibinde sezeryan varsada Allahım kolaylığını verir süphesiz..sağlıklı gelsin senin kuzun. Bu arada profil resmindeki patige bayıldım :)
Kızlar bana dua edin tansiyonum Yüksek oldugundan yatırdı bugün yarına kadar takip edeceklermis... bebeğimin gelisimi geriymis((( ciğer geliştirici vurdular... doktor gelip birseu demedi daha... (((
canım geçmiş olsun ..sabırlı ol..sağlam dur..bişey olmaz evelallahKızlar bana dua edin tansiyonum Yüksek oldugundan yatırdı bugün yarına kadar takip edeceklermis... bebeğimin gelisimi geriymis((( ciğer geliştirici vurdular... doktor gelip birseu demedi daha... (((
canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebeğin, biraz daha orda kalıp gelişimini tamamlar,rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Aminn canım amin Allah razı olsun. Sabah akşam ciğer geliştirici vurdular kesin alacaklar dedim ama tansiyonum normale dönünce doktor vazgeçti... gelişimi geri önceki kontrolumle aynı hiç değişmemis umarım ctesine kadar biraz büyümüş olur...canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun inşallah acele etmez bebeğin, biraz daha orda kalıp gelişimini tamamlar,rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
Benim sarj makinem yoktu yoksa baya kafa agritacaktim :) hastanede yattiģm gecede hiç uyumadim. Yolda uyumaya başladım. Evs geldim uyur uyanık dolaştım hep :)bu aralar topiğe pek uğrayan yok gelip gelip bakıyorum kimse olmayınca yazmadan çıkıyorum gerçi yine en çok ben yazıyorum galiba
Allah razı olsun canım. Tansiyonum hastanede normale döndü şükür ctesi kontrole gel dedi doktor. Inşallah bebeğim azıcık kilo alır gelişimi iki bucuk hafta geri hiç kilo almamis... nedenini de söylemedi doktor. sezeryan korkumdan da vazgeçtim bebeğim büyüsün istiyorum sadece...
Aminn canım amin Allah razı olsun. Sabah akşam ciğer geliştirici vurdular kesin alacaklar dedim ama tansiyonum normale dönünce doktor vazgeçti... gelişimi geri önceki kontrolumle aynı hiç değişmemis umarım ctesine kadar biraz büyümüş olur...
Benim sarj makinem yoktu yoksa baya kafa agritacaktim :) hastanede yattiģm gecede hiç uyumadim. Yolda uyumaya başladım. Evs geldim uyur uyanık dolaştım hep :)
ben gelince bu topiğe kimse ugramiyor yaw :)
Selam kizlar nasilsiniz ???
Sabiha gecmis olsun tahin pekmez kilo aldirir bebise muz ye hic korkma Allah in izniyle.
Duamnur bi gelisme var mi cnm aklimda dualarimda seninle
Ozlem sen nasilsin topik bayagi durgun bu aralar
canım üzme kendini ALLAH gönlüne göre versin bu topikte okadar cok isteyen vardıki bir bir anne oldular bende dahil hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde sende olursun İNŞALLAH mutlu haberi alırsın..Hafta sonu inşallah bende mutlu haberi alırım 6 gün kaldı reglme 1 sene olucak artık gel meleğim ne olur gözümün yaşı dinmiyor lütfen gel artık evimizi güneş gibi aydinlat huzurumuza huzur mutlulugumuza mutluluk kat ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?