Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım, Rabbim sağlıkla hayırla sana da gösterecek eminim. Zeyneple en son konuştugumda bebekler iyiydi, klasik süt sorunu vardı, ama inan bende uzun zamandir aramadim, zaten çok yogun, whatsapp da sürekli olamiyor sanırım

özlemcim canım Allah Bora ya şifa versin, bebekler hasta olmasın, ya kaviy ya metin ismiyle şifalandirsin oğlunu

Yaseminnn böyle pozitif olmaya devam, Rabbim betülün kolayca diş çıkarabilmesini nasip etsin, sağlık versin

İnşallah canım idolüm sensin bebeğim hep umutluydun hiç ağzından umutsuz karamsar şeyler duymadım en zor anında burada herkese destek verdim Rabbim de sama mükafatını gönderdi. Hem de tam tedaviye başlayacağın zamanda Rabbim çok büyük keşke senin gibi olabilsem ama işte bazen isyan ediyorum üzülüyorum dün çok kötüydüm mesela tekrar aylar sonra o masaya çıkmak çok etkilemiş beni işyerine döndüm muayeneden sonra anlamadım ama eve gidince kötü oldum yoruldum diyorum bazen çok ağladım eşimle kavga ettim kırdım döktüm bağırdım çağırdım eşimi suçladım. Bazen de gerekiyor sanırım insanın içini boşaltması gerekiyor sonra da dedim ben ne yapıyorum o kadar çok şey yaşayan var benden çok daha fazla zorluklar yaşayanlar var ben daha ne yaşadım ki gücümde var biliyorum tedavi için. Ama işte arada böyle patlamalar da oluyor bugün iyiyim. İki bebek kolay değil süt sorunu olur ilk haftalarda ama geçer inşallah bende ararım bir ara yoğundur tabi Rabbim kuvvet versin.

özlem yaa şu imza kısmına eklediğin linki bana kopyalayıp gönderirmisin. bende yapıştırıyorumda olmuyor, neresini yapıştırıcaz bi bakim

amiin canim cok sagol evet bebekler hic hasta olmasin

özlem yaa şu imza kısmına eklediğin linki bana kopyalayıp gönderirmisin. bende yapıştırıyorumda olmuyor, neresini yapıştırıcaz bi bakim
Canim imza ayarlarina girip bb kodu yapistiriyorsun bos ekran var mesaj yazma bölümü gibi

Kızlar kayinvalidem var bizde pek bilgisayarı açamıyorum telefondan giriyorum cok ayrıntılı yazamıyorum. Bebeğin geriliği kilo olarak mis su an ben 38deyim ama bebeğim 35 görünüyor... benim kafamdaki gerilik daha farklıydı. Ptesi doktorla bir daha görüscez bebekde kilo almazsa sezeryan tarihini belirleyecegiz sanırım... o zamanda yazarım. Bana çok moral verdiniz hepiniz...

Bebeği hasta olan dis çıkaran arkadaşlarıma sifalar diliyorum Rabbim en kisa zamanda kurtarsin sizi... bende bir kac ay sonra yazcam Nasipse dis çıkarıyoruz diye :)

Sedacim ben inanıyorum Rabbim yakın zamanda verecek sanada bebegini... ben çok beklemeden nasip etti bana beklemekle imtihan olmadım hiç ama iki haftadır kaybetme korkusuyla yaşıyorum tansiyonum yükselir de ben farketmem diye... birde burcunun hamile olacağını hissetmistim sonra burdan haberini verdi... insallah seninde öyle olur...

Canım kilo olarak zayıf doğsa da kısa zamanda senin sütünle toparlar merak etme. Tansiyonu dert etme sorun olacak olsa doktorun hastanede takip ederdi. İnşallah sağlıkla gelir bebeğin çok da erken olmayacak zaten. İnşallah canım çok sağol hayırlısı bakalım çok uzun süredir bekliyorum ben herkesin sınavı farklı bir şekilde sabredicez dua edicez umarım dediğin gibi olur.

Sebiha canım, şükürler olsun haberler iyi,kilo olarak geri olmasinin hic önemi yok inanki, kimden duysam zayif dogdu diye, Allahin bir hediyesi o kişinin sütü çok faydali oluyor bebek hemen kilo aliyor, Allah bebek icin en iyi olani biliyor sezeryensa da hakkinizda hayirlisi olsun, ben de hep normale ayarladim kendimi bugun dr, bebek ters, buyuk bir ihtimalle sezeryan olursun dedi, canim sıkıldı, sonra dedim ki dogruyu Allah bilir, neyse hayilrisi o olsun. Ayyy sen beni hissettin mi :) cok duygulandim :)

Sedacım, sen zaten herseyin farkindasin, evet o masaya cikmak kolay degil,bizden ne kötü durumda olanlar var, Rabbim arattırmasın, sen de hep pozitif ol insallah, ama cok inaniyorum, senin guzel haberlerini alıcaz burdan, ne cok insanin duasını aldın, hala alıyorsun...

Selam canlar
Aysede bende gribiz ilacsiz atlatmaya calistik ama olmadiben antibiyotige basladim yarinda Ayse yi goturucem dislerde cok zorluyor yavrumu.
Seda cim ben senden cok umutluyum yakin gibi hissediyorum her namazdan sonra duamdasin inan herseyin vakti zamani var zamani gelince oluyor seninde olucak bu cok yaramaz beni cok yoruyor diyeceksin her tarafi kirleticek temizlige yetisemiceksin :)
Burcum masallah ya dogumu konusmaya baslamissin zaman nasil geciyor.Son ana kadar dogum sekli hic belli olmuyor Rabbim hayirlisini nasip etsin

Ben teslim oldum artık Rabbim hayırlısini versin... sezeryan yada normal farketmez...
benimde normal doğum yoluna girmiş demişti 31.haftada ama hala yukarda bebek inmedi aşağı...
sana özel mesaj atmistim hani bir ara ama soyleyememistim yeni tanışıyorduk o aralar sonrasında sen hamile olduğunu yazmıştın...
seda içinde aynı seyler geçiyor içimden belkide olmasını çok istediğimden bilmiyorum ama doğuma giderken hepinize dua etcem inşallah...

oyy oyy dogum vakti yaklasirmista doğum şeklini dusunurmus zaman nasilda cabuk geciyor bende kac zamandir soracaktım sana nasıl doğum düşündüğünü sen normalden korkuyordun demek yinede normali istiyorsun rabbim gönlundekini nasip eder insallah hangisi hayırlı ise o olsun ama normal olursa cokta iyi olur

Tumay sanada ayseye de cok gecmis olsun herkes hasta bende doktora gitmedim ilac kullanmadım sonra bora ya bulasti rabbim evlatlarimizi korusun

Sebiha canim sen yemene icmene dikkat et o son haftalarda hizli kilo alir zaten hergun yumurta ye yoğurt ye sut ic bana birisi tombul bebek istiyorsan yatmadan once yoğurt ye her gece demişti ben yapmadım ama

Canımm biliyorumm çok sağolun Allah bin kere razı olsun. Dualarınızı hissetmiyorum desem yalan olur her bittim dediğimde sanki beni ayağa kaldıran hadi diyen bir güç var yoksa insan nasıl her zaman umutlu kalabilir ki inşallah güzel haberler veririm ama bu yıl herşeyin güzel olacağına inanıyorum güzel haberler aldık hep eşimle arka arkaya hem de en umutsuz zamanlarımızda inşallah sıra bebeğimize de gelmiştir aşılama olmasa da tüple hangisi hayırlısıysa geleceğini bileyim beklemeye uğraşmaya razıyım ben.

Canımm benim iyi ki varsınız canlarım benim sık görüşemiyoruz işyerinde yoğunum yanımdaki memuru başka yere verdiler biizm okuldan başka yere çalışmıyordu çünkü yalnızım çok yazamıyorum. Allah razı olsun canım. İnşallah hissettiğin gibidir ama inan arada kayışlar kopsa da hemen toparlıyorum çok şükür. Beklemeye de razıyım uğraşmaya da o gücüm de var çok şükür yeter ki gelsin.

Günaydın hanımlar hepinize iyi hafta sonları benim izin bitti yarın işe başlıyorum bakalım nasıl olacak 5 ay sonra ise gitmek hiç gidesim yok böyle çok iyiydi iş buyuran yok kavga gürültü yok, oğluşu bırakmak nasıl olacak bakalım

Günaydın canım benim
Ya daha geçen konuşmuştuk ne çabuk geçti zaman...ilk zamanlar zorlanirsin Allah yardımcınız olsun canım ama işte önemli para lazım para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…