Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba kizlar nasilsiniz nasil gidiyor bizde iyiyiz evde takiliyoruz ise gitmek istiyorum esim birakmiyor bu bebegede birsey olursa seni oldururum diyor bende korkudan hicbiryere kipirdiyamiyorum is yerinde idare ediyorlar cok zorda kaldiklarinda ariyorlar gidiyorum toplu hallediyorum islerini geliyorum bizden boyle

canım benim troidim 2 küsürlerde sanırım şimdi hatırlamıyorum ki bu iki sene öncesi ama doktorlar hiç sorun var demedi ilaç vermedi. 3 e yakın ama onu biliyorum. İst. tüp için görüşmeye gittiğimizde sordum sınırda dedi ama ilaçla ilgili birşey demedi. Arkadaşımın doktoru ona sordurmuştum ben o değere veriyorum demiş ne olur ne olmaz düşmesi iyidir demiş. Senin dediğine de baktırayım o zaman bakalım ne diyecek buradaki dr regl olayım da.

Seda rüya hayirlara ciksin insallah, her duamda varsin, Rabbim sana saglikli guzel evlatlar gondersin tez zamanda

Kizlaaaaaaar sebiha icin fetih suresi okuyalim !!!!!!!!!!!!!!!!

Canım Allah razı olsun biliyorum canım sen burada herkesin yanında oldun en zor zamanlarında yine buradaydın biz yokken bile listeyi hiç bırakmadın herkese tek tek moral oldun Rabbim de senin hediyeni çok şükür gönderdi hem de uğraştırmadan. Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallahh senin gibi güzel yürekli bir evlat olacak o da. Ben varım bu arada duaya.

Canım elbette dikkat etmelisin ama eşinin tavrı da hoş değil olacağı varsa oluyor inan gerisi bahane. Eğer doktor çalışabilirsin diyorsa o kadar riskin yoksa ve çok sıkıldıysan kendini yormayacak şekilde gidebilirsin aslında ama eşinin d senin de içinizin rahat olması açısından evde kal bir süre sonuç olarak kolay olmuyor işte birşeyler yaşayınca pimpirikli oluyor insan.

canım elbette dikkat et kendine çok yorma işe gitmemen sorun yaratmıyorsa bir süre gitme ama eşinin yaklaşımını hiç beğenmedim ne olursa olsun sana destek olmalı sonuçta herşey Allahtan kimse karnında taşıdığı bebeğe bi zarar gelsin istemez bu tutumunu değiştirmesi lazım seni bu şekilde zor durumda bırakmamalı

3 ay olana kadar evdeyim yapacak birsey yok esimde diyor seni dusunuyorum sonucunda sen yipraniyorsun halen psikolojin duzelmedi ufak bir yikimda sana birsey olmasindan korkuyorum diyor

sa kızlar güzel dillekleriniz için Alah razı olsun. dün gece hastaneye gittik. doktor yatış yapılsın demişti ama benin tansiyon da nst de düzgün çıktı. sağlık ocağında yüksek çıktı paniklemiştik. doktor sanki hiç uğraşmak istemiyormuş gibi geliyor hiç mi çözüm yok bu tansiyon için anlamadım. geçende dün gecede sabaha sezeryana alalım dedi. doktora güvenimiz kırıldı ama afyonda çok seçenekde yok. annem babam yanımda eskişehire mi gitsek diyor ama iki saat mesafe göze alamıyorum yolda birşey olursa diye. eşim de kararsız ne yapacağımız konusunda. hayırlısı olsun diyorum.

ercişte çok zor anlar yaşadım ben dünde aynı tarihe gelince üzüldüm en istemediğim tarih oğlumun her doğum gününde onu hatırlayacağım diye... tabi Rabbim biliyor onun için en hayırlı zamanı...

hepiniz Allaha emanetsiniz...

günaaydııın iyiki doğmuşsun canım , rabbim evlatların ve eşinle birlikte sağlıklı,huzurlu, mutlu bi ömür nasip etsin,doğum günün kutlu olsun

Canimcim hayirli yaslarin olsun evlatlarinla cok guzel yaslar diliyorum canim

Canımm Doğum Günün Kutlu Olsun nice senelere evlatlarınla birlikte Rabbim huzurunuzu eksik etmesin. İyi doğdun iyi ki seni tanıdık canım arkadaşımm..

teşekkür ederimkızlar AMİN :) iyiki bende sizi tanıdım canım arkadaşlarım :)

canlar nasılsınız bende durumlar parlak değil diş ağrımla boğusurken dr gittim ameliyat dedi kızı emzrdiğimi söyledim sorun olmaz dedi ve asyanın dr aradım durumu anlattım sorun olmaz dedi olabilirsin çıkar çıkmazda emzirebilirsin dedi. Derken büyük ananem vefat etti cenaze su bu derken asya incim hasta oldu sıkıntılar arka arkaya geliyor böyle off off

geçmişe pek bakamadım herkesi öpüyorum en yakın zamanda daha aktif olmak dileğiyle ....

Canim evvela basin sağolsun.
Vede geçmiş olsun ne ameliyat i bu?

canım başın sağolsun..
Gül canım doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu yıllara...

Burcum yarın kontrole gitcem akşama yazarım...
sağol canım :)
Guul doğum günün kutlu osun. Evlatlarinla nice senelere ins
sağol canım AMİN

canım başın sağolsun ve geçmiş olsun, benimde dişçiye gitmem lazım gidemedim bir türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…