- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #46.981
hadi hayırlısı inşallah rüyalar geçek olur..ya seda yaa sen troide baktıracanya bide anti tpo na baktırsana ..bendeki haşimato hastalığının ölçütü bu değer..bir tür troid hastalığı..bazen atlıyo doktorlar bunu..
Seda rüya hayirlara ciksin insallah, her duamda varsin, Rabbim sana saglikli guzel evlatlar gondersin tez zamanda
Kizlaaaaaaar sebiha icin fetih suresi okuyalim !!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bizde iyiyiz evde takiliyoruz ise gitmek istiyorum esim birakmiyor bu bebegede birsey olursa seni oldururum diyor bende korkudan hicbiryere kipirdiyamiyorum is yerinde idare ediyorlar cok zorda kaldiklarinda ariyorlar gidiyorum toplu hallediyorum islerini geliyorum bizden boyle
Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bizde iyiyiz evde takiliyoruz ise gitmek istiyorum esim birakmiyor bu bebegede birsey olursa seni oldururum diyor bende korkudan hicbiryere kipirdiyamiyorum is yerinde idare ediyorlar cok zorda kaldiklarinda ariyorlar gidiyorum toplu hallediyorum islerini geliyorum bizden boyle
3 ay olana kadar evdeyim yapacak birsey yok esimde diyor seni dusunuyorum sonucunda sen yipraniyorsun halen psikolojin duzelmedi ufak bir yikimda sana birsey olmasindan korkuyorum diyorcanım elbette dikkat et kendine çok yorma işe gitmemen sorun yaratmıyorsa bir süre gitme ama eşinin yaklaşımını hiç beğenmedim ne olursa olsun sana destek olmalı sonuçta herşey Allahtan kimse karnında taşıdığı bebeğe bi zarar gelsin istemez bu tutumunu değiştirmesi lazım seni bu şekilde zor durumda bırakmamalı
günaydın kızlar nasılsınız bugün benim doğum günüşümm :)))) HAYIRLI CUMALAR....:)))
Canimcim hayirli yaslarin olsun evlatlarinla cok guzel yaslar diliyorum canimgünaydın kızlar nasılsınız bugün benim doğum günüşümm :)))) HAYIRLI CUMALAR....:)))
günaydın kızlar nasılsınız bugün benim doğum günüşümm :)))) HAYIRLI CUMALAR....:)))
günaaydııın iyiki doğmuşsun canım , rabbim evlatların ve eşinle birlikte sağlıklı,huzurlu, mutlu bi ömür nasip etsin,doğum günün kutlu olsun
Canimcim hayirli yaslarin olsun evlatlarinla cok guzel yaslar diliyorum canim
Canımm Doğum Günün Kutlu Olsun nice senelere evlatlarınla birlikte Rabbim huzurunuzu eksik etmesin. İyi doğdun iyi ki seni tanıdık canım arkadaşımm..
AMİN canım İNŞALLAH :)Kız gül Ailenle mutlu huzurlu yılların olsun, sağlık ve hzurla..
Sebihaaa nasılsın son durum nedir??
Canim evvela basin sağolsun.canlar nasılsınız bende durumlar parlak değil diş ağrımla boğusurken dr gittim ameliyat dedikızı emzrdiğimi söyledim sorun olmaz dedi ve asyanın dr aradım durumu anlattım sorun olmaz dedi olabilirsin çıkar çıkmazda emzirebilirsin dedi. Derken büyük ananem vefat etti cenaze su bu derken asya incim hasta oldu sıkıntılar arka arkaya geliyor böyle off off
geçmişe pek bakamadım herkesi öpüyorum en yakın zamanda daha aktif olmak dileğiyle ....
canım başın sağolsun..canlar nasılsınız bende durumlar parlak değil diş ağrımla boğusurken dr gittim ameliyat dedikızı emzrdiğimi söyledim sorun olmaz dedi ve asyanın dr aradım durumu anlattım sorun olmaz dedi olabilirsin çıkar çıkmazda emzirebilirsin dedi. Derken büyük ananem vefat etti cenaze su bu derken asya incim hasta oldu sıkıntılar arka arkaya geliyor böyle off off
geçmişe pek bakamadım herkesi öpüyorum en yakın zamanda daha aktif olmak dileğiyle ....
sağol canım :)Gül canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara...
Burcum yarın kontrole gitcem akşama yazarım...
sağol canım AMİNGuul doğum günün kutlu osun. Evlatlarinla nice senelere ins
canlar nasılsınız bende durumlar parlak değil diş ağrımla boğusurken dr gittim ameliyat dedikızı emzrdiğimi söyledim sorun olmaz dedi ve asyanın dr aradım durumu anlattım sorun olmaz dedi olabilirsin çıkar çıkmazda emzirebilirsin dedi. Derken büyük ananem vefat etti cenaze su bu derken asya incim hasta oldu sıkıntılar arka arkaya geliyor böyle off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?