- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.961
günaydın şekerlerr
canım üzme kendini ALLAH gönlüne göre versin bu topikte okadar cok isteyen vardıki bir bir anne oldular bende dahil hayırlısı ile vakti zamanı geldiğinde sende olursun İNŞALLAH mutlu haberi alırsın..
Bende iyiyim canim benim minnakin dis cikarma huzursuzlugu var onla ugrasiyorumçok şükür iyiyim canım bi yaramazlık yok sen nasılsın
Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah cozebilirsin sorunsuz atlatirsinbuketdyardimt: 37422837 .!.:KIZLA BEN DUA LİSTESİNİ YENİ BİTİRDİM.. (99 LA HAVLE OLAN) KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZ DA HELAL EDİN..SANIRIM BİDAHADA GİREMİYECEM..ÇÜNKÜ ÜZÜKLÜYORUM YETİŞMEYİNCE ..HAK GEÇİYO..BEN İŞTE ÇOK YOĞUNUM..HELE BAŞIMA DÜN ÖYLE Bİ OLAY GELDİKİ BU ÜNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..BANA DUA EDİN NOOLUR...İŞİM ALLAHA KALDI ÇÜNKÜ..ANCAK ALLAH ÇÖZEBİLRİ..
Günaydın canımın içi Sağol allah razı olsun inşallah bende mertebeye erişebilirim o duyguyu tadabilirim.
Bu güzel dilegin için teşekkür ederim allah razı olsun gülüm Rabbim sizi korusun.
Allah sağ saglim kucağına almayi nasip etsin
canım ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH çözersin sorunu..KIZLA BEN DUA LİSTESİNİ YENİ BİTİRDİM.. (99 LA HAVLE OLAN) KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZ DA HELAL EDİN..SANIRIM BİDAHADA GİREMİYECEM..ÇÜNKÜ ÜZÜKLÜYORUM YETİŞMEYİNCE ..HAK GEÇİYO..BEN İŞTE ÇOK YOĞUNUM..HELE BAŞIMA DÜN ÖYLE Bİ OLAY GELDİKİ BU ÜNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..BANA DUA EDİN NOOLUR...İŞİM ALLAHA KALDI ÇÜNKÜ..ANCAK ALLAH ÇÖZEBİLRİ..
AMİN canım sağoalsın :)bence İbrahim saracoğlunun soğan kürünü denemediysen tavsiye ederim bir araştır..bende idrar yolu ilthabı vardı ilk bebeğimde yaptım ertesi ay hamile kaldım..bu hamilleğimdede yaptım ertesi ay hamile kaldım..rahmi ve idrar yolunu temizliyor..bir dene derim..
canım ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH çözersin sorunu..
rica ederim canım denemesi senden gerisi ALLAHTAN..:)Denerim Birtanem bu ay olmassa Sağolcanim
rica ederim canım denemesi senden gerisi ALLAHTAN..:)
Aynen öğle canım :)
Ama inşallah gerek kalmaz bu ay gebe olurum
sağol canım benimAMİN canım sağoalsın :)bence İbrahim saracoğlunun soğan kürünü denemediysen tavsiye ederim bir araştır..bende idrar yolu ilthabı vardı ilk bebeğimde yaptım ertesi ay hamile kaldım..bu hamilleğimdede yaptım ertesi ay hamile kaldım..rahmi ve idrar yolunu temizliyor..bir dene derim..
canım ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH çözersin sorunu..
Bende iyiyim canim benim minnakin dis cikarma huzursuzlugu var onla ugrasiyorum
KIZLA BEN DUA LİSTESİNİ YENİ BİTİRDİM.. (99 LA HAVLE OLAN) KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZ DA HELAL EDİN..SANIRIM BİDAHADA GİREMİYECEM..ÇÜNKÜ ÜZÜKLÜYORUM YETİŞMEYİNCE ..HAK GEÇİYO..BEN İŞTE ÇOK YOĞUNUM..HELE BAŞIMA DÜN ÖYLE Bİ OLAY GELDİKİ BU ÜNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..BANA DUA EDİN NOOLUR...İŞİM ALLAHA KALDI ÇÜNKÜ..ANCAK ALLAH ÇÖZEBİLRİ..
Kızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım. Tansiyonum yine yükseldi. Doktor hastaneye gidip yat sabah bakayım. Gebeliği sonlandirabilriz dedi. Esimde tansiyon ilacini ic bir daha olcturelim diyor. Mesajımi gördüğünüzde bana dua edin olur mu... hepiniz hakkinizi helal edin.
23 ekim2011 de erciste enkazdan cikarttilar beni belki bu sefer vakit gelmistir...
Canım kötü şeyler düşünme lütfen Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek hayirlisiyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallahKızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım. Tansiyonum yine yükseldi. Doktor hastaneye gidip yat sabah bakayım. Gebeliği sonlandirabilriz dedi. Esimde tansiyon ilacini ic bir daha olcturelim diyor. Mesajımi gördüğünüzde bana dua edin olur mu... hepiniz hakkinizi helal edin.
23 ekim2011 de erciste enkazdan cikarttilar beni belki bu sefer vakit gelmistir...
KIZLA BEN DUA LİSTESİNİ YENİ BİTİRDİM.. (99 LA HAVLE OLAN) KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZ DA HELAL EDİN..SANIRIM BİDAHADA GİREMİYECEM..ÇÜNKÜ ÜZÜKLÜYORUM YETİŞMEYİNCE ..HAK GEÇİYO..BEN İŞTE ÇOK YOĞUNUM..HELE BAŞIMA DÜN ÖYLE Bİ OLAY GELDİKİ BU ÜNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..BANA DUA EDİN NOOLUR...İŞİM ALLAHA KALDI ÇÜNKÜ..ANCAK ALLAH ÇÖZEBİLRİ..
Canlar meraba herkesesürekli gelip okuyorum gelişmelerden haberdarim ancak herzaman yazmaya fırsatım olmuyo ; ( iki çocukla zor oluyo biraz ama onlar iyi olsunlarda en önemlisi bu
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla bi onu bi onu derken akşam olmuş sonrada gece mesajınız başlıyor bide ek gıdalara geçtik inanın corbalarini hangi ara yapıp vericem onu düşünüyorumama tek başına çok zor oluyo bu gidişle annem işten ayrilcak mecburen bizde durumlar böyle yaramazlarin fotolarina yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederiz teyzeleri
Kızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım. Tansiyonum yine yükseldi. Doktor hastaneye gidip yat sabah bakayım. Gebeliği sonlandirabilriz dedi. Esimde tansiyon ilacini ic bir daha olcturelim diyor. Mesajımi gördüğünüzde bana dua edin olur mu... hepiniz hakkinizi helal edin.
Canlar meraba herkesesürekli gelip okuyorum gelişmelerden haberdarim ancak herzaman yazmaya fırsatım olmuyo ; ( iki çocukla zor oluyo biraz ama onlar iyi olsunlarda en önemlisi bu
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla bi onu bi onu derken akşam olmuş sonrada gece mesajınız başlıyor bide ek gıdalara geçtik inanın corbalarini hangi ara yapıp vericem onu düşünüyorumama tek başına çok zor oluyo bu gidişle annem işten ayrilcak mecburen bizde durumlar böyle yaramazlarin fotolarina yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederiz teyzeleri
Kızlar duaları daha okuyamadım bu akşam inşallah bitireceğim hepsini. Hastaydım kaç gündür gribe yakalandım bir gün ancak izin yapabildim geldim çünkü yanımdaki bey çalışmıyor herşeyi biriktiriyor bilgisayara girmiyor daha da çoğalacak diye mecburen geldim yani haftasonunu iple çekiyorum annem de yeni gitti onunla ilgilendim o yüzden akşamları okuyamadım o gitti hasta oldum zaten. Bu akşam okuyup hemen bitireceğim.
Kızlar annem bize geldiği gece rüyasında çok güzel bir kız çocuğu görmüş tombikmiş böyle annem biberonunu vermiş annemin tutmasını istemiyormuş kendisi tutuyormuş çok güzeldi dedi annem inşallah gerçek olur. Daha regl tarihime var bu aralar yumurtlama dönemim ama hastayım işte değerlendiremiyorum Bu reglimle de başlamayabilirim dr dese bile aşılamaya çünkü çok ilaç kullandım korkuyorum bir de reglimin 2. günü troidime baktırmak istiyorum sınırda diyor doktorlar önceki yaptırdığım değer için ilaç verirse kullanayım düşüreyim diyorum hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?