Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Beş ay geçmiş demek...
Ilk basta zor olur ama alisirsin inşallah...
sonuçta oglusun için çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun...

Selam bebekler iyi haftasonlari
tümay gecmiş olsun canim, anna herkes grip bende direndim ama antibiyotik ictim sooonunda, Rabbim ayse'ye sifa versin
Özleeeem insallah ise baslamak cok kolay gecer, sukur ki annen var. Gonlun rahat git, annen senden daha iyi bakar, bana durumlari yaz, bebekten uzakta insallah cok kolay gecer canim

Kizlarrr hamile olanlarda bebek isteyenlerde dualarimda, yarinda şure günü insallah herkes aşuresini yapar evle rbereketlenir.

Sedacim Allah hem isinde hem tedavinde kolaylik versin
gülhan canim Rabbim su mübarek günlerin hatrina sana cok güzel bir dogum nasip etsin

Rabbim hepinizin duasini kabul etsin, sağlik versin, evinize bol bereket versin, kalbiniziden sevgiyi merhameti eksik etmesin

Günaydın canım benim
Ya daha geçen konuşmuştuk ne çabuk geçti zaman...ilk zamanlar zorlanirsin Allah yardımcınız olsun canım ama işte önemli para lazım para
ayyy asli nasil gecti zaman doğum izni bitti ustune 1 ay izin bitti az önce gozlerim dolu dolu oldu yarın ne yapicam ben doğru söylüyorsun para lazım yoksa hiç çalışasım yok

Beş ay geçmiş demek...
Ilk basta zor olur ama alisirsin inşallah...
sonuçta oglusun için çalışıyorsun
Allah yardımcın olsun...
amiin canım Sağol 5 aydır evdeyim onun öncesinde de 1 ay calismistim onceki ay yine evdeydim evde olmaya da çok alışmıştım, hersey oğlum için

Geçmiş olsun canım, evet çok şükür annem bakacak iyide bakar ama ben yine de şöyle yap boyle yap diyorum aklim kalacak galiba

Kızlar gebelik zehirlenmesi baslamis beni sezeryana alacaklar iki buçukta bana dua edin olur mu
Kızlar gebelik zehirlenmesi baslamis beni sezeryana alacaklar iki buçukta bana dua edin olur mu
Rabbim ya hafız isminle sizi korusun, bebegin ve sen sağlıkla ameliyattan cıkın insallah, su mübarek günde allahım ın melekleri yaninizda olsunayy senin telefonunda yok,nasil haber alıcaz senden, meraktan çatlarım ben

Dualarinizi sonuna kadar hissettim Allah razı olsun... eve geçtiğmde ayrıntılı yazarım Erdemimde bende iyiyiz şükür...
Dualarinizi sonuna kadar hissettim Allah razı olsun... eve geçtiğmde ayrıntılı yazarım Erdemimde bende iyiyiz şükür...

Sebihaaaa çok şükür Rabbime, hamdolsun, Erdem'in ömrü uzun ve sağlıklı olsun , nazarlardan uzakta, valla aklım sizdeydi, şu kısacik yazin bile rahatlattı. öptüm ben minik erdem'i :)

canım çok sevindim RABBİM analı babalı büyütmeyi nasib etsin sağlıklı uzun ömür versin hayırlı evlat eylesin İNŞALLAH..

Kuşlar ben hastanedeyim yine asiri kanamam var bebegin kesesinde kan pihtisi var doktor bbüyük ihtimalle düşük olabilir dedi yatirdi beni bu mübarek günlerde dua edin çokkorkuyorum birşey olacak diye

Kuşlar ben hastanedeyim yine asiri kanamam var bebegin kesesinde kan pihtisi var doktor bbüyük ihtimalle düşük olabilir dedi yatirdi beni bu mübarek günlerde dua edin çokkorkuyorum birşey olacak diye
CANIM RABBİM KORUSUN İNŞALLAH size bağışlasın miniğinizi..

Canim cok gecmis olsun rabbim hayirlisini nasip etsin ama mutlaka dinlenmen yatman lazim ayni sorun yaseminde ve buket tede olmustu yanlis hatirlamiyoraam

Ah benim kuzuuumm..Facebook ta gördüm açıklama da yapmamışsın...Merakımdan geldim KK ya...Canımın içi sen hiç merak etme hem de öyle bir dua edeceğim ki...Şimdi İNŞİRAH Suresini okuyordum ...ALLAH ın izniyle senin için de okuyacağım...Hiçbişey olmayacak İNŞALLAH...Rahimde olanı yalnız ve yalnız RABBİM bilir...Sen gönlünü ferah tut...

selam kızlar nasılsınız ben cok fena grip oldum faranjitte var boğazlarım fln berbat sirkeyle gargara yaptım ama hala acıyo...ıhlamur portakal limon içip duruyorum nabız 127 fenayım....fatihe geçmez inşallah..
bu arada tüpleri bağlatmaktan vazgeçtik..cumartesi kntrol var drlada konuşıym baklaım..
bide kızlar kızımınızın adı ELANUR olsun demiştik ama HİRANUR da düşünyoruz ama ileride hirayı kullnmak istemeyebilir die de düşünüyorum kararsızım eşim hiranur olsun dio sizce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…