- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.021
CANIM ORDA EĞİTİM ARAŞTIRMAYA GİTMİŞTİM BENDE ÇOK SAÇMA SİSTEMLERİ VAR..BİDE MAVİ HASTANE VAR ÖZEL ORAYA GİTTİM ACİLE KADIN DOĞUMDA BİDE ORAYA GİT İSTERSEN..1 HAFTA DURDUM HASTANE HASTANE GEZDİM İNŞALLAH KOLAY DOĞUM OLUR..ÇATIDA BENDE KASMIŞTIM KENDİMİ BİANLIK KASMA RAHAT OLMAYA CALIŞ AÇIKLIĞA FLN BAKILCAK..DRUN DEDİĞİ GİBİ ÇATIDA KASARSAN NORMAL ZOR ADAMIN ELİ ORDA OLUCAK...ALLAH KOLAYLIK VERSİN..Kızlar ben geldim yine. Sabah doktora gittim. Çatı muayenesi yaptı. Daha doğrusu yapamadı. Benim canım çok yandığı için izin vermemisim. Ultrasonla doğru düzgün bakmadan suyun az dedi yine. Bebek hakkında hiç bir şey söylemedi. Çatı muayenesi yaptirmiyorsun normal doğum yapamazsin dedi. Nstys git bugün yada cuma yatisini yapcam dedi. Annem daha günü çok demiş. Doktor biliyorum demis. Nstyi çektirdim. Tekrar gösterdim cuma gel dedi.
Doktorun sezeryanda vukuati varmis bugün eşime arkadaşı söylemiş. Eşim tipa git orda suyuna baktır orası doğru olcuyormus dedi. Tıp a gittim ama ogleden sonrası tatil olduğu için muayene olamadım. Perşembe günü için özel randevu aldım.
Icimize sinmiyor birseyler doktorun tavrı değişti. Güvenimiz sarsıldı. Hamileligimin son zamanlarında doktor degistirmek zor ismis. Artık hayırlısı diyorum...
Canım sen burda miydin ilk dogumunda? Erkek olunca mi kasildim bilmiyorum hala canım yanıyor saatler geçti. Muayeneye izin vermiyorsun normal yapamazsin dedi ama sanki kasıtlı acıtti gunlerdir sezeryan diyor. Mavi hastane dediğin akü değil mi? Ordan Dağıstan diye birine randevu aldım. Sen kime gitmiştin?YASEMİNCİM BETÜŞE NİCE GÜZEL YILLAR OLSUN ŞİMDİDEN DAHA DÜN DOĞDU KOCAMAN KIZ OLDU NE CABUK GECİYOR ZAMAN DOĞAN BYÜYOR VALLA..:)
GÜLHANCIM TEKRAR GECMİŞ OLSUN TATLIM..
CANIM ORDA EĞİTİM ARAŞTIRMAYA GİTMİŞTİM BENDE ÇOK SAÇMA SİSTEMLERİ VAR..BİDE MAVİ HASTANE VAR ÖZEL ORAYA GİTTİM ACİLE KADIN DOĞUMDA BİDE ORAYA GİT İSTERSEN..1 HAFTA DURDUM HASTANE HASTANE GEZDİM İNŞALLAH KOLAY DOĞUM OLUR..ÇATIDA BENDE KASMIŞTIM KENDİMİ BİANLIK KASMA RAHAT OLMAYA CALIŞ AÇIKLIĞA FLN BAKILCAK..DRUN DEDİĞİ GİBİ ÇATIDA KASARSAN NORMAL ZOR ADAMIN ELİ ORDA OLUCAK...ALLAH KOLAYLIK VERSİN..
Kızlar ben geldim yine. Sabah doktora gittim. Çatı muayenesi yaptı. Daha doğrusu yapamadı. Benim canım çok yandığı için izin vermemisim. Ultrasonla doğru düzgün bakmadan suyun az dedi yine. Bebek hakkında hiç bir şey söylemedi. Çatı muayenesi yaptirmiyorsun normal doğum yapamazsin dedi. Nstys git bugün yada cuma yatisini yapcam dedi. Annem daha günü çok demiş. Doktor biliyorum demis. Nstyi çektirdim. Tekrar gösterdim cuma gel dedi.
Doktorun sezeryanda vukuati varmis bugün eşime arkadaşı söylemiş. Eşim tipa git orda suyuna baktır orası doğru olcuyormus dedi. Tıp a gittim ama ogleden sonrası tatil olduğu için muayene olamadım. Perşembe günü için özel randevu aldım.
Icimize sinmiyor birseyler doktorun tavrı değişti. Güvenimiz sarsıldı. Hamileligimin son zamanlarında doktor degistirmek zor ismis. Artık hayırlısı diyorum...
Canim kendini cok kastin demekki biraz can yakıyor ama dayanilmayacak gibi degil benim doktorum cati muayenesi yapmamış ti doğumda belli olur cati darsa sezeryan yapariz demişti doğuma gittiğimde bayan doktor birkackez acilmaya bakmak maksatlı elle muayene etti bizim doktorda her fırsatta sezeryandan bahsediyordu yani gerek olabilir diyordu hazırlıyor du icine sinmiyor sa guvenmiyorsan değiştir sezeryan planli olduğu icin doktorlarin isine geliyor biraz
Kolaya kaciyorlar
NE HORMONU Kİ BU SEDA??Kızlar regl oldum birkaç aydır düzenli oluyorum çok şükür ama randevu bulamadım doktora işte benim regl ne zaman geleceği belli olmayınca randevuyu da önceden alamıyorum 19 kasıma kadar yer yokmuş yarın arayın sekreteriyle görüşün doktorun dediler bakalım ne yapacapım. 19 kasıma alsam bile işime yaramayacak hormon testi yaptırmam lazım benim bir daha ki ay için randevu işini ayarlamaya çalışırım olmadı 3-4 gün arka arlaya günlere hep randevu yazdırırım birşey yaparım artık ama bir ay atacak kafadan bu ay yarın gidemezsem bir reglimi beklemek zorundayım hormon için hemen o ayda aşılamaya başlanır mı bilmiyorum işte olmadı 19 kasıma alacağım artık yapacağım birşey yok.
yok cnm ben istanbuldayım eşim afyonlu yazın gittik 1 haftalığına..rahatsızlandım orda 16 haftalıktım..akü ye gittim randevular doluydu öğleden sonra dediler acil gittim muayene 100tl dediler ordan çıktık özel bi hastane var kırmızı mı mavimi hastane diyolar akünün ilerisinde tam adını bilmiyorumki sorarım eşime orda bi dra gittim sürekli kusma şikayetim vardı muayene etti tahliller yaptı eşimindayısının kızıda hamile oraya gidiyormuş.Canım sen burda miydin ilk dogumunda? Erkek olunca mi kasildim bilmiyorum hala canım yanıyor saatler geçti. Muayeneye izin vermiyorsun normal yapamazsin dedi ama sanki kasıtlı acıtti gunlerdir sezeryan diyor. Mavi hastane dediğin akü değil mi? Ordan Dağıstan diye birine randevu aldım. Sen kime gitmiştin?
NE HORMONU Kİ BU SEDA??
tatlım hiç korkma dr değiştirmekten. herşeyde bir hayır vardır, benimde doktorum biliyorsunuz beni çok korkutmuştu, "sen normal doğum yapamazsın, yaparsan beyin kanaması olabilr, bebeğe yoğun bakım gerekebilir, bebeği başka hastaneye seni yoğun bakıma alabiliriz vs vs vs" diyordu. zaten ben o kafayla 1 ay evvel doğurdum stresten korkudan. ama o doktoru değiştirmiştim en son, erkek ve hiç tanımadığım bir doktora gitmiştim, o da bana ısrarla diyordu ki sende herşey normal, seni hayatta sezeryan yapmam, 40. haftayı beklerim yinede doğum olmazsa 41 den sonra mecburi sezeryan olur ancak diyordu. herşey normal sende, bu değerler son aylarda zaten alt üst olur normal yani bu diyordu. bak bi ona bak, bide ilk gittiğim dr arasındaki koca farkı gör. onun için tek doktora gitme takıntısı hiçbiriniz yapmayın kızlar. benim nekadar zor ve stresli bir hamileleik geçirdiğimi topikte bilmeyen yoktur. yani ilk gittiğim kadın dr birde tanıdıktı yani aile dostu, kadın zaten kötülüğünden yapmıyordu bunları ama çok pimpirikli bir kadındı ve haliyle herşeyi kötüye yorup beni stres topu haline getirmişti ne yazıkki. ben son zerreme kadar büyükçekmecedeki deniz beyi herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Alllah ondan razı olsun.Kızlar ben geldim yine. Sabah doktora gittim. Çatı muayenesi yaptı. Daha doğrusu yapamadı. Benim canım çok yandığı için izin vermemisim. Ultrasonla doğru düzgün bakmadan suyun az dedi yine. Bebek hakkında hiç bir şey söylemedi. Çatı muayenesi yaptirmiyorsun normal doğum yapamazsin dedi. Nstys git bugün yada cuma yatisini yapcam dedi. Annem daha günü çok demiş. Doktor biliyorum demis. Nstyi çektirdim. Tekrar gösterdim cuma gel dedi.
canım sen ne yap bence biliyormusun. dr ile telefonda veya gidip iş çıkışı filan bi konuş, benim adetim düzensiz de, kaç aydır randevu alamıyorum de. yani bu gibi durumda olanlara bi ayrıcalık yapmanız gerekir de. mutlaka sekreterine tembihler ve seni herşekilde araya alırlar birdahaki sefere. kendin için bunu yap yani her ay aynı strese girme böyle, ben seni hep takip ediyorum yazamasamda, her seferinde şu randevu olayından dolayı ya erteliyorsun ya kaçırıyorsun böyle zaman boşa gidiyor kuzum.Kızlar regl oldum birkaç aydır düzenli oluyorum çok şükür ama randevu bulamadım doktora işte benim regl ne zaman geleceği belli olmayınca randevuyu da önceden alamıyorum 19 kasıma kadar yer yokmuş yarın arayın sekreteriyle görüşün doktorun dediler bakalım ne yapacapım. 19 kasıma alsam bile işime yaramayacak hormon testi yaptırmam lazım benim bir daha ki ay için randevu işini ayarlamaya çalışırım olmadı 3-4 gün arka arlaya günlere hep randevu yazdırırım birşey yaparım artık ama bir ay atacak kafadan bu ay yarın gidemezsem bir reglimi beklemek zorundayım hormon için hemen o ayda aşılamaya başlanır mı bilmiyorum işte olmadı 19 kasıma alacağım artık yapacağım birşey yok.
ohh çok sevindim tatlım yaa maşallah Allah hergün daha iyi günler göstersin hepimize inşallah. önce sağlık sonra huzur. ALlahım bunlardan eksik etmesin bizleri.ne yapıyorsunuz şekerler nasılsınız biz iyiyiz kızım hastaneden sonra çok şükür toparlandı şimdi daha iyyiz öpüyorum hepinizi
SEDA sana da masallah insallah bui dr vesile olur, islerin yoluinda gittigine cok sevindim, ama sana birsey dicem, lütfen şansım az olmayacak gibi sözcükler SOYLEME, lütfen, ağizdan çıkan her söz duadır unutma, kalbininden her saniye pozitif güzel sözler gecsin, Allah yardimcin olsun
sedacım maşallah herşey yolunda ozaman süper, burcunun dediği gibi bak hep olumlu konuş, beni hatırlıyorsundur evrene olumlu mesajlar göndere göndere hamile kalmıştım :)
Burcummm bende seni öpüyorum kuzum maşallah yaa 29 haftalık olmuşsun ayy rüya gibi şükürler olsun Allaha bugünleride gösterdi sağlıkla maşallah.
Özlemcim günaydın, boracığımıza Allah şifa versin inşallah. dün gece betülde sürekli uyandı galiba burnu tıkalıydı, inşallah hasta olmaz, (evrene olumlu mesajlar gönderiyorum)birde bu sıra betül inanaılmaz diş ağrısı çekiyor geceleri özellikle. hep okuyorum dua ediyorum, elimi ağzına sokuyorum fırsatını bulursam gündüzleri, testere gibi küçük küçük şeyler, Allahın mucizesi yaa, o deriyi delip çıkıyorlar, o nasıl bir ağrıdır, nasıl bir acıdır, yavrucuklar nasıl zorlanıyor
amiin canım,bizimkininde burnu tikali hiriltili nefes alıyo, insallah siz hasta olmazsınız, dun doktor boranin da dişlerinin erken cikacagini söyledi bakalim hayirlisiGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.
Sebiha canım çok şükür çok sevindim herşey yolundaymış, sen kilosuna takılma, çünkü ölçüm yapılan kilo olan doğan kilo farklı oluyor zaten, yani hiçbir sorun yok ALlahın izniyle zaten maşallah 38 haftalık olmuşsun hiç korkulacak bişey kalmamış ki.
sedacım maşallah herşey yolunda ozaman süper, burcunun dediği gibi bak hep olumlu konuş, beni hatırlıyorsundur evrene olumlu mesajlar göndere göndere hamile kalmıştım :)
Burcummm bende seni öpüyorum kuzum maşallah yaa 29 haftalık olmuşsun ayy rüya gibi şükürler olsun Allaha bugünleride gösterdi sağlıkla maşallah.
Özlemcim günaydın, boracığımıza Allah şifa versin inşallah. dün gece betülde sürekli uyandı galiba burnu tıkalıydı, inşallah hasta olmaz, (evrene olumlu mesajlar gönderiyorum)birde bu sıra betül inanaılmaz diş ağrısı çekiyor geceleri özellikle. hep okuyorum dua ediyorum, elimi ağzına sokuyorum fırsatını bulursam gündüzleri, testere gibi küçük küçük şeyler, Allahın mucizesi yaa, o deriyi delip çıkıyorlar, o nasıl bir ağrıdır, nasıl bir acıdır, yavrucuklar nasıl zorlanıyor
kız özlem o bebek çizelgeni nasıl koydun ayy beceremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?