- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.081
canım RABBİM şifa versin...Kizlar bende durumlar hic iyi değil bebegin kesesi kan dolmuş doktor dedi vücut hamileliği kabul etmiyor atmaya calisiyor yarina kadar bekleyecez
Canım Allah yardimcin olsun ve Allah'tan ümit kesilmez..dualarimizdasin hayırlı haberlerini bekliyoruzCanlarim sabah yine ultrasyona girdim doktor bebegin kesesinde kan dolmuş dedi bebeği köşeye sikistirmis duruk iyi değil bu şekilde yasamasi mümkünddeğil dedi yine ultrasyona koyacak bekliyorum haber veririm yine
Kizlar şuan evdeyim doktorun konfesransi var di ankaraya gitti bende o ara eve kaçtim pazartesi tekrar gidecem
sağol canım..Duamnur burcum canım Allah şifa versin yardım etsin inşallah. Dualarım seninle olacak. Bizim bebekler hep nazlı nazlı geliyor biliyorsun vizim topiğin kuralı bu oldu nerdeyse. Bol dua edicem.
Gül canım sanada geçmiş olsun geçmez inşallah üzülme sen iyi olmaya bak. Tüpleri bağlamama konusunda da bence doğru karar vermişsin hayırlısı olsun.
valla canım bakalım ne koycaz..Gul canim kendi fikrimi soyleyeyim hira ismini ben pek beğenmiyorum dediğin gibi belki büyüyünce kendiside sevmeyebilir
hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım. nasılsınız iyimisiniz. burcudan haber alanınız varmı rabbim yardım ediyordur inşallah. benide çok korkutmuşlardı gebelik zehirlenmesine dair. belkide birşey yoktur yaa çok merak ediyorum.
bu arada özlem kuşum ekle sen beni, ben seni aradım bulamadım. hatta eklemek isteyen herkes eklesin.
doğuş matbaa yasemin diye aratın face de o benim. işyerinin gerçi benle ilgili resim filan yok ama hiç olmazsa ben girip size bakarım yorum yaparım dürterim sizleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?