- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #47.121
Sa taze anne olarak ben geldim... :) esimle annem bebeği kontrole götürdü. Bende telefonla ne kadar yazarım bilmiyorum daha tam oturup kalkamiyorum...
Gecen persembe doktor degistirmistim tahliller falan istemişti. Yaptırıp çıkmıştık. Ptesi tekrar çağırdı. Pazar aksami internetten tahlil sonuclarina bakmayi akil ettik ki bir baktim idrarda protein var. Eşim hemen eski doktoruma gidelim dedi. Bende sağlık ocağındaki doktora göster çok sıkıntılı ise gidelim dedim. Ordaki doktorda sabah gitsenizde olur dedi. Eski doktoruma gitmedim.
Pazartesi ilk randevu bizimdi. Bebegimde gelisme yokmuş suyumda azalmış artık idrar sonucunuda görünce hemen sezeryana alacağım dedi. Bebek kuveze koyulur mu dedik bir iki gün kalabilir dedi. Ben gözyaşları icinde yattım zaman çok hızlı geçti beni ameliyata hazırladılar tam masaya yattım ordaki doktor en son ne zaman su içtin deyince 12.30 dedim beni tekrar kaldirdilar 4e kadar almam seni dedi ameliyata. Ayılma odasinda sedyede bir saat kadar bekledim narkozdan cikanlari görüp baya ağladım surekli hep dua ettim. En çok seda geldi aklıma sizlere de dua ettim. Vakit geldi tekrar aldılar. En son saati sorduğumda 16.15ti narkozdan uyanıp amelyathaneden çıkarken 17.15 ti beni yine Ayılma odasina götürdüler bebeğimi sordum sürekli iyi dediler ama inanmadim. Saat altı gibi beni cikardilar odaya odaya geçerken bebegimin battaniyesini gördüm onun yatağında o ani hatirlayinca hala gozlerim doluyor sağlıklı doğmuş almamislar eşimle annem başında beni bekliyor dünyalar benim oldu... sezeyanli olduğum için kucağıma alamadım ilk gün ama ona baktıkça Rabbim bana da oğluma da uzun ömür ver diye dua ettim. 2430 gr 48 cm oldu. Gorseniz elleri ayakları ufacık seside çıkmıyor... Gelismiyor diye çok uzulmustum ama sağlıkla aldım ya kucağıma çok şükür... bir kanında problem çıktı o da benim gibi tansiyonu olanlarda oluyormuş inşallah bugün tahlil sonuçları iyi çıkar...
Çok ayrıntılı ve çok heyecanlı anlatamadim ama anne olmak baskaymis günlerdir yorgunum uykusuzum özellikle dikis agrilarim fena ama Erdemim için katlaniyorum. Allah sabrini gücünü veriyor. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın herkese nasip etsin...
Çok tecrübesizmisim onu farkettim artık kıdemli annelere bol bol soru sorarım...
Duamnur burcu Rabbim evladını sana bagislasin inşallah...
Kizlar yemin ederim dengesizlestim bir agliyorum bir guluyorum sabah özel bir hastaneye gittim bakti dedi sen hamile değilsin sonra alttan bakti dedi aa evet hamileliğin var ama bebek yok tek esi var oradan ciktim ağla ağla içim cikti sonra doğum hastanesine gidip daha kürtaj olayim dedim gittik doktor vakti dedi sen hamile değilsin yemin ediyorum 10 haftalık gebeyim al ultrasyon kagitlarim diyor yok değilsin oda alttan bakti dedi birşeyler var ama bebek değil kürtaj ol dedi tamam dedim baktim hemşireye diyor imza attirin gitsin kendi doktoru baksin ben ugrsamam dedim doktorun burada değil ankarada pazartesi gelecek baktım diyor hadi hadi pazartesine kadar bekle birsey olmaz bekle dedi disari atti resmen doktorum giderken biri bakıyordu yerine dedik o bir görsün bakalim yatirsin diye geldik ki oda ne bebegin kalp atisi var doktor çok zayif ama bebek iyi dedi bir kahkaha attim sok oldu ne oluyor dedi birşey yok dedim su anda serum takili yatiyorum
Canim sorununlariniz neyse insallah biran once çözülür,bol bol dua et ve esinle paylas icindekilerinefret ediyorum herkesten yine bir sorun yine yine yineeeeeeeeeeeee depresyona giecem bu gidişle herkese mutlu görünmekten sıkıldımmm mutuzum ya çok mutsuzum
valla canım bilmiyorum fatihte benimde 3. hafta randevum vardı dönmüş demişti ama anlıyo insan ya baskı yapıo ben dedim kesin döndü dra sordum dönmüşmü ağrım oldu die oda dönmüş dedi..Canim çok gecmis olsun rabbim sana sağlık versin, burcu benmi yanlis hatırlıyorum iki bebek yokmuydu?
Amanin erken degilmi dahaa bora 32 de dönmüştü yada ben ozaman ogrenmis tim bizim doktor sormadan soylemiyordu
canım valla güvenilir dr bulmak çok zor RABBİM koruusn meleğini size bağışlasın..Kizlar yemin ederim dengesizlestim bir agliyorum bir guluyorum sabah özel bir hastaneye gittim bakti dedi sen hamile değilsin sonra alttan bakti dedi aa evet hamileliğin var ama bebek yok tek esi var oradan ciktim ağla ağla içim cikti sonra doğum hastanesine gidip daha kürtaj olayim dedim gittik doktor vakti dedi sen hamile değilsin yemin ediyorum 10 haftalık gebeyim al ultrasyon kagitlarim diyor yok değilsin oda alttan bakti dedi birşeyler var ama bebek değil kürtaj ol dedi tamam dedim baktim hemşireye diyor imza attirin gitsin kendi doktoru baksin ben ugrsamam dedim doktorun burada değil ankarada pazartesi gelecek baktım diyor hadi hadi pazartesine kadar bekle birsey olmaz bekle dedi disari atti resmen doktorum giderken biri bakıyordu yerine dedik o bir görsün bakalim yatirsin diye geldik ki oda ne bebegin kalp atisi var doktor çok zayif ama bebek iyi dedi bir kahkaha attim sok oldu ne oluyor dedi birşey yok dedim su anda serum takili yatiyorum
nefret ediyorum herkesten yine bir sorun yine yine yineeeeeeeeeeeee depresyona giecem bu gidişle herkese mutlu görünmekten sıkıldımmm mutuzum ya çok mutsuzum
canım hadi hayırlısı RABBİM bağışlasın miniğini takipteyim gelip gelip bakıyorum sana..Burcu adasim evet hastane deyim sürekli serum takiyorlar bebegin suyunda azalma varmis onu sağlamak için onun dişinda herşey yolunda doktorum öğlen gelecek onu bekliyoruz
Canim sorununlariniz neyse insallah biran once çözülür,bol bol dua et ve esinle paylas icindekileri
valla canım bilmiyorum fatihte benimde 3. hafta randevum vardı dönmüş demişti ama anlıyo insan ya baskı yapıo ben dedim kesin döndü dra sordum dönmüşmü ağrım oldu die oda dönmüş dedi..
canım valla güvenilir dr bulmak çok zor RABBİM koruusn meleğini size bağışlasın..
canım noldu...RABBİM HUZUR VERSİN YUVANA..kendini yıpratma tabiki zor ama herşey olacağına varıyor insan kendini yıprattığıyla kalıyor.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN..
Burcucum canım benim Allah büyük, valla bizi önce üzdün şimdi sevindirdin hadi bismillah,haberlewr hep iyi olsun insallah ya halik cek mutlaka
Gülhan ve Yaso canlarım ikinizde kısa süreli depresyonadsınız , Rabbim size sabır versin,benimde böyle dönemlerim cok oldu cok..ama her seferinde bu durumdan cikmak icin birseyler yaptim, baktim kemdi gücüm yetmeiyor Allah a yalvardim cok valyardim,namaz kildim, secdeye kapandım, durmadan tespih cektim..hemen iki günde düzelmedim ama sabırla duaya devam edince mutlaka Allah feraha kavuşturuyor..ya celil sizin durumunuz icin güzel bir esma..diliniz damaginiz kuruyana kadar çekin tespihi..
Sagolun kizlar inanin ben daha saskinim korkuyorum yarin doktor gelince farkli birşey söyler diye ama içimdeki umut hic bitmedi doktor kalp atisi yok dedi dedim yok ben hissediyorum içimde canli bana deli gözüyle vakti
Gulhancim Rabbim yuvana huzur mutluluk versin sikma canini herşey düzelir erkeklerin ruhlari anlayissiz hepsi öyle Rabbim evladin için huzur doldurdursun yuvaniza
Canim her evlilikte gecis donemleri oluyor erkekler cocuk gibiler hep ilgi onlarda olsun istiyorlar belki bebeginizi bile kiskaniyor olabilir benim ilk gebeligimde esim yanima geldi ve bana dediki ben cok uzulmedim aslinda cunku sen hep onu dusunuyordun herseyi ona gore ayarliyordun beni ihmal ediyordun bunu esim bana soylediginde sok oldum birde gullu yasinda nikah duasi var onu oku annemle babamin arasi bozulmus oda bizr hic soylemedi bosanma seviyesine gelmisler annemde nikah duasini okumus bizde kaliyordu diyor eve gittim ve baban bambaska olmustu simdi etrafinda kim esiyle sorun yasasa o duayi soyluyor sende dene insallah ise yararasevlilikpost: 37700827 .!.:Canım artık eşim anlamıyor sorunlarımı sürekli kavga eder oldum onunla artık hiç yardımcı olmuyor ban herşeyi kıza bağlıyorsun tek çocuğu olan sen değilsin diyor istiyorki ev hergün her an her san,ye 4 4 lük temiz olsun 3 öğün vaktinde yemek olsun sabah 6da kalkayım robot gibi çocukla birlikte işlerimi halledeyim ama bir türlü benim tükenmek üzere olduğumu içime kapandığımı fark etmiyor bile
saol bebeğim bende anlamıyorum ne olduğunu artık sığınacak bir liman arıyorum sürekli kızımdan kalan vakitleri ev de bir işim kalmadıysa kendime ayırıp kendime gelmeye çlışıyorum ve eşime laf anlatmıyorum konuşmuyorum karşısında ne isterse yapıyorum artıkkk...
Dualaa sığınacam artık canım Allahın izni ile namaza da başlayacam her perşembe yasin okuyacam bağışlayacam başka türlü çıkamayacam bu işten Allahım yardımcım olsun
Saol bebeğim benim evet eşim çok anlaışlı bir insandı ama ne oldu niye böyle davranıyor anlamadım artık bana yardımcı olmuyor sürekli benden birşeyler bekliyor istiyor ve eksiksiz yapmamı istiyor umarım bi gün herşey yoluna girecek inş. o zaman da sakin kalırım sağlığım bozulmaz.
Canım artık eşim anlamıyor sorunlarımı sürekli kavga eder oldum onunla artık hiç yardımcı olmuyor ban herşeyi kıza bağlıyorsun tek çocuğu olan sen değilsin diyor istiyorki ev hergün her an her san,ye 4 4 lük temiz olsun 3 öğün vaktinde yemek olsun sabah 6da kalkayım robot gibi çocukla birlikte işlerimi halledeyim ama bir türlü benim tükenmek üzere olduğumu içime kapandığımı fark etmiyor bile
saol bebeğim bende anlamıyorum ne olduğunu artık sığınacak bir liman arıyorum sürekli kızımdan kalan vakitleri ev de bir işim kalmadıysa kendime ayırıp kendime gelmeye çlışıyorum ve eşime laf anlatmıyorum konuşmuyorum karşısında ne isterse yapıyorum artıkkk...
Dualaa sığınacam artık canım Allahın izni ile namaza da başlayacam her perşembe yasin okuyacam bağışlayacam başka türlü çıkamayacam bu işten Allahım yardımcım olsun
Saol bebeğim benim evet eşim çok anlaışlı bir insandı ama ne oldu niye böyle davranıyor anlamadım artık bana yardımcı olmuyor sürekli benden birşeyler bekliyor istiyor ve eksiksiz yapmamı istiyor umarım bi gün herşey yoluna girecek inş. o zaman da sakin kalırım sağlığım bozulmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?