Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın canımın içi Sağol allah razı olsun inşallah bende mertebeye erişebilirim o duyguyu tadabilirim.
Bu güzel dilegin için teşekkür ederim allah razı olsun gülüm Rabbim sizi korusun.
Allah sağ saglim kucağına almayi nasip etsin

KIZLA BEN DUA LİSTESİNİ YENİ BİTİRDİM.. (99 LA HAVLE OLAN) KUSURA BAKMAYIN HAKKINIZ DA HELAL EDİN..SANIRIM BİDAHADA GİREMİYECEM..ÇÜNKÜ ÜZÜKLÜYORUM YETİŞMEYİNCE ..HAK GEÇİYO..BEN İŞTE ÇOK YOĞUNUM..HELE BAŞIMA DÜN ÖYLE Bİ OLAY GELDİKİ BU ÜNDE ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM..BANA DUA EDİN NOOLUR...İŞİM ALLAHA KALDI ÇÜNKÜ..ANCAK ALLAH ÇÖZEBİLRİ..

Rabbim yar ve yardimcin olsun inşallah cozebilirsin sorunsuz atlatirsin

AMİN canım sağoalsın :)bence İbrahim saracoğlunun soğan kürünü denemediysen tavsiye ederim bir araştır..bende idrar yolu ilthabı vardı ilk bebeğimde yaptım ertesi ay hamile kaldım..bu hamilleğimdede yaptım ertesi ay hamile kaldım..rahmi ve idrar yolunu temizliyor..bir dene derim..

canım ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH çözersin sorunu..

Denerim Birtanem bu ay olmassa Sağolcanim

Canlar meraba herkese sürekli gelip okuyorum gelişmelerden haberdarim ancak herzaman yazmaya fırsatım olmuyo ; ( iki çocukla zor oluyo biraz ama onlar iyi olsunlarda en önemlisi bu
günler nasıl geçiyo anlamıyorum valla bi onu bi onu derken akşam olmuş sonrada gece mesajınız başlıyor bide ek gıdalara geçtik inanın corbalarini hangi ara yapıp vericem onu düşünüyorum ama tek başına çok zor oluyo bu gidişle annem işten ayrilcak mecburen bizde durumlar böyle yaramazlarin fotolarina yaptığınız yorumlar içinde teşekkür ederiz teyzeleri

sağol canım benim

Kızlar mesajlarınızı okudum ama cevap yazamadım. Tansiyonum yine yükseldi. Doktor hastaneye gidip yat sabah bakayım. Gebeliği sonlandirabilriz dedi. Esimde tansiyon ilacini ic bir daha olcturelim diyor. Mesajımi gördüğünüzde bana dua edin olur mu... hepiniz hakkinizi helal edin.

23 ekim2011 de erciste enkazdan cikarttilar beni belki bu sefer vakit gelmistir...

Bende iyiyim canim benim minnakin dis cikarma huzursuzlugu var onla ugrasiyorum

ooo işiniz zor Allah yardımcınız olsun ayşe kaç aylık oldu canım

canım benim hakkım helal olsun ne kusuru canım bende hep ecikmeli okuyordum olur öyle şeyler takma kafana,iş yerindede rabbim hayırlı bi kapı açsın sorun neyse çözülsün inşallah canım

canım o nasıl söz düşünme öyle şeyleri sen kafanı biraz rahat bırakki tansiyonunda normale dönsün,sen zaten 37. haftada değilmisin gebeliği sonlandırırız sözünü pek anlamadım sonuçta bebeğe ciğer geliştiricide yapıldı inşallah Allah'ın izni ile sağ salim kavuşursun bebeğine,doğumdan sonrada senin ansiyon düzelir zaten rabbim yardımcın olsun sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına

Canım kötü şeyler düşünme lütfen Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek hayirlisiyla sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah

Kızlar duaları daha okuyamadım bu akşam inşallah bitireceğim hepsini. Hastaydım kaç gündür gribe yakalandım bir gün ancak izin yapabildim geldim çünkü yanımdaki bey çalışmıyor herşeyi biriktiriyor bilgisayara girmiyor daha da çoğalacak diye mecburen geldim yani haftasonunu iple çekiyorum annem de yeni gitti onunla ilgilendim o yüzden akşamları okuyamadım o gitti hasta oldum zaten. Bu akşam okuyup hemen bitireceğim.

Kızlar annem bize geldiği gece rüyasında çok güzel bir kız çocuğu görmüş tombikmiş böyle annem biberonunu vermiş annemin tutmasını istemiyormuş kendisi tutuyormuş çok güzeldi dedi annem inşallah gerçek olur. Daha regl tarihime var bu aralar yumurtlama dönemim ama hastayım işte değerlendiremiyorum Bu reglimle de başlamayabilirim dr dese bile aşılamaya çünkü çok ilaç kullandım korkuyorum bir de reglimin 2. günü troidime baktırmak istiyorum sınırda diyor doktorlar önceki yaptırdığım değer için ilaç verirse kullanayım düşüreyim diyorum hayırlısı..

Canım sorun ne bilmiyorum ama Allah yar ve yardımcın olsun inşallah mutlaka açık bir kapı vardır Allah sana o kapıyı açsın..

Canım tek bebek zor sen bir de iki bebekle meşgulsun yoğun olman normal hadi önceleri emziriyordun rahattı bir nebze şimdi ek gıdalara geçince daha da zorlaşacak ama Allah dağına göre kar verirmiş elbet kolaylık verecektir merak etme annenin işten ayrılma imkanı varsa ayrılması seninle olması iyi olur tabii. Ben fotoları görmedim bakayım..

Canım neden böyle kötümser düşünüyorsun bence ortada sorun yok çünkü bebeğin 37. haftaya gelmiş ani birşey olsa sonlandırılmasına gerek yok doğumunu yaparsın o kadar haftalık çocuk hiç sonlandırlır mı merak etme benim kuzenimin eşinde de vardı aynı sorun erken doğum oldu senin gibi hiçbir sorun olmadı ciğer geliştirici yapılır sorun olmaz. Gebelikte olabiliyor böyle yükseklik içini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmayacak.

canım kötü düşünme olmadı sezeryana alcaklar gebeliği sonlandırırız demek o kuzenimde tansiyonu yükselmiş 37. haftada doğuma aldlar 1-2 ay oluyor... sadece 1 hafta küvezde yatmış bebek suaniyiler dualarımız sizinle içini rahat tut..

ay aslı ben bunları yemişim yemiş..ben fotoları yeni gördüm yaaa.maşşallah sanada bebeklerinede

ya niye öyle karamsarsın dur bakalım..bebeği alırlar biraz küvezde dururlar sonra sağ salim kavuşursun bebeğinee inşallah..öyle deme valal çok üzüldüm ben şimdi..Rabbim herşeyin hayırlısını versin..

hadi hayırlısı inşallah rüyalar geçek olur..ya seda yaa sen troide baktıracanya bide anti tpo na baktırsana ..bendeki haşimato hastalığının ölçütü bu değer..bir tür troid hastalığı..bazen atlıyo doktorlar bunu..

Sebiha canım Rabbim herşeyin en güzelini biliyor, dr doğur diyorsa doğur hiç bekleme, dısarıda olması belki daha iyidir, bu aralar aklımdasin, dualarimdasin, allah yardimcin olsun,insallah evladini sagsalim kucagina alirsin

Buket canım benim işindeki sorun neyse Rabbim harika kapılar açsin, dualarima senide ekliyorum inşallah

Seda rüya hayirlara ciksin insallah, her duamda varsin, Rabbim sana saglikli guzel evlatlar gondersin tez zamanda

Asli canim Allah yardimcin olsun, guc versin evlatlarina uzun omur versin insallah,herkesin evladina saglik ve uzun omur versin Rabbim

Kizlaaaaaaar sebiha icin fetih suresi okuyalim !!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…