- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.001
Lcanlar nasılsınız bende durumlar parlak değil diş ağrımla boğusurken dr gittim ameliyat dedikızı emzrdiğimi söyledim sorun olmaz dedi ve asyanın dr aradım durumu anlattım sorun olmaz dedi olabilirsin çıkar çıkmazda emzirebilirsin dedi. Derken büyük ananem vefat etti cenaze su bu derken asya incim hasta oldu sıkıntılar arka arkaya geliyor böyle off off
geçmişe pek bakamadım herkesi öpüyorum en yakın zamanda daha aktif olmak dileğiyle ....
Cok gecmisolsum Asyamca bende dis cekiyorum 2 gundur hala cekilmedi 1 hafta daha durucam sonra temizleyecekler dun anestezi uygulandi cekme islemi icin alamadi dr et sismis vs diye elifi mecburen hemen emzirmek zorunda kaldim rahat uyudu yinede kalkti ama uykuya rahat gecti elifin druna sormustum 6 saat boyunca emzirme ve sutu sag o arada demisti ama yapanadim yalniz dunku dr bol su ic ve mumkun oldugunca gec ve az emzir dedi.. basiniz sagolsun bu arada Allah rahmet etsin..
kızlarrr günaydınnn, canlarım ayyy haftasonu watsaptan beni sordunuz hep ayrı ayrı hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ederim. Nasıl dalmışım hayatın akışına koşturmasına bir bilseniz, bi baktım birden bire sizden mesajlar dökülmeye başlayınca kendime geldim resmen, dedimki yasemin sen nerdesin ne yapıyorsun kendine gel, bir baktım kendime ayırdığım hiç vaktim yok, betülden boş kalan vakitlerde de uyuyorum tek vaktim o yani. Allaha şükürler olsun tabiki hem yoğun hem çok dua edip istediğim hayat buydu şimdi şkayet etmiyorum tabiki. betül ile yapışık ikiz gibi yaşıyoruz, afedersiniz wc ye bile birlikte giriyoruz, o çamaşır makinasını kurcalarken ben işimi görüyorum :))) <ayrıca haftaya pazar günü Allahnasibederse BETÜL 1 yaşına girecek. vay be diyorum şimdi geriye baktığımda, zorluklarla sıkıntılarla ağlayarak gülerek uykusuz kalarak yani hertürlü psikolojiyi dolu dolu yaşayarak 1 yıl geçmiş, şükürler olsun.
şekerkız TUGBA senin için de FETIH suresi okudum, Rabbim hayırlı kolay ve sağlıklı bir dogum nasip etsin
Sebiha canım Allahıma emanet senin minik oğlun, herşey yolunda inşallah, şu iki haftayıda sağsalim gecirin inşallah
Gülhan , Asya nasil oldu? Durumlar nedir?
tatlım asya kötüleşti cuma gecesi acile götürdük balgamlı kusma ve nefes alamama şikayeti ile acile götürdük yatış verildi 2 gece hastanede yattık zatüre teşhisi konulmuştu sonra filimleri dikkatli bi şek incelenmiş ve tuhaflık olduğunu farkedip cocuk cerrahilerine yönlendirdiler btsi çekildi ve sonuç asyanın doğuştan sağ diyaframı sol diyaframına göre yukarıdaymış bundan kaynaklı filimlerinde ileri düzeyde zatüre teşhisi konulmuş şimdilik bir sorun teşkil etmiyor ama her ay gözlem altında olacak ve olası durumda operasyon geçirme ihtimali var çünkü diyafram arada ciğere baskı yapıyormuş
geçmiş olsun rabb,m ş,fa vers,n Allahtan teşhis konulmuş yaa..neyse takip edersiniz inşaallah bişeyciği kalmaz..tatlım asya kötüleşti cuma gecesi acile götürdük balgamlı kusma ve nefes alamama şikayeti ile acile götürdük yatış verildi 2 gece hastanede yattık zatüre teşhisi konulmuştu sonra filimleri dikkatli bi şek incelenmiş ve tuhaflık olduğunu farkedip cocuk cerrahilerine yönlendirdiler btsi çekildi ve sonuç asyanın doğuştan sağ diyaframı sol diyaframına göre yukarıdaymış bundan kaynaklı filimlerinde ileri düzeyde zatüre teşhisi konulmuş şimdilik bir sorun teşkil etmiyor ama her ay gözlem altında olacak ve olası durumda operasyon geçirme ihtimali var çünkü diyafram arada ciğere baskı yapıyormuş
Geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin...
geçmiş olsun rabb,m ş,fa vers,n Allahtan teşhis konulmuş yaa..neyse takip edersiniz inşaallah bişeyciği kalmaz..
Gülhan canım çok geçmiş olsun, Rabbim mucizesiyle alipp gotursun hastaligini bir daha olmasin, hamdoolsun ki çozümsüz bir şey degil ve satüre degil, Allahim kimsenin evladini hastanelere düşürmesin, ameliyat falan olursa Allahım korusun burda yaz, toplu duaedelim
kızlarrr günaydınnn, canlarım ayyy haftasonu watsaptan beni sordunuz hep ayrı ayrı hepinizi çok seviyorum ve çok teşekkür ederim. Nasıl dalmışım hayatın akışına koşturmasına bir bilseniz, bi baktım birden bire sizden mesajlar dökülmeye başlayınca kendime geldim resmen, dedimki yasemin sen nerdesin ne yapıyorsun kendine gel, bir baktım kendime ayırdığım hiç vaktim yok, betülden boş kalan vakitlerde de uyuyorum tek vaktim o yani. Allaha şükürler olsun tabiki hem yoğun hem çok dua edip istediğim hayat buydu şimdi şkayet etmiyorum tabiki. betül ile yapışık ikiz gibi yaşıyoruz, afedersiniz wc ye bile birlikte giriyoruz, o çamaşır makinasını kurcalarken ben işimi görüyorum :))) <ayrıca haftaya pazar günü Allahnasibederse BETÜL 1 yaşına girecek. vay be diyorum şimdi geriye baktığımda, zorluklarla sıkıntılarla ağlayarak gülerek uykusuz kalarak yani hertürlü psikolojiyi dolu dolu yaşayarak 1 yıl geçmiş, şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?