- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.101
ayy sebiha gozun aydin.sen anlatirken gozumde canlandi resmen.cok guzel anlatmisdin.benim kuzularda tipki erdem gibi dogdu.simdi bir aylik olduk.3kiloyu gectiler.kocaman geliyolar gozume :) benide nstde kizimin kalp atisi az cikinca acil sezeryana aldilar.hatta o kadar acilki oyle doguma falan hazirlamadilar.direk ameluyathaneye indirdiler.soyun dediler.baktilar uzun surcek onlar soydular.kontrolum 3teydi.bebeler 3.10 da dogdu :) sen anlatirken yenidn yasadim hepsini.Allah im anali babali buyutmeyi nasip etsin.uzun omurler versin insallah Erdemine.Buarada Erdem ismini ben cok istedim ama esim olmaz dedi.adiyla yasasin insallahSa taze anne olarak ben geldim... :) esimle annem bebeği kontrole götürdü. Bende telefonla ne kadar yazarım bilmiyorum daha tam oturup kalkamiyorum...
Gecen persembe doktor degistirmistim tahliller falan istemişti. Yaptırıp çıkmıştık. Ptesi tekrar çağırdı. Pazar aksami internetten tahlil sonuclarina bakmayi akil ettik ki bir baktim idrarda protein var. Eşim hemen eski doktoruma gidelim dedi. Bende sağlık ocağındaki doktora göster çok sıkıntılı ise gidelim dedim. Ordaki doktorda sabah gitsenizde olur dedi. Eski doktoruma gitmedim.
Pazartesi ilk randevu bizimdi. Bebegimde gelisme yokmuş suyumda azalmış artık idrar sonucunuda görünce hemen sezeryana alacağım dedi. Bebek kuveze koyulur mu dedik bir iki gün kalabilir dedi. Ben gözyaşları icinde yattım zaman çok hızlı geçti beni ameliyata hazırladılar tam masaya yattım ordaki doktor en son ne zaman su içtin deyince 12.30 dedim beni tekrar kaldirdilar 4e kadar almam seni dedi ameliyata. Ayılma odasinda sedyede bir saat kadar bekledim narkozdan cikanlari görüp baya ağladım surekli hep dua ettim. En çok seda geldi aklıma sizlere de dua ettim. Vakit geldi tekrar aldılar. En son saati sorduğumda 16.15ti narkozdan uyanıp amelyathaneden çıkarken 17.15 ti beni yine Ayılma odasina götürdüler bebeğimi sordum sürekli iyi dediler ama inanmadim. Saat altı gibi beni cikardilar odaya odaya geçerken bebegimin battaniyesini gördüm onun yatağında o ani hatirlayinca hala gozlerim doluyor sağlıklı doğmuş almamislar eşimle annem başında beni bekliyor dünyalar benim oldu... sezeyanli olduğum için kucağıma alamadım ilk gün ama ona baktıkça Rabbim bana da oğluma da uzun ömür ver diye dua ettim. 2430 gr 48 cm oldu. Gorseniz elleri ayakları ufacık seside çıkmıyor... Gelismiyor diye çok uzulmustum ama sağlıkla aldım ya kucağıma çok şükür... bir kanında problem çıktı o da benim gibi tansiyonu olanlarda oluyormuş inşallah bugün tahlil sonuçları iyi çıkar...
Çok ayrıntılı ve çok heyecanlı anlatamadim ama anne olmak baskaymis günlerdir yorgunum uykusuzum özellikle dikis agrilarim fena ama Erdemim için katlaniyorum. Allah sabrini gücünü veriyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin...
Çok tecrübesizmisim onu farkettim artık kıdemli annelere bol bol soru sorarım...
Duamnur burcu Rabbim evladını sana bagislasin inşallah...
AS canım hoş geldin ne güzel bak kuzunu aldın kucağına sen anlatırken benim sezeryanım geldi aklıma zor geçmiş sanırım seninki ben ilk gün kcağıma aldım emzirdim yürüdüm ertesi günü sabah cıkcam dedim akşam 5e kadar tuttular ilk doğum hepimiz için tecrübesizliklerle dolu bende bilseydin şöyle yapardım böyle yapardım dediğim çok şey oldu artık kısmetse 2.de sende tecrübeli olursun ALLAH sağlıklı..uzun ömür versin kuzunaSa taze anne olarak ben geldim... :) esimle annem bebeği kontrole götürdü. Bende telefonla ne kadar yazarım bilmiyorum daha tam oturup kalkamiyorum...
Gecen persembe doktor degistirmistim tahliller falan istemişti. Yaptırıp çıkmıştık. Ptesi tekrar çağırdı. Pazar aksami internetten tahlil sonuclarina bakmayi akil ettik ki bir baktim idrarda protein var. Eşim hemen eski doktoruma gidelim dedi. Bende sağlık ocağındaki doktora göster çok sıkıntılı ise gidelim dedim. Ordaki doktorda sabah gitsenizde olur dedi. Eski doktoruma gitmedim.
Pazartesi ilk randevu bizimdi. Bebegimde gelisme yokmuş suyumda azalmış artık idrar sonucunuda görünce hemen sezeryana alacağım dedi. Bebek kuveze koyulur mu dedik bir iki gün kalabilir dedi. Ben gözyaşları icinde yattım zaman çok hızlı geçti beni ameliyata hazırladılar tam masaya yattım ordaki doktor en son ne zaman su içtin deyince 12.30 dedim beni tekrar kaldirdilar 4e kadar almam seni dedi ameliyata. Ayılma odasinda sedyede bir saat kadar bekledim narkozdan cikanlari görüp baya ağladım surekli hep dua ettim. En çok seda geldi aklıma sizlere de dua ettim. Vakit geldi tekrar aldılar. En son saati sorduğumda 16.15ti narkozdan uyanıp amelyathaneden çıkarken 17.15 ti beni yine Ayılma odasina götürdüler bebeğimi sordum sürekli iyi dediler ama inanmadim. Saat altı gibi beni cikardilar odaya odaya geçerken bebegimin battaniyesini gördüm onun yatağında o ani hatirlayinca hala gozlerim doluyor sağlıklı doğmuş almamislar eşimle annem başında beni bekliyor dünyalar benim oldu... sezeyanli olduğum için kucağıma alamadım ilk gün ama ona baktıkça Rabbim bana da oğluma da uzun ömür ver diye dua ettim. 2430 gr 48 cm oldu. Gorseniz elleri ayakları ufacık seside çıkmıyor... Gelismiyor diye çok uzulmustum ama sağlıkla aldım ya kucağıma çok şükür... bir kanında problem çıktı o da benim gibi tansiyonu olanlarda oluyormuş inşallah bugün tahlil sonuçları iyi çıkar...
Çok ayrıntılı ve çok heyecanlı anlatamadim ama anne olmak baskaymis günlerdir yorgunum uykusuzum özellikle dikis agrilarim fena ama Erdemim için katlaniyorum. Allah sabrini gücünü veriyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin...
Çok tecrübesizmisim onu farkettim artık kıdemli annelere bol bol soru sorarım...
Duamnur burcu Rabbim evladını sana bagislasin inşallah...
canım valla diş dönemleri zor ya ilk dişten sonra dişi çıkacağı zamanı anlıyorum artık gece çığlıkla uyanıyor yemek yemiyor zorla yediriyorum gündüz uykuları yarım bi var bi yok hepsi çıkana kadar sabır valla..AYYYY maşallah yaaa canım benim sebiha nekadar güzel anlatmışsın, Allahımıza şükürler olsun minik oğlun sağlıklı ve yanında. artık bu devirde sorunsuz hamileliek bir mucize yani, ama şükürler olsun atlattın gitti. ayy ben hatırlamak istemiyorum hamileliğimin hiçbir gününü...
Rabbim herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah.
bu sıralar betülde bütün dişlerini çıkartmak için uğraşıyor gibime geliyor zor bir dönemde, sürekli mız mız, yerde ağlıyor, kucakta ağlıyor, oyun oynuyorum oynamak istemiyor, uyutmaya çalışıyorum saatlerce uyuyamıyor.... vesselam bu betül "ZOR BİR KIZ" :)
canım sanırım hatslanıo ama İNŞALLAH hafif atlatacak hapşırmasını farkeder etmez soğuk alğınlığı ilacı verdim bence bebeği olan herkesin evde bulundurması lazım PEDİTUS adı gecende fark ettim verdim 2-3 güne ağırlaşmadan toprladı kendini bizim hastalanmamız bişi diilde bebekler hastalanınca yemio içmio fena yani..Yasemin canım Buket gözükmüyor ne zamandir ben de meak ediyorum, daha da sesi çikmazsa whatsappdan yazicam. face den bende ekleyeyim seni, Rabbim Betül e sakinlik versin insallah, disleride cok kolay ciksin minik kuzunun
Zeyneeeeeeeep kız özlettin kendini gel bir özet gec, minnoşlarin nasil,sen nasildsin,yaninda kim var?,ayy seni gördüğüme cok sevindim
Sebihaaaaaaaa maşallah size cok güzel anlatmissin, Rabbim uzun ömür versin oğluna, sana da saglik, ayy maşallah size :)
Gül canim sen iyilesiyonus fatih hastalanmasin aman ha, dikkat edin, cok gecmiş olsun tekrardan
Duamnur Burcu canim arkadasim insallah evde yatip dinlenmek iyi gelmistir, hersey Allah dan. Mucizeler hic bitmez...
canım RABBİM size bağışlasın güzel haberlerini bekliyoruz bizde..Canlarim yarin sabah gidecem hastaneye eşim başka doktorun da görmesini istiyor devlete doğuma gidecez annem yaninda allah razi olsun hic birakmiyor kalkayim hep yatiyorum diger gebelikleri de içim bu kadar yanmiyordu içim yaniyor gitmesini istemiyorum sürekli ağlamak istiyorum ama annemle eşim için sikiyorum kendimi anakarada eşim bir doktor buldu eğer doktor yolculuğa izin verirse haftaya oraya gidecez ama ben biliyorum bu bebeğim saglikla doğacak annesini birakmiyacak
Burcucum kalbinden ne geciyorsa Allahin izniyle onu yaşarsin insallah, böyle güzel düşünmene cok sevindim, tabiki de baska dr ye de gidin, Allahim saglikla evladini sana bagislasin, yolculuk konusunu acele etmeyin,bebek biraz daha büyüsün. Dualarimdasin, sen de bol bol ya halik çek
Yasemin canim, esma kitabima bir bakayim, betüle uygun bir esma bulursam yazarim mutlaka
özlemm iş de günler nasil geciyor? Bora dan uzak? Annenle arasi nasil oğlunun?
Gülcüm çok haklısın, bebek hast zor, kuzucuklar..bide bizimkiler kış bebegi olacak
Canim şimdilik iyi geciyor ben 4 te çıkıyorum annemle boranin arasi iyi benimle olduğundan daha iyi beni biraz yoruyordu huysuzluk ediyordu cok şükür şimdilik bi sıkıntı olmadı, ama ben isten hergun 4 te çıkmak icin uğraşıyorum onu haftada bir gün olarak kullanmaya çalışacağımBurcucum kalbinden ne geciyorsa Allahin izniyle onu yaşarsin insallah, böyle güzel düşünmene cok sevindim, tabiki de baska dr ye de gidin, Allahim saglikla evladini sana bagislasin, yolculuk konusunu acele etmeyin,bebek biraz daha büyüsün. Dualarimdasin, sen de bol bol ya halik çek
Yasemin canim, esma kitabima bir bakayim, betüle uygun bir esma bulursam yazarim mutlaka
özlemm iş de günler nasil geciyor? Bora dan uzak? Annenle arasi nasil oğlunun?
Gülcüm çok haklısın, bebek hast zor, kuzucuklar..bide bizimkiler kış bebegi olacak
Canım benim başınız sağolsun Rabbim sağlıklı sıhatli evlatlar kucağına almayı tekrar hamile kalmayı nasib etsin inşallahKizlar bebeğin kalbi durmuş simdi doğum hastanesine gidecez kürtaj icin
Canim çok gecmis olsun rabbim sana sağlık versin, burcu benmi yanlis hatırlıyorum iki bebek yokmuydu?Kizlar bebeğin kalbi durmuş simdi doğum hastanesine gidecez kürtaj icin
Amanin erken degilmi dahaa bora 32 de dönmüştü yada ben ozaman ogrenmis tim bizim doktor sormadan soylemiyorduHe kızlar söyleneyi unuttum dönmüş bizim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?