Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kizlar bende durumlar hic iyi değil bebegin kesesi kan dolmuş doktor dedi vücut hamileliği kabul etmiyor atmaya calisiyor yarina kadar bekleyecez

Duamnur burcum canım Allah şifa versin yardım etsin inşallah. Dualarım seninle olacak. Bizim bebekler hep nazlı nazlı geliyor biliyorsun vizim topiğin kuralı bu oldu nerdeyse. Bol dua edicem.

Gül canım sanada geçmiş olsun geçmez inşallah üzülme sen iyi olmaya bak. Tüpleri bağlamama konusunda da bence doğru karar vermişsin hayırlısı olsun.

BURCU canım arkadasim, Rabbim senin icin en iyi olani biliyor, senin sağlıgına birsey olmasin, Rabbim bebegi en sağlıklı biçimde size bagislasin, dualarimda olacaksin. Kolayliklar huzur seninle olsun, gelismeleri yaz mutlaka

GUL canım cok gecmis olsun,aman dikkat et, ben direndim hap kullanmicam diye, sonra ilerledi ,dr gebelere uygun bir antibiyotik verdi, 2 günde iyi oldum,bol. Bol portakala sık iç, Rabbim şifa versin

Kızlar adet bitiminden beri 21. Gün iki defa icime b.. Oldu yarısındayken p... Ayak kaldirma bekleme falan yaptim. Sizce tutma ihtimali nedir yumurtlarmi dersiniz?

günaydın arkadaşlar. duamnur burcum ne yaptı acaba çok merak ediyorum hep aklımda?

özlemmm bebeğim ben işyerinin faceini kullanıyorum kısa bir süredir. seni orda görür gibi oldum . ama sonradan kaybettim.

Son düzenleme:
Günaydin yasemincim, benimde aklimda burcu,insallah güzel haberlerle gelir, ilk fırsatta gelir yazar mutlaka

Canlarim sabah yine ultrasyona girdim doktor bebegin kesesinde kan dolmuş dedi bebeği köşeye sikistirmis duruk iyi değil bu şekilde yasamasi mümkünddeğil dedi yine ultrasyona koyacak bekliyorum haber veririm yine

Burcucum, Allahın mucizesi her an olur, du bakalım, ne olacak, bak bir sürü insan dua ediyor sana, Rabbim güzel kapılar açsın

Canlarim sabah yine ultrasyona girdim doktor bebegin kesesinde kan dolmuş dedi bebeği köşeye sikistirmis duruk iyi değil bu şekilde yasamasi mümkünddeğil dedi yine ultrasyona koyacak bekliyorum haber veririm yine
Canım Allah yardimcin olsun ve Allah'tan ümit kesilmez..dualarimizdasin hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar şuan evdeyim doktorun konfesransi var di ankaraya gitti bende o ara eve kaçtim pazartesi tekrar gidecem

Kuzum benim hakkında hayırlısı olsun umarım düzelir canını sıkma kuzum benim inş. bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın tatlımm

hayırlı cumalar sevgili arkadaşlarım. nasılsınız iyimisiniz. burcudan haber alanınız varmı rabbim yardım ediyordur inşallah. benide çok korkutmuşlardı gebelik zehirlenmesine dair. belkide birşey yoktur yaa çok merak ediyorum.
bu arada özlem kuşum ekle sen beni, ben seni aradım bulamadım. hatta eklemek isteyen herkes eklesin.
doğuş matbaa yasemin diye aratın face de o benim. işyerinin gerçi benle ilgili resim filan yok ama hiç olmazsa ben girip size bakarım yorum yaparım dürterim sizleri :))

ayyyyyy inananmıyorum kızlar yaa benim siteye üye oluş tarihim gözüme çarptı şuanda. 20 şubat 2012.
betüle hamile kaldığım tarih ise tam tamına 1 yıl sonra olmuş, yani 20 şubat 2013. vay be ne günler...

hayırlı cumalar kızlar...
sağol canım..
Gul canim kendi fikrimi soyleyeyim hira ismini ben pek beğenmiyorum dediğin gibi belki büyüyünce kendiside sevmeyebilir
valla canım bakalım ne koycaz..

canım benide eklemiştin bi ara dedim bu kim tanımadığımdan iptal etmiştim ...kabul ettim canım..

Sa taze anne olarak ben geldim... :) esimle annem bebeği kontrole götürdü. Bende telefonla ne kadar yazarım bilmiyorum daha tam oturup kalkamiyorum...

Gecen persembe doktor degistirmistim tahliller falan istemişti. Yaptırıp çıkmıştık. Ptesi tekrar çağırdı. Pazar aksami internetten tahlil sonuclarina bakmayi akil ettik ki bir baktim idrarda protein var. Eşim hemen eski doktoruma gidelim dedi. Bende sağlık ocağındaki doktora göster çok sıkıntılı ise gidelim dedim. Ordaki doktorda sabah gitsenizde olur dedi. Eski doktoruma gitmedim.

Pazartesi ilk randevu bizimdi. Bebegimde gelisme yokmuş suyumda azalmış artık idrar sonucunuda görünce hemen sezeryana alacağım dedi. Bebek kuveze koyulur mu dedik bir iki gün kalabilir dedi. Ben gözyaşları icinde yattım zaman çok hızlı geçti beni ameliyata hazırladılar tam masaya yattım ordaki doktor en son ne zaman su içtin deyince 12.30 dedim beni tekrar kaldirdilar 4e kadar almam seni dedi ameliyata. Ayılma odasinda sedyede bir saat kadar bekledim narkozdan cikanlari görüp baya ağladım surekli hep dua ettim. En çok seda geldi aklıma sizlere de dua ettim. Vakit geldi tekrar aldılar. En son saati sorduğumda 16.15ti narkozdan uyanıp amelyathaneden çıkarken 17.15 ti beni yine Ayılma odasina götürdüler bebeğimi sordum sürekli iyi dediler ama inanmadim. Saat altı gibi beni cikardilar odaya odaya geçerken bebegimin battaniyesini gördüm onun yatağında o ani hatirlayinca hala gozlerim doluyor sağlıklı doğmuş almamislar eşimle annem başında beni bekliyor dünyalar benim oldu... sezeyanli olduğum için kucağıma alamadım ilk gün ama ona baktıkça Rabbim bana da oğluma da uzun ömür ver diye dua ettim. 2430 gr 48 cm oldu. Gorseniz elleri ayakları ufacık seside çıkmıyor... Gelismiyor diye çok uzulmustum ama sağlıkla aldım ya kucağıma çok şükür... bir kanında problem çıktı o da benim gibi tansiyonu olanlarda oluyormuş inşallah bugün tahlil sonuçları iyi çıkar...

Çok ayrıntılı ve çok heyecanlı anlatamadim ama anne olmak baskaymis günlerdir yorgunum uykusuzum özellikle dikis agrilarim fena ama Erdemim için katlaniyorum. Allah sabrini gücünü veriyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin...

Çok tecrübesizmisim onu farkettim artık kıdemli annelere bol bol soru sorarım...

Duamnur burcu Rabbim evladını sana bagislasin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…